Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A Koppány Csoport hivatalos alakuló ülésén forgatott a HÍRHÁTTÉR, a XVI. kerületi Krisztina Hotelben (13 képpel)

 

 

 

 

2012-07-15.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)Budapesten, a XVI. kerületi Krisztina Hotelben tartotta hivatalos alakuló ülését a már világszerte is ismertté vált Koppány Csoport, a magyarországi otthonvédelem legerősebb, legakcióképesebb szervezete, 2012. július 14-én, szombaton. A Kerepesi útból nyíló Veres Péter út 79. alatt elhelyezkedő dekoratív és kényelmes hotelben több, mint 50 Koppány Csoportos alapító tag gyűlt össze. A médiumok közül - a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁN és Molnár F. Árpád, Domján Tibor és Bustya Tibor Echelon-Leleplező HÍRHÁTTÉR-Munkatársakon kívül - megjelent az Echo tv, a Budapest XVI. kerületi televízió, valamint többek között Kiss Endre Farkas, Internetes nevén SoDI, aki legutóbb a 66 másodpercet alapította meg.

A neves személyek közül jelen volt még a 2006-os Tatár József, aki a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ) elnöke, valamint pl. Monostori Attila (KLIKK 1., 2., 3.!), a De Jure Liga alelnöke, aki világhírűvé egyebek mellett a Baumag-ügy 14 ezer áldozata kapcsán vált - amikor elvállalta a károsult tömegek jogi képviseletét -, továbbá legnagyobb interkontinentális sajtóvisszhangját a zámolyi romák ügyvédjeként kapta meg. Monostori Attila Molnár F. Árpád HÍRHÁTTÉR-Főszerkesztő kérdésére is, miszerint miért nem vállalt tisztséget, hiszen a titkosszolgálatok emiatti akciózásai és botrányai bizonyára jót tettek volna a Koppány Csoportnak, elmondta, hogy éppen a titkosszolgálatok és az egyes politikai berkek figyelme miatt gondolta, hogy most tisztségek nélkül venne részt a munkában.

Mint arról Balogh Béla és Tatár József is beszámolt, a Koppány Csoport hivatalos megalakítására azért van szükség, hogy hatékonyabban tudják az állami szervezetekkel szemben az otthonvédelmet képviselni, a kilakoltatásokat megakadályozni, a hivatalos ügyeket intézni.

A gyűlés titkos szavazásán egyöntetűen elnökké választották (köztük az alapító tagok közé került HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársai is) Balogh Bélát, a Koppány Csoport vezetőjét. Az elnökké választás során bárkire lehetett szavazni; az alelnökök és titkárok jelölését illetően pedig a helyszínen, hirtelen hangzottak el javaslatok, amit követően a javasolt személyekre lehetett leadni a voksokat. Alelnökké és titkárrá bárki előterjeszthetett bárkit, majd ugyancsak titkos szavazáson dőlt el, kik lettek a tisztségek betöltői. Alelnökök lettek pl. az otthonvédő akciókban rendszeresen jelen lévő Székely Emma, valamint Kanalas András nyugalmazott rendőr-alezredes. Molnár F. Árpád és Domján Tibor titkárnak választotta pl. az akciókban szintén élen járó Dombóvári Andreát.

A helyszínen készített rövid, filmes riportjainkkal később jelentkezünk. Riportot készítettünk többek között Balogh Bélával, a Koppány Csoport elnökével, Tatár József MAREVOSZ-elnökkel, Dombóvári Andrea frissen megválasztott Koppány Csoport-titkárral, Monostori Attila világhírű jogásszal és Kiss Endre Farkassal (SoDI).


Balogh Béla, a Koppány Csoport titkos szavazásán 100%-os többséggel elnökké választott vezetője a Budapest XVI. kerület, Veres Péter út 79. szám alatti illusztris Krisztina Hotelben tartja egyik beszédét 2012. július 14-én.


Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője filmes riportot készít Balogh Bélával, a Koppány Csoport vezetőjével, aki minden magyarok legerősebb és legakciókészebb otthonvédője. (Filmfelvétel: Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező.)


Tatár József, a MAREVOSZ elnöke, Kanalas András rendőr-alezredes, Bustya Tibor (Ceausescu üldözéseit is túlélt Echelon-Leleplező). A kép jobboldalán a XVI. kerületi tévé munkatársai. (Felvétel: Molnár F. Árpád (ELI), akit a bolygó Legfőbb Echelon-Tanújának tartanak.)


Molnár F. Árpád (ELI) Echelon-Tanú és Ruszkai Barnabásné, az otthonvédelem egyik legkiemelkedőbb, egyébként mindig rendkívül békés alakja, aki Balogh Béla és Molnár F. Árpád társaságában bent ült a 72 éves Pomázi Mihályné lakásában, amikor a rendőri elkövetők rájuk törték az ajtót (KLIKK!), és kapott abból a könnygázból is, amit Szklenkáné Kovalcsik Enikő és fia kilakoltatása érdekében vetett be törvénytelenül és embertelenül az orbáni rendőrség a Búza utcai kilakoltatásnál, Szklenkáné Enikő lakásába nyomva a könnygázt (KLIKK!), lefújva ezzel az újságíróktól a bent ülő, idős vak asszonyig bezárólag mindenkit. A Koppány Csoport kifejezett kártérítési pereket szervez emiatt. Ruszkai Barnabásné részt vett egyébként a mindezeket megelőző, Orbán Viktor mellett tartott béke meneten is, majd észrevételezte, hogy Bayer Zsolt és a többiek, ahogy megszervezték az orbáni békemenetet, úgy meg kellett volna szervezniük a civil lakosságért és a kilakoltatások ellen is azt.


Balogh Béla, az otthonvédők vezetője beszélget Takács Rózsával, aki a Koppány Csoport egyik titkára lett.


A Koppány Csoport alakuló ülését vezető személy mellett, középen Dombóvári Andrea, az otthonvédő szervezet frissen megválasztott titkára. Jobbra Székely Emma, a Koppány Csoport újonnan megválasztott alelnöke.


Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező mellett a szőke Takács Rózsa, a Koppány Csoport titkára.


Kanalas András rendőr-alezredes Molnár F. Árpád (ELI) Rekordbetiltott és Eltitkolt HÍRHÁTTÉR-Alapító-Főszerkesztővel beszélget a XVI. kerületi Krisztina Hotelben. (Felvétel : Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező.)


Tatár József, a MAREVOSZ elnöke és Bustya Tibor, az Erdélyből való Ceausescu-túlélő Echelon-Leleplező. Előtérben Kiss Endre Farkas (SoDI).


Balogh Béla, Magyarország legakcióképesebb otthonvédője a budapesti Krisztina Hotelben, a Veres Péter út 79. szám alatt, 2012. július 14-én, a Koppány Csoport hivatalos alakuló ülésén.


Monostori Attila jogász többek között a Baumag 14 ezer sértettje jogi képviselőjeként, valamint a zámolyi romák interkontinentális botrányában a romák főügyvédjeként szerzett  világhírnevet. Molnár F. Árpád (ELI) társaságában látható, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírójával, akit egyébként minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg.


A Koppány Csoport alakuló ülésén. A kép baloldalán egyébként Kanalas András rendőr-alezredes, a kép jobboldalán pedig Bustya Tibor Echelon-Leleplező látható, akit Ceausescu bukásáig a román diktátor szinte egész életében üldözött.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.