Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

HÍRHÁTTÉR TV: A közérdekű bejelentők üldözése - BAUMAG, állami maffia kontra Monostory Attila

 

 

 

 

2013-03-15.
A közérdekű bejelentők üldözése - BAUMAG, állami maffia kontra Monostory Attila (24 perc 28.88 másodperc)
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, az USA által a "Chatter Y" fedőnevű akció keretében minden magyarok Legüldözöttebb, Legbetiltottabb és Legeltitkoltabb Médiája, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM) Bemutatja:


 

A közérdekű bejelentők üldözése
- BAUMAG, állami maffia kontra Monostory Attila
24 min 28.88 sec

A közérdekű bejelentők üldözése - BAUMAG, állami maffia kontra Monostory Attila (Dokumentumfilm by ELI) from Miller Yourbarley on Vimeo.

A közérdekű bejelentők üldözése
- BAUMAG, állami maffia kontra Monostory Attila
24 min 28.88 secA közérdekű bejelentők üldözése
- BAUMAG, állami maffia kontra Monostory Attila
24 min 28.88 sec

 

A közérdekű bejelentők üldözése - BAUMAG, állami maffia kontra Monostory Attila (24 perc 28.88 másodperc)

Narrátor és Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ELI) (Betiltott Keresztyén Újságíró, vezető roma jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Executive Producer:
Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa))

Operatőr:
Domján Tibor (Supertitkolt Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Filmrendező, a kezdetektől fogva Supertitkolt Molnár F. Árpád (ELI) által alapított, a rekordüldözött és rekordtényfeltáró HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársa, Világszintű Echelon-Leleplező, Az Alsóörsi Hírhatár Főszerkesztője)
Molnár F. Árpád (ELI)

Munkatárs:
Kovács Adrienn Nikoletta
(Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és az Alsóörsi Hírhatár Munkatársa)

HHMM-Anim:
Sid Modwooder

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, Az Alsóörsi Hírhatár Főszerkesztő-helyettese, a Koppány Csoport FB-elnöke, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2013.03.13., Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB), 1055 Budapest, Markó u. 25.
Kísérő szöveg: 2013.03.14.

A Film Készült:
2013.03.14. és 15., Budapest (Bp.), Hungary (Magyarország).
Premier: 2013.03.15.
http://www.echelon8.org/
http://siteground189.com/~hirhatte/
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (1. és 2.!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Narrátor a Filmben elmondja:
Sokan emlékeznek az annak idején nagy port felvert BAUMAG-botrányra. A BAUMAG egy kiterjedt pénzintézeti maffiacég volt, amely több, mint 10 ezer gyanútlan állampolgárt vett rá arra, hogy nála fektesse be a pénzét, majd az így szerzett vagyont lenyúlta. A károsultak legfőbb ügyvédje az a dr. Monostory Attila ügyvéd lett, aki a BAUMAG-károsultak ügyvédjeként külön nemzetközi hírnévre tett szert. A politikai megtorlások során ügyvédi státuszától megfosztották, megszámlálhatatlan mennyiségű nyomozást indítottak és folytatnak ellene, valamint büntetőperek és polgári perek vádlottjává tették, és természetesen nem csak bűnözővé, hanem - ahogy ez ma már teljesen nyíltan megy, a látszatra sem ügyelve - elmebeteggé is nyilvánították. A Balogh István és Fülöp Zoltán (IM. száma: 5066.) állami igazságügyi elmeszakértő bűnözők által az állami maffializmus védelmében elmebeteggé és önálló életre teljesen képtelenné nyilvánított zseni jogász közben minden magyarok egyik leghíresebb és legnépszerűbb jogvédője is lett. Többek között a titkosszolgálatok által legmegfigyeltebb otthonvédő közösség, a Balogh Béla által vezetett Koppány Csoport jogi tanácsadója és a Vajda Attila által vezetett Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szolgálat (MPNJSZ) alelnöke is lett, miközben a De Jure Liga alelnöke is.

A nemzetközi hírű politikai üldözött jogász - mivel jogvédő - a milliárdos BAUMAG-maffiaper állami üldözései óta gyalog jár, mivel az autó drága, a busz és a villamos pedig megfizethetetlen, és a hatósági zaklatásoknak folyamatosan kitéve végzi ingyenes jogvédő tevékenységét. A BAUMAG-botrányról kiemelkedő tényfeltáró Filmeket, Cikkeket és Nemzetközi Feljelentéseket publikált a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, többek között - jogászok által - perdöntőnek is nevezett hivatalos dokumentum és bizonyítékok publikálásával, miközben sokkal több dokumentummal rendelkezünk.

Ahogyan dr. Monostory Attila is, aki ellen 2013. március 13-án került megtartásra a következő bírósági tárgyalás, mégpedig Monostory Attila elleni hamis vád bűntette és vétsége címén.

Monostory ellen annak ürügyén indult büntető eljárás, hogy 2006-ban a hatóságok részére több olyan bejelentést juttatott el, melyekben a BAUMAG-károsultak részéről számára tett tanúvallomásokban foglaltakat ismétli. Ezen tanúbeszámolók és tanúvallomások szerint a több, mint 10 ezer károsultat magában foglaló BAUMAG-ügyben az áldozatok körében fellépett Kónya Lajos azt terjesztette a károsultak között, hogy ő, azaz Kónya Lajos rokona a Legfelsőbb Bíróság büntető kollégiuma vezetőjének, Kónya Istvánnak, a főbírónak, és ezért ő - idézem - "a magyar bíróságokon mindent el tud intézni". A számunkra és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Főszerkesztőjének, Molnár F. Árpádnak eljuttatott akkori, az áldozatok kézírásával kelt dokumentumok előadják - amiket több szem- és fültanú saját kézírásával fogalmazott meg -, hogy Kónya Lajos tényleg azt terjesztette közöttük, hogy a legmagasabb rangú bírósági bíró, Kónya István rokona és ezért Kónya Lajos a bíróságokon mindent el tud intézni. Nekünk is rendelkezésünkre áll olyan saját kézzel írt áldozati tanúvallomás, mely szerint Kónya Lajos - a kapcsolataira hivatkozva - pénzeket csalt ki a károsultaktól.

Miután Monostory Attila úr a birtokába jutott információk és bizonyítékok alapján hatósági bejelentéseket vagy feljelentéseket tett, végül büntető eljárások és széles spektrumú bűnszervezeti állami üldözések indultak ellene, amik a mai napig folynak.

A Monostory Attila elleni hamis vádas büntetőper a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB) folytatódott, Éliás Dávid bíró vezetésével.

Monostory úr ügyvédje azzal kezdte a tárgyalást, hogy tegnap este kapta az ügyvédi megbízást, hivatalos formába öntve pedig reggel, a tárgyalás előtt, továbbá Monostory úr a tárgyalás előtt nyújtott be egy 150 oldalas dokumentumot, bizonyítékokkal, amiknek tartalmát sem Éliás Dávid bíró, sem ő nem ismeri. Ezért a tárgyalás elnapolását kérte.

Ezután Éliás Dávid, a PKKB bírója a nemzetközi hírű jogász Monostory Attila vádlotthoz fordult:

(...)

Eztán Monostory Attila az ellene indított hamis vádas bűnperben történtekről a Központi Nyomozó Főügyészség és a Budapesti Nyomozó Ügyészség gondatlanságból vagy szándékosan elkövetett bűncselekmények relevanciájáról beszélt.

Monostory Attila ellen az egyik sajtóorgánum számos valótlan dolgot közölt, ami miatt Monostory 2007-ben 9 alkalommal indított rágalmazási pert, de az összest lesöpörték! Az ügyész a vádbeszédben Monostory Attilát okolta, mondván, hogy a bíróság indoklása szerint a keresetleveleket hiányosan nyújtotta be. Hogy miféle hiányosságokról lehet szó, furcsa, hiszen nyomtatott sajtóban közzétettek miatt indított perben nehéz hiányosan keresetlevelet benyújtani, hiszen ott vannak a cikkek mindenki orra előtt. A bíróság Monostoryt a rejtélyes hiányosságok pótlására szólította fel, majd a pereket értesítés nélkül elutasította.

Monostory Attila a hatóságokhoz eljuttatott beszámolóit, máskor a hatóság által feljelentésként értékelt bejelentését a tanúbeszámolók alapján tette. Fölöttébb furcsa, de rendszeres skizofrén szokás, hogy amikor egy köztörvényes úton védett személyt - mint Kónya István főbíró - bűntettekkel vádolnak meg, az állam - azonnali beismerő vallomásként - magától vagy az első civil vagy civilnek álcázott füttyszavára a közérdekű bejelentő ellen indít kiterjedt üldözést. Amikor Monostory egy lap ellen kezdeményezett személyiségjogi pert, mind a 9 alkalmat lesöpörték, holott az orruk előtt álltak a cikkek. A skizofrén állami bűnözés viszont teljes helyet adott, amikor pl. Kónya István főbírónak Kónya Lajossal való kapcsolatai felvetését kellett megtorolni a közérdekű bejelentőn. Ilyen esetben az a szokás, hogy a bizonyítékokat a hatóságok nem vizsgálják, a közérdekű bejelentőt pedig bűnözővé, továbbá gyakran egy füst alatt elmebeteggé is nyilvánítják. Itt is ez történt, így gyakorlatilag arról tett az állam mintegy beismerő tanúvallomást, hogy Kónya Lajos a magyar bíróságokon tényleg mindent el tud intézni, és tényleg köztörvényes kapcsolatban állt Kónya István főbíróval. Mi mással magyarázható a hatóságok minden tekintetben fordított viselkedése, ahol a bejelentő a bűnöző elmebeteg titulusát kapja meg, szinte mindenki más pedig a közérdekű bejelentőt bűnözővé és elmebeteggé nyilvánítani akaró, továbbá elmegyógyintézetbe záratni szándékozó szerepét vállalja fel.

Gondoljon csak bele a Kedves Néző: Monostory Attila számunkra is rendelkezésre álló bizonyítékok, így volt BAUMAG-károsultak saját kézzel írt levelei alapján tette meg feljelentéseit. Ha nem tette volna, akkor feljelentési kötelezettségét szegte volna meg, hiszen miféle Csanálosi-szintű ügyvédmaffiózó az, aki bűntettekről értesülvén egytől egyig lenyeli azokat és bandájával a károsultak és az emberjogvédők ellen indít támadásokat, mint a Csanálosi-Nyist-féle, pénznyelő automatákat forgalmazó és lakásmaffiózó bűnbanda, vagy pl. minden magyarok leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözői, az Orbán Viktor és Pintér Sándor felügyelete és parancsnoki irányítása alá tartozó XV. kerületi rendőrmaffia tagjai, Csóka János rendőr-alezredes, alosztályvezető és a bűntetteivel és gaztetteivel kamerák előtt is nyíltan kérkedő hírhedt végrehajtója, Babar Tamás. Ha Monostory Attila jogász ellen hamis vádas büntetőpert indítottak, mert bejelentette a hatóságoknál, hogy meggyőző tanúvallomások szerint Kónya Lajos azt csinál Magyarországon a bíróságokon és a hatóságoknál, amit akar, és egy szervezett állami maffia védi ezen bűntetteket és üldözi a közérdekű bejelentőket, ha a bejelentés miatt a közérdekű bejelentő Monostoryt büntetőjogi felelősség terheli - hiszen neki is el kellett volna tussolni mindent, ahogyan a hatóságoktól az ország hírhedt igazságügyi elmeszakértő bűnözőiig bezárólag mindenki tette -, akkor máris bíróság elé kellene állítani Magyarország összes olyan civilét, aki bárki ellen valaha feljelentést tett, el kellene ítélni az ország összes nyomozóját és ügyészét, aki bármilyen bizonyítékok alapján valaha bárki ellen nyomozást, büntetőeljárást indított, amennyiben az általuk indított ügyekben nem született jogerős bírósági ítélet arról, hogy vádjaik abszolút megalapozottak voltak, az általuk megvádolt tömegek pedig megkapták jogerős bírósági ítéletüket. Úgy fest, hogy a magyar állam a Monostory-ügyben is akarva-akaratlan deklarálta, hogy aki bármilyen bűncselekményről tudomást szerez, és arról állampolgári vagy ügyvédi kötelességének megfelelően a hatóságoknál bejelentést vagy feljelentést tesz, számoljon azzal, hogy semmi perc alatt bűnözővé és elmebeteggé nyilvánítják, kivéve, ha közpénzen élő ügyészként, közpénzes bíróként, közpénzes elmeszakértőként, közpénzes kormánypolitikusként vagy államilag védett, civilnek nevezett bűnözőként tesz feljelentéseket és indít pereket, mert ebben az esetben ők mind makulátlan törvényi tökéletességnek lesznek deklarálva minden létező közpénzhatóság részéről!

S hogy mennyire tökéletesek? Vegyük pl. a bírói ítéletek egyik vizsgált halmazát: a 2006-os, a Büntető Törvénykönyv szerint Terrorcselekménynek minősülő, életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő, a lakosság ellen elkövetett fegyveres katonai bűntettek ezrei vagy tízezrei kapcsán 147 olyan, az áldozatok ellen szabadságvesztést kimondó bírósági ítélet született, amik közül utóbb 143-ról ki kellett kimondani, hogy abszolút jogtalanul. 147 szabadságvesztéses ítéletből 143-at kellett utóbb kukába dobni! Már ebben a vizsgált halmazban is azt láttuk, hogy a bírósági ítéletek 98%-a sima köztörvényes bűntett volt, ahol az elkövető, azonosító számok nélküli fegyveres rendőrterroristákat az ügyészek és a bírók makulátlan tökéletes sortüzes-csontszilánkos közpénzes szentségességeknek deklarálták, áldozataikat pedig mocskos köztörvényes bűnözőknek, akik koponyacsontszilánkjaikkal és fejlövéseikkel együtt börtönbe való bűnöző söpredék. Míg a legidősebb ügyvédek is a bíróságok folyosóin hüledeztek arról, hogy ilyet az ötvenes évek óta nem láttak, aközben a tárgyalótermekben a bemutatott filmfelvételek ellenére is - ahol látható volt, hogy a maffia által megvádolt gyanútlan civil áldozatra hátulról rontottak rá a símaszkos, fegyveres terrorista bűnözők - a félholtra vert túlélő civilek ellen hozták meg a szabadságvesztéses ítéleteket! A bírósági tárgyalótermekben az ügyészi és bírói vádak között gyakori fordulat volt, miszerint "mé' járt arra, mé' vót ott!", valamint a "nem értem, amit mond! nem érti, hogy nem értem, amit mond?!"

Az azóta színre lépett kormányok - Gyurcsány Ferenc után Bajnai Gordon, majd Orbán Viktor - semmi kivetni valót nem láttak abban, miképpen kaphatnak azok az ügyészek és bírók, valamint álszakértő gengszterek azóta is multimilliós állami fizetéseket, további jutalmakat és kinevezéseket, és hogyan hozhatják továbbra is a bírósági ítéleteiket, hiszen egy általános iskolás gyengeelméjű vagy féldebil is alkalmasabb ügyésznek, bírónak és szakértőnek, mint Magyarország közpénzfizetett multimilliomosai. Ha a 147-143-as arányt vizsgáljuk, abból az tűnik fel, mint az ugyanilyen statisztikákat produkáló devizahiteles bírósági perekből - ahol szintén a multimilliomos maffia az ártatlan, a lakos meg mocskos és felelőtlen bűnöző -, hogy ha ma, Orbán Viktor és Pintér Sándor rendszerében valakit bíróság elé állítanak, akkor csaknem 100%, hogy egészen biztosan elítélik, amennyiben ő az áldozat, a feljelentő pedig ránézésre moslék, alantas, jellemtelen, bűntetteivel és mocskos bűnöző alkatú szociopátiájával kérkedő gátlástalan és pignicki zsuzsásan kritikátlan, gerinctelen bűnöző. Az elnyomó rendőrségi, ügyészségi, bírósági és igazságügyi elmeszakértő bűnözői gyakorlat demonstrálja, hogy Magyarországon már nem szorul rá a közpénzparazita bűnözés arra, hogy bűntetteit elrejtse a nyilvánosság elől. A legnyilvánvalóbb életfogytiglanos esetekben is az áldozatokat éri további jogsérelem, mégpedig olyan súlyos fokban, hogy ha az egyik üldözést túlélte, akkor jó eséllyel fenyegetik az életét a további rendőrségi, ügyészségi, bírósági, elmeszakértői, valamint közpénzparazita családvédelmi önkormányzati, gyámhatósági bűnözés, mely egyetlen bűnszervezetként viselkedik, és amikor eljön az ideje, ekként is kell elszámoltatnunk. Ha matematikus, egyetemi tanár, író és műfordító - mint Mónus Áron -, ha a TEMPO Párt elnöke - mint Borbély József -, ha egy az MSZP maffiaügyeiről Orbán Viktornak tanúskodó dandártábornok - mint Oláh János (KLIKK!) -, ha egy világhírű zseni jogász - mint Monostory Attila - ellen ki lehet mondani, hogy elmegyógyintézetben megfigyelendő, vagy önálló életre is képtelen, gondnokság alá helyezendő bűnöző elmebeteg, akkor az ilyen világtörténelmi csúcsbukásokat bevállaló idült szociopata és extrém közveszélyes bűnöző alkatú paranoid pszichopata és közveszélyes skizofréniás elmebeteg rendőri vezetők, ügyészvezetők, bírók és gazságügyi elmeszakértő bűnözők ellen is ki lehet, sőt, ki kell mondani az életfogytig tartó fegyházbüntetés és/vagy a kényszergyógykezelés (azaz kényszer-kábítószerezés és elektrosokk terápiák) feltétlen szükségességét és feltétlen végrehajtását!

Ama ügyészségi vád sem állhatja meg a helyét, miszerint Monostory Attilának körültekintőbben kellett volna eljárnia, hiszen a bűnügyi nyomozás sem az ügyvéd vagy a civilek dolga. Az, hogy mely lakossági bejelentés igaz és mely hamis, annak kiderítése a közpénzen kitartott hatóságok feladata, nem a kívülállóké! A nép azért fizeti a csecsemőktől az aggastyánokig a rendőrség, az ügyészség, a bíróság állományainak tízezreit, hogy a valóságot bizonyítsák és ne üldözzék a közérdekű bejelentőket, lesöpörve a bizonyítékaikat - és mint az 2006-ban is kibukott, amit mindig tudtunk - rendszeresen és tömegével elítélve vagy bebörtönözve a közérdekű bejelentőket és az áldozatokat. Az állampolgár dolga nem több a bejelentésnél és a bűncselekmények miatti feljelentésnél. Elég baj az, hogy a gyakorlat szerint annak ellenére, hogy az állampolgárok gyakran a rendőrségre, az ügyészségre és a bíróságra már a teljes ügy bizonyítékainak arzenáljával állítanak be, annak ellenére lesöpörnek mindent! A létező bizonyítékokat nem létezőknek, az egészséges embereket elmebetegeknek, a bűnözőket igazaknak, makulátlan tökéletességeknek deklarálva, akik az állami közpénz-parazitizmus szerint úgy kicsattannak a szellemi és büntetőjogi egészségtől, mint a Hitler óta eltussolt, aztán a Kádár-rendszerből is egytől egyig átmentett és kinevezett, a mai napig garázdálkodó hírhedt tömeggyilkos igazságügyi elmeszakértők hitvány és ma már minden demokratikus és igazságlátszatra igénytelen, kritikátlan, szociopata bűnbandája.

(...)

A bíróság - a védő és a bíró felkészülésének szükségességére hivatkozva - a tárgyalást elnapolta. Eztán lehet csak folytatni azzal, van-e Monostory Attila úr életében olyan hatósági bejelentés, amelyben rá lehet húzni, hogy itt vagy itt annak idején nem pontosan fogalmazott a hivatalból titkos be- vagy feljelentéseiben, vagy itt vagy itt ez már nem véleménynyilvánítás, hanem kikezdhető és tovább megtorolható  közérdekű bejelentés. Az pedig, hogy egy ránézésre normális és szakmai zseniként keresett emberjogvédő, amilyen Monostory Attila jogász, a BAUMAG és Kónya István főbíró és bandája bűnözői státuszának védelmében önálló életre képtelen, gondnokság alá helyezendő és elmegyógyintézetbe zárandó köztörvényes bűnözővé lett nyilvánítva, az emiatti kártérítés - mely normális esetben, mint az USÁ-ban is, másfél milliárd forintnyi összegben keresendő - ne is legyen a bíróság és a hatóságok dolga, hiszen hogyan lehetne másként fenntartani a 98-100%-os nem tévedési, hanem szándékos bűnszervezeti bűnözési statisztikát. Azért vannak az áldozatok, hogy a földbe döngöljük őket.

Van olyan tanú, aki kapcsán Monostory a különösen védett tanúvá nyilvánítás törvényi lehetőségének megkeresését kérte. Azt megállapíthatjuk, hogy ebben az ügyben is, mint az összes többiben, minden szem- és fültanúnak megvan minden oka arra, hogy védettséget kérjen, hiszen aki állami elkövetők vagy azok által védett bűnszervezeti csoportosulások és bandák elkövetéseiről bármilyen fórumon beszélni merészel azokról, amiket személyesen látott és hallott, nagyon gyakran pillanatok alatt széleskörű üldözés alá veszik. Meglehetősen orbán-pintéri hozzáállás, és idézi az Orbán Viktor előtt hason csúszó tömeggyilkos despota arab állami vezetők libanoni Hezbollah-s gyakorlatát, hogy aki bűncselekményeknek szem- és fültanúja volt, és erről beszélni mer, az pánikszerű gyorsasággal szervezve bűnözőként és egyúttal gyakran elmebetegként is üldözés alá kerül. De nem is lehetséges másként, ha az arab despoták és a Hezbollah, valamint a Hamasz terrorszervezetek barátja a világsajtóban is visszatérően fasisztaként, máskor elmebetegként, megint máskor fasiszta elmebetegként van deklarálva, örök bűntársa pedig a szintén multimilliárdos földbirtokos és pénznyelő játékmaffia keresztapja, Pintér Sándor, aki Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, és a budapesti, 110 bombarobbantásos merénylet legfőbb szervezője és eltussolója, aki 1998-as belügyminiszterségét is úgy szerezte a KGB hírhedt tömeggyilkosaként, hogy a Btk. szerint Terrorcselekmény bűntettét megpályázva bejelentette: leállnak a magyarországi bombarobbantások, amennyiben őt teszik meg belügyminiszterré.

2013. március 14-e van. A főleg Keresztyén Emberjogvédőkből álló HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Filmjét látták és hallották, amely minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Médiája, továbbá sok egyéb mellett minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Alkotója.

Az ISTEN Áldjon minden arra méltónak és érdemesnek Teremtettet és Tervezettet a Jézus Krisztus Nevében. Ámen.


A Filmben olvasható feliratokból:
Monostory Attila és Molnár F. Árpád (ELI).

Monostory Attila nemzetközi hírű jogász és Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója. Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta Emberjogvédő.

PKKB (bíróság), 2013.03.13. Operatőr: Domján Tibor.

Molnár F. Árpád (ELI) és Vajda Attila Emberjogvédők.

A Rekordbetiltott és Rekordtitkolt HÍRHÁTTÉR Bemutatja:
A közérdekű bejelentők üldözése
- BAUMAG, állami maffia kontra Monostory Attila

Kónya István, a Legfelsőbb Bíróság (LB) büntető kollégiumának elnöke.

Sziget 8 (Island 8) - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (KLIKK!)

A 2013.03.13-ai bírósági tárgyalás előtt. www.echelon8.org

Magyar László pszichiáter ezredes minden idők egyik leghírhedtebb tömeggyilkos orvosa volt. A többi pszichiáterrel együtt minden rendszert és kormányt gátlástalanul kiszolgált.

Monostory Attila ügyvédje. Operatőr: Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező. www.echelon8.org

Monostory Attila és Domján Tibor.

ÉLIÁS DÁVID BÍRÓ:
- Vádlottat kérdezem, hogy van-e akadálya a per megkezdésének? Csatlakozik a védőjéhez?

MONOSTORY ATTILA JOGÁSZ:
- Olyan értelemben csatlakozom, hogy (...) 8 óra 15-kor leadtam egy nagyon részletes (...) beadványt, amely valószínűleg a magyar jogtörténet tekintetében bizonyos értelemben egyedülálló...

MONOSTORY:
- Magyarországon függetlennek nevezett igazságszolgáltatási és (...) bűnüldözési szerveknek azon figyelem-felhívása, hogy az én általam leadott terhelő bizonyítékok alapján (...) elkövethettek-e az én sérelmemre ún. bűnpártolás bűntettét.

A Monostory Attila elleni vádak képviselője.

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Az Orbán Viktor utasítására, fasizmus hamis vádjával BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

A Filmünk, amire Pintér Sándor - üzlettársán és végrehajtóján, Tóth Tamás budapesti rendőrkapitányon keresztül - hivatalosan Betiltatta a Teljes HÍRHÁTTÉRT! : "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés". (KLIKK!).

Kónya István főbíró. Az ügyek eltussolása érdekében rendszer szinten kezdték megszervezni dr. Monostory Attila úr meggyilkolását...

Keller Éva a rendszerről rendszerre átmentett tömeggyilkos pszichiátriai terrorizmus egyik legfőbb védnöke és elkövetője.

Monostory Attila beszédet tart a devizahitelesekért Országos Konferencián.

Molnár F. Árpád (ELI) az ország legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén nőtt fel. Anyja a politikai gyilkosságokat szervező II. Katonai Kórház pszichiátriáján dolgozott. A Szemtanú Molnár kiskorától olvasgatta a rendőrségi, katonai és pszichiátriai aktákat.

MONOSTORY ATTILA JOGÁSZ:
- Kétséget kizáróan tudom bizonyítani, (...) hogy azok a levelek, amelyekkel én a Magyar Köztársaság igazságszolgáltatásának tisztaságára hívtam fel a figyelmet ... (...) ... azok nem vélt sérelmek... (...) Azok, amelyek alapján (...) a tisztelt vádhatóságnak én megküldtem a levelemet, azok azon büntetőjogi tanúnyilatkozatok alapján történtek, amelyek már akkor az én rendelkezésemre álltak, még mielőtt a vádhatóságnak Kónya István és Kónya Lajos kapcsolatával kapcsolatban a bejelentést megtettem. (...) Be lett csatolva ma reggel, 8 óra 15-kor (...). Azok között vannak olyan mellékletek, amelyek a korábbi kormányzat (...) eshetőleges összefonódásait is vizsgálat tárgyává tehetik (...). (...) Az én problémám az, hogy mint ügyvéd, (...) az igen tisztelt vádhatóságnak (...) felhívtam a figyelmét azokra a körülményekre, hogy a Magyar Köztársaság igazságszolgáltatása és bűnüldözése tisztán végezze a munkáját.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Music and Directed by: Molnár F. Árpád (ELI)


Érintve: BAUMAG, Monostori Attila, Monostory Attila, hamis vád, PKKB, Kónya István, Legfelsőbb Bíróság, LB, büntető kollégium, Kónya Lajos, Éliás Dávid, bíróság, tárgyalás, Orbán Viktor, Pintér Sándor, pszichiátriai bűnözés, terrorizmus, igazságügyi elmeszakértő, Balogh István, Fülöp Zoltán, Keller Éva, maffia, Budapest, dokumentumfilm, ingyen film, ingyenfilm, APEH, NAV, bank, Vajda Attila, Szőke Andrea, thriller, bűnözők, rendőrség, ügyészség, pszichiáter, Fidesz, MSZP.

Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.echelon8.org/

Music and Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.echelon8.org/

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386
 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu