Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

A rák előre eltervezett és nagy hasznot hozó üzletág! - Mindenki érintett és veszélyben van!

 

 

 


 

2013-04-05. www.echelon8.org
Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK és az Alsóörsi Hírhatárnak a Munkatársa)


A legtöbb élelmiszer egyáltalán nem, vagy csak igen csekély formában tartalmaz természetes alapanyagokat. Azt, amit a boltok polcain találunk, a legnagyobb jóindulattal sem lehet élelmiszernek nevezni. Tele vannak aromákkal, színezékekkel, sűrítő anyagokkal, térfogatnövelő szerekkel és ízfokozókkal. Ezek az anyagok jelentős mértékben hozzájárulnak az allergiák kialakulásához, a rákos és egyéb megbetegedésekhez.

Szinte borzasztó belegondolni ebbe az egészbe. Az emberek megvesznek mindenféle szintetikus szemetet, amitől egy idő múlva valamilyen probléma jelentkezik a testükben. A szervezetünk nem képes hosszú időn át "szó nélkül" hagyni, hogy azt tegyünk vele, amit akarunk. Folyamatosan jelzéseket küld, amiket nem akarunk vagy nem veszünk észre. Ahelyett, hogy odafigyelnénk a jelzésekre, inkább elnyomjuk azt mindenféle gyógyszerrel, amivel mintha még pofon is vágnánk szervezetünket, hogy "hallgasson már el". Nem figyelünk rá, nem hallgatjuk meg, így nemsokára komolyabban is figyelmeztet minket és ezt mindaddig így csinálja, amíg nem hallgatjuk meg.

Az emberek nagy része nem foglalkozik azzal, mit eszik meg. Szinte csak az számít, hogy finom legyen és gyorsan kerüljön az asztalra. Így fel sem tűnik nekik, hogy évente hozzávetőlegesen 18 kg kémiai anyagot fogyasztanak el. Már szinte enni sincs idő rendesen. A háttérhatalom jól kitalálta ezt is; mindenkivel könnyedén etet meg bármit, idő sincs gondolkozni rajta.

Kevés olyan termék van, ami természetes és egészségre nem veszélyes alapanyagból készül. Az ételek kinézetét, ízét és állagát az élelmiszerekben megbújó adalékanyagok biztosítják. Az élelmiszeripar és a kémia összefonódott. Az is borzasztó, hogy ezeket a kémiai szereket állatokon tesztelik. Azonban egy ember sokkal több adalékanyagot fogyaszt el, mint amit a kísérletek alkalmával felhasználnak, így az igazi kísérleti nyulak mi vagyunk. Nem is beszélve arról az apróságról, hogy az adalékanyagok és más mérgező anyagok a testünkben való találkozáskor milyen kölcsönhatásokat váltanak ki

Ha az emberek egészsége veszélyeztetve van, az nem érdekli a háttérhatalmat. Nekik a pénz az úr. És amíg ez így van, túl sok jóra ne számítsunk. Nekik a nagy haszon számít. Mit foglalkoznak ők pár beteg emberrel. Még jól is jön nekik. Hiszen a gyógyszeripart is fel kell virágoztatni.

Az összes felvágottnak nevezett borzalom tele van allergiát és betegséget okozó anyagokkal. A sajtok is. Szinte mindenki ezt eszi és ezzel eteti gyermekeit is. Egy fejlődő szervezet mennyire lehet lesokkolva a sok adalékanyag bejuttatásával? A húsipar régebben nem is tudott olyan kolbászt előállítani, ami ne okozott volna allergiát. Szerintem ez ma sincs másként, csak a háttérhatalom kreált egy bűnbakot. Allergiás tünetek felbukkanásakor a növények okolandók. Pedig szegények igazán nem tehetnek semmiről, ők csak azért léteznek, hogy gyógyítsanak és ne megbetegítsenek! A természet nem tesz beteggé, amíg ember nem teszi őt azzá.

Allergia megjelenésekor az emberek felíratnak egy gyógyszert, amit szépen beszednek és elhiszik, hogy egy növény okozza az allergiát. Ami viszont valójában okozza, azt eszik tovább. Értjük ezt az egészet? A háttérhatalomnak ez így a legjobb, mert az ember nem kutakodik, hogy mi is okozza az allergiáját és a fogyasztó rendszer tagjaként tovább gazdagítja őket.

A glutamát nevezetű ízfokozó rendkívül veszélyes. Aki ennek az ízéhez hozzászokik, a szer nélküli terméket íztelennek tartja. Megtalálható kolbász, minden felvágott és szalámi, ételízesítő és szinte minden termékben. Az aszpartám Amerikában betiltott édesítő szer. Európában tele vannak vele a termékek.

A legjobb, ha saját készítésű ételeket fogyasztunk, természetes alapanyagból. Időt kell erre szánni, mert nem lehet fontosabb a munka, mint hogy ne mérgekkel tömjük magunkat. A hús fogyasztásának teljes elhagyását én nem győzöm hangsúlyozni. Ezt nem kizárólag az állatok szeretete miatt teszem. Az emberek egészségének megóvása érdekében is. Bizonyított kísérleti eredmények láttak már napvilágot, aminek eredményeit elhallgatják az emberek elől. A kísérletek igazolják, hogy napi 100 gramm hús elfogyasztásával 49%-kal nő a bélrák kialakulásának veszélye. De van ettől rosszabb is. Napi 100 gramm felvágott és sonka, szalonna elfogyasztásával 70%-kal nő a bélrák kialakulásának veszélye.

Ennek tudatában rajtunk áll a döntés, hogy a gyermekeinket erre a sorsra szánjuk-e. És saját magunkat és családtagjainkat. Ha megfigyeljük, mennyien eszik ezeket a dolgokat és mennyien rákosak... ez nem véletlen, véletlenek amúgy sem léteznek. A rákos betegségek nem a vegán táplálkozók betegsége. Az embereket becsapták és folyamatosan félrevezetik. Az egész húsipar mögött a pénz áll. Na de milyen áron? Kinek okoz élvezetet az állatok brutális leölése, megkínzása, a holttestek megetetése az emberekkel, hogy aztán ők is betegek legyenek tőle.

Ezek bizonyított tények. Megéri kockáztatni az életünket és ami rosszabb, a gyermekeink életét? Mondhatják sokan, hogy mindez hülyeség és nevetni is lehet ezen. Aki így tesz és nem gondolja végig ezt az egészet, nem néz utána, ha nekem nem hisz, az meg fogja érdemelni a sorsát!!!

A csábító, szép felvágott, szalámi reklámok csak mind a vásárlásra próbálnak rávenni. Pénz-pénz-pénz. A háttérhatalmat nem érdekli senki egészsége. Az sem, ha ma, holnap meghal. A gyereketek sem érdekli őket! Egy dolog érdekli őket, hogy mindenki vásároljon! Méghozzá olyan szinten, hogy vegyen mindenki egyből kettőt, a harmadikat pedig ajándékba kapja.

Ha végre nem engednének utat az emberek a hirtelen jött sokkhatásnak, ami akkor jelentkezik, amikor az ember kiejti a száján, hogy ne egyenek húst, talán végig tudnák gondolni az egészet. Ez egy olyan hatás, mint amikor egy drogot fogyasztó nem kapja meg a napi adagját. Függőség! Itt már nem lehet egészségről beszélni. Lássátok már!!!

Ki akarja leélni úgy az életét, hogy asszisztál az állatok féktelen gyilkolásához, hogy megegye a húsukat, amitől aztán ő lesz beteg. Pénzért veszi a betegséget és pénzért venné a gyógyulást, de ezzel is csak a háttérhatalmat gazdagítja, akik közben jól mulatnak rajta.

Most mindenki eldöntheti hogy ezt választja-e és a gyermekeinek is ezt kívánja-e?

Ha még mindig ott tartunk, hogy "én ezt nem hiszem el" és "ez hülyeség" stb., ezek az elutasító gondolatok csak a függőség miatti reakciók! Erre a dologra bárki mondhat nemet. Az embereken áll egy rendszer megszüntetése és egy új felépítése.

Aki spirituális szinten kicsit is szeretne fejlődni, annak el kell hagynia a húst! És szeretném kívánni mindenkinek a saját érdekében és mindannyiunk érdekében, hogy kutasson a témában és gondolkozzon, gondolkozzon és gondolkozzon!

Amit hozzá szeretnék tenni, hogy szójából ugyanúgy el lehet készíteni az ételeket; szinte különbség sincs, csak annyi, hogy negyedannyi az ára az ételnek, vagyis jelentősen olcsóbb.

Mahatma Gandhi: "Azt hiszem, a spirituális fejlődés egy ponton azt követeli tőlünk, hagyjunk fel azzal, hogy velünk élőlényeket, testi kívánságaink kielégítése céljából megöljük."

Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu