Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

A maffia keresi a Molnár F. Árpádot (Privát levélváltás)

 

 

 

 


 

2013-04-24. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Tárgy: elővezettetésre mejelent rendőrök
2013.04.23., 14:16

Kedves Árpád!

Ma reggel fél 9 körül, itt az ...-l keresett két fiatal rendőr.
Kérdezték mit tudok rólad, mik az elérhetőségeid. Mondtam, fejből nem tudom nézzék meg az echelon8.org honlapot, vagy írják be a gugliba, hagy Molnár F. Árpád meg egy kukac jel...
Néztek mint a tök, talán a honlap szót értették.
Mondták, hogy 1-re bíróságon kellene lenned, amire azonnal rávágtam, hogy honnan veszik, hogy nem leszel ott. Erre azt mondták, hogy már egyszer nem voltál.

Azt hiszem ez az a délkeleti vidéki bíróság, akik az istenért sem értik a levelezési cím fogalmát, képesek rá elővezettetést foganatosítani. Erős a gyanúm, hogy ezek voltak azok, akik a postások lelkére kötötték, hogy csak a Te kezedbe adják a borítékot, mert olyan se előtte se utána nem történt.

AZ ISTEN Áldásával A Jézus Krisztusban:
Nagy Sándor

-------- -------- -------- -------- -------- --------

Tárgy: Ha van pontosabb infó, kellene - Re: elővezettetésre mejelent rendőrök
2013.04.24., 1:28

Kedves ...

tudsz-e valamit arról, milyen ügyben kerestek? Mert egyetlen idézést sem találok sehol, ami erre a napra szólna, ami meg a Vona Gábor-féle pert illeti, azt a levelet meg nem találom, hogy melyik napra szólt, illetve Orbán Viktor tébolyországlása óta sem maradéktalanul biztos, hogy az első idézést eleve úgy kezdené Orbán, ez az idült elmebeteg, hogy akkor vezessük elő a Molnár F. Árpádot, mert Vona Gábor beperelte.

Az Általad említett pénznyerőautomatákat forgalmazó leplezetlen lakásmaffia hírhedt gyulai bűnözője sem lehet (elvileg), mert nem csak a hivataloknak lett elküldve, hanem az Interneten is az egész bolygón olvasható a fellebbezés és az ügy áthelyezésének részemről kezdeményezése, igen botrányosan nyomós érvekkel, miszerint nálunk 10 ezer Ft-ot ért a legutóbbi emberélet is, mert a rendőrség nem vette fel a feljelentési kísérleteinket, pénzünk meg nem volt tovább arra, hogy Orbán Viktor fasiszta terrorista tömeggyilkos népirtó rendszerében egy emberre tovább költsünk buszjegyre valót, így likvidálása előtt mi is utat nyitottunk.

Azért volna fontos tudni, mit kerülgettek a rendőrbűnözők, és hogyan hallgattak arról, miről van szó (ráadásul úgy, hogy minden hivatalos értesítőt átveszel és elolvasol, de még Te sem tudod, miről van szó, ami nagyon gyanússá teszi az ügyet és a rendőrbűnözőket egyaránt), mert feljelentést kell tennem ismeretlen tettesek ellen, ugyanis az olajügyeknél ugyanígy surró kis köcsög rendőröket küldtek, akiket meg ezek a parazita férgek elvittek, őket végleg eltüntették, ellenem meg annyi életveszélyes fenyegetés van éppen a kormány részéről - amikben a feljelentéseinket és a mellékelt leveleinket is egytől egyig eltussolták, az Országházban meg, a sajtótájékoztatón is össze-vissza hazudoztak, többek mellett az egész Mentelmi Bizottság és Rogán Antal vezetésével -, hogy csak aki hülye, az száll be egy Fideszes vagy KGB-s, vagy libanoni Orbán-Hezbollah-s pártrendőrségi közpénzautóba, miközben a bírósági vezetők is teljes sajtózárlatot rendeltek el annak kapcsán is, amikor feljelentettük Orbán Viktort, mert az Alkotmányvédelmi Hivatal címéről, az ő aláírásával küldött fenyegetéseket és életveszélyes fenyegetéseket ellenem, a Domján Tibor ellen, meg a HÍRHÁTTÉR összes keresztyén emberjogvédője és újságírója ellen.

Sok egyéb mellett az sem hanyagolható, hogy a rendőrség életvédelmi osztályán dolgozott Borsos Béla rendőr alezredes, akivel hosszú éveken át voltak a zajos botrányaink a lakhelyemen, Kecskeméten, amikor a repülőrobbantásoktól a romagyilkosságokig bezárólag ott veszekedtünk, hogy zengett bele a katonai lakótelepi emeletes ház, az eltussolásaiért a sok-sok százszor feljelentett Zombor Gábor polgármester (Orbán Viktor több, mint 10 éve egyik legfőbb végrehajtója és bérgyilkosa) - akinek az ügyeit Borsos Béla eltussolta - terjesztette elő Borsos Bélát az év rendőrének, amely címet meg is kapta, mivel Orbán Viktor és a rendőrmaffia nem talált nála utolsóbbat és olyat, aki több gyilkossági ügybe borult bele, velem közvetlen kapcsolatban. Elmebetegék azért választották az év rendőrének, mert túl sok bizonyíték volt ellene nyilvánosan arról, hogy nincs az az emberölés, olajügy, pszichiátriai bűntett, apartheid gyilkosságsorozat, tömeggyilkos terrorcselekmény, amit ne a leglátványosabb módon szolgálna meg azonnal hol az MSZP, hol a Fidesz, Orbán Viktor, Zombor Gábor és a bács-kiskun megyei rendőrmaffia vezetői, Dávid Károly megyei rendőrfőkapitány, Karasz Csaba kecskeméti rendőrkapitány-helyettes, Pigniczki Zsuzsanna, a Kádár-rendszerben is a politikai gyilkosságokat szervező pszichiáter, minden magyar idők már most egyik leghírhedtebb Mengele orvosa, tehát ezért többek között a kecskeméti börtön pszichiátere és bandája. Ez a Borsos Béla mondta nekem tiszta idegben, kapkodva mutogatva kifelé a kezével, hogy "meglátod, hogy a rendőrök ott fognak agyonverni valahol" - mutatott a katonai lakótelep hátsóbb területe felé.

Tehát hülye, aki ennyi egyértelmű körülmény és rekordordító bizonyíték láttán - ráadásul sok-sok ezer feljelentésünk eltussolása után - ezeknek bárhová, bármilyen épületébe bemegy, mint Japánban az az eset, amikor az elrabolt nő megszökött, bement a rendőrségre, aztán a rendőrök adták vissza a japán maffiának, mint itt az olajmaffiózó orbán-pintéri rendőrsöpredék a tanúkat a rendőrautókkal egyenesen a kivégzések helyszínére vitte.

Tehát a rendőrök ellen feljelentést kell tennem, a gyanús körülményeket és az olajügyeket említve, mellékelve indoklásként és feljelentésként Orbán Viktor aláírásával kelt életveszélyes fenyegetések feljelentett és nem feljelentett ügyeit, amit az egész Országház együtt tussolt el, hogy a sajtó hetekig nyilvánosan találgatta, ki lehet az a rejtélyes személy, aki feljelentette Orbán Viktort, aki miatt ekkora ordenáré hatalmas titkolózás van, hogy a nevét sem merik kimondani, és miféle ügy lehet az, amit ekkora iszonyú titoktartás övez, hogy sem a bíróságok, sem a rendőrség, sem a kormány, sem a Mentelmi bizottság, sem az Országház említeni sem mer a sajtó előtt, de még az általuk szerkesztett dokumentumokban is akkor a titkolózás, hogy madárnyelven tárgyalják az ügyet a Mentelmi bizottság előtt is.

És azt sem szabad elfelejteni, hogy pár nappal ezelőtt jelentettem fel a rendőrmaffiát számos névvel és konkrétummal, kik és hogyan verték agyba-főbe az őrizeteseket Pinhtér Sándor Gergényi Péter aléá vbeosztott emberei, a teljes bács-kiskun megyei rendőri állomány orra előtt, nyitott ajtónál, máskor a zuhanyzóban, hideg víz alatt azokat, akiket kedvük tartotta, tehát ahol rendőr jelenik meg, ott közveszélyes, terrorista, fasiszta terrorista bűnözők, egészen biztosan sátáni pokolfajzatok és antikrisztus júdási Krisztus-gyilkos férgek jelennek meg.

Én is azok közé tartozom, akik a 100%-os tapasztalatból vélik úgy, hogy amikor bárki ajtaján rendőr kopogtat, abszolút indokolt az életvédelem okán azt betörőként kezelni és egyszerűen agyonlőni vagy baltával agyonverni. Kevés undorítóbb dolog van ezen a bolygón a magyar rendőröknél. Súlyos mentális zavarai vannak azoknak, amik rendőrökkel képesek lefeküdni, amik pedig még meg is házasodnak ilyenekkel, azok egész biztosan zárt elmegyógyászati intézménybe és kényszer-csoportterápiákra valók. Az ilyenek egész biztos, hogy vagy súlyosan perverzek, vagy pedig annyira szociopaták, amit egy Orbán utáni társadalom feltétlenül jogosult és köteles pszichiátriai, mentálhigiéniai, megoldandó és nagyon súlyos mentális problémaként kezelni.

Az ISTEN Áldásával A Jézus Krisztusban
Árpád Molnár F.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu