Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

10 gyerekes család az utcán, újságíró- és civilüldözések folyamatosan! - Feljelentés Gyetvai Tibor x. kerületi rendőrkapitány ellen és Pintér Sándor planetáris üldözésére és elfogására!

 

 

2013-08-13. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


FELJELENTŐ: Molnár F. Árpád
 Született: Kecskemét, 1972.11.13.
 Anyja neve: Retezár Mária
 Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
 Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
 Telefonszám: +36/30/919-6386
 E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com
 
 Tisztelt Hatóságok!
 
 Én, Molnár F. Árpád (an.: Retezár Mária; sz.: Kecskemét, 1972.11.13.)
 büntető feljelentést teszek
 Gyetvai Tibor, a BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányságának rendőrkapitánya ellen
 1. a Btk. 276. §-ába ütköző Hamis tanúzásra felhívás miatt,
 2. a Btk. 305. §-ába ütköző Hivatali visszaélés bűntette miatt.
 
 Indoklás:
 2013. június 11-én a Budapest, X. kerület, Kápolna utca 13., V. emelet 36. szám alóli lakásból kilakoltatták Faragó Ferenc Mihályné 10 gyermekes családanyát, férjét és gyermekeit (http://www.echelon8.org/kapolna_utca.htm). Az újságírók, az emberjogvédők és a polgárjogi, emberjogi aktivisták elleni tömeges rendőrségi erőszakot Gyetvai Tibor, a BRFK. X. Kerületi Rendőrkapitányságának vezetője a helyszínen, személyesen irányította. A rendőrségi erőszaknak és az elhurcolásoknak többször is olyannyira szemtanúja volt, hogy a nemi erőszaktól mindössze kb. 3 méterre állt.
 
 A kilakoltatás végső szakaszának megkezdése előtt egy újságíróba - annak korábbi, a kilakoltatásokról tudósításai miatt -, az épület lépcsőházában belekötött és többször a falnak lökte, aztán távozott.
 
 A kilakoltatást követően - eddigi ismereteink szerint kivéve Való Gábort, a tv2 operatőrét - minden, a lakásból tudósított újságírót és civilt - embereivel - hamisan megrágalmazott, majd a bizonyítékok abszolút teljes körű, még egyszer írom: 100%-os figyelmen kívül hagyásával Határozatban elmarasztalt. A Határozatok egytől egyig kimerítik a Btk. 272. §-ába ütköző Hamis tanúzás vétségét. Gyetvai Tibor rendőri végrehajtói még arra sem figyeltek, hogy a törvényességet bármiféle látszatba csomagolják. Egyszerűen nem érdekelte őket, hogy az újságírók és több civil elleni hamis tanúzásaikat a filmfelvételek teljes körűen bizonyítják, valamint hogy egyes esetekben már a Világhálóra vannak feltöltve, büntető feljelentésekkel halmozva! Ahogyan egy fogdaőr mondta: 'nekik utasításuk van arra, hogy mindenkit elmarasztaljanak és ilyenkor a tényállás nem számít'.
 
 Csak némileg kitérő!:
 Magyarország - Orbán Viktor és Pintér Sándor 2010-es tébolyországlása óta - a világ 10 legbűnözőbb állama közé került abban a tekintetben is - ahogy a világsajtóban is publikált világranglista konstatálja -, hogy Magyarországról indítják a világ 10. legtöbb számítógépes hekkertámadását az egész világon! A hekkerek nyílt fórumokon beszélik meg számos bűntetteiket előre, rengeteget utólag, politikai üldözéseket - saját elmondásuk szerint is - Pintér Sándor megbízására folytatnak, aki pedig feljelenti őket, az ellen előfordul, hogy országos körözés indul (mint pl. Kiss Endre Farkas ellen), a feljelentések ezreit pedig lenyelik illetve eltussolják. A hekkerek sosem titkolták, hanem büszkén kérkedtek vele, hogy őket Pintér Sándor belügyminiszter védi, ezért annyi és olyan súlyú bűntettet követnek el, amennyit és amilyet akarnak. Rájuk semmilyen törvény nem vonatkozik. Magyarország mindössze 10 millió lakosból áll, de a közvetlenül és ügyenként is Orbán Viktor és Pintér Sándor nevéhez a lehető legszorosabban kötött állami maffializmus a hekkertámadások vonatkozásában is toronymagasan beelőzi a világ legnagyobb népességű országainak számítógépes bűntetteit! Ráadásul a világon valószínűleg sehol nem ennyire egyértelmű és exponált, hogy a hekkertámadások mögött az ország kormánya, és egészen pontosan annak vezető alakja áll! A külföldi államok ellen irányuló számítógépes hekkertámadásokat a magyar lakosság mennyiségének arányában vizsgálva jó eséllyel kiderül, hogy Magyarország a világ legfőbb számítógépes terrorista állama! A hekkerek mind a leveleikben, mind telefonon, mind az Internet nyílt fórumain - ahol bűntetteiket megbeszélik, a blogoktól a Facebook-ig - mindig büszkén hirdették, hogy ők Pintér Sándornak dolgoznak és semmiféle törvény nem vonatkozik rájuk. Pontosan olyan világosan közlik ezt, ahogyan a '90-es évek magyarországi bombarobbantásai és terrorcselekményei idején azon máig közismert alvilági személyek és keresztapák, akik volt, hogy a robbantás vagy lövöldözés helyszínéről távozva hangosan kérkedtek azzal a civil bámészkodók előtt, hogy őket Pintér Sándor védi! Pintér Sándor, akiről mindig köztudott volt, hogy a budapesti, 100-nál több bombarobbantás és terrorcselekmény legfőbb szervezője és máig legfőbb eltussolója, valamint Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa. A világ összes államát, népét, nemzetét, rasszát és csoportját fenyegető magyarországi, interkontinentális számítógépes hekkerterrorizmus kapcsán is az összes nyomozati adat, bizonyíték és kormány-eltussolás, továbbá rendőrségi eltussolás maradéktalanul bizonyítja naponként és esztendők óta, hogy Pintér Sándor és Orbán Viktor a világ 10 legfőbb számítógépes terroristája között van, Pintér Sándor pedig valószínűleg a világ legfőbb számítógépes terroristája!
 
 ERRE TEKINTETTEL INDOKOLTNAK DEKLARÁLJUK AZ FBI, AZ INTERPOL ÉS KÜLÖNÖSKÉPPEN AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK (USA) TERRORISTAELLENES BEAVATKOZÁSÁT, PINTÉR SÁNDOR ELFOGÁSÁT ÉS GUANTANAMÓRA VAGY BÁRMILYEN EURÓPAI, A TERRORISTÁK ELLEN LÉTREHOZOTT TÁBORBA HURCOLÁSÁT, AHOGY EZ LENNI SZOKOTT, MAGYAR RENDŐRSÉGI VIZSGÁLAT ÉS MINDENFÉLE BÍRÓSÁG TELJES KÖRŰ, ABSZOLÚT KIZÁRÁSÁVAL!
 
 A csak részbeni kitérő után:
 Pintér Sándor és Orbán Viktor magyar miniszterelnök interkontinentális hekkerbűnözői állítása szerint a x. kerületi rendőrkapitányság hamis vádjainak oka az, hogy Pintér Sándor utasításba adta a Koppány Csoport és az otthonvédők, továbbá a kilakoltatásokról tudósító összes újságíró és emberjogvédő elleni törvénytelen, koncepciós hatósági üldözéseket, Gyetvai Tibor, a BRFK x. kerületi rendőrkapitánya pedig utasította a saját keze alatt működő szabálysértési hatóságot, hogy kivétel nélkül mindenki ellen, aki a lakásban volt vagy onnan tudósított, kreáljanak hamis bizonyítékokat a lehető legsúlyosabb pénzbírságok, kényszermunkák és letöltendő szabadságvesztések érdekében!
 
 Mivel azt, hogy Gyetvai Tibor utasítására történtek a 10 gyermekes család kilakoltatásának szemtanúi és újságíró tudósítói ellen a ránézésre is már bizonyított hamis vádas szervezett hatósági bűnelkövetések, mind a rendőrség egy fogdaőre, mind Pintér Sándor, feltehetően a világ legveszélyesebb computerterroristája érinthetetlen számítógépes hekkerei is megerősítették, a perek pedig - mint pl. Kovács Adrienn Nikoletta és Molnár F. Árpád elleni perek - ránézésre is a rendőrség által szervezetten és kézről kézre járva elkövetett Hamis vádas bűncselekmények, ezért a büntető feljelentés állampolgári kötelességem, a Gyetvai Tibor és bűntársai elleni büntetőperek pedig feltétlenül megalapozottak és szükségesek!
 
 Kérjük Gyetvai Tibor, a BRFK-s x. kerületi rendőrkapitány és bűntársai hivatalukból való felfüggesztését illetve azonnali és végleges eltávolításukat, Pintér Sándor ellen pedig kizárólag külföldi, szupertitkos, nemzetközi bűnüldöző és terrorista-elhárító, valamint életvédelmi nyomozó csapatok és akciócsoportok felállítását!
 
 A Jelentést és a Feljelentést villámgépelte Molnár F. Árpád!
 
 Az intézkedésekről a megadott telefonszámon és/vagy levelezési címen tájékoztatást kérek!
 
 Budapest, 2013.08.13. 2013.08.13.
 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu