Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A pénz hatalma és a sátán játéka
 

 

 

 

 

 

2012-11-12.
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)
 

2012.11.11.

Mit is jelent vajon a pénz? Miért kell egyre több belőle az embereknek? Miért nem lehet megállni, amikor elérnek egy bizonyos szintet? Miért nincs megállás? Több kell, és aztán ismét több. És megint. Ördögi kör ez, szó szerint, amiből csak keveseknek adatik meg, hogy kiszálljanak. Akik felismerik, kinek a játéka ez, ki veti ki a hálóját ránk… és kapnak segítséget, olyan mértékű segítséget, amiben szinte mindenüket elveszítik - mert csak így ismerhetik fel, így jöhetnek rá, miféle gonosz játék ez és milyen emberek lettek általa -, ki tudnak mászni a hálóból. Sokan utána tükörbe sem tudnak nézni, mert rájönnek, mit tettek, milyen cselekedetek vezérelték, kinek és mit ártottak közben, miközben a pénzt hajszolták és eltapostak mindenkit, aki csak útjukban állt terveik megvalósításában. Megfigyelhető a változás, amikor megszabadulunk a pénz utáni sóvárgástól, vagy az azon megkapható dolgok utáni sóvárgástól, mennyire más lesz az életünk. A függés a fizika iránt értelmét veszíti.

Aki próbatételek útján mindezt felismeri, megváltozik körülötte az élet. Más dolgok lesznek fontosak az életben és már nem látja azokat a felesleges, semmitmondó tárgyakat, amiket a pénzért felhalmozott. Hiszen hogyan is adhatna érzelmeket egy tárgy, amit a pénzen vásároltunk? Nem adhat semmilyen formában. Érzelmeket egy tárgy soha, semmilyen formában nem képes teremteni; ha ezt hisszük, hatalmas illúzió általi kábulatban élünk. A csillogás, a csábítás mind a sátán játéka, és nagyon jól játsza. Nincs megállás a forgásban. Ölni képesek, gyilkolni a pénzért, a hatalomért, a teljes sötétségért, ami rájuk vár és amiről ekkor még nem tudnak. Mert a sátán játéka ez, ahogyan a pénz is, mint eszköz. Jól kitalálta ezt, hogyan lehet az embereket manipulálni, elkápráztatni, kábulatban tartani, és bőven akadt hozzá földi segítője is. A sátán dolgai mindig csillogók, mindig csábítanak, látszólag minden rendben van, de amikor nagyon akarjuk azt a dolgot, akkor ő tudja, hogy megfogott. Elvesztél! Abban a pillanatban elvesztél.

Ha szétnézünk a világban, mi folyik az országokban, beleértve a sajátunkat is, rá kell jönnünk, hogy ez így nincs rendben. Mások életének tönkretételével ne akarjunk dolgokat, bútort, autót, szőnyeget, luxus élelmiszereket vagy akármi mást. Mert ennek az az ára, hogy embereket üldöznek el a földjeikről, tönkreteszik az életüket, kínkeservek közt dolgoztatják, mint a rabszolgákat. A rabszolgaság ideje sem szűnt meg létezni egyetlen egy percre sem! És ezért fogjuk „megfizetni” az árát, mert részt veszünk a játékban, így, ilyen módon. A termékekért emberek haltak meg, állatokat öltek halomra, és más sokféle brutális borzalmakat kellett kiállniuk… és miért? Egy vagy több… egy tucat… rengeteg tárgyért, amiért majd jó sok pénz ki lesz fizetve valakinek és de jó is lesz. Mégis kinek jó ez? Nem, nem jó ez senkinek, mégis túl sok ember hiszi, hogy az. Ki kell szállni, amíg még lehet.

És hogy nem az én dolgom mások nyomorúsága? Hát ne gondolja azt senki, hogy ez így van!!! Itt minden mindenki dolga!!! Kötelessége!!! Itt minden mindenki dolga!!! A játékban mindenki játszik… mindenki ott van és lép. Hogyan lehet bárki emberfiának így leélnie az életét, hogy nem lát, hogy pénz után vágyódik egész életében, harcol, hogy megszerezze, taposva, átgázolva mindenen és mindenkin át. Miért gondolja bárki is, hogy biztonságot adhat a pénz? Lelki nyugalmat? Nagyon eltévelyedett az, aki ezt gondolja, és amint elveszíti mindenét, örüljön, ha nem végzi egy pszichiátrián bezárva egy rácsos ketrecbe, örüljön, ha hamarabb rájön, mi a fontos az életben.

Ha a sátán úgy dönt, hogy elveszi, amit adott, sokan öngyilkosok lesznek. Nem képesek rá, hogy tovább éljenek. A játék ekkor véget ér… de csak neki, mert a gonosz megszabadul egyik játékszerétől, attól az embertől, akire már nincs szüksége tovább. A pusztítás hatalmas… iszonyú erő áll mögötte, fel sem tudjuk mérni, mekkora erőről van szó, emberi ésszel fel nem fogható hatalomról, aminek ha behódolunk, azt csinál velünk a továbbiakban, amit csak akar. Elpusztít!!! Mindenkit!!! Akire már nincs szüksége!!! Mindenkit!!!

Figyeljük csak meg, mi mindenre vesz rá minket a pénz! A pénzen keresztül mi mindenre vesz rá minket a sátán!!! Saját magunkon és cselekedeteinken keresztül mindezt kielemezhetjük. Amikor egy közösségben nincs pénz, csak a szeretet számít… nézzünk meg nyomorban élő népcsoportokat, afrikai törzseket: nekik nincs semmi más, csak így egyszerűen a szeretet, mégis mosolyogni tudnak egymásra minden pillanatban, mert tudnak szeretni. Tudják szeretni a másikat, és tudják, hogy ez a legfontosabb. Talán a halál pillanatában is tudnak mosolyogni. Minden napot beragyog ez a szép érzés, az élet irányítója, teremtője, az isteni szikra… a gonosz meg sem tud talán közelíteni minket, védelmet kapunk, oltalmat és szeretetet…

A jóért kell harcolni, az igazságért, a szeretetért, egymásért. És nem egymás ellen, a gonosz oldalán!!! Tanulja meg mindenki felfogni, hogy létezik a gonosz, hogy létezik egy erő, ami a markában tart minket, de amiből van kiszállás, ha idejében elkezdünk gondolkodni. Tegyük hát meg!!! Tegyük meg most…

A szeretet a legfontosabb, a mindennél nagyobb és teremtőbb erő. Itt nincs szükség, itt csak szeretet van… mert csak szeretet létezik.

Minden, mindenki dolga. Mert minden és mindenki egy. Ezt kellene megérteni.

 

2012.11.11.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 



Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu