Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A romagyilkosságok fővádlottja, Kiss Árpád a főbíró Miszori László kizárását kérte / És a Szinkronitások Titkaiból - Cikk, tőlünk, ahogy rajtunk kívül senki

 

 

 

 

2012-03-03.
HHMM-Cikk

 

 


A 2008.08.08-án felvett, 83 perces "888 - A kicserélt Emberiség - Molnár F. Árpád történelmi beszéde" Című Filmdokumentumunk trailere (előzetese). S mert mindig itt voltunk...: (KLIKK!)


Egy kép és egy 888-as idézet a hirado.hu 2011.04.14-i cikkéből: "Ezzel ellentétben az MTI ügyvédi, valamint az ügyet jól ismerő politikusi és titkosszolgálati forrásból megtudta, Kiss István operatív módszerekkel történő megfigyelése valójában 2008. augusztus 8-ig, a piricsei fegyveres és Molotov-koktélos támadás napjáig tartott." (A cikk forrásoldala ide klikkelve!)


Itt vagyunk...
(Filmfelvétel: Molnár F. Árpád (ELI), Előre Bejelentve a világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanúja)Pár másodperccel később a kamera a templom kapujára - még mindig sokkal a Spielberg-Abrams-féle Super 8 című film létezése hírei előtt...


Egyik, a két házkutatás utáni Filmünkben részletesebben is beszélünk a fenti jelenésekről. A Film Címe és elérhetőségei közül: "Nyitott Kozmosz, Átkozott Emberiség - Super 8 Contact-Filmek 2011 (Tudományos, Ismeretterjesztő Gyors-Dokumentumfilm)". (Felvétel: 2011.02.28.; Készült: 2011.03.28.)
A második ellenünk elkövetett házkutatás után átszakadt egy fal. Azóta sokaknak már nincs többé visszaút... A FORRÁS Mondja: ezt is helyezzük ide: A Címe "A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből - És Steven Spielbergnek azt üzeni...".
(Felvétel: 2011.02.28.)

Az állami romagyilkosságok bírósági tárgyalásának 2012.03.02-i, pénteki tárgyalásán Kiss Árpád Sándor elsőrendű vádlott ismét kezdeményezte a tanácselnök bíró Miszori László kizárását, és új bíróság kijelölését. A vádlotti ügyvédek - a negyedrendű vádlott Csontos István Csaba kivételével - a tárgyalások első napjai óta próbálnak a jelenlegi bíróságtól megszabadulni.

Minden magyarországi lakos Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója, a Keresztyén Molnár F. Árpád - aki az első naptól, mára már második éve jelen van a tárgyalásokon, és valamennyi ügyvéddel, újságíróval, civillel, nyomozóval stb. ellentétben a legtöbb tárgyaláson jelent meg - már a tárgyalások első napjaiban olyan helyet keresett, ahonnan a legtöbb személyre lát rá. Így pl. célja volt, hogy egyszerre lásson rá - minél inkább frontálisan - a bíróság tagjaira, az ügyészre, a vádlottakra, a tanúkra, az ügyvédekre, és a médiára is. Ezeken belül is pl. külön figyelemmel volt arra, hogy amikor a tanút nézi, olyankor is rálásson az ügyészre. Eközben a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) embereivel is csaknem a lehető leginkább szemben ül, ahogyan egyébként a vádlottak közül éppen Kiss Árpád Sándorra lát és látunk rá a leginkább.

Vajon milyen hatással járna egy teljesen új bíróság kijelölése?

Főleg a negyedrendű Csontos Istvánt kivéve - akiről utóbb a KBH (katonai titkosszolgálat) is beismerte, hogy eredetileg "KBH-s" volt - a vádlottak jobbára a per elhúzódásában látják az egyik érdeküket, de ettől függetlenül a per teljes újrakezdése releváns eséllyel jelentős károkat okozna. A cselekmény-sorozat gerince 2008-2009-ben volt; a tanúknak lassan fél évtizeddel ezelőtti eseményekre kell visszaemlékezniük, ami a tanúk többségében jelentős problémákat okoz. A per több, mint egy éve tart: ez alatt az idő alatt még mindig nem kerültek a bíróságon nyilvánosságra olyan bizonyítékok, amik a vádlottak bűnösségét igazolták volna: a persorozat java a tanúmeghallgatásoknál tart; ujjlenyomatokra, DNS-mintákra stb. - amik a lakosság számára valahol megkezdhetnék a bűnösség igazolását vagy kizárását - még sor sem került.

További érvek, amik a bíró kizárása ellen szólnak: A tanácselnök bíró Miszori Lászlónál feltűnő, hogy mindig olyan alaposan felkészült, amilyennel soha azelőtt bíró esetében nem találkoztunk. Látható, hogy a bíró Miszori Lászlónál a munkaidő a legkevésbé sincsen ama keretek közé zárva, amit a hivatalos munkaidő jelent. Hiszen ezzel szemben a bírói hanyagság és trehányság magyarországi példái közé tartozik, hogy a bírók közül nem csak olyanok vannak, akik részegen ülnek a bírói pulpitus mögött, de olyan eset is bukott meg Magyarországon, amikor a bíró azzal próbálta hanyag unalmát elűzni, hogy a perek során, a bírósági tárgyalások közben felpumpálható műpéniszét mutogatta a jegyzőkönyvvezető nőnek (a bírót azóta eltávolították), hogy aztán a 2006-os perekről már ne is beszéljünk.

Túl mindezen nem látunk semmi garanciát arra, hogy egy mára ennyire elfajult pártpolitikai rendszerben a tanácselnök bíró Miszori Lászlónál fikarcnyit is jobb bíró kerülhet kijelölésre. Erősen gyanítható, hogy Orbán Viktor ma már olyan elvakult és merőben neonáci bírót ültetne a jelenlegi főbíró helyére, aki nem biztos, hogy kímélné a vádlottakat (hiszen ha a sorsukat náci kormányzat által kijelölt bíróra (politikusra) hagyjuk, akkor az nem ideológiai, hanem politikai döntés lesz), de mindentől függetlenül az új bíró jó eséllyel annyira Emberiség-ellenes szociopata lenne, ami pillanatok alatt háborúhoz vezethetne nem csak a párt, a bírósági szervezetek és a MÚOSZ ellen, de extra háborút eredményezhetne Orbán Viktorral szemben is.

A romagyilkosságok zárt bírósági tárgyalásai mindig párhuzamos (a katonai és háttérhatalmi nyelvezetben szinkronizálásnak is hívják) botrányokat vontak maguk után, melyek egyértelműen deklarálták, hogy a zárt tárgyalások a Superior számára - finoman szólva - nem kívánatosak, függetlenül attól, hogy azt Szervezi vagy következetesen Engedi. A Keresztyén HÍRHÁTTÉR az Echelon-Technológiák első magyarországi, és a világ Legfőbb Echelon-Leleplezője. Nyilvánvaló, hogy a Legfőbb Hatalom (mivel Munkatársaink zöme Logikai és Tapasztalati szempontból egyaránt Keresztyén és nagybetűs Echelon-Tanú, így AZ ISTENRE és az elmekontrollt globálisan elárasztott interaktív Háttérhatalomról beszélünk), tehát a Legfőbb Hatalom nem állami törvényekhez és jogszabályokhoz, hanem A Céljaihoz és Akaratához Igazodik. Látható volt, hogy a zárt tárgyalásokból mi mindig jól jöttünk ki, míg a többi fél esetében azonnal kétséges volt az eredmény.

Zárt tárgyalások eddig akkor lettek elrendelve, amikor igazságügyi elmeszakértők és pszichológusok kerültek meghallgatásra. A legutóbbi - Kiss Árpád (elsőrendű vádlott) által tett feljelentéshez vezető - zárt tárgyalás a vádlottak által beidéztetett börtönpszichológusok kihallgatása során került realizálásra. Érdekes, hogy Kiss Árpád sem az igazságügyi elmeszakértők (bűnözők), sem a vádlottak börtönpszichológusainak meghallgatására nem kért zárt tárgyalást. Annak ellenére sem, hogy a büntetőjogi szempontból botrányosan kriminalizált és rosszindulatú, bűntetteikről hírhedt, antiszociális és bűnöző alkatú pszichopata igazságügyi elmeszakértők olyan jelentéseket adtak a vádlottakról, amik Kiss Árpád esetében is a leglátványosabb (és hiteles), igazságérzetében is felháborodást váltották ki. Az a tény, hogy a börtönpszichológusok bíróság elé idézését a vádlottak kezdeményezték, önmagában is mindenképpen jelzésértékű.

A zárt tárgyalásokat illetően fontos körülmény az is, hogy a vádlottak pszichiátriai állapota és személyiségszerkezetük vonatkozásában nincs is nagyon mit elrejteni. Nem kell interaktív illuminátusnak vagy Prófétának lenni ahhoz, hogy a személyiségüket vagy zömük bármilyen patológiás struktúráját konkrétan definiáljuk, azaz diagnosztizáljuk. Tudjuk, hogy van köztük olyan személyiségszerkezet, akinek bőséggel van miért rejtőzködnie, de ez nem vonatkozik mindegyikükre.

Egyéb vonatkozásokban is örök törvény - amit tudtunkkal először a Molnár F. Árpád (ELI) hirdetett az Interneten, majd a Legfelsőbb Bíróság (LB) nyugalmazott bírója, Völgyesi Miklós visszatérően nyilatkozott -: amikor a törvény és az erkölcs ütközik, olyankor az erkölcs a döntő.

Az elsőrendű vádlott Kiss Árpád Sándor ügyvédje egyébként az a Bérdi Zsolt, aki az ügyvédi praxisát visszaadott Heller László után az ország általunk ismert legjobb ügyvédje, míg a másodrendű vádlott Kiss István Zoltán (az elsőrendű Kiss Árpád öccse) bölcsen rúgta ki több ügyvédjét is, ha nem is biztos, hogy mindet ki kellett volna. A fővádlott Kiss Árpád a kifogásai zömét a legutóbbi, a szökőév napján (2012.02.29.) tartott zárt tárgyaláson történtekre konvergálta. Ez az a nap, amikor a Keresztyén Soós József urat (a bolygó egyik Legfontosabb Echelon-Tényfeltárója) végre felavatta az általunk Előre Bejelentetten egyre jobban elbutuló és leépülő pártrendszer azzal, hogy mivel Keresztyén Újságíró és Roma Jogvédő, ezért ellene több címen házkutatást tartva a párt arra keresett nyomokat, hogy ugye, hogy fasiszta, hitlerista és sztálinista a fasizmuson folyamatosan taposó Soós József, a politikai bűnözést és maffializmust Leleplező Roma Jogvédő.

Kiss Árpád Sándorra visszatérve: a Miszori László tanácselnök bíró úr kizárását és a tárgyalások újra kezdését célzó kifogásai közül azt állította, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) nyomozója látványosan kommunikált a bíróval, a bíróval pedig előfordult, hogy baráti hangon szólt az NNI emberének.

A kérdéses napon az NNI-nek olyan nyomozója képviseltette magát a tárgyalóteremben, akit összességében igen ritkán küldenek, és akiről láttuk a zárt tárgyalás elrendelése előtt, hogy olyan módon nyilvánítja folyamatos tetszését és nem tetszését a tanúk és a vádlottak szavaira, ami természetszerűleg haladta meg az elsőrendű vádlott béketűrését, aki fölöttébb bepöccenhetett az NNI-tiszt folyamatosan provokatív megnyilvánulásaira.

Ugyanakkor ennek ellenkezőjét tapasztaltuk az utóbbi hónapokban pl. talán legtöbb alkalommal delegált NNI-nyomozó részéről, aki következetesen ügyel arra, hogy a tárgyalások során az arcán jobbára semmilyen belső életélmény ne tükröződjön. A tanúk és vádlottak NNI-t sújtó büntetőjogi kritikáit és támadásait éppen úgy disszimulálja (azaz belső reakcióit elrejteni törekszik), mint az ügy többi pontjaiban. Az az igazság, hogy mi nem tapasztaltuk, hogy a bírót egyszer is befolyásolni próbálta volna, noha szinte a leginkább szemben ülünk vele. Tehát a fenti probléma egyszerű megoldása, ha a botrányt okozott nyomozót nem küldik bírósági tárgyalásra.

 


3 + 1 vádlott, mert a Nagy négyesben is a negyedik más. A képen a harmadrendű vádlott Pető Zsolt (becenevén Dezső), tarkóján 88-as tetoválással. Mert nincs önálló gondolat... Mert nincs önálló gondolat... És Klikk E Filmünkre is: "Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012)".

Bár a legjobb és legsikeresebb roma jogvédők vagyunk, a legtöbb rekorddal is mi rendelkezünk e téren is (legtöbb romagyilkossági Film, legtöbb politikai üldözés, legtöbb bírósági megjelenés stb.), mégsem volt célunk - és jelenleg sem célunk -, hogy az elkövetők vagy az elkövetők mindegyike életfogytig tartó szabadságvesztésben részesüljön. Függetlenül attól, hogy a vádlottak voltak-e az elkövetők vagy sem - mely deklarálását is tudatosan igyekszünk kerülni -, a dologi tartalmak sűrűjében az elejétől fogva úgy tartottuk, hogy nem mindig szükséges egy gyilkost elítélni vagy életfogytiglanra vetni, sőt, elkapni sem kell mindig. Aki a titkosszolgálatokban edződött, annak számára a fenti gondolatsor napi rutin (noha a legtöbb szakavatottat - velünk ellentétben - nem morális, hanem antiszociális indulatok motiválják). Akik túlélik a Superior - mely itt is azt jelenti: a Háttérhatalomtól AZ ISTENIG - és egyéb végrehajtók általi, gyakran igazságos politikai stb. likvidálást, azok jó eséllyel pályázhatnak életfogytiglan esetén is arra, hogy megkeresésre kerül annak módja, hogy kegyelem stb. útján szabaduljanak. Mi is rendelkezünk konkrét esetekre vetítve is ilyen gondolatokkal. Keresztyénekként általában az a véleményünk, hogy ha biztosítható, hogy adott esetben egy gyilkos többé nem öl, és a Superior vagy politikai gyilkosságot elkerülte, az életfogytiglan gyakran okafogyottá válik.

Ez nem vonatkozik sem az állami végrehajtó, súlyosan szociopata és bűnöző alkatú, extrém kritikátlan pszichiáterekre és gazságügyi elmeszakértő bűnözőkre, sem a rendőrvezető bűnözőkre és politikusokra! Ennek kifejtése - terjedelemi okok miatt - nem lett e Cikk feladata.

03.03. 2012., 8. kerület, Budapest, Hungary

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.