Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A pécsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ (ANK) képviselője a zsidóság és a cigányság stb. teljes kiirtására

 

 

 

 

 

2012-03-04.
HHMM-CikkMolnár Andrea, a Pécs városában található Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ (ANK) képviselője - egyik legutóbbi FELJELENTÉSÜNKRE (KLIKK!) reagálva - rövid közleményében tudatta, hogy aki a zsidóság és a cigányság stb. teljes kiirtásával nem ért egyet, az elmebeteg, és kezelésre szorul. Mint azt a pécsi gyermeknevelés 30 éves specialistája elmondta: sajnálja, hogy bezárták az OPNI-t. Tudniillik mindazokat is ott kellene kezelni, akik nem értenek egyet a zsidóság és a cigányság teljes kiirtásával.

A Turi Katalin főigazgató régi-régi embereként garázdálkodó Molnár Andrea olyannyira oszlopos tagja az ifjúság célzatos nevelésével fasiszta rakásra büszkélkedő - kifejezetten gyermeknevelésre, csekélyebb mértékben felnőttek oktatására erőszakosodott - szervezetnek, hogy Molnár Andrea csaknem az intézmény fennállása óta - már 30 éve, 1982 óta - állami kitartottja a Molnár Andreán keresztül fasizmussal és hitlerizmussal büszkélkedő intézménynek. A népirtásokat féktelenül szorgalmazó Molnár Andrea természetesen Tanárképző Főiskolát végzett, de nem tudni, mikor szívta ennyire magába a fasizmus és a hitlerizmus, valamint a pszichiátriai állami népirtás mocska és moslékja vigyoridióta pöcsi arzenálját. Genetikai eredetű betegsége ez, az anyatejjel szopta magába, netán a tanárképzésben tört meg benne valami, vagy amióta Orbán Viktor és fasiszta bandája kormányoz, azóta tanulta meg (náci tanár is holtig tanul, helyesebben butul), hogy itt bizony nem lesz támogatás, csak ha a fasiszta VEÉRGAZDÁNAK - minden eddigi magyar idők leghírhedtebb tömeggyilkos orvosának, az OPNI-ból rák következtében kihalt Veér Andrásnak - közvetlen főnökét, Orbán Viktort és annak elmebeteg, súlyosan szociopátiás és halmozottan retardált, bűnöző alkatú pszichopátiás és szkizofréniás eszméit élteti.

Nem kell mélyre túrnunk Turi Katalin főigazgató "nevelési" és "művelődési" intézményébe, hogy mást se lássunk, csak gyermeknevelést és gyermeknevelést. A multikulturális népirtásokkal büszkélkedő - tehát igen magyaros, erősen Fidesz-bélsárszagú - intézmény működtet bölcsődét, óvodát, két általános iskolát, gimnáziumot és kollégiumot, két úgynevezett művészeti iskolát, továbbá sportegységet, könyvtárat, művelődési házat, éttermet, egységes pedagógiai szakszolgálatot, valamint - ez sem vicc - ún. pogányi óvoda-iskolát. Mielőtt megrökönyödnénk, gyorsan világosítsuk fel a Kedves Olvasókat, hogy Adolf Hitler is működtette mindezeket, és neki is sikerült, amíg azok, akiket ki akart irtani, el nem takarították végleg, a Világtörténelem szemétdombjára vetve, ahová való (bocsássa meg ezt a tanulságos záró fordulatot nekünk Turi Katalin intézetvezető kancellár és fasiszta tanítványai). A 2010 óta kifejezetten orbáni leányvállalat összesen 4500-5000 ellátandó gyermeket "nevel" - büszkélkedik az oszlopos gyermek- és népnevelő tanár Molnár Andrea führere, Turi Katalin főigazgató kancellár, aki nevelőintézeti felsorolását és beköszöntő beszédét - a tagokban - egyszerűen csak "Gyerekeknek" és "Szülőknek" ajánlja.

A totális lakosságirtásokkal hencegő, a moslékban kéjjel turikáló Molnár Andrea gyermeknevelési és halmozottan kulturális gyűjtőszerve - mely gyűjtőszerv alatt most nem a szemétkonténert értjük - a következő állami forrású tálentumaival is elbüszkélkedik, ahogy azok is büszkén feszítenek mellette, hogy hát ilyenek vagyunk mink itten, pécsi rekordoktatók: Új Széchenyi Terv (Orbán már büszkén is feszíthet extrémfasiszta maskarájában), Tett-Hely Ifjúsági Információs és Tanácsadó Központ (hogy mi mindenhez tetthely a himpellér, munkakerülő, nesze-semmi-fogd-meg-jól közismert közpénz-állami haszontalanságon kívül, azt bízzuk az államilag támogatott bűnszervezetek és pártpolitikai lopásközpontok korrupciós ügyein, okirathamisításain és adó- stb. csalásain harcedzett állampolgárokra, s hogy mi mindenre adhat tanácsot (ha képes ilyesmire, mert az ilyen intézmények semmilyen, a nevükben foglalt tevékenységet nem szoktak végezni), arra ne adjunk még több tippet a turi-murisan nevelt, nem véletlen hülyülő, világcsúf numero 1. címre pályázó pécsi ifjúságnak). További felsorolásukban áll a Tehetségpont (szóval ennyi volt), továbbá az Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesülete, aztán ott a baljós nevű Magyarország Megújul (innen ugyan hová?), de érdemeik között emelik ki a Schmitt Pál-féle érdemérmeket felidéző Közoktatás Minőségéért Díjat is.

Könnyű annak - mondhatnánk -, akik Pécsett laknak, hogy ilyen könnyen hozzáférhetnek ehhez a "közoktatási minőséghez", ráadásul ilyen roppant széles, mélyre túró, dagonyázó választékban, és ennyi kis nebulóval, ici-pici kis gyermekkel, fiúcskákkal és hamis kis leánykákkal - hogy Pintér Sándor és bandája pedofil kokainos szexbulijaira és kéjgyilkosságaira gondoljunk -, akik (mármint a csintalan kis nebulók) a manapság egyre kevésbé szokatlan minőségben, az orbáni és hende csaba-féle legsötétebb neofasiszta és butaság alapú társadalom-nevelés bélsarában és okádásában dagonyászhatnak: Molnár Andrea pécsi gyermek- és népnevelő, butaság és szellemi-morális-köztörvényes nyomor alapú társadalmában.

 


Turi Katalin, a pöcsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ főigazgatója


Molnár Andrea Cikkünk ama részét vizslatja, amely a butaság alapú társadalom-nevelést említi. A pöcsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ 30 éve oszlopos kitartottja rengeteg fotót tárol az Interneten, de nem a mi bűnünk, hogy egyet sem lehetett találni, amihez legalább térdig érő nadrágot felvett volna. Nem vagyunk finnyás Keresztyének, de gondoltuk, ha már "gyermeknevelés", meg "művelődés", még ha annyira fasiszta is...

 

Turi Katalin pécsi "művelődési" főigazgatónak e gyermektapsikálós intézményéhez mellékelt fotóját láthatják. Molnár Andrea akár még ennél is büszkébb gyermek-, ifjúság- és sokkos gyilkos orbáni népnevelő, minthogy bőséggel ontja magáról a fényképeket. Mégsem tudtunk megfelelőt kiválasztani, ugyanis láthatóan nem csak kizárólag vetkőzni szeret a Föld és a Kozmosz lakosai előtt, de annyira utál rendesen felöltözni, hogy valóban rengeteg fotója közül egyáltalán nincs egy sem, amelyiken legalább egy rendes nadrágig eljutott volna; amiben egy túlzottan "nevelési" és "művelődési" kitartottnak - legyen az bármilyen butaság és népirtás alapú disznóól - illene megjelennie. Ki tudja, talán a pécsi gyermekek, az ici-pici kis nebulók ezt szeretik - asszociálhatunk megint a pedofíliában annyira otthonosan mozgó, és a fasizmust is oly' heves szívvel pénzelő Pintér Sándor kokainos-heroinos pedofil kéjgyilkos százmilliomos és milliárdosi szexbulijaira. Arra, amit Hende Csaba annyira szeretett csöpp gyermekeként pátyolgat és védelmez, mint a gyermek-eltűnések és felnőttek elleni emberrablások hátterében tomboló interkontinentális, polgári és katonai titkosszolgálataik, valamint a hadsereg által védelmezett szervkereskedelmet.

A NEMZETKÖZI FELJELENTÉS, amire a pécsi, úgynevezett Apáczai Csere János Nevelési és Általános Művelődési Központ képviselője a zsidóság és a cigányság stb. teljes kiirtását nem helyeslő személyek kedvéért megnyitná az OPNI-t, hogy ott addig kezeljék az engedetlen, a fasizmus legmélyebb fokát elsajátítatni képtelen személyeket, amíg meg nem térnek a Sátán legsötétebben fasiszta, kétségtelenül minimum súlyosan szociopátiás és halmozottan bűnöző alkatú pszichopátiás orbáni pártpolitikai hitére:

2012-03-02. NEMZETKÖZI ANTIFASISZTA FELJELENTÉS A ZSIDÓSÁG KIIRTÁSA TÁRGYÁBAN MEIR DAGAN, NETANJAHU ÉS AZ IZRAELI KÉMFŐNÖKÖK ÉS KATONAI VEZETŐK ASZTALÁRA!
(KLIKK a cikkre!)
! A HÍRHÁTTÉR NEMZETKÖZI FELJELENTÉSE !

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.