Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

59 képpel a tatárszentgyörgyi kettős állami gyilkosság 3. évfordulóján rendezett megemlékezésről (Cikk + 59 filmkocka)

 

  

2012-02-24.
HÍRHÁTTÉR


A HÍRHÁTTÉR meghívást kapott a Tatárszentgyörgyön, 2009. február 23-án éjjel elkövetett, a magyar állam és külföldi titkosszolgálatok által biztosított kettős apartheid állampolitikai gyilkosság 3. évfordulója napjára összehívott megemlékezésre. A megemlékezést a budapesti, 8. kerületi Mátyás térre szervezték. A rendezvényre legalább több százan jöttek el, köztük a Tatárszentgyörgyön meggyilkoltak családja, valamint többek között a közéletből ismert roma aktivisták és híres zenészek. A kiváló, magas kultúrájú rendezvény egyik legfontosabb tényezőjeként szolgált, hogy jelentős áttörések mutatkoznak abban, hogy a romák elleni merényletekben nem csak megnevezik a sorozatgyilkosságban kimoshatatlanul bűnrészes és elkövető rendőrséget, politikai maffiát és a titkosszolgálatokat, de konkrét adatokkal és bizonyító erejű körülményekkel szolgálnak, ami már az egyre terjedő felkészültséget is deklarálja.

Mint ismeretes, 3 évvel ezelőtt, 2009-ben Molotov koktélokkal felgyújtották a 27 éves Csorba Róbert és családja házát, majd a menekülő Csorba Róbertet és 5 éves kisfiát a ház közelében lelőtték. A hatóságok a halálozások okaiként balesetet állapítottak meg, de a fokozódó nyomásra hamarosan emberölés miatt kellett megindítani a nyomozást.

Az ügyben - a hatósági eltussolások ellen - sokat tett az azóta Kanadába menekült roma származású jogvédő, Mohácsi Viktória, akiről e hónapban egyébként Filmet is publikáltunk, ezzel a Címmel:
Mohácsi Viktória Kanadába menekült - A Legbetiltottabb Újságíró, Molnár F. Árpád kommentárja a romagyilkossági tárgyalások szünetében (9:48.88 perc; KLIKK!)

Egyébként a Betiltott, Eltitkolt (D-Notice alá helyezett), rekordszinten politikai üldözött HÍRHÁTTÉR az, aki a romagyilkossági tárgyalásokon a legtöbbször megjelent, Molnár F. Árpád pedig az, aki a legtöbb újságírót, jogvédőt, Keresztyént és aktivistát szervezte a bírósági tárgyalásokra. Egyúttal a legtöbb romagyilkossági Filmet is a Molnár F. Árpád rendezte, ő jelent meg minden újságíró és civil közül a legtöbbször a tárgyalásokon, és abban is rekorder, hogy előfordult, hogy Orbán Viktor 8. kerületi rendőrmaffiája, a tolnai utcai egyenesen a bíróságra jött a Főszerkesztőért, és elhurcolta, amiért nem pártolja sem a romák elleni állami sorozatgyilkosságot, sem a zsidók elleni népirtást, ráadásul nem ért egyet Orbán Viktor politikai pszichiátriai bűntetteivel és gyilkosságaival sem, ahogy az utasszállító repülőgépek államilag szervezett és eltussolni próbált felrobbantásaival és ilyen kísérleteivel sem.

A cigányok és magyarok - köztük az értelmiség - egyébként is mindig panaszkodtak nekünk, hogy félnek a tárgyalásokra elmenni, mert a kormány üldözi azokat, akik a cigánygyilkossági tárgyalásokon megjelennek vagy ilyet csak fontolgatnak. Az értelmiség részéről szinte folyamatosan az volt a kifogás, hogy az állami állásából azonnal kirúgnák őket, ha megtudnák, hogy az életvédelmet, vagy az emberi jogok védelmét egy ilyen bírósági látogatással akarva-akaratlan demonstrálnák. Magyarországon gyakorlatilag mindenki számára egyértelmű lett, hogy aki nem rasszista vagy náci, aki nem helyesli a romák tömeges lemészárlását, azt Orbán Viktor és bandája pillanatok alatt üldözés alá veheti és tönkre teheti. A lakosság pontosan érzékeli, hogy Orbán - a személyes elkövetési érintettsége miatt - olyan nagyon érdekelt a cigánygyilkosságok háttere eltussolásában, hogy mindenkire ellenségként tekint, aki a cigánygyilkossági tárgyalásoknak csak a közelébe megy!

A politikai mészárlássorozat mostani megemlékezése egyébként rendkívül jól szervezett, tartalmas, változatos, színes, kulturált és autentikusan (azaz természetes módon) békés volt, meglepő módon teljesen autentikusan mellőzve minden pártpolitikai felhangot és bármi haragos bekiabálást is. A magyar tüntetéseken - kiváltképpen a szélsőjobb által szervezett demonstrációkon - jól látható, hogy minden a párt körül forog, sok a harag, rengeteg a transzparens (ide senki nem érezte szükségét, hogy akár Dávid-csillaggal, akár horogkereszttel, avagy nemzeti lobogóval vagy pártzászlóval érkezzen), és a nemzetinek nevezett tüntetéseken rekordszámú a duhaj pszichopata és a szeszszagtól áradó alkoholista. Na most mindezen negatívumoknak itt nyoma sem volt. Ha az okát találgatjuk, érdemes, ha eszünkbe jut, hogy bár az állami romagyilkosságok oka a tanúvallomások szerint is az volt, hogy polgárháborút robbantson ki a cigányok és a magyarok között, de a magyarság ebben a mai napig csúfos kudarcot vallott, annyira, hogy egyoldalúan gyűlölködik továbbra is, ahogyan a II. Világháborúban tette a cigányok, a keresztyének stb. ellen, ugyanakkor nem feledhetjük el, hogy Krisztus után minden idők legsikeresebben pacifista (békepárti és béketermő) személye az indiai Mahatma Gandhi az ellenük irányuló irdatlan fasiszta gyűlölködések ellenére alighanem minden idők legnagyobb létszámú békemozgalmát teremtette meg, ahol az indiaiak még olyankor is teljes békében demonstráltak, amikor a tébolyult orbáni és vona gábori szkizofréniás náci rezsim fegyveresen rontott rájuk.

A rendezvényen megjelent többek között az LMP éléről éppen felfutása pillanataiban távozott Schiffer András, továbbá a hajdani '56-os, majd SZDSZ-es Mécs Imre, valamint az MSZP-s képviselő Szabó Zoltán. Dopeman (alias Pityinger László) - ígérete ellenére - nem jött el (mi nem láttuk sehol), viszont csak utólag kezdtünk gyanakodni, hogy aki viszont el mert jönni az emléknapra, nem-e a legendás Hobo Blues Band vezetője, Földes László (Hobo) volt.

Az emberi jogok védelme miatt halmozottan politikai üldözött, házkutatások, ismételt fegyveres elhurcolások és bizonyíték-elkobzások mellett minden magyarok Legüldözöttebb és Legeltitkoltabb (D-Notice-nak hívják) Újságírói és Filmrendezői csapatából Molnár F. Árpád, A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője és a szintén Betiltott Keresztyén Domján Tibor filmezett, melyből most 59 képkockát láthatnak, időrendben:

Az emelvénytől balra látható emlékfalon az állami gyilkosságsorozat halálos áldozatai közül: Balogh Mária (Kisléta), Kóka Jenő (Tiszalök), Csorba Róbert és az 5 éves Csorba Robika...Egymást filmezve.Setét Jenő, a közismert roma aktivista. Az emléktábla mögött a romagyilkossági tárgyalásokról jól ismert Hidvégi-Balogh Attila, az MTI tudósítója és felesége, valamint gyermekeik.A tábla mellett feltűnik Mécs Imre, az SZDSZ egykori országgyűlési képviselője, volt '56-os túlélő.Kamerák erdejében. A 8. kerületi Mátyás tér mintha zsúfolásig megtelt volna, de miután teljesen besötétedett, akkor sem csillapodott az érdeklődés.Setét Jenő és egy operatőr.A tömegben, sapkában és kék sállal korunk Legtitkoltabb és Legbetiltottabb Újságíróinak csapatából Domján Tibor, aki nem csak roma jogvédő, de világszintű Echelon-Leleplező is.Mécs Imre egy másik állami népirtást élt túl, az 1956-ost. Azt a népirtást és terrorizmust sem cigányok, hanem fehér bőrű oroszok és fehér bőrű magyarok követték el.Rázoomolva Mécs Imrére.A megölt Csorba Róbert szülei, akik egyúttal a meggyilkolt 5 éves Robika nagyszülei: Csorba Csabát és feleségét a romagyilkossági tárgyalásokról személyesen is jól ismerjük.Az igazi médiajelenséggé vált Csorba Csabát a magyarországi fasizmus avatta sztárrá. Halott családja poszterei mellett az emelvényen tart rögtönzött beszédet.


Csorba Csaba.Csorba Csaba megszokta a közszereplést, most mégsem csak meghatott, de lámpalázas is volt.Jónás Judit ragyogóan előadott verse után Mata András énekelt és játszott. Mindketten a Cinka Panna Cigány Színház művészei.Jónás Judit a Cinka Panna Cigány Színház Közhasznú Alapítvány egyik alapítója. Az 1993-as "Ki Mit Tud?" vers és prózamondó kategóriájának I. helyezettje volt.Molnár F. Árpád, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Újságírója valamelyik média kamerája közelében.Molnár F. Árpád a tatárszentgyörgyi kettős állami gyilkosság 3. évfordulója emléknapján a budapesti Mátyás téren, a 8. kerületben.A halottak fotói előtt.A magyarok szervezetten ölnek, faji okokból, állami szervezés és védelem mellett, ahogyan a nácik a II. Világháborúban. A mai cigányság legelső és legfőbb tanulmányai közt ez kerül mélybevésésre.A Keresztyének - Tanítja Jézus és az apostolok - nem magyarok, nem zsidók, hanem Testvérek A Jézus Krisztusban, és AZ ISTEN fiai és örökösei. A Keresztyéneknek akkor van esélyük arra, hogy magyarokká váljanak, ha lelkileg meghalnak. A nácik mindig szerettek a Bibliával takarózni, és mindig ügyeltek is arra, hogy úgy hivatkozzanak rá - hülyeségeket beszélve -, hogy annak semmi köze se legyen a Szentírásban Foglaltakhoz.


Babakocsival a romagyilkossági tárgyalásokról ismert MTI-tudósító, Hidvégi-Balogh Attila.

Ádám Éva (balra) hamarosan kiváló beszédet tartott. Mellette az MTI tudósítója, Hidvégi-Balogh Attila.Ádám Éva, az "Ide Tartozunk" nevű Facebook-csoport aktivistája.Dinók Henriett, az MTA Jogtudományi Intézet fiatal kutatója.

A Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságíró, a Keresztyén, Roma Jogvédő és Filmrendező Molnár F. Árpád (ELI) a vértanúk emléktáblája előtt mécsest gyújt.


A koszorú és a gyertyák előtt Molnár F. Árpád Echelon-Tanú.


Ádám Éva, az "Ide tartozunk" Facebook-csoport aktivistája kiváló beszédet mondott.Molnár F. Árpád 2012.02.23-án.Ádám Éva.Molnár Rozália (középen) a megemlékezés egyik szervezője volt. Jobbra a Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságíró, Molnár F. Árpád Echelon-Tanú.Molnár Rozália fényképezőgépe a vaku felvillanása kezdeti szakaszában. Mögötte a 10 millió magyarországi lakos Legüldözöttebb Újságírója, a Keresztyén Filmrendező Molnár F. Árpád.Hárman a háromszögben. Balra Molnár Rozália, a rendezvény egyik szervezője. Középen Molnár F. Árpád Echelon-Tanú.Az MTI általunk a romagyilkossági tárgyalásokon megismert tudósítója, Hidvégi-Balogh Attila feleségét, Ádám Évát fotózza. A háttérben egy kamera világít.Egy ragyogás háromszöge: Fent egy hirdetőtábla, balra egy kamera lámpája, jobbra Hidvégi-Balogh Attila fényképezőgépe.


Még egy különleges pillanat: sztár a sztárok között. A Romano Glaszo - Emberi Hang az egyik leghíresebb roma együttes. Mögöttük a tatárszentgyörgyi túlélő: Csorba Csaba.A Romano Glaszo előadás közben.A Romano Glaszo mögött Csorba Csaba, akinek fia és unokája meggyilkolása évfordulójára szervezték a megemlékezést. Mögötte a szintén közismert Radics Béla, aki 2011 elején értesített minket a romagyilkossági tárgyalások első tárgyalási napja időpontjáról, és aki megjelent a tárgyalássorozat nyitányán.A hajdani '56-os Mécs Imre (szemüvegben). Jobbra, sapkában korunk Legüldözöttebb és Legeltitkoltabb Újságírói és Tényfeltárói csapatának Keresztyén Jogvédője, Domján Tibor Echelon-Leleplező.A Budapesti Roma Hit Gyülekezete pásztora, Csík Benedek prédikációját imádság és áldás követte.Indián sapkában Domján Tibor, Betiltott Világszintű Echelon-Leleplező.Még egy hármas alakzat a Keresztyén Domján Tiborral.Domján Tibor és még hárman.Csík Benedek, a Budapesti Roma Hit Gyülekezete pásztora imádsága után áldás következett.Szervezők.Molnár Rozália, az egyik szervező.


Zsigó Jenő, az Ando Drom együttes alapítója és az Ando Drom adja elő a "Zöld az erdő"-t, amit a Cigányhimnuszként szoktak számon tartani.Az Ando Drom egyik előadója mögött a tatárszentgyörgyi Csorba Csabáné.Zsigó Jenő és (mögötte) Csorba Csaba.

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.