Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A hajléktalanok 90-98%-a Orbán Viktor meggyilkolására, legalább felük Orbán egész családja lemészárlására szavaz

 

 

 

 

2012-11-23.
Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)


Mottó helyett:
"Ha Hitlert megölték volna, nem következett volna be a II. Világháború. Mi most határozzuk el, hogy akik mégis Orbánhitler mellé álltak, azokat is a Világbíróság előtt ítéljük el Emberiség-ellenes gyáva és kapzsi Júdástetteikért."


Orbán Viktor 2010-ben kezdődött tébolyult, fasiszta tombolása óta arról, hány hajléktalan létezik Magyarországon, nincsenek tovább megbízható adatok. Ahogyan a despota és az adott államban anarchiát teremtő, mentálisan halmozottan és súlyosan terhelt diktátoroknál megszokott, az állam egyrészt eltitkolja, eltünteti vagy orbánian össze-vissza hazudozza a beteg elméje maradék értékelő funkciói számára is kellemetlen statisztikákat, másrészt olyan kaotikus rendészeti és közállapotokat teremt - hiszen beteg és alkalmatlan az ország irányítására -, hogy mint a háborúkban, még ő maga sem rendelkezik akár hozzávetőlegesen pontos adatokkal sem. Mi, akik jó pár évek a hajléktalanság teljes felszámolása pártján állunk, és én személy szerint is olyan programokat tettem az asztalra - számos módon és helyen publikálva -, amivel szó szerint fillérekből (már 4 milliárdból) 30 évre meg tudjuk oldani, hogy többet senki ne legyen az utcán, tehát mi halálosan emlékszünk, hogy Orbán Viktor, Pintér Sándor és tébolyult elmebeteg bandája országlásáig nagyon megbízható és ellenőrizhető adatok léteztek Magyarország utcára hajított tömegeinek létszámára vonatkozólag.

Orbán Gáspár és Orbán Ráhel nyomorult apja, azaz Orbán Viktor tébolyországlása óta, látva a tömeges elszegényítést, a szegények elleni példátlan, Hitler zsidógyűlöletéhez hasonló gyűlöletet, látva az öngyilkosságokat, személyesen látva és a politikai üldöztetésekben az első vonalban megtapasztalva a párt rendőrségének brutalitását és leépült inbecilitását, legszerényebb és legalázatosabb becsléseink szerint is az Orbánig utcán lévő 30 ezer ember helyett most 40 ezren, plusz nem tudni, mennyien kerültek az utcákra. A látens tömeg lehet 10 ezer ember, de lehet ennek a többszöröse is. Az az elborzasztó pusztítás és rombolás, amit a világsajtóban is csak fasisztaként és elmebetegként jellemzett őrült pszichopata népirtó, gyűlölködő sokkos gyilkos terrorista despota, Orbán Viktor művelt, az élet számos területén csupán homályos becslések formájában datalizálható (most Kapott Forrásszó [megpillantva a Google-ban, még nem létezik a Földön]).

Évek óta járjuk az utcákat, magunk is fél lábbal állandóan hajléktalanként, és mindannyian heavy politikai üldözöttként. Egészen pontosan azóta, hogy Orbán Viktor elmebeteg és tébolyult fasiszta őrjöngése és népgyűlölő őrült önkénytörvényei ömlésre zúdultak - és ehhez azonnal csatlakozott a magyar történelem legevidensebb sötétségének rekordjai egymás utáni döntésében, Amistados rabszolgákként, egymáshoz bilincselve és a tenger fenekére vetve Pintér Sándor, Tarlós István (s mert ha tarló, akkor persze, hogy Budapest főpolgármestere), Kocsis Máté (aki az apostolok nevét a kocsmai kocsis morális szintjén realizálta) -, azóta a hajléktalanoktól azt halljuk úton-útfélen, és emlékem sincs olyanról, aki arra a kérdésre, mi a véleménye Orbán Viktorról, ne azt mondta volna, hogy "Orbán Viktor dögöljön meg(!)", "Haljon meg(!)", "Pusztuljon egész famíliájával együtt(!)", "Le kell lőni a családjával együtt(!)", "Vigye el őket a rák az egész családjával(!)" és végeérhetetlen ugyanilyen lényegű gondolatok és szavazatnyilvánítások. Talán új elem, hogy az orbáni despota náci nyomás nem csak kiváltotta ezen tízezrekből a halálos ítéleteket, de ahogyan Orbán Viktor és tébolyult, súlyosan szociopata és a valóságra már teljesen retardált paranoid szkizoid pszichopata bandája az ártatlan civil lakossági tömegeken családostól áll bosszút, amikor valakinek nekiront, a kilakoltatásoktól a munkanélküliségig kollektív bűnösökként kezelve és szó szerint leugatva az Orbánig békésen élő magyar milliókat, úgy a hajléktalanoktól az ország legnevesebb és legmegbízhatóbb emberjogvédőiig bezárólag egyszerre, minden egyeztetés vagy egymástól tanulás nélkül, íme, egy vagy a két rejtélyes erő által Orbán Viktort sem elkülönült bűnözőként és kiirtandó ellenségként kezelik, hanem Orbán Viktort családjával együtt deklarálják közellenségnek, a magyarság, a nép és az Emberiség ellenségének, és mondják ki világosan, hogy mind ott pusztuljanak!

A titkosszolgálatok állandó módszere, hogy ilyen jelenségekre hamar jelentkeznek azok a bértollnokok, a beépített közéleti vérszívók, ingyenélők és azon anonim senkik, akik jobbára vezényszóra kezdik el mocskolni azokat, akik a világ számos államában jelen pillanatban is törvénybe iktatott halálbüntetés mellett felszólaltak. És - ismétlem - számos országban Orbán Viktor teljesen nyilvános és bizonyított, mi több, állandóan bevallott tetteit nem életfogytiglannal, hanem feltétlen halálbüntetéssel büntetik! Bizony, Jézus nem véletlen, hogy az akkori kormányzattal leginkább militáns módon, gyilkos felkelésekkel és merényletekkel harcoló zelóták ellen sem szólt soha, egy rossz szót sem. Azért nem, mert haragjuk jogos volt, még akkor is, ha az Isten a békés imádkozást várja el, az emberölést ellenzi, az igazságért harcoló gyilkosoknak hamar megbocsájt, mások védelmében pedig az életünk áldozását kifejezetten megköveteli! Jézus nem a zelóták, hanem a kormányfő, annak himpellér tarlósai és pintérjei, kocsis mátéjai, parazita, burzsoá haszonélvezői ellen beszélt és szónokolt olyan zengzetes szónoklatokat, amitől a mai puhány, jómódban, disznóként a vályúnál élősködő, kényelmes lakásokban és emeletes házakban lakó kapitalista kereszténység messzire és gyáva, gerinctelen, egoista júdás módjára elmenekül.

Vannak törvények, amiket keresztényekként is meghozhatunk úgy, hogy nem kockáztatjuk a Teremtő Akaratával szembeni törvényszegéseket. Ilyen pl. az, amit én vezettem be, és ami ekként is terjed a köztudatban és az Interneten: "a morális alkalmatlanság törvénye". Ez azt takarja, hogy aki ha csupán csak hétköznapi személyként, azt hitte, anonim senkiháziként civilek kilakoltatására voksolt, azt valamelyik következő kormányváltással, ahogyan szoktuk a Világtörténelem során annyiszor, törvényesen kidobjuk az utcára, és törvényileg tiltjuk meg azt is, hogy bárki befogadhassa! Helyére - ahogyan szoktuk - hajléktalanokat, cigányokat, az addigi politikai üldözötteket költöztetjük, a burzsoá, fotelből népirtó pedig örülhet, ha csak az utcára került, és nem alkalmazzuk rajta a Btk. most is hatályban lévő 155. §-át, mert akkor életfogytig tartó fegyházbüntetéssel is sújthatjuk, vagy példát veszünk más korábbi esetekből, amikor a parazita és rosszindulatú gazdag rétegeket családostól dobtuk táborokba, amit hol Gulágnak, hol másnak neveztek, hogy a Katynban kivégzett 14 ezer állami bűnözőről ne is beszéljünk, amikor éppen azt a réteget fejezték le, akiket a mostani ellenzék egy az egyben ki akar paterolni a közéletből végleg, egész életük során elkövetett árulásaikért és kollaboráns, disznó hazaárulásaikért. A "morális alkalmatlanság törvénye", amellyel a kilakoltatások mellett felszólaló fotelbűnözőket - Krisztusi kegyelmetességünknél fogva - nem életfogytiglan bebörtönöztük vagy kivégeztük, hanem csupán utcákra dobáltuk, egyrészt garantáltan biztosítja a gerinctelen, genetikai és elektromágneses stb. roncs emberi förtelmekben is, hogy szinte mind félelmi és erkölcsi belátásra térnek, és szó szerint elkezdik elsajátítani a minimális emberség és szocializáció követelményeit - amivel egyáltalán megtűrhetők egy társadalomban anélkül, hogy mint Báthory Erzsébetet, be kelljen falazni őket életük végéig -, másrészt az Istent Magasztaló példát adtunk arra, hogy aki ennyire semmibe vette békés embertársai egyetlen életét és életlehetőségeit, az már e világi létében elkezdte megkapni méltó jutalmát.

És amit sokszor el szoktam mondani: senki ne merje kifogásolni, hogy egy hozzá képest halmozottan politikai üldözött, különösen a nehéz politikai üldözéseket vagy a hajléktalanságot elszenvedők milyen szavakkal illetik saját hóhéraikat és azok családjait! Hogy merészeli bárki kifogásolni otthon, a fotelban ülve, hogy ártatlan embereknek az egészségét és a puszta életben maradását állandóan fenyegető üldözésekre irányt vált, és elkezdi hirdetni: Elég volt! Most már pusztuljanak azok, akik ennyi ember halálát okozták! Ki az a német fasiszta parazita, aki a koncentrációs táborban, kényelmes egyenruhájában feszítve csak számon meri kérni a fagyoskodó és éhező zsidóktól, hogy miért kívánják Adolf Hitler halálát! Aki ezt teszi, méltó az arra - és hamarosan visszamenőleges hatályú törvényt is hozhatunk rá -, hogy egy évtől életfogytig terjedően büntetendő módon utcára vettessék, hidegben és fagyban az emberek megvető megjegyzései és hatósági üldözéseink által kísérve, ahogyan az orbán-tarlós-félék tették az általuk elszegényített és utcákra dobott polgári tömegekkel, és ahogyan tette ugyanez az Orbán Viktor, ugyanez a Pintér Sándor, ugyanez a Tarlós István, ugyanez a Kocsis Máté a szintén ártatlan és gyanútlan zsidó polgári tömegekkel a II. Világháború előtt, amikor szintén azt mondták róluk, hogy mihaszna, munkakerülő, deviáns, bűnözésre hajlamos, megvetendő néptömeg! Aki a koncentrációs táborba zárt zsidókat támadja, ha azt mondják: halál Orbán Viktorra és családjára, és aki az utcákra és a fagyba vetett, kilátástalan életet élő, megnyomorított több tízezer honfitársunk szavaira támad, mert kimutathatóan 90-98%-uk kifejezetten kívánja Orbán Viktor törvényekben szabályozott vagy anélküli kivégzését, legalább a felük Orbán Viktor családjának a kivégzését is, azt meg kell fogni, és egomániás, kényelmes parazitizmusban élő családjával együtt ki lehet dobni az utcára, ott tanuljon türelmet és megértést az antikrisztus iránt, vagy be kell vágni egy koncentrációs táborba pl. Auschwitzban, példás nürnbergi pereink után vagy anélkül, nyakukban táblával a látogatók előtt, hogy íme az Emberiség szemete és hulladéka, akik így üldözték a zsidókat, így üldözték a hajléktalanokat, most pedig ők szenvedik el, amiket azok, akiktől a védelmet megtagadták: egyikük kollaboráns bűnözőként, árulásból, másikuk morális ostobaságból, mert szintén vak és egoista anyjuk képtelen volt erkölcsre nevelni genetikailag és programhibás utódját.

Ezt sem érthették meg orbáni ellenségeink és amerikai stb. vandál állati csatlósaik, pedig mindig tudtam, hogy vészterhes, Isteni Vészfigyelmeztetés volt: Azt Idézte mindig - mert eddigi gyakorlatából kiindulva, amit nekem Tanított, egyértelműen arra utal, hogy valóra váltja és emiatt - : voltak korok, amikor az emberek már annyira nem becsülték mások tulajdonát és életét, hogy a király egyébként csekély bűncselekményekért is bevezette a halálbüntetést.

Igen: és eztán megtanulták az emberek, hogy bizony, de még mennyire, hogy értékesek polgártársaik javai, és de még mennyire értékes mások élete!

Akiket a szép szavak nem tanítanak emberségre, azokat az Isten Kegyelméből Biztosított állami erőszakeszközeink által és erőszakintézményeinkben kell civilizációra nevelni!

De az orbáni bűnözés és morális katasztrófa eredménye ahhoz vezetett, hogy végül sokan, nagyon sokan, ahogyan ígértem évekkel ezelőtt: pokoli sokan vesztették életüket. És én személy szerint is meg kívánom ölni azokat a világi vezetőket a Föld bolygó országaiból, akikről csak gyanítom, hogy eljutott hozzájuk ez az iménti, évek óta vezető nemzetbiztonsági információ, mely minden előzményem, körülményem, Szavazataim, Végrehajtásaim, Eredményeim és Legfelülről Kapott Ismereteim és Adottságaim miatt abszolút primér fenyegetésként értékelendők, mégsem tettek semmit, mert úgy voltak vele kollektív bűnös családjuk vezetőiként vagy tagjaiként, hogy kit érdekel, ha most, e pillanatban teletömhetik a Sátántól kapott Júdásjussal mocskos, sátáni zsebeiket! Hát a Pokolra azokkal, akik az Emberiséget Pokolra szánták! A Pokolra velük!

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu