Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

WIKIPEDIA SÁTÁNBANDA MINDEN NÉPIRTÁSÉRT! (Köztörvényesen üldözendők Júdáslistájával!)

 

 

 

 

 

 

2011-09-28.
! A HÍRHÁTTÉR AKARATÁBÓL !

Ismét Super 8 napon az elmebetegek!: 2011.09.28.: A WIKIPEDIA adminisztrátora Malatinszky András, aki beszédesen 1966-ban született, és a CIA-s elmebeteg-programozó Washington mellett lakik. A Wikipedia népirtó adminisztrátora és súlyosan bűnöző alkatú pszichopata társai nyíltan kifejezték féktelen pártfogásukat a magyarországi újságíró-üldözések, a totális betiltások, a bizonyíték-megsemmisítések, a Keresztyének elleni állami üldözések, házkutatások, letartóztatások, fegyveres elhurcolások, bizonyíték-elkobzások mellett, az állami szervezésű és a világ népei ellen elkövetett utasszállító repülőgépek elleni robbantásos merényletek, a pszichiátriai népirtások eltussolása és a leleplezők elhallgattatása és üldözése féktelen biztosítása mellett, a HAARP-technológiák és a népirtó titkosszolgálati és katonai technológiák és eszközök védelme mellett, a szólóban Magyarországon is 1,5 millió embert közvetlenül fenyegető bankári kilakoltatások elleni jogvédők üldözései, eltitkolásuk és az ellenük folytatott állami terrorizmus totális biztosítása mellett, a romák elleni állami apartheid sorozatgyilkosság titkosszolgálati szálai leleplezőinek betiltása, munkásságuk megsemmisítése stb., stb., stb. mellett. Mivel A HÍRHÁTTÉR - ahogy ezt sok ezer esetben - felajánlotta, hogy bármelyik szerkesztővel 20 az 1 személy ellenében is kész kamerával filmet rögzíteni és azt vágatlanul szétszórni a Föld bolygó minden részén, így gyűlölethullám keretében egyszerűen törölték a kommunikáció lehetőségét is, mivel korlátlanul és aránytalan túlsúllyal ajánlottuk fel, ami annyira gyűlölnek és a Neten olvasható hírhedtségüknek megfelelően irtanak és megvetnek: a sajtószabadságot. Az usa fasiszta terrorista obama-kormánya zsinórban BIZONYÍTOTT ABSZOLÚT TÖMEGGYILKOS ÉS NYÍLTAN SÁTÁNI ROSSZINDULATÁRA azonnal FELJELENTÉSEKET  tettünk az USA kormánya és titkosszolgálatai ellen világszerte a wikipedia terrorszervezet által védett, minden népek elleni tömeggyilkos repülőmerényletek stb. elkövetőinek elfogására (azaz obama és két cia-igazgatója ellen), és nyílt háborút hirdetünk az amerofasiszta tömeggyilkos antikrisztus usa-kormány és vezetői, így barack obama és cia-igazgatója, Leon Panetta és David Petraeus elfogására és nemzetközi bíróság előtt történő ítélet útján legalább életfogytig tartó szabadságvesztése, az amerikai törvények szerint halálbüntetésük biztosítására. [2011.09.28.] Életfogytos Filmajánlatainkból: KLIKK 1., KLIKK 2., KLIKK 3., KLIKK 4.! És ha már megint tökéletes dátum, akkor a Super 8 továbbra is!: KLIKK!

A Wikipedia terrorszervezetben az alábbiak álltak ki a fenti tömegpusztító állami szörnyek és tetteik mellett, a tényfeltárók üldözlésével és bizonyítékaik megsemmisítése igényével, AZ EGÉSZ EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT! :

 - Malatinszky András (Fairfax, USA) [Nicknév: Malatinszky] A Washington melletti Fairfax lakosa. Még egy cia-s obamista elmebeteg sem tud a petefaj által titkolt és agyukat bevégzett elektromágneses hullámokkal mellé lőni, ahogy a következő esetben is kizárt a tévedés lehetősége.

 -  Pete József (Pécs) [Nicknév: Petej].

-  ANONIM TERRORISTA (Budapest) [Nicknév: Ary]; Született és élt 1999-ig Dunaújvárosban, majd Budapestre ment. Informatikus mérnök és tanár, valamint szoftverfejlesztő. Érdeklődése: rock és metal.

 -  ANONIM TERRORISTA [Nicknév: OsvátA]. Elmondása szerint volt nyomdász, bölcsész, filmes, tanár. Majd ellenőrizzük, nyilvánosságra hozzuk (arcával stb.) és a hatályos globális törvények szerint elszámoltatjuk.

 -  ANONIM TERRORISTA [Nicknév: Pallerti]. Született és lakik: 1973. augusztus 10., Győr. Érdeklődési köre: könnyűzene.

 -  ANONIM TERRORISTA [Nicknév: Pagony]. Adatait fél megosztani, nemhogy filmes vitába szállni. A wikipedia terrorista bűnözői mind rejtőzködnek, MIND!

 -  ANONIM TERRORISTA [Nicknév: Henrik (illetve He.henrik]. Minden adatait retteg megadni.

 - ANONIM TERRORISTA [Nicknév: Alensha]. Gyáva személyiség. Vagy nőnemű, vagy erősen homoszexuális férfi.
Szolgálati közlemény: Zoltai Gusztáv! Kerüld a kisgyermekekre való ránézést is, mert nem a wikipedia élvezkedő terrorista tömeggyilkosai, hanem gyorsgázolásos ÉLETVÉDŐ és a terrorista wikipediával ellentétben GYERMEKEK ÉLETÉT VÉDŐ KERESZTYÉNEK VAGYUNK!

FOLYTATJUK FILMEK, CIKKEK ÉS VILÁGSZERTE ELKÜLDÖTT FELJELENTÉSEK TÖMEGEIVEL...!

A terrorista elmebetegek, amik Stan és Pan, meg pintér sándor sztárolása mellett megsemmisítették minden magyar idők leghíresebb és legnevesebb olajügyésze szócikkét, Szeszák Gyula Hajdú-Bihar megye volt főügyésze, állami üldözött túlélő, 66 vagon, pintér sándor (Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa) által leplezetlenül, tehát fegyházasan bevédett szőkített olajvonata megbuktatóját, nem csak Szeszák Gyulában találtak hozzájuk és sátáni JÚDÁSFAJTÁJUKHOZ képest elviselhetetlenül felsőrendűt és törvénytisztelőt, de sok egyéb mellett a Magyar Néppárt elnökét, A Korrupció Ellenes Csoport alapítóját és vezetőjét is elviselhetetlen tehernek ítélték meg, aki egyébként sokáig 13-15 millió magyar legfőbb lakásmaffia-áldozatvédőjeként mozgott, és jelenleg is aktív, annyira, hogy a bírói bűnözés ellen éppen tegnapra szervezett egy tüntetést a Magyar Rádióhoz, ahol A HÍRHÁTTÉR éppen arra járván találkozott vele. Az Index újságírói kértek találkozót, onnan jöttünk, a Múzeum-kertből, és az állami szervezésű romák elleni sorozatgyilkosságok bírósági tárgyalására tartottunk (amelynek szintén mi vagyunk a legfőbb megjelenői, az apartheid gaztettek állami szálai legfőbb leleplezői a teljes, 13-15 milliós magyarságból). Így világos, hogy minden bukást és totális büntetőjogi eladósodást is bevállaltak, vonulva egymásba kapaszkodva, mint idétlen vigyorbarom a vágóhídon, hogy Domján Tibor Urat, az állam által Egész Életművével Betiltott Keresztyén Újságírót, roma jogvédőt ugyancsak töröljék a kuruc.info, Stan és Pan, valamint pintér sándor tömeggyilkost magasztaló, népirtó szócikkei terjesztésére és áldására. Domján Úrnak külön felrótták, hogy minden magyar idők Legelső HAARP-Filmjeiben is világszintű Echelon-Leleplezőként megjelent, ami Stan és Pan, a Cigánybűnözés és pintér sándor szócikkek szellemi és kulturális repülőrobbantó cia-s náci tömeggyilkos wikipedia-örökségébe és vigyoridióta, valamint gyűlölködő legsötétebb sátáni sötétségébe, az Emberiség legalsóbb szemetébe és szennyébe semmiképpen nem fértek.

Körbejárjuk hát a maffia wikipedia állexikon fasiszta, Emberiség-tömegpusztító világterroristáinak trófeáival a Földet, és előszedjük őket a titkosszolgálatok mögé rejtett vackukból és büdös, az ördögök trágyájában és vizeletében dagonyázó disznóóljukból. ÉS BÍRÓSÁG ELÉ ÁLLVA FELELNEK GAZTETTEIKÉRT A CSALÁSTÓL A NÉPIRTÁSON ÁT A BECSÜLETSÉRTÉSEK EZREITŐL A RÁGALMAZÁSOK ÉS BOTRÁNYOKOZÁSOK SOK EZRÉIG BEZÁRÓLAG! Igen, ezek közt ama törvényeket is bármikor rájuk vetvén, melyeket a törvény Magyarországon uszkve életfogytig tartó szabadságvesztéssel, más államokban halálbüntetéssel büntetendő. Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, az Index, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos milliárdos bűzbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.