Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A HÍRHÁTTÉR kiáll Gyurcsány Ferenc Karácsony előtti, az orbánterror elleni akciója mellett, továbbá...

 

 

 

 

 

2011-12-29.
HÍRHÁTTÉR-Közlemény
 

 


Akik már sokszor feljelentették egymást, és akik kapcsán (2011-ben) A FORRÁS már jó pár hónappal ezelőtt Kijelentette: "Kappa-Project", "Kappa-Kód".
Molnár F. Árpád (ELI), a világ Legfőbb és természetesen Interaktív Echelon-Tanúja és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a cigánygyilkosságok bírósági tárgyalásán. Rodin művésznek a Bibliai "Pokol kapui" című sorozatából a "Gondolkodó" nevű szobrához hasonló tartásban (a titkos státuszú) Gyurcsány Ferenc mellett az Interaktív Keresztyén és Interaktív Echelon-Tanú Molnár F. Árpád, akiről most azért hangoztatjuk, hogy Interaktív, hogy még az idiótábbak is értsék, hogy tehát nincsenek véletlenek, és az igazi konstrukciók mögött/felett nem a népi idiotizmus ismert dologi tartalmai és piti összeesküvései, hanem AZ ISTEN (és a csak egyesek számára látható Háttérhatalom) áll.
A következő Cikkünk éppen azon a napon került megírásra, amikor Gyurcsány Ferencet a rendőrség jó tettei megtorlására elhurcolta, és médiakampányt indítottak ellene, számon kérve, hogy miért nem tesz rosszat:
2011-12-23. Indexes botrányklip az országházban vagy origós pornó- és cigánygyilkos MÚOSZ-bűnözés; Minden cigány közt a legutolsó!; Továbbá Gyurcsány Ferenc, Molnár F. Árpád és A Titkok a világ tetején
(KLIKK a cikkre!)

A HÍRHÁTTÉR kiáll Gyurcsány Ferenc akciója mellett, amikor 2011. december 23-án - egy nappal Karácsony előtt - csatlakozott az LMP által az Országháznál szervezett orbán-kormány elleni tiltakozó akciójához. Mint ismeretes, a tiltakozás miatt az LMP-s és MSZP-s képviselőket - Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökkel együtt - az orbáni politikai rendőrség erőszakkal elhurcolta. A Fidesz és a Jobbik - a paranoiás és elmebeteg despota állami vezetőkhöz hasonló retorikával - azt a képtelenséget kezdte híresztelni - érezvén, hogy összefogásuk a szabadság ellen morálisan tarthatatlanná vált -, hogy igazából inkább saját magukat tartóztatták le az országgyűlési képviselők. Mint tudjuk, az MSZP kormányzása alatt Orbán Viktor és társai következmények nélkül bonthatták el a kordont a Parlament elől, a félős rendőrség pedig csak akkor lép fel országgyűlési képviselők ellen, ha arra kifejezetten Orbán Viktor és Pintér Sándor felől kap megbízást, illetve ha ennek teljes fedezékét érzi. Gyurcsány Ferenc őrizetbe vételekor az eljáró rendőr közölte, hogy utasítást kapott a miniszterelnök őrizetbe vételére.

A HÍRHÁTTÉR nem tartja elfogadhatónak a Fidesz és a Jobbik nevű szélsőjobboldali pártok vezetőinek, képviselőinek és sajtóinak (így a neonáci fasiszta orgánumoknak) ama indulatokkal teli felszólalásait, amivel ismételten kiálltak a világszerte kritizált orbán-kormány világszerte bírált sajtószabadság elleni üldözései és despotikus médiatörvénykezése mellett, és számon kérték a volt miniszterelnök Gyurcsány Ferencet olyan elfogadhatatlan kitételekkel, hogy mivel kormányfőként gonosz tetteket követett el, miért nem teszi ezt most is. A HÍRHÁTTÉR nem kíván ama magyaros minőségben megosztó, morálisan elfogadhatatlan kritikák mellé állni, amivel azt kérik számon bárkin, hogy miért áll ki akár a sajtószabadság, akár egy nép, egy ország vagy az Emberiség érdekei mellett, ahelyett, hogy gonosztevőként csatlakozna pl. a Fidesz-Jobbik szélsőjobboldali koalíció a Valódi Keresztyéneket és a sajtószabadságot üldöző gyűlölet-gaztetteihez.

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy aki Gyurcsány Ferenc ellen büntetőjogi érdekeket kíván érvényesíteni, nem teheti meg olyankor - csakis jelentős erkölcsi és presztízsveszteségekkel -, amikor Gyurcsány Ferenc igaz, erkölcsös, helyes, a magyarságot és/vagy az Emberiséget szolgáló ügyhöz adja nevét, nyilatkozatát, megjelenését stb. Amikor bárki - legyen az Mahatma Gandhi vagy Adolf Hitler - igaz ügy mellé áll, olyankor nemhogy a kritikának nincs semmi helye, de bármi korábbi büntetőjogi érdekérvényesítés is erejét veszti. Ez nem csak az Emberiség általánosan érzékelt erkölcsi fundamentumaihoz, hanem A Jézus Krisztus Által Tanított Bűnbocsánat és Morális Kötelesség Törvényeihez is illeszkedik. A büntetőjognak semmi helye ott és akkor, ahol és amikor a célszemély jó ügy érdekében szól vagy cselekszik.

Akik Gyurcsány Ferenc igaz ügyért való kiállását megtámadták, és megpróbálták a miniszterelnököt eltiltani a jó tettektől, morálisan messze elvétették a helyes utat, sokan észre sem véve, sokan pedig tudatosan vágyva a gonoszt, a hajdani üldözöttekből állami üldözőkké, szabadságharcosokból despotákká válva, ráadásul az utóbbi időben büntetőjogilag is a leginkább számon kérhetők lettek a sajtó- és szólásszabadság, a demokratikus intézményrendszer maradékának szisztematikus felszámolásában, és az Emberiségre nézve minden idők legfenyegetőbb és legvészterhesebb bűntettek folytatólagos eltitkolásában, folytatólagos elkövetésében és biztosításában, a Tényfeltárók folytatólagos üldözésében és elhallgatásában.
 

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.