Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A Minden Egy titkos Ismereteiről és zsidó fizika kontra spéderizmus, hitlerizmus

 

 

 


 

2012-08-25. (Utolsó frissítés: 15:35.)
Molnár F. Árpád "ELI"
(Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

 


Tegnap (2012.08.24.) készített, 2 perc 08.88 másodperces gyorsklipünk a "Spéder Zoltán, az Index és a többiek Sorsintrójából" címet kapta. [Ha itt nem indul, klikkelhet ide vagy pl. ide is, vagy a gyorsklip címét beírva megtalálhatja az Interneten! - a szerk. szögletes zárójelbe tett megjegyzése utólag, 2012.11.15-én.]

Azt, hogy a tér nem semmi, hanem valami, sokan ma is fantáziaként élik meg, ha pl. nem csak a komolytalan, de a kifejezetten primitív és mocskos, gerinctelen jellemű és intellektuális analfabéta Index Zrt.-s újságíróbűnözők okádmányain nevelkedtek, és a spéder zoltáni (a CEMP-Index extrémmilliárdos tömeggyilkos vezetője) sátáni sötétségen kellő orwelli zombilétre szenderültek. Mármint az örök kárhozat pokla előtt.

Tehát a tér valódi szerkezettel bír, ami gravitációs térben felcsavarodik, ami hullámzik, mint a víz, továbbá gravitáció hatására elhajlik stb., és ezt már sokkal azelőtt tudták, hogy egy fizikus 1959-ben kiötlötte a giroszkópot, amit az űrbe juttatva nem csak matematikai, hanem tárgyi bizonyítását is kapták annak, hogy a tér a gravitáció hatására felcsavarodik.

Az űrbe kilövendő giroszkóp nagyon leegyszerűsítve olyan, mint a megpörgetett búgócsiga, vagy mint egy kisgyermek pörgettyűs játéka; ahhoz hasonló, amit az Inception (Eredet) című Christopher Nolan rendezte filmben pörget a főszereplő Leonardo DiCaprio (ő azért, hátha azzal ellenőrizheti, hogy a valóságban él-e vagy egy illúzió világban).

2004-ben az emberprogramozásokban is otthonos NASA fellőtte az űrbe a Gravity Probe (Gravitációs Próba) nevű projectjét, amit a terveknek megfelelően Föld körüli pályára állítottak, és ami a tengelye körül megpörgetett szerkezet, tehát giroszkóp volt. A giroszkópot (a pörgettyűt) Föld körüli pályára állították, a pörgettyű tengelyét pedig egy távoli csillagra irányozták. A magyarok számára bosszantó módon zsidó származású Einstein nyomán ugyanis azt várták, hogy a pörgő szerkezet tengelye idővel még a Föld csekély gravitációs hatására is el fog fordulni, mégpedig azért, mert a tér valami, szerkezete van; konkrétan a Föld jelenléte miatt a tér enyhén felcsavarodik, és ezt a csavarodást követni fogja a pörgettyű is.

Mivel jelen cikk megírásakor Magyarországon tombol a faji alapú zsidógyűlölet, ugyanis tombol a butaság, a barbárság, a spéderi, orbáni és hitleri antikriszticizmus, ostobaság és vandalizmus, ezért én is zsidóznék, csak fordítva: tehát a giroszkópos zsidó kísérlet sikerült, és minden annak megfelelően került bizonyításra, ahogyan azt a nácik számára elérhetetlenül zsidó Albert Einstein óta a publikus fizika - a spéderi szintű kollektív idiotizmussal és pártnáci fasizmussal ellentétben - elvárta.

Szintén Einstein óta állított, hogy az elektromosság, a mágnesesség és a gravitáció ugyanazon dologi tartalom más és más megjelenési formája. De ennél sokkal többről van szó... :

A Forrás Tudja, és Megmutatta már évekkel ezelőtt - amikor minden irodalom nélkül Bevezetett a rejtett haditechnológiákba, a világrendszer szerkezetébe és az új nyelvet nélkülözhetetlenné tevő fizikába -, hogy minden létező tartalom ugyanannak az Egy Dologi Tartalomnak a megjelenési formája. Tehát csak Egy Létezik, és minden Annak Demonstrátuma. Amikor Nagybetűs Tudásról beszélek, azt a nyelvet használom, amit az Isten prófétái és az Echelon-Tanúk, és amiről szintén úgy kezdtem publikálni, hogy a Forrásból Tudtam a közös titkainkat. Így nem volt meglepő, amikor egy ismerősünk nekem átadott 2012-es fordításában a világ két eddigi legismertebb Echelon-leleplezője írott szavaiban ugyanazt a stílust, ugyanazon rejtett és félig nyílt verbális kifejezőeszközöket és a hétköznapi emberek előtt nem ismert rendszereket deklarálták. A két tanú Cathy O'Brien miniszterelnöki fájler és szexrabszolga, valamint a titkosszolgálatoknál dolgozott Mark Phillips elmeprogramozó volt, akiknek könyve szavaiban állandóan visszatérő alig burkoltsággal megjelent, hogy: 'nekünk, akik benne vagyunk, értenünk kell félszavakból is, hogy miről beszélünk, amikor Közvetlen Ismeretről, Tudásról, Kapcsolatról szólunk'. Értjük is, hiszen mindannyian sokkal többet tudunk, mint amennyit a nyilvánosság előtt szólunk. Akár egy titkos isteni sivatagi nép a víztelen bolygón, amit barbárok laknak; mint egy fremen nép a "Dűne" című filmből. Nem véletlen, hogy Cathy O'Brien és Mark Phillips azóta nekünk is arról panaszkodtak, hogy ismereteikből és szakértelmükből nem tudnak megélni. Hát persze, hiszen az emberi faj a filmbéli Harkonnen bűnöző fajhoz hasonló.

 


Eme, a médiamaffia által betiltott Filmünk is nagy siker lett. 2009. december 8-án került publikálásra. Akkoriban - a lakosság irdatlan elmaradottsága miatt - még nem fedtük fel azt sem, hogy Próféciafilmről van szó. A Címe: "Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt?. Legfőbb betiltására a Jézus Krisztus születése napja alkalmából, a szeretet ünnepén, szándékosan Karácsonykor került sor. Mert a Sátán és a titokzatos Nagy Babilon ördögeinek tettei is evidenciára kívánkoznak.

A világ sokat bukott és végzetesen fog azáltal, hogy minden sokat tudó rejti ismereteinek javát, mert olyan e faj, amely körülvesz minket, mint vicsorgó elmebeteg állatfarm az űrhajóval Földre szállt angyalok vagy superiorok előtt.

De a fentiekhez visszatérve: a zsidó származású Albert Einstein (elnézést az ennek olvasatán szakadékba ugró náciktól, de nekik csak ilyen leegyszerűsített világnézetű végzet jutott) óta bizonyítottnak tekintett, hogy a tér bármely irányában történő mozgás az utazó számára kevesebb idő múlásával jár, mint aki a vonatkoztatási rendszerben egyhelyben van. Tehát ha egy élőlény a Világegyetem bármelyik irányában elkezd utazni, akkor minél gyorsabban megy, annál lassabban jár az órája, annál lassabban öregszik, ugyanakkor mindebből semmit nem érez, hiszen a sebessége miatt kevesebb időt használt fel, ezért öregedett lassabban ahhoz képest, mint aki lassabban mozgott. Az alany minél inkább megközelíti a fény sebességét, annál lassabban öregszik, miközben külső környezetét (pl. a Föld forgási és keringési sebességét, az Emberiséget és az állatvilágot) úgy tapasztalja, mintha ott minden felgyorsítva történne. Eközben a Földön álló, tehát a Föld bolygóval keringő ember a fénysebességet megközelítő személyt és annak tárgyi környezetét (pl. óráját) - ha be tud tekinteni a száguldó űrhajóba - extrém lassítva fogja érzékelni.

Mert a tér éppen úgy, ahogyan az idő nem egy spéderi állati elme csökött gondolatait és materialista butaságát és spéderi bunkóságát, hanem a legabszurdabb Valóság Törvényeit követi. Ahogyan a tudat sem holmi anyagtól létezik, úgy az idő és a tér sem elvont fogalom, hanem lassítható, megállítható, csavarható, görbíthető, és legalább három dimenziós hullámmozgásra kényszeríthető stb.

Az idő tehát mintha pl. aszerint alakulna, mennyi térrészecskét használunk. Az érthetőségért még profánabbul fogalmazva: Ha sok téren haladunk át egységnyi külső idő alatt, akkor kevesebb idővel találkozunk.

És mi a helyzet a gravitációval? Az Istennek Hála az sem a spéder zoltáni halmozott Index Zrt.-s debilitást követi. A gravitáció a sebességhez és a tér "mennyiségi használatához" hasonlóan demonstrálja megjelenését: minél nagyobb a gravitáció, annál lassabban múlik az idő. Tehát nagy sebesség vagy nagy gravitáció, egyenlő kevés idő. Kis sebesség vagy kis gravitáció, egyenlő sok idő múlása.

Miközben azt is tudjuk, hogy ami tömeggel rendelkezik, az a sebesség növekedésekor egyre és egyre nagyobb tömegűként láttatja magát. Tehát akkor is, ha a sebesség nem gyorsulással jár, hanem állandó sebességről van szó. A publikus ismeretek szerint ezért nem tudott, hogyan lehet túlélni egy a fény sebességét megközelítő utazást: ugyanis az alany egy bizonyos sebesség után, ha a sebesség nem változik, akkor is olyan tömeggel rendelkezik, ami megöli. A fotonnak (a fény részecskéjének) nincs tömege. A fénykvantum, tehát a foton mindig nulla tömegű. S mivel a fény sebességekor az idő - a publikus fizika szerint - áll, vagyis "nem telik", így a látszólagos rendszerben nulla idő alatt jut el "A" pontból "B" pontba, tehát öregedés nélkül.

 


Az "A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből - És Steven Spielbergnek azt üzeni..." Című, 2011.02.28-án rögzített Filmünk is eljutott a világ a Paramount Picture-höz, hogy elvégezze feladatát, melyről aztán többek közt a "Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig" Című - háttérhatalmi kifejezéssel - úgynevezett Super Filmünkben is szóltunk, melyet forgattunk Az Adriaitenger Szent János nevű lakatlan szigetén, és publikáltunk 2011.08.23-án.

Ez adja sok egyéb mellett azt azt a most, hirtelen kelt flasht is, hogy a kvantum-összefonódáshoz hasonló jelenségek - amikor a tér egyik pontján mozgatott részecske a tér bármelyik távoli pontján lévő részecskét is pontosan úgy befolyásolja, mozgatja - számos formája mögött áll a Valóságnak az a tulajdonsága, képessége, hogy a két, egymástól távoli részecske közötti kommunikációhoz valójában nem nulla idő telt el, hanem tényleges idő vagy más időség történt, de nem a mi vonatkoztatási rendszerünkben szemlélve. Tehát csak nekünk tűnt úgy, mintha időkülönbség nélkül hatottak volna egymásra, pedig valójában - vagy a valóság egy felsőbb rétegében - idő telt el, hogy az innen nézve látszólagos egység realizálódjon.

Azt, hogy a sebesség növekedésével az utazó ideje lassabban telik ahhoz képest, mint aki lassabban mozog, atomórával és repülőgéppel is ellenőrizték:

Ehhez tudni kell, milyen a cézium-133 tulajdonságait kihasználó atomóra. Nos: a cézium maga is atom. A nyilvánosság előtt prezentált atomórák megépítéséhez először ammóniát, majd céziumot használtak. Divatos manapság a rubídium atomóra is, míg az oroszok gyakran hidrogén atomórát használnak; de vannak további nyilvános, és a spéderizmuson elhülyült nyilvánosság előtt újonnan kifejlesztett módszerekként tálalt megoldások is. A régi atomórák lényege pedig az atomok gerjesztésében rejlik. A másodperc hosszának meghatározásához ma a cézium-133 nevű atom rezgésszámát adják meg, mely ezek szerint másodpercenként 9 milliárd 192 millió 631 ezer 770.

Készítettek két cézium-133 alapú atomórát. Az egyiket repülőre tették, a másikat a talajon hagyták. Mivel a repülőgép sebessége eltért a földfelszínen hagyott atomórához képest, ezért amikor a repülő visszatért, azt látták, hogy a repülő atomórája kevesebbet mutatott, mint a földön hagyott atomóra. Azért, mert a zsidó Einstein relativitáselméletének megfelelően (amit az akkori buta nácik "zsidó fizikának" neveztek, így próbálva mélymagyarokként is eltussolni a valóságot) a nagyobb sebesség "időt vont el" a kisebb sebességhez képest. Tehát aki gyorsabban utazik, az lassabban öregszik, bár ezt nem észlelheti, hiszen ő maga is a saját idejével együtt "telik", ahogyan az is, aki nem mozdul.

Mivel minden mindennel összefügg, könyv terjedelmű cikket írhatnék csak a publikus alapfogalmakról, amelyek a fentiekkel még magyar szemlélettel bámulva is szoros összefüggésben követelőznek máris inicializálásra. Így viszont azoknak, akik csodákat akarnak, hirtelen kiválasztva ajánljuk az alábbi Cikkeket. Senki nem fog csalódni, hanem mindenki ámulni, aki kellően több egy spéder zoltáni, Index Zrt.-s újságíró-idiótánál:

Korábbi Cikkeinkből ajánljuk például:
2010-10-16. A TEREMTŐ, a Háttérhatalom és a titkosszolgálatok titkos technológiáiból: mikrohullámoktól a kvantum-összefonódáson át: Vörösiszap, gátszakadás, agyvérzés, repülőrobbanás...

2010-07-03. Kvantum-összefonódás, Világkormány - Az MTA szenzációs illuminátustitkokról szóló képeivel!

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.