Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

A láthatatlan háború, a titkolt hadviselés az emberiség ellen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011-11-05.
Soós József "Titán" (orbán-vona és obama fasiszta terrorista bűnbandájától halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Oknyomozó és Tényfeltáró, Újságíró, a bolygó egyik Legfőbb Echelon-Tanúja)

A HÍRHÁTTÉR intézménye nyilvánosságra hozta mindazokat a sötét dolgokat, melyeket a VILÁG KORMÁNYZATAI intézményesítetten titkolnak. A világban egyre többen foglalkoznak ezzel, egyre több HŐS akad, aki ÉLETÉT NEM FÉLTVE, ISTEN KEGYELMÉBŐL LEPLEZI LE A RENDSZERT. De azt mindig el kell mondani, hogy a Leleplezők - rajtunk kívül - soha nem a MAGYAROK VOLTAK, és soha nem a MAGYAROK KÖZÜL VALÓK. Mert a MAGYARSÁG az utolsó pillanatig ÜLDÖZTE A HŐSÖKET, ÜLDÖZTE AZ ÁLTALUK ELMONDOTT, TÉNYFELTÁRT IGAZSÁGOT, üldözte és GYŰLÖLTE A JÓT, megvetette a FÉNYESSÉGET, és IMÁDATTAL VÉDTE A HAZUGSÁG SÖTÉT, SÖTÉTSÉGES RENDSZERÉT. Ezért a MAGYARSÁGNAK fizetni kell. A magyarság megfizetett érte…

Mindenkinek a figyelmét felhívja a HÍRHÁTTÉR arra, hogy az INTERNET HÁLÓZAT polgári célú felhasználása elsődlegesen az ÉBREDÉSRE SZOLGÁL. Az ISTEN ezért biztosította ezt a "hírközlési csatornát" az emberiségnek, hogy általa megismerje azt, amit az ÁLLAMOK RENDSZERE, és az ÁLLAMOK RENDSZERÉNEK IRÁNYÍTÁSA ALÁ TARTOZÓ TELEVÍZIÓS, RÁDIÓS ADÓK mindvégig TITKOLTAK. Ezért FIZETNI KELL NEKIK, TÖMEGPUSZTÍTÓ TECHNOLÓGIÁK INTÉZMÉNYESÍTETT BŰNSZERVEZETBEN, EGYSÉGSZÁNDÉKBAN, FOLYTATÓLAGOSAN ELKÖVETETT ELTITKOLÁSA, INTÉZMÉNYESÍTETT ÁLLAMTITKOSÍTÁSA MIATT.

Mely miatt MEGSZÁMLÁLHATATLAN EMBERÁLDOZAT KÖVETKEZETT BE, nemzetgazdaságok mentek tönkre. Ezért FIZETNI KELL NEKIK, FIZETNI AZ ÖSSZES ÁLLAMI MÉDIUMNAK, Magyarország és nemzetközi vonatkozásban egyaránt.

A LÁTHATATLAN HÁBORÚ ZAJLIK, A TITKOLT HADVISELÉS GŐZERŐVEL FOLYAMATBAN VAN, az emberiség egy olyan történelmi szakaszba lépett, ahol NYILVÁNOSSÁGRA KERÜL minden. A BŰNÖSÖK pedig megfizetnek BŰNEIKÉRT.

Nézzük meg, hogyan zajlik a LAKOSSÁG SZÁMÁRA NEM ÉSZLELT HÁBORÚ…

ELEKTROMÁGNESES HADVISELÉS, mely minden népek és nemzetek felett totális irányítást szerzett, TIZEDELI A LAKOSSÁGOT számtalan módon, és sokféle eszközzel…

Nézzük meg, milyen lehetősége van a HÁTTÉRHATALOMNAK ahhoz, hogy bármely nemzetet térdre kényszerítse, legyen az bármekkora lélekszámú, és legyen az ország területe bármilyen nagy... a TECHNOLÓGIA ADOTT HOZZÁ, a lehetőség biztosítva van.

Nézzük az első és legkézenfekvőbb megoldást. Az IDŐJÁRÁS MEGVÁLTOZTATÁSA. Erre több lehetőség is biztosított, többek között a HAARP TECHNOLÓGIA, mely alkalmazásba vételével a LAKOTT FÖLD ÉGHAJLATÁT FÖLDRAJZI HELYTŐL, ÉS IDŐTŐL FÜGGETLENÜL, BÁRHOL BÁRMIKOR MEGLEHET VÁLTOZTATNI.

 


Legutóbbi HAARP-Filmjeinkből ajánljuk pl. ezt, aminek a Címe: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból. A Forrásoldalra is mehet, ha pl. ide kattint: KLIKK!.

Így lehet vele FÖLDRENGÉSEKET, SZÖKŐÁRAKAT, CUNAMIT, VULKÁNKITÖRÉST, PUSZTÍTÓ TÁJFUNOKAT, HURRIKÁNOKAT, TORNÁDÓKAT LÉTREHOZNI. De lehetőség van arra, hogy bármely ORSZÁG FÖLÖTT A LÉGKÖR SZERKEZETÉT MEGVÁLTOZTASSÁK, így az ÉGHAJLATI ÖVTŐL ELTÉRŐ IDŐJÁRÁSI, ÉGHAJLATI VISZONYOKAT LÉTREHOZNI! Ezzel a TELJES MEZŐGAZDASÁGOT RÉSZBEN, vagy akár teljes egészében tönkretenni. Mindezt úgy lehet megvalósítani, hogy az az ország, mellyel szemben HADAT VISEL EGY MÁSIK, például MAGYARORSZÁG vonatkozásában az USA kormánya ÓZONLYUKAT ÉGET A MAGYAR LÉGTÉRBEN, így növelve a KÁROS UV sugárzást, NEM HOZZA NYILVÁNOSSÁGRA.

Ez azt jelenti, hogy az adott ország államvezetői, akik tudnak róla, és pontos információkkal rendelkeznek arról, hogy egy másik állam ELEKTROMÁGNESES HADVISELÉST FOLYTAT ELLENE. És erre például a HAARP TECHNOLÓGIÁT felhasználja, MÉGIS ELTITKOLÁSRA KERÜL. Vagyis annak ellenére, hogy a MAGYAR ÁLLAM TERÜLETÉN egy idegen állam ECHELON fegyvert alkalmaz, a MAGYAR ÁLLAMVEZETÉS NEM TESZ SEMMIT, ÉS NEM HOZZA NYILVÁNOSSÁGRA A TECHNOLÓGIÁT, HANEM MIT TESZ HELYETTE, AZOKAT ÖLI MEG POLITIKAI GYILKOSSÁG KERETEIN BELLÜL, AKIK EZT MEGTESZIK HELYETTÜK. Mert az állam vezetői - annak ellenére, hogy ELEKTROMÁGNESES TECHNOLÓGIÁKKAL HADAT VISELNEK ELLENE - ELTITKOLJÁK, de még azt is ÁLLAMTITKOSÍTJÁK, HOGY LÉTEZNEK ILYEN FEGYVEREK!

Ez pedig messze kimeríti az EMBERISÉG ELLEN ELKÖVETETT NÉPIRTÁSOK BŰNTETTÉT, TOVÁBBÁ A TÖMEGPUSZTÍTÓ TECHNOLÓGIÁK LAKOSSÁG ELLEN TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLÁSÁT, arról már nem is beszélve, hogy HAZAÁRULÁS BŰNTETTÉT is elköveti a teljes kormányzat. Sőt, mind a HADAT VISELŐ ÁLLAM, mind az az ÁLLAM, AKI ELLEN HADAT VISELNEK, egyformán elköveti ugyanazokat a SOHA EL NEM ÉVÜLŐ NÉPIRTÁSOKAT.


Vakulj, magyar, s vágtass a vágóhídra! - Orbán Viktor és Vona Gábor ars poetikája egyszerű: mindenkit és mindent saját gyávaságuk és pillanatnyi, a Világtörténelem leghazugabb dicsősége Sátántól biztosított oltárán. A vona-féle Júdásfaj annyira gyűlölte a Holocaust említését is, hogy végül saját maga vált a Sátáni-Hitleri égőáldozat legkiszolgáltatottabb bandájává. Az égető tömeggyilkos ugyanaz volt, akit a vonafaj ma is éltet: Hitler mögött a Sátán, aki a vonafaj gyűlöletét meglovagolva első sorban vona és fajtája értelmét és lelkét emésztette fel. Vágtass, bunkó magyar, a cigányok ellen - suttogja morvai krisztina agyába a Sátán. A bábasszony pedig vágtat, vele pedig a Pokol és az Alvilág, a Föld legvisszataszítóbb fenevadjaival
Egyik Legújabb Filmünket ajánljuk: HÍRHÁTTÉR TV: Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM! - vonista honatyai vérengzések, terror, extrémfasizmus, elévülhetetlen Emberiség elleni bűnök!
(Film, 18:18.88 perc; KLIKK!)
[Zene: Sosztakovics: XI. szimfónia
]
Stábunk: Molnár F. Árpád "ELI",
Domján Tibor, Angela Trianglar "Musica", Emma Paradigma, Soós József "Titán", Nagy Sándor "Naleksz" és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

 

De maradjunk Magyarország vonatkozásában, ahol ORBÁN VIKTOR elfelejtette KÖZÖLNI A LAKOSSÁGGAL, hogy LÉTEZNEK ÉS ALKALMAZÁSBA VANNAK VÉVE OLYAN KATONAI TECHNOLÓGIÁK, melyeket TUDTUKON KÍVÜL felhasználnak a világ népei ellen, többek között a MAGYAR LAKOSSÁG ELLEN is.

Ezt nem mondta el ORBÁN FÉREG, helyette azt hangoztatja, hogy FÜGGETLEN, ÖNÁLLÓ A MAGYAR ÁLLAM... teszi ezt úgy, hogy még HADI EREJE SINCS a magyar államnak, továbbá önálló magyar ipara, sem semmilyen nemzeti produktuma sincs már... ORBÁN VIKTOR EGY TERRORISTA, NÉPIRTÓ, HAZAÁRULÓ féreg, rosszabb, mint egykor JÚDÁS volt, mert ő legalább megbánta tetteit, igaz akkor már késő volt…

De elfelejtette közölni a MAGYAR KORMÁNY a magyar emberekkel azt is, hogy ALKALMAZÁSBA VETTÉK azokat a technológiákat, melyekkel BESUGÁROZVA A LAKOSSÁGOT RENDELLENES SEJTMŰKÖDÉST lehet kiváltani; ezt közismertebb nevén RÁK BETEGSÉGNEK HAZUDJÁK.

Nem más ez, mint ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOKKAL TÖRTÉNŐ BESUGÁRZÁS, mely a normális SEJTMŰKÖDÉST megváltoztatja azáltal, hogy más FREKVENCIÁRA helyezi a célszemélyt. A Föld bolygó rezgésszáma megegyezik a rajta élő élőlények, köztük az EMBERI FAJ rezonancia számával, mely’ a SCHUMANN frekvencia értéke, 7,83 Hz hullámhosszúság.

HA ETTŐL ELTÉRŐ FREKVENCIÁVAL SUGÁROZZUK BE A CÉLSZEMÉLYT, AKKOR ELÉRHETJÜK AZT A KÍVÁNT HATÁST, HOGY A NORMÁLIS SEJT MŰKÖDÉSI MECHANIZMUS MEGVÁLTOZIK, ÉS A SEJTEK A NORMÁLISTÓL ELTÉRŐ MÓDON KEZDENEK VISELKEDNI, így nem pusztulnak el, csak egyre burjánzanak; ezt hazudják a RÁK BETEGSÉGNEK.

A RENDKÍVÜL ALACSONY FREKVENCIÁJÚ HULLÁMOK, melyek az AGY MŰKÖDÉSE SORÁN is keletkeznek 0 Hz - 20 Hz frekvenciáig lehetővé teszik azt, hogy MESTERSÉGES BESUGÁRZÁSSAL A KÍVÁNT HATÁST ELÉRJÉK AZ EMBERI VISELKEDÉSBEN; ezt nevezik EMBERPROGRAMOZÁSNAK, a gyökerei a MÁSODIK VILÁGHÁBORÚIG NYÚLIK VISSZA, modern alapjait az 1950-es, 1960-as években fejlesztették ki és vették alkalmazásba.

MILYEN VÉLETLEN, HOGY AZ ALASZKÁBAN, GAKONA TELEPÜLÉS MELLETT MŰKÖDŐ HAARP KATONAI LÉTESÍTMÉNY VÉLETLENÜL MELLÉKTERMÉKKÉNT OLYAN ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOKAT BOCSÁJT KI, MELYEK AZ EMBERI AGYAT MANIPULÁLNI KÉPESEK. Olyan HULLÁMHOSSZÚSÁGOT, melyre INFORMÁCIÓT RÁÜLTETVE lehet az emberi agyat irányítani, helytől, időtől függetlenül.

Ez a 7,83 Hz frekvencia, az ELF hullámok, melyek által az emberi agy irányítható. KÉPEK, HANGOK JELENÍTHETŐEK MEG AZ AGYBAN, GONDOLATOK OLVASHATÓAK, továbbiakban PONTOSAN SZERKESZTETT VISELKEDÉSI PARAMÉTEREK ÁLLÍTHATÓK BE.

De ha már itt tartunk, hogy VISELKEDÉSI PARAMÉTEREK, akkor el kell mondani azt is, hogy az USA kormánya mind a kettő KÖZEL-KELETI HÁBORÚBAN használta ezt a fegyvert is. 1991-ben az ELSŐ ÖBÖL HÁBORÚBAN, mikor KUVAIT VÉDELMÉT ELLÁTVA bevonultak SADDAM HUSSEIN országába >>> az USA kormánya olyan ELF hullámokat lőtt ki az IRAKI KATONÁKRA, hogy azok NEM VOLTAK HAJLANDÓAK HARCOLNI, TÖMEGESEN ADTÁK MEG MAGUKAT AZ USA HADEREJÉNEK.

Persze ezt is ELTITKOLTÁK a lakosság elől, éppen úgy, mint minden mást.

Ahogy azt is TUDJA MINDENKI, hogy MAGYARORSZÁG esetében KATONAI ECHELON PROGRAMOK tartják féken a lakosságot, hogy NE LÁZADJANAK, NE TÖRJÖN KI FORRADALMI HELYZET.

Ezt tudja ORBÁN VIKTOR is, de BÁRMIKOR FELÜL ÍRHATJA BÁRMELYIK HATALOM EZT A PROGRAMOT, és akkor a lakosság más ELF HULLÁMÚ DÓZIST kap, és hamar olyan sorsra jut ORBÁN VIKTOR, mint amilyenre SADDAM HUSSEIN, vagy NICOLAE CEAUSESCU.

Közös ebben a három féregben, vagyis CEAUSESCU-ban, HUSSEIN-ben és ORBÁN-ban, hogy a VÉGSŐKIG TITKOLTÁK AZ ECHELON RENDSZER LÉTEZÉSÉT, és végsőkig üldözték azokat az ÉRTELMES JÓAKARATÚ EMBEREKET, akik a népnek segíteni akartak. De a háromból kettőt már a RENDSZER SAJÁT MAGA LIKVIDÁLT. Várjuk, ORBÁN esetében mikor kerül sor a HALÁLRA!

Mert JÚDÁSNAK bére a HALÁL!

Akkor arról a hadviselésről még nem is beszéltünk, hogy az ÉLELMISZER LÁNCOLATBA, és a KÖTELEZŐ VÉDŐOLTÁSOKBA milyen MÉRGEKET, KEMIKÁLIÁKAT, NANOTECHNOLÓGIÁS ESZKÖZÖKET helyeznek bele.

Mely’ TÖKÉLETESEN, KIVÁLÓ PRECIZITÁSSAL ALKALMAS ARRA, HOGY KIROSTÁLJA A LAKOSSÁG SZÉLES KÖREIBŐL A NEM ODA ILLŐ PANELEKET, BETEGSÉGEK, ÉS EGYÉB MÁS FORMÁBAN.

Így nagyon jól lehet a SZÜLETÉSI és ELHALÁLOZÁSI rátát szabályozni, pontosan, mértani precizitással…

Valahogy ORBÁN-patkány ezekről elfelejt beszélni, mint ahogy arról is, hogy a MAGYARSÁGRA miért eresztenek olyan erős ECHELON PROGRAMOT, hogy NEM LÁZADNAK, NEM HÁBOROGNAK, hanem KARNEVÁLI HANGULATBAN TÜNTETNEK, illetve CSÖNDBEN ELTŰRNEK MINDENT.

SADDAM HUSSEIN sem hozta nyilvánosságra azt az ECHELON hadviselést, melynek alkalmazásával HARC NÉLKÜL TÉRDRE KÉNYSZERÍTETTÉK A HADSEREGÉT például az első ÖBÖL HÁBORÚBAN…

Ennek következménye az lett, hogy MEG KELLETT HALNIA, MERT ELÁRULTA A RENDSZERT, és elárult mindenkit.

HÁBORÚ FOLYIK ITT, PUSZTÍTÓ HÁBORÚ, a FEGYVER ÖL, a fegyvert nem gyógyítani tervezték, hanem ölni. A KATONASÁGOT nem építeni, hanem rombolni, pusztítani tartják fönn…

Teszi is a dolgát, látható MAGYAR vonatkozásban is a SOK HULLA, a sok HALOTT… tizedelik őket. Ahogy éppen kell, van idő, és hely, ahol PUSKAGOLYÓVAL, és van a földnek minden országa, ahol ELEKTROMÁGNESES HADVISELÉSSEL, a láthatatlan háborúval. Az eredmény ugyanaz: HALÁL. Az egyik esetben PUSKAGOLYÓ RONCSOL, a másik esetben RÁK BETEGSÉGNEK hazudott besugárzás…

Vagy KATONAI TECHNOLÓGIÁVAL, Echelon eszközökkel megsemmisített REPÜLŐGÉP; példa erre az AIR FRANCE 447-es járatának 2009. 06. 01. napján történt megsemmisítése, 228 személlyel a fedélzetén, melyek között 4 magyar állampolgár, és egy Szlovákiai magyar nemzetiségű is utazott, vagyis 5 magyar vonatkozású hulla…

Ezt a TERRORCSELEKMÉNYT A FRANCIA ÁLLAM ÉS AZ USA HAJTOTTA VÉGRE, ÉS TITKOLTA EL NICOLAS SÁRKÖZY hóhér-tömeggyilkos által, együttműködve a teljes MAGYAR ÁLLAMVEZETÉSSEL... azóta is együttműködve... együtt, BŰNSZERVEZETBEN, ÁLLAMTITKOSÍTOTTAN ELTUSSOLVA... akik beszélni mernek róla, életveszélyesen megfenyegetve, politikai gyilkosságok keretében likvidálva…

Felelős szerkesztő: TITÁN SOÓS JÓZSEF   06 20 298 95 46

Kelt.: SOPRON, Kapuvár,  2011. 10. 25.  15-óra 10-perc

 


 Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

Jézus Krisztus2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.