Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A Munkáspárt cikke a 68 éves cigányasszony és 15 éves unokája Fideszes kilakoltatásáról (Dokumentum-
filmünkkel!)

 

 

 

2012-07-06.
A Munkáspárt mai napon megjelent cikke
(Forrás: http://munkaspart.hu/component/content/article/1031.html)

 

 


A Film első fele!
2012-07-05. HÍRHÁTTÉR TV: 68 éves, lábak nélküli keresztény nagymama és 15 éves unokája kilakoltatási botránya - Pázmány Péter utca 108.; XV. kerület (Kordokumentumfilm 2012, Orbániáda) (Film, 89:58.88 perc; KLIKK!)


A Film befejező része!
2012-07-05. HÍRHÁTTÉR TV: 68 éves, lábak nélküli keresztény nagymama és 15 éves unokája kilakoltatási botránya - Pázmány Péter utca 108.; XV. kerület (Kordokumentumfilm 2012, Orbániáda) (Film, 89:58.88 perc; KLIKK!)

„Cigány vagyok és kommunista, ez az én „bűnöm”. Ezért lakoltatott ki és választott el az unokámtól László Tamás polgármester, aki mellett két évvel ezelőtt kampányoltam abban a hitben, hogy a szegények mellett kötelezte el magát. Mélységesen megbántam, hogy rá szavaztam és erre a politikára – mondta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a mindkét lábára amputált 68 éves Nagy Lajosné, akit 15 éves unokájával együtt hétfőn lakoltattak ki a XV. kerületben.

Az asszony sírógörcs közepette ürügynek nevezte azokat az okokat, amelyekkel László Tamás országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP), a XV. kerület polgármestere próbálja indokolni gyalázatos tettét.

Simó Endre, a Magyar Szociális Fórum szervezője „embertelen aljasságnak” nevezte, amit elkövettek a magatehetetlen asszonnyal és egyetlen segítőtársával, kis unokájával szemben. Simó nyilvánosságra hozta azt a levelet, amelyet előző nap küldött Orbán Viktor miniszterelnökhöz és László Tamáshoz. Az MSZF azt kérdezte a kormányfőtől, hogy milyen intézkedéseket kíván hozni a magyarországi kilakoltatások történetének eddigi legembertelenebb megnyilvánulásával kapcsolatban. Tudomásul veszi-e, és ezzel jóváhagyja László Tamás eljárását, vagy intézkedik az emberiesség legalapvetőbb normáinak tiszteletben tartásáról, nevezetesen az asszony és unokájának visszahelyezéséről jogaikba, és a család együtt maradásáról?

László Tamásnak írt levelében az MSZF szervezője emlékeztette a polgármestert azokra az indoklásaira, amelyek alapján rendőri segédlettel kilakoltatta a családot: nevezetesen, hogy lejárt az önkormányzati lakás bérleti szerződése, és azért nem újították meg, mert a lakásba befogadott családtagok, nevezetesen az asszony gyermekei deviáns magatartást tanúsítottak. Az asszony börtönviselt fiaira utalt, és azt állította, hogy kábellopásból éltek, és amikor szabadlábon voltak, rettegésben tartották a környéket. A Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában a polgármester azt állította, hogy e deviáns környezet nem jó egy 15 éves fiú számára. Összességében azt írta, hogy "Egyszerre juttatjuk érvényre a jogbiztonságot és a szociális gondoskodást".

Simó a következő kérdésekre kért választ László Tamástól:

1.       Nagy Lajosné és 15 éves unokája tanúsított-e deviáns magatartást, vagy a fiai?

2.       Nagy Lajosné és unokája tartotta-e rettegésben a környéket?

3.       Nagy Lajosné és unokája lopott-e kábelt, és élt kábellopásból?

4.       Ha a fenti kérdésekre nemleges volna a válasza, akkor miért lakoltatták ki jogszerűen birtokolt egyetlen otthonából a mindkét lábára amputált asszonyt és 15 éves unokáját?

5.       Miből jutott Ön arra a következtetésre, hogy a kilakoltatás, és a család szétszakítása kevésbé „deviáns” környezetet teremt a 15 éves fiú számára, mint az, hogy bent hagyják őket a lakásukban?

6.       Hogyan fordulhatott elő, hogy az unoka ellen országos körözés kerüljön szóba, a nagymamát pedig azzal fenyegessék meg, hogy ha nem keríti elő az unokáját, akkor el is rendelik a körözést az unoka ellen?

7.       Milyen szerepet játszik a XV. kerületi polgármesteri hivatal ebben a köröztetésben?

8.       A Magyar Szociális Fórum azonnali vizsgálatot követel Öntől annak megállapítására, hogy ki fenyegetőzött az unoka elleni országos körözéssel, és teremtett olyan légkört, melyben Nagy Lajosné felvethette az öngyilkosság tervét arra az esetre, ha unokáját elveszik tőle, és állami gondozásba helyezik.

9.       Tisztában van-e Ön azzal, hogy milyen következményekkel járhat egy ember halálba kergetése?

10.    Önnek, mint keresztény értékrendre hivatkozó embernek mi a véleménye arról, hogy a társadalom „embertelen aljasságként” éli meg a magatehetetlen nagymama és őt segítő unokájának kilakoltatását, a család szétválasztását?

11.    Mit kíván tenni László Tamás polgármester annak érdekében, hogy a közvéleményben a faji előítélet és diszkrimináció puszta látszata se merülhessen fel a kilakoltatással kapcsolatban?

Eddig még sem a miniszterelnöktől, sem a polgármestertől nem érkezett válasz az MSZF- címére. A sajtótájékoztatón részt vett Beszteri László, az Adj esélyt az Életért Közhasznú Egyesület érdekvédelmi szervezet elnöke.

A tolókocsiból nyilatkozó Nagy Lajosné a sajtótájékoztató vége felé rosszul lett, és mentőt kellett kihívni érte. Az asszonyt kórházba kellett szállítani az Alkotmány utcából, a sajtótájékoztató helyszínéről.” MSZF SZK Budapest, 2012. július 5. csütörtök

A mai tőkés Magyarországon bármit meg lehet tenni az emberekkel. Azért vagy így, mert a rendszer a pénzről szól, és nem az emberekről. A Kádár-rendszerben az állam, az önkormányzat védte, sőt segítette a gyengébbeket, mindazokat, akik nem tudtak dolgozni. Korlátozni kell a pénz, a tőke uralmát! Össze kell fognia mindenkinek, akinek árt a mai rendszer. Közösen kell kényszerítenünk a kormányt, a hatalmat, hogy védje meg az embereket.

8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.