Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

   

Indexes botrányklip az országházban vagy origós pornó- és cigánygyilkos MÚOSZ-bűnözés; Minden cigány közt a legutolsó!; Továbbá Gyurcsány Ferenc, Molnár F. Árpád és A Titkok a világ tetején

 


 

 

2011-12-23.
Molnár F. Árpád "ELI" és A HHMM (Molnár F. Árpád "ELI" (orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja))
 


Tamás Bence Gáspár (Tbg) és Plankó Gergő, az index.hu Internetes portál karácsonyi botrányklipje után az ATV stúdiójában, Kálmán Olga riportjában.

 

Általunk, A HÍRHÁTTÉR stábja által az államilag szervezett és védett apartheid cigánygyilkosságok bírósági tárgyalásairól ismert Plankó Gergő (az Index újságírója) és Tamás Bence Gáspár szokatlan akcióval hívták fel magukra a figyelmet: 2011. december 20-án "Boldog Karácsonyt, magyar demokrácia!" címmel egy általuk az Országházban forgatott videoklipet hoztak nyilvánosságra az index.hu oldalain. A felvételeket a Parlament üres folyosóin és lépcsőin rögzítették, késő este, amikor a legkisebb az Országház személyzeti létszáma, továbbá a politikusok éppen ülésezést tartottak; így nem látta őket senki, hanem a titkosszolgálati szokásoknak megfelelően csendben meghúzódó és jelentéseket tevő, rejtett kamerák mögött ülő személyzet, akiknek az indexesek bizonyára nem kevés élménnyel teli percet szereztek, megtöltve az "Országház" éjjeli egyhangúságát. A klip - melyet alább láthatnak - a szolid, kulturált, tehát nem magyaros humor és szatíra műfaját realizálja, visszafogottan és nem sértően karikírozva a politikusok enyhén szólva is visszás, korrupt, közönséges és logikai, valamint erkölcsi abszurditásokat halmozó magatartását. Döntően érzékelhető, hogy mennyire tudatosan kerülték a sértő megfogalmazásokat. A botrányt kiváltó Indexes összeállítás 9. percétől kezdődik a videoklip; előtte egy szokásos humorizálós, amolyan a Kádár-rendszer engedélyezett "Parabola" című tévéműsorát idéző összeállítás látható, noha visszafogottabb módon, mint ahogy azt a hajdani Parabola műsorából és vezetőjétől, Árkus Józseftől megszoktuk.

Ennek ellenére a Fidesz éppen erre a klipre reagálva, majd az Index összes eddigi tevékenységére hivatkozva visszamenőlegesen és egészében tiltották ki nem csak a két sajtóst, de az összes Indexes újságírót. Idézünk a közleményből:

"Az Index.hu hírportálon 2011. december 20-án megjelent 'Boldog Karácsonyt, magyar demokrácia!' című videó készítői azonban már nem csak a szabályokat, rendelkezéseket hagyták figyelmen kívül, de súlyosan megsértették az Országház és az Országgyűlés méltóságát is". A közlemény így folytatja: "...mindezek alapján az Országgyűlés házvezetése úgy döntött, hogy az Index.hu hírportál újságírói részére 2011. december 21-től az Országházba és a Képviselői Irodaházba parlamenti belépő nem adható ki mindaddig, amíg az Országgyűlés elnöke megfelelő garanciát nem kap arra, hogy a hírportál újságírói tiszteletben tartják az Országgyűlés méltóságát és betartják a parlamenti tudósításra vonatkozó rendelkezéseket és szabályokat."

Az Index összeállítása itt látható.
(Stáb: Bakró-Nagy Ferenc, Plankó Gergő, Tbg.
Szöveg: Tbg, Plankó Gergő.
Zene: Csodapalota Zkr.)

 

De milyen is az indexes Plankó Gergő, aki a szemüveges Tamás Bence Gáspár (Tbg) mellett énekel, amikor nem egy elkészült anyagot láthatunk róla, és akit a romagyilkossági tárgyalássorozaton ismertünk meg.

 


A Pest Megyei Bíróság épülete előtti téren, középen a romagyilkossági tárgyalásokon való megjelenést és a cigánygyilkosságokról való dokumentumfilm-készítést illetően, valamint a cigánygyilkosságok állami szálai leleplezésében abszolút rekordtartó Molnár F. Árpád, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója, aki a nyilvánosság előtt szinte sosem szokott viccelni. Tőle jobbra a nagyon tehetséges (állítólag origós) újságíró, aki Gyurcsány Ferenccel is gyakorlatilag kizárólag készített riportot, amikor a volt miniszterelnök a romagyilkossági tárgyaláson járt. Fehér ingben az indexes Plankó Gergő.

Az állami cigánygyilkosságok tárgyalásán jobbára azzal az alábbi képen látható, nagyon tehetséges, állítólag origós újságíróval volt látható, aki a mellékelt fotón áll Molnár F. Árpád és Plankó Gergő mellett. A megszokott módon odajöttek a Molnár F. Árpádhoz, majd rövid beszélgetést követően megkérdezték (ami ugyancsak megszokott civilek és újságírók részéről egyaránt), hogy készíthetnének-e egy közös, baráti fotót. A HÍRHÁTTÉR Munkatársa, a világ egyik Legfőbb Echelon-Leleplezője, Domján Tibor kattintott is néhányat, amiből a sajtósok éppen nem a legjobbat publikálták az Interneten (lásd a szöveg mellett).

Plankó Gergő megjegyezte, hogy látta, rendesen lehúztuk Nádori Pétert, aki egyébként a példátlanul botrányos és az illegális és lopott pornófelvételeket (pornóbűntetteket) nyilvánosságra halmozó, valamint a Keresztyén és Tényfeltáró Újságírást üldöző, abszolút D-Notice keretében titkoló és minden módon betiltó origo.hu bűnöző főszerkesztője volt. (Jelenleg Gazda Albert az origo főszerkesztője. A "D-Notice" pedig titkosszolgálati kifejezés: központilag rendelt totális eltitkolást jelent.) A D-Notice és a pornómaffializmus - feljelentéseink és az általunk nemzetközivé tett bűnügyi botrányok tengere ellenére - az origót mind a mai napig meghatározza, viszont a botrányok és az origós újságíróknak az origo vezetésétől való elhatárolódása miatt a betiltások egy ideje szünetelnek, miáltal feljelentéseink és nyílt színi kritikáink is. (A fotón látható origós újságíró Nádori Pétertől nem elhatárolódott, hanem nagyon diplomatikusan és a fölöttébb szükséges bölcsességgel közölte, hogy neki semmi köze ezekhez a cselekményekhez, és Nádori Péterrel nem tart kapcsolatot.) Mivel az origo az idő tájt sorozatosan tiltotta be az emberjogvédő és tényfeltáró Filmeket, és ömlesztette helyette a Puruttya blog és más orbáni-pintéri köztörvényes bűnszervezetek által a világ minden részéből ellopott és gyakran kiskorúak által a mai napig feltöltött illegális házi pornó, szado-mazo, perdöntően pedofilgyanús, valamint szó szerint egymás szájába bélsarat ürítő videókat, így a diplomatikus távolságtartásra nagyon is rászorult az origo. Az ifjú tehetség hozzáállása sokat visszafogott abból, hogy ne annyira követeljük továbbra is az origo főszerkesztőjének, az Origo Zrt.-hez tartozó videa.hu vezetőinek és cenzorainak az előzetes letartóztatását, továbbá a hatályos törvények értelmében az origo.hu és a videa abszolút elkerülhetetlen totális blokkolását, betiltását, és az összes origós eszköz lefoglalását, majd végleges elkobzását.

Az indexes Plankó Gergő és az origós ifjú akkorra már látták az éppen akkor világszerte titkolt közbotránnyá lett Filmünket, melynek a Címe: "Szart a fossal mázolva! - orbániáda, origo, MTE: magyar tartalom, MATISZ-MASZTI-minőség!", és amely a magyar média vezetőinek és az Internet-ellenőrző bűnszervezeteknek szó szerint szarásos, fosásos, baszós, szopós, moslék, mocskos és a Keresztyénséget, valamint az életvédelmet üldöző, betiltó, a Tényfeltárókat és a politikai üldözött Újságírókat, Keresztyéneket és Echelon-Tanúkat közvetlenül meggyilkolásra szervező bűnbandáinak leleplezésére szolgált.

Szart a fossal mázolva! - orbániáda, origo, MTE: magyar tartalom, MATISZ-MASZTI-minőség!
(Ha a lejátszó nem indul, ide klikkelve a forrásoldalra juthat!)
 

 

A Fideszes orbán-pintér-halálkormány a most idézett Filmünkben és ehhez kapcsolódó feljelentéseink százaiban sem talált kifogást az elkövetők ellen. Sőt! Már előzőleg igyekezett ellenünk való házkutatás, fegyveres elhurcolások, továbbá minden fenyegetőzés és zsarolás útján elkobozni és megsemmisíttetni minden feljelentést és bizonyítékot, amik eme - általuk nyíltan védett - interkontinentális média-bűntetteikről szóltak! Túl mindezen nem ritkán tetten érhetővé vált, hogy az orbán viktor és Hende Csaba által vezetett Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) és a magyar hadsereg, valamint a pintéri sátánrendőrség hivatásos állományú tagjai őrjöngtek továbbra is az Interneten az összes bűnszervezeti pornó-bűntettek védelmével megbízatva, valamint A HÍRHÁTTÉR és Keresztyén Főszerkesztője elleni állami bűntetteket nyíltan, leplezetlenül pártolva és követelve, nem egyszer a Főszerkesztő Molnár F. Árpád meggyilkolását nyíltan sulykolva! Ezen államilag megbízott bukott személyek ellen addigra már sok száz (és elkobzott) feljelentésen túl voltunk! Nem is csoda, hogy a Molnár F. Árpád és Munkatársai elleni zaklatások továbbra is zavartalanul folytak az orbán-pintér-halálkormány orra előtt heverő elkövetői IP-címek ellenére is, és az sem meglepő, hogy az orbán-pintér-halálkormány ezen közpénzen kitartott katonai és rendőri bűnszervezeti (tehát fegyházas) ügynökei szó szerint kivétel nélkül nyíltan propagálták egyúttal azt is, hogy minden létező népirtás (a hitlerizmustól a sztálinizmuson át az Echelon-Tanúk meggyilkolásáig) áldásos és továbbra szükséges!

A fentiekre tekintettel csak egy orbáni, hende-fajta vagy pintér-féle elmebeteg számára okozhat problémát annak megértése, hogy Plankó Gergő, Tamás Bence Gáspár (Tbg) és munkatársai nem csak hogy kikezdhetetlenek holmi országgyűlési és politikusi, nem létező méltóság ügyében, de azt sem lehetett volna kifogásolni, ha humor helyett géppisztolyokkal rontanak be az országházba - tehát a disznók, bűnözők és antikrisztus paraziták közpénzekből kitartott bűnszervezeti kuplerájába -, és halomra lövöldözik a Fideszes képviselőktől a házelnökön át pintér sándorig, hende csaba tömeggyilkos terroristáig és a rendkívül súlyos elmebeteg világterrorista orbán viktorig bezárólag az összes Fideszes terroristát. Egy ilyen eljárásban alighanem csakis AZ ISTEN találhat kifogást, de civil népi ember, aki otthon ül a monitor előtt, mert sem tehetsége, sem erkölcse, sem bátorsága nincs az Emberiségért folytatott harchoz, aligha emelhet bármiféle orbánpatkányi kifogást.

Plankó Gergőt egyébként csöppet sem humoráról, hanem komoly oldaláról ismertük meg. A tárgyalásokon - ahogy az origós tehetség is - komoly és munkacentrikus volt. Plankó Gergő a többi újságírótól inkább még tartózkodó is. Nem volt újdonság az sem - sem ott, sem másutt -, hogy egyes főszerkesztők az összes HÍRHÁTTÉR-Filmet nézik, és más tehetségesebb, értelmesebb újságírók pedig nagyon jól tájékozottak HÍRHÁTTÉR-Leleplezésekből, amelyek kapcsán már évekkel ezelőtt elmondtuk és hangoztattuk, hogy nem komoly újságíró az, aki nem követi naponként A HÍRHÁTTÉR Publikációit, felkészülve abból. Minden általunk indult el, Előre Bejelentve, és minden általunk fog robbanni: az egész világra, AZ ISTEN Kegyelme és Bosszúja Mértékében meghatározva annak sorsát.


Gyurcsány Ferenc, Molnár F. Árpád és A Titkok a világ tetején

 


Molnár F. Árpád, a világ Legfőbb és természetesen Interaktív Echelon-Tanúja és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a cigánygyilkosságok bírósági tárgyalásán. Rodin művésznek a Bibliai "Pokol kapui" című sorozatából a "Gondolkodó" nevű szobrához hasonló tartásban (a titkos státuszú) Gyurcsány Ferenc mellett az Interaktív Keresztyén és Interaktív Echelon-Tanú Molnár F. Árpád, akiről most azért hangoztatjuk, hogy Interaktív, hogy még az idiótábbak is értsék, hogy tehát nincsenek véletlenek, és az igazi konstrukciók mögött/felett nem a népi idiotizmus ismert dologi tartalmai és piti összeesküvései, hanem AZ ISTEN (és a csak egyesek számára látható Háttérhatalom) áll.

A fentebb prezentált fotón A HÍRHÁTTÉR-Főszerkesztő mellett látható origós sajtósról pedig az a sejtés érlelődött, hogy netán a legtehetségesebb újságíró is lehet azok közül, akik A HÍRHÁTTÉREN kívül a romagyilkossági tárgyalásokon megjelentek. Ebbéli véleményünket egyébként nem az határozta meg, hogy kvázi vagy egészében ő volt az egyetlen a sok sajtós közül, aki azon a napon, amikor Gyurcsány Ferenc megjelent a tárgyaláson, akkor kvázi vagy egészében kizárólag az origós újságíró kapta el azonnali riportra (miközben a többi csak sűrű kört vont Gyurcsány köré), hanem a sajtós egész látható tevékenysége. Ennek egy részét képezik - csak példának -, hogy rendkívül érett kérdései az Echelon-Tanúkat és vonzáskörzetüket illetően annak ellenére manifesztálódtak gyors egymásutánban, hogy az origós újságíró nem is volt beavatott és beszervezett háttérhatalmi illuminátus vagy Interaktív Keresztyén.

A Molnár F. Árpád és Gyurcsány Ferenc bírósági esetére - amire sokan az év és az esztendő legabszurdabb fotójáról/fotóiról beszéltek - úgy került sor, hogy Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök - a volt kancelláriaminiszterével, Molnár Csabával - megjelent a bíróság épületében. Tekintettel arra, hogy a volt miniszterelnök által változatos módon támadott Molnár F. Árpáddal szembesült - aki pedig, mármint a Molnár korábban számos csúcsfeljelentést tett ellene -, de főleg az egyéb, a Lényegi okok miatt a volt miniszterelnök láthatóan egyetlen személytől, a Molnár F. Árpádtól rettent meg. Ez mind az épületbe lépésükkor, mind a folyosón a szempillantásokból kiderült. Az ijedtség egy bölcsebb elme számára az Egyéb háttérismeretek miatt indokolt, és csak azok nem értik, Miről beszélünk, akiknek a felfogóképességét mesterséges rövidzárlat blokkolja, továbbá akik a nyomorult állami és más mélymagyar, tömegbutító és figyelem-elterelő médiaszemetén nevelkedtek, és elképesztő gyűlölködéseik és világtörténelmi butaságuk közepette lemaradtak a Világtörténelemről. De hát ez a népi vágódisznólét állandó sorsa, mégpedig e népi söpredéknek és fogyóeszköznek állhatatos butasága, és a sötétségéhez disznóésszel ragaszkodó súlyosan fogyatékos és retardált állapota okán. Sebaj: azért a világ vezetői és az istenek továbbra is jól tájékozottak maradnak, hiába sziszeg a gyűlölettől a sok retardált, Előre Bejelentetett szellemi és morális hanyatlásához és butaságához - mint magyar nemzeti értékhez - ragaszkodó fogyatékos vágódisznó.

Itt pedig most az eltitkolás következett.

Visszatérve korábbi levezetésünkhöz: a fentebb számos alkalommal említett origós újságíróval ellentétben a legtöbb sajtós egyébként is iszonyúan buta, tehetségtelen, tájékozatlan, és úgy járnak be a legfontosabb és legjelentősebb történelmi ügyek gócterületeire is, mint akik gyári munkásokként naponta állnak a gépsor elé. Sem elhivatottságuk, sem bátorságuk, és gyurmaként formálható gerinctelenségük mindent betetőző és felülíró motivációja a havi fizetés. Az újságírók legalább közel 100%-a pitiáner hazaáruló, Emberiségáruló és ISTENÁRULÓ, ami bárkit és bármit azonnal kész eladni nemhogy egy havi fizetésért, de a majdani jövedelem puszta reményében is! A magyar médiumok főképpen azokat veszik fel fizetett munkákra, akik vagy semmihez sem értenek, és a korrupcióról is kevesebbet tudnak egy szellemileg leépült kocsmai alkoholistánál - így nem kell attól tartani, hogy gondolkodnak ahelyett, hogy csak bólogatnának -, vagy akik gátlástalanul gyűlölködnek és hazudoznak, ezért 2011-ben kiválóan alkalmasak voltak pl. a Széles Gábor-féle Magyar Hírlap és Echo tv, vagy pl. a még inkább orbáni hír tv alantas disznóóljába.


Aki megkapja tőlünk az év leghitványabb roma újságírója címet

 


A romák elleni sorozatgyilkosságok legfőbb eltussoló és a leleplezőket orbáni bűnszervezetben üldöző, betiltó és életveszélyesen fenyegető bűnöző, navracsics tibor fasiszta gazságügyi miniszter Pató Selam cigány újságírónőnek adja át az "A Kisebbségekért" nevű kitüntetést, melyet a fasiszta sorozatgyilkos, a romagyilkosságok leleplezését és leleplezőit leginkább üldöző orbán viktor írt alá. A kitüntetés előfeltételeként az általunk felfuttatott Pató Selam megkért minket, tüntessünk el minden bizonyítékot arról, hogy valaha is köze volt A HÍRHÁTTÉRHEZ, és valaha is a romagyilkosságok bírósági tárgyalásán járt, ráadásul Cikket publikálva A HÍRHÁTTÉREN. A kitüntetésnek nem csak az elvételét garantáljuk, de Pató és navracsics-féle tömeggyilkos, minket halállal fenyegető bűnbandája ellen az igazságügyi megtorlásokat is.


A cigánygyilkosságokért, valamint a tényfeltárók eltitkolásáért és orbánfasiszta bűnszervezetben üldözéséért navracsicstól kitüntetést kapott Pató Selam roma újságírónő, közvetlen mellette pedig a Molnár F. Árpád üldözését nem titkoltan politikai gyilkosságba fordítani akart tömeggyilkos homoszexuális terrorista, a Fideszes navracsics tibor apartheid igazságügy-miniszter, a Molnár F. Árpád és Keresztyén Munkatársai elleni titkosszolgálati betechnikázások és éjjel-nappali megfigyelések hivatalosan aláíró pártfunkcionáriusa. A fasiszta bűnszervezet ellen igazságügyi megtorlást Ígértünk.

Nem csak a magyar, de a roma újságírókról is éppen úgy beszélünk: a cigányok közül legemlékezetesebb és legundorítóbb eset az évtizedek óta a pénzért kínlódó Pató Selam cigány újságírónő esete, aki több évtizednyi nyilvánosságra törési kudarc után A HÍRHÁTTÉR által vált híressé; mi szerveztük a romagyilkossági tárgyalásokra is, mondván, hogy ha másért nem, legalább a szakmai presztízs megköveteli, hogy legalább egyszer megjelenjen a tárgyalásokon. Miután egy szál tárgyaláson megjelent, felkért minket arra, hogy szervezzünk utat és vigyük Tatárszentgyörgyre, a kettős gyilkosság áldozatai hozzátartozóival filmforgatás céljából, melyből készítsünk dokumentumfilmet. A HÍRHÁTTÉR által széles körben ismertté tett Pató Selam cigány újságírónőt a roma sorozatgyilkos és a gyilkosságok állami szálainak leleplezőit titkoló, üldöző, a bizonyítékokat elkobzó orbán viktor gazságügyi miniszteri (navracsics tibor-féle minőségű) kitüntetésre jelölte ki, melyet addig nem kapott meg, amíg Pató Selam, a cigányságot eláruló cigány meg nem keresett minket levélben, hogy az eddig általa kért publikációkat is (történelemhamisítást elkövetve) semmisítsük meg, nehogy ki lehessen mutatni, hogy valaha is velünk dolgozott, illetve valaha is járt a cigánygyilkossági tárgyaláson! Tehát a Fideszes, orbánpatkányi, romagyilkossági bűnöző cigányoknak járó kitüntetésért cserébe titokká váljon, hogy az áruló orbáni újságíró velünk, a legfőbb roma jogvédő és az állami romagyilkosságok orbáni szálait legfőképpen leleplező Keresztyén Újságírókkal és Filmrendezőkkel bármilyen ismeretségbe került. Azokkal, akik a Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírók, akik továbbá a legtöbb és legleleplezőbb Dokumentumfilm-arzenált készítették az állami romagyilkosság-sorozatról, és akikről köztudott kívülállók előtt is, hogy orbán és fasiszta bandája az életünket fenyegeti, mert egy elmebeteg sorozatgyilkos - amilyen orbán viktor - sosem lakik jól vérrel és Veérrel, amíg meg nem hal. Aki kicsit is tájékozott az állampolitikai bűnözést illetően, jól tudja, hogy egy kormány nem osztogat kitüntetéseket! Előtte gondosan felderíti az illető hátterét, aminek még egy népi idióta számára is legegyszerűbb módja, amikor a vizsgált személy nevét az Internetes keresőbe írja! Ráadásul Pató Selam két cigánybutító farizeusi lapnak is a vezetője, azaz nem csoda, hogy az orbáni fasiszta cigánygyilkos rendszer - annak láttán, hogy Pató Selamnak mi segítettünk - pánikszerűen beszipkázva kiterjesztette a Pató-féle cigánygyilkos lapokra is a teljes titkosszolgálati D-Notice-t! Nehogy véletlenül a romagyilkosságok legfőbb jogvédői és az orbánbanda politikai üldözései és gyilkossági ügyei bármilyen publikálásra kerüljenek! Dúljon inkább - képviselte Navracsics Tibor, az elektrosokkos Fideszes orbáni gazságügyi patkányminiszter - a politikai bűnszervezetek sátánizmusa és a cigánygyilkos cigányok gaztetteinek júdási sötétsége. Pusztuljanak a jogvédők és a tényfeltárók! Pató Selam, orbánpatkány fasiszta kormányának első füttyszóra a cigánygyilkos bűnbandákba lágyult roma júdása azt akarta, hogy még annak a nyomát is tüntessük el, hogy ő valaha a romagyilkossági tárgyaláson járt, és a kormány módszereit kritizálva cikket írt! A roma újságírónőt egyszer kellett a fasiszta, apartheid kormánynak felkeresni azzal, hogy lefizetik, és íme, azonnal a történelem szemétdombjára hajította saját magával együtt a teljes cigányságot is, hogy AZ ISTENÁRULÁSRÓL és az Emberiség elleni árulásról ne is beszéljünk! Nyilvánvaló, hogy az ilyen felforgató és a cigányságot, az újságíró-társadalmat. az Emberiséget és AZ ISTENT eláruló állami terrorista bűnözőkkel szemben büntetőjogi eszközökkel fogunk fellépni, és azoknak szerencse ez, akiket előtte nem érnek az ellenünk fellépett állami bűnözőket perdöntően gyakran lesújtott rejtélyes balesetek és halálesetek. Utóbbi gondolataink kapcsán tekintsék meg legutóbb Publikált Filmünket, melynek a Címe: "A Júdásanya halála és más misztikus halálesetek (És Ajánlással Orbán-família Karácsonyára)".

A magyarországi újságíró-társadalmat meghatározó kollektív bűn és bűnözés tárgyában ajánljuk egyébként az újságírást illetően a magyarság elmúlt legalább fél évszázadának alighanem a leginkább leleplező, ráadásul szakértői, belsős cikkét, melyet a közelmúltban publikáltunk: a Címe: "A bűnöző újságíró-társadalom! A Hír tv-től a MÚOSZ-on át Szalai Annamária NMHH médiahatóságáig - Az antikrisztusok médiatársadalma". Mivel a terület talán koronázatlan királya a Cikk, így minden újságírónak - még ha csak magyarok is - kötelező olvasmány kellene, hogy legyen.

2011.12.23., 8.kerület, Budapest, Hungary

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.