Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

Wikipedia tömeggyilkos antikrisztusai az Emberiség kiirtására - Betiltott szócikkek, a Sátán wikipedista terroristái

 

 

 

 

 

 

 

 

2011-10-28.
! HÍRHÁTTÉR !


Wikipedia hullagyár szorgos munkában. Valami villant a tarkójuk mögött, így tervezetten hátranéztek, igen nagyon felfelé.

 

Míg a Wikipedia ötödrangú magyarországi náciknak bőséges ismertetőket szentel, ahogy a Sátán szentel Adolf Hitlernek, míg Pintér Sándor dicsőséges méltatását maga a Wikipedia szervezett bűnözése gyakorolja, a bűnözés történelemhamisítóiként és antikrisztusaiként, s míg abszolúte ismeretlen, senki-semmi újságírók ezreit sorolja - akiket tulajdonképpen gyakorlatilag soha, senki nem látott, a nevüket sem hallotta a lakosság legalább 99,8%-a soha, annyira sokat tettek a bolygón -, addig a Wikipedia tiltólistáján szerepelnek BETILTVA ÉS MEGSEMMISÍTVE SZÓCIKKEIKET olyanok, mint Szeszák Gyula, aki Hajdú-Bihar megye főügyészeként 66 szerelvény szőkített olajvonatot buktatott meg, amiért Pintér és bűntársai élesen kikeltek a médiában, hogyan gondolta ezt, és szinte nyíltan tervezték politikai gyilkosság útján történő likvidálását, vagy pl. Sebők István, a Magyar Néppárt elnöke, aki sokáig a 13-15 milliós magyarság legfőbb lakásmaffia-ellenes aktivistája volt, a mai napig rendszeresen és csőstől szervez tüntetéseket a jogfosztottak és kilakoltatott tízezrek életéért, valamint pl. a bírói bűnözés ellen, alább pedig szintén a médiából közismert, amúgy meg a világ egyik legfőbb Echelon-Leleplezője, Domján Tibor BETILTOTT szócikkét olvashatják, amely szócikk a Wikipedia iszonyúan gyűlölködő fasiszta bűnbandájának spontán, mint vágtató barom az elektromos drótkerítésnek heil hitler-szerű vágtázását indukálta. A BETILTOTT Újságíró és a BETILTOTT VILÁGTÖRTÉNELEM, A BETILTOTT TÚLÉLÉS kiváló, örök kulturális hagyatéka lett arról, milyen alacsony színvonalú, primitív, vérgőzös, semmilyen életforma életét és túlélését semmire nem becsülő korcs állatok és terrorista bűnözők moslék kuplerája és öngyilkos vágómarha-csordája-hordája volt a magyar, aminek disznóóljában a kor legprimitívebb és legigénytelenebb idiótái és bűnszervezeti vágómarhái ahogy a régi időkben mindig tették, most is gyűlölték azt, ami nem saját szintjük és sátáni gyűlöletkorcsizmusuk szemétdomb-minőségén rohadt már bevégzett vesztes holt formájában, ahonnan mint régen, ezúttal is csak az égés és az eltörölhetetlen szégyen és teljes körű közmegvetés várta őket, az Emberiség szemetét, helyükkel, a Történelem legundorítóbb szemétdombjára vetve. Érdemes megvizsgálni a Domján Tibor BETILTOTT szócikke hivatkozásait, ahogy a Wikipedia gyűlöletbandája tette és tárgyalta saját júdásnáci tömeggyilkos gerinctelen okádmányszintjén, mert nem véletlen, hogy miközben a fasiszta JÚDÁSFAJ őrjöng, hogy eltüntetésre kerüljön minden bizonyíték a Keresztyén Oknyomozókkal és Tényfeltárókkal együtt, aközben egyre és egyre többek érezték és fogják érezni úgy, hogy ez itt megint valami ÖRÖK MEMENTÓ, amit terjeszteni, terjeszteni, és mindörökké terjeszteni kell... Igen: Történelmet írunk ebből is, s nem titok, az egész világon a magyarság szellemi, kulturális és erkölcsi, legelborzasztóbb sötétsége világtörténelmi kordokumentumai és bizonyítékai közé szervezzük.

A BETILTOTT SZÓCIKK idézete előtt a Wikipedia terrorszervezetéből azok, amik minden tömegpusztítás extrémfasiszta júdásszörnyeiként a tényfeltárók üldözésével, a bizonyítékok megsemmisítése igényével, a Tényfeltáró Hősök Munkássága és Élete eltörlése mellett a legnagyobb patológiás szociopátiát és antikrisztusi gyűlöletet tanúsították: AZ EGÉSZ EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT! :

 - Malatinszky András (Fairfax, USA) [Nicknév: Malatinszky] A Washington melletti Fairfax lakosa. Még egy cia-s obamista elmebeteg sem tud a petefaj által titkolt és agyukat bevégzett elektromágneses hullámokkal mellé lőni, ahogy a következő esetben is kizárt a tévedés lehetősége.

 -  Pete József (Pécs) [Nicknév: Petej].

 -  ANONIM TERRORISTA (Budapest) [Nicknév: Ary]; Született és élt 1999-ig Dunaújvárosban, majd Budapestre ment. Informatikus mérnök és tanár, valamint szoftverfejlesztő. Érdeklődése: rock és metal.

 -  ANONIM TERRORISTA [Nicknév: OsvátA]. Elmondása szerint volt nyomdász, bölcsész, filmes, tanár. Majd ellenőrizzük, nyilvánosságra hozzuk (arcával stb.) és a hatályos globális törvények szerint elszámoltatjuk.

 -  ANONIM TERRORISTA [Nicknév: Pallerti]. Született és lakik: 1973. augusztus 10., Győr. Érdeklődési köre: könnyűzene.

 -  ANONIM TERRORISTA [Nicknév: Pagony]. Adatait fél megosztani, nemhogy filmes vitába szállni. A wikipedia terrorista bűnözői mind rejtőzködnek, MIND!

 -  ANONIM TERRORISTA [Nicknév: Henrik (illetve He.henrik]. Minden adatait retteg megadni.

 - ANONIM TERRORISTA [Nicknév: Alensha]. Gyáva személyiség. Vagy nőnemű, vagy erősen homoszexuális férfi.
Szolgálati közlemény: Zoltai Gusztáv! Kerüld a kisgyermekekre való ránézést is, mert nem a wikipedia élvezkedő terrorista tömeggyilkosai, hanem gyorsgázolásos ÉLETVÉDŐ és a terrorista wikipediával ellentétben GYERMEKEK ÉLETÉT VÉDŐ KERESZTYÉNEK VAGYUNK!


A szócikk következik, mely tömeggyilkos fasiszta antikrisztuséknál a legmélyebb és legtébolyultabb gyűlöletet váltotta ki:

 

Domján Tibor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

 

Domján Tibor (Veszprém, 1979. június 22. – ) keresztyén újságíró, riporter, filmrendező, emberjogi aktivista; a Hírháttér Multimédia munkatársa, az Echelon Leleplező Blog alapítója és szerkesztője[1], a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ) alelnöke.[2]

Politikai, közéleti szereplései

Közéleti aktivitásának első jelentősebb nyomait a Hírháttér Multimédia hálózat oldalain találhatjuk meg. 2010. decemberétől már Filmekben is látható, először riporterként.[3] Az általa létrehozott és szerkesztett Echelon Leleplező Blog első bejegyzése pedig 2011. február 26-ára, szombati napra datált.[4] Az első magyarországi HAARP-filmek tényfeltárói között is fellelhetjük.[5] A kilakoltatások elleni harc aktív jogvédője.[6][7] Hiányolja a sajtó- és szólásszabadságot, melyekért gyakran megszólal cikkekben és filmekben egyaránt.[8][9]

Domján Tibor a romák elleni gyilkosságsorozat tárgyalássorozatának és a tényfeltárásoknak egyik legaktívabb résztvevője[10], roma jogvédő[11]. A 2011-es, tibeti tüntetők elleni rendőrségi és hatósági fellépésekre létrehozták a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségét (KTÜSZ), amelynek alelnöke lett. A 2011-es, tibetiekkel kapcsolatos események feltárásában több filmben társriporterként látható és hallható.[12][13]

Domján Tibor munkásságában legtöbbször a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztőjével, Molnár F. Árpáddal és az ugyancsak Keresztyén újságíró Soós Józseffel tűnik fel.

Jegyzetek

 

Külső hivatkozások

 


 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.