Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Állati eledel - Emberprogramozás a hétköznapi életben; Hogyan lehetne a világot és magunkat jobbá tenni?

 

 


 

2013-01-01.
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)
 

Többször és korábban is több alkalommal hangoztattam, hogy az egyik legfontosabb lépés, hogy felszámoljuk a világban a borzalmakat, ha felhagyunk önző, leigázó, másokat tönkretevő és gyilkoló életmódunkkal, ha felhagyunk a húsevéssel. Ez persze más esetekben mély felháborodást keltett, szinte nekitámadtak annak, aki ezt valaki kimondta. Az emberek agresszívak lesznek, ha meghallják, hogy ne fogyasszanak tovább húst, pedig az ember nem így lett teremtve, hogy húsevő legyen és ebben szinte teljesen biztos vagyok.

Azt hittem, egyedül vagyok ezzel a gondolattal, hogy világmegváltoztató lenne, ha mindenki lemondana a húsevésről, mígnem láttam egy videó felvételt, amiben nagyszerű beszéd hangzott el, ugyanezekkel a gondolatokkal, amiket én is gondoltam korábban. Philip Wollen gondolatai nagyban megegyeztek az enyémekkel.

Az állatokat egyenrangúnak kell tekinteni az emberekkel, mert joguk van az életükhöz, anélkül, hogy féktelenül mészárolnánk őket iszonyatos mennyiségben. Azt hiszem, sokan nincsenek tisztában egyáltalán azzal, hogy mi mindent kell kiállnia egy állatnak, amíg a halált várja. Addig, amíg végleg kiszáll belőle a lélek. Születésétől kezdve.

Borzalmak sorozatát. Csak azért, mert mi emberek eldöntöttük, hogy mi vagyunk a leghatalmasabbak, mi uralkodunk a világ felett és mindenki felett, ezért megtehetjük, hogy halomra gyilkoljuk, brutálisan bántalmazzuk az állatokat, hogy aztán a tányérunkra kerülhessenek. Olyan szinten néznek félre e témától az emberek, hogy tényleg hihetetlen, hogy ennyire nem számít öldöklés, gyilkolás senkinek. Mindenki szép világról beszél, és azt szeretné, ha nem lenne bántalmazás, erőszak és háború, holott minden nap részt vesz mindenki a legnagyobb háborúban az állatvilág és a természet ellen!

Az ember maga egy vírus, a legpusztítóbb, ami valaha létezhet, és ami romba dönti az egész világot, és mindent és mindenkit kipusztít maga körül.

A húsipar miatt van a legtöbb borzalom a világban. A halott állatok teteme, hogy a tányérunkra kerüljön, rengeteg pénzbe kerül. A világ gabonatermésének 80%-a etetés céljából megy ezeknek a leölt állatoknak. Ha nem kéne hús, ez a gabona elég lenne a világ összes éhező emberének, nem lenne többé éhezés a földön. A hús gyilkos ipar, és gyilkos az ember is. Mindenki gyilkos, aki bemegy valahová húst vásárolni!!! Mert a rendszert tartja fent, ezt a gyilkos rendszert!!! Az emberek tartják fent a rendszert! Miattuk borzalmas a világ! Minden alkalommal, amikor bemennek a henteshez, hogy húst vásároljanak és aztán pörköltet készítsenek belőle, egy legyilkolt, megkínozott kis állat testéből. Aztán hangoztatják, hogy sajnálják az állatokat. Szánalmas emberiség!!! Mivé lettél??? De a büntetés nem marad el. Az összes betegséget, ami a testetekben létrejön, a hús okozza! Nem a vegán emberek lesznek rákosok, cukorbetegek, magas vérnyomásúak stb. A húsnak nincs keresnivalója az emberi gyomorban. Amint oda bekerül, rothadásnak indul, az emberi bélrendszer pedig túl hosszú, hogy onnan hamar távozhasson, így rengeteget árt.

Az emberekkel sok mindent elhitettek. Többek között, hogy húst kell enni, tojást kell enni, tejet kell inni. A legnagyobb elmeprogramozást itt megfigyelhetjük példának. Íme, egy szép példa a hétköznapi elmeprogramozásra!!! Vannak brutálisabb elmeprogramozások, amiknek halálos áldozatai is vannak, ezekről már bőven hallhattunk a Hírháttér Multimédia előadásaiban. Tehát a szép példa: "A tej élet, erő, egészség." Ugye, mindenki emlékszik erre? Mintha ez a mondat már igen igen régóta nem hallatszódna sem televízióban, sem rádióban. Persze, hogy nem, mert a programozás már elérte az eredményét, a tejipar hatalmas mértékben virágzik, már mindenki elhitte, amit szintén nem kellett volna. A tej szintén nem egészséges! Az anyatej az újszülöttek tápláléka, legyen szó állatról, emberről. Hormonokat, gennyet, és olyan anyagokat tartalmaz, ami emészthetetlen. A tojás szintén egy ilyen dolog, a tyúk menstruációja, nincs keresnivalója a gyomorban. Ezeknek fogyasztására programozták az emberiséget, pedig mindegyik rendkívül káros; de sebaj, hiszen létezik gyógyszeripar a problémákra, bekapkodhatunk egy fél marékkal nyugodtan, támogassuk csak ezt a tébolyult, gyilkos világot, ezt a borzalmas rendszert. Hiszen minden addig működik, amíg mi részt veszünk benne!!!

Az egészséges étrendben egyáltalán nem szerepel semmilyen állati eredetű dolog, sem hús, sem tojás, sem tej. Biztosan ellenérzéseket váltanak ki ezek a mondatok, de ez pont azért van, mert hosszú évek óta programozzák az emberek agyát az ellenkezőjére. És ha valaki erre azt mondaná, hogy "hát de finom", akkor vágja le valamelyik családtagját is, és tegye oda főni levesnek, mert az meg még finomabb. Erre sem kell sokáig várni, ha nem hagynak fel sürgősen az emberek a hús fogyasztásával. A sátán a teljes megszállásra törekszik, és ez a végcél, amikor egymást is elfogyasztják az emberek. Ugye, borzasztóan hangzik? Pedig közelebb van hozzánk, mint gondolná bárki is.

A húsipar megszüntetésével soha többé nem lenne éhezés a Földön! Gondoljunk csak nyugodtan arra, ha legközelebb a villánkra szúrjuk a sült hús egyik darabját és ahogy a szánkhoz közelítjük, gondoljunk arra, hogy ezzel a halálba küldünk egy végtelenül lefogyott éhező kisgyermeket!!! Csupán ennyi a mi felelősségünk!!! Hatalmas!!! Mindenkié egyformán!!! Mert az emberek azok, akik a rendszert fent tartják!!!

És a rendszer mindaddig működik, amíg elegendő ember vesz részt benne és tartja fent a működését!!! Ne támogassuk tovább a gyilkolást!!! Több életet menthetünk meg, ha lemondunk a húsevésről. Megmenthetjük az állat életét, több éhező kisgyermek életét, a Földünk és a saját magunk életét is. Gondoljunk csak bele.

Igaz szeretetben csak így élhetünk! Köszönöm!!!

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu