Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Álomkarrier Magyarországon, terrorizmus, horror, vérfürdő, halál és elmebaj

 

 

 

 

2012-12-11.
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)


Napjainkban - mint azt tudjuk - rengetegen vannak állás nélkül. Nem tudják eltartani családjaikat, sokuknak a mindennapi ennivaló előteremtése is gondot okoz. Sokan éheznek, köztük gyermekek is. Ha valaki nekiáll mai Magyarországunkban munkát keresni, például vidéken, hosszas hónapok után rájön, hogy nem tud elhelyezkedni, és vagy máshol próbál szerencsét, családját elhagyva, vagy feladja. Lehet belőle például hajléktalan, hiszen ha még munkát is talál valaki, akkor is pillanatok alatt találhatja magát még az utcán is. Ez könnyen elérhető mindenki számára ebben a csodálatos álom országban, aminek olyan szerencsések vagyunk, hogy egy fess úriember, Orbán Viktor a miniszterelnöke. Ez az úriember cseppet sem bolond, nem elmebeteg, nem ölt meg senkit, és a lelkén sem száradnak gyilkosságok. Talán ezt gondolja ő. Talán ezért láthatjuk az arcán néha azt a kifejezést, mint aki nincs tisztában azzal, ami történik. Pedig a valóság más.

Gyilkos vér csorog végig két kezén. Ennek az embernek a felelőssége a sok öngyilkos haláleset, amikor többen saját kezűleg vetettek véget az életüknek, és a kilakoltatások elől a halálba menekültek. A halálba!!! Ez az ember rábólintott és élvezetét lelte a brutális gyilkosságokban, amik gyermekéleteket követeltek és aminek elkövetői bizonyítottak és megvannak, mégis több évig titkosítás alá kerültek, hogy ki ne derüljön, ki volt az elkövető. Ártatlan emberek életét tönkre tette, bebörtönözte, megkínoztatta és megölette!!! Ennek az embernek felelnie kell a tetteiért és a családjának is!!! Aki egy ilyen emberrel köti össze az életét, az ugyanúgy egyetért a gyilkolással és pusztítással és ugyanúgy halálbüntetést érdemel!!! A fenevaddal van dolgunk. A Fenevaddal.

Szépen meg van írva a pusztulás forgatókönyve.

Akkor nézzük, mi minden vár arra, aki életben van és dolgozni szeretne. Felhívtunk telefonon pár álláshirdetést. Az elsőt Budapesten, ahol telefonos ügyfélkapcsolati munkatársat kerestek. Időpont egyeztetés után felkerestük a megadott helyet. Kellemes légkör fogadott, amikor beléptünk, kedves emberek mosollyal fogadtak. Nemsokára egy hölgy jött, kérte, menjünk vele. Leültünk négyen egy szobában. Hirdetési internetes oldalak üzemeltetője a cég. Egyéni és társas vállalkozások hirdetnek náluk régóta, állítólag. Kiderül, három próbanapot kell itt eltölteni, amit akkor fizetnek majd ki, amikor az ügyfelek rendezik feléjük a számlákat. Ismerősöm részt vett a próbanapokon, az elvárt mennyiségű ügyfelet megnyerte ennek a bűnöző cégnek, azonban a mai napig nem fizették ki és többé nem is kellett, hogy menjen dolgozni. Hogy miért is? A cégnek megéri próbanapon dolgoztatni embereket, mert nem fizetnek senkinek egy fillért sem, a harmadik nap után pedig elküldik az illetőt, így hónapokig ingyen dolgoznak nekik az emberek. Ez így milyen gazdaságos, nem igaz? És Magyarországon ezt is minden gond nélkül meg lehet tenni.

A nevezetes Mc’Donalds éttermeit ki ne ismerné? Más kérdés, mit művelnek ott ennivaló készítés címén, de az, hogy még a dolgozóikat sem képesek megbecsülni… egy ilyen hatalmas és erősnek mondható vállalkozás szinte a legalacsonyabb bért adja a dolgozóinak az országban. Beépült emberünknek 250 forintos órabért állapítottak meg és kötelezővé tették, hogy hat napot dolgozzon egy héten. Így 55-60.000 forintot vihetett haza egy hónapban. Családos ember lévén, ez akkor tudjuk, mire lehetett elég. Ezt csak itt Magyarországon tehetik meg és meg is teszik mindenkivel! Mert de jó, itt lehet. És a hatalom emberei még inkább elfajzottak és élvezik is, ha a nyomorba taszíthatnak másokat.

Ma több ezren jelentkeznek egy-egy munkára. Hogy ki, mikor és hová tud bejutni, talán a szerencsén múlik. Vagy teljesen máson.

Már többször szóba került a Hírháttér munkatársai között, hogy attól, hogy egy adott ember miket talál ki országirányítási vezetőként, például kitalálja, mennyi lehet a minimálbér, mennyit kell fizetni egy érettségizett, vagy egy diplomával rendelkező embernek, vagy mennyi lehet a fizetése valakinek, attól nem kell feltétlenül ennek úgy lennie. Ha ebben az országban lennének olyan emberek, akiket nem a hatalomvágy, a pénz, a karrier és egyéb dolgok vezérelnének, akkor lenne idejük ezt átgondolni és másképpen cselekedni. Vannak ilyenek, csak nagyon kevesen.

Például: Molnár F. Árpád szokta mondani: ha ő munkaadó lenne, nem hat napot dolgoztatná az embereket a hétből, hanem mondjuk hármat és adna nekik annyi pénzt, amiből tisztességgel megélhetnek.

Ez a dolog teljesen működőképes, arról szól, hogy nem kell feltétlenül követni az előírt szabályokat; ami nem tetszik, azt meg lehet változtatni. A probléma ott kezdődik, hogy a legtöbb ember a sátán ivadéka és örömmel nézi, hogyan tehet tönkre valakit, lökhet utcára, rúghat ki, ha az illető személy nem hajlandó félholtra dolgoznia magát, és nem válik irányított rabszolgává. A robottá válás folyamata ez, ami így lett kitalálva. Azért, hogy ne legyen erőtök mást cselekedni, ne legyen erőtök tenni, ne legyen időtök semmi másra, csak pusztuljatok el valamelyik munka végzése közben és ha már nem bírjátok  tovább, egyszerűen odébb rúgnak és veszik elő a következő robotot.

Mert vannak bizony olyan gyárak is, ahol félholtra dolgoztatják az embert. Nem fogadják el, ha valami nem tetszik, ha beteg lesz valaki, akkor is dolgozni kell, mert ha nem, másnap már nem kell jönnie. Ha viszont előfordul olyan eset, hogy egy hölgy lázasan dolgozik és elájul a gépsor mellett, a rabszolga munkafelügyelője odalép és a lábával lökdösi meg, hogy "hé, kelj már fel és dolgozz"!

Ez már a horror országa. A testi-lelki tönkretétel. Ez a céljuk, a megnyomorításunk... és szerintem nagyon sokan tudják, miről beszélek, akik megtapasztalhatták, vagy szemtanúi lehettek hasonló eseteknek.

Már régen megszűntek az emberek jogai; miért hagytuk ezt is? Hiszen ezzel kezdődött. Régebben voltak szervezetek, akik sikeresen védték az emberek jogait a munkahelyeken, voltak rendes törvények erre is, és nem lehetett mindent megtenni egy emberrel; de ma már bármit lehet, nem számít semmi és senki. Vannak végtelenül türelmes emberek, vagy pedig egyszerűen félnek, ezért nem mernek szólni, nem mernek önmagukért kiállni, pedig mint nagyban, úgy kicsiben, egy cégen belül is hatalmasabbak együtt a dolgozók, mint akármelyik vezető ember.

A hatalom a mi kezünkben van. Merjünk vele élni, és győzünk. De amíg beletörődünk az elnyomottak szerepébe, nem fogunk győzni sehol sem, csak magunkat és környezetünket romboljuk tovább és tovább. Aktívan segítünk a gonosznak, hogy még nagyobb és hatalmasabb legyen.

Tehát amíg mi nyomorról beszélünk és arról, hogy nincsenek munkahelyek, hogy alacsonyak a bérek, hogy ennivalóra sem elég egy fizetés egy családnak, eközben ha elkezdünk sétálni Budapest utcáin, megdőlni látszik ez az elmélet, ugyanis teraszos kávézókban ott bájolognak díszbe, pompába bújtatott bazári majmok, akik több ezer forintos kávékat iszogatnak, ami teljesen megegyezik egy pár száz forintos kávéval. De mivel ők megtehetik, mert miért is ne venne valaki több ezer forintos kávét, így támogatva azt a vállalkozót, aki saját törvényei szerint cselekszik és dönt. Amit az emberek támogatnak, az lesz sikeres. Az lesz nagyobb és nő hatalmasra.

Így joggal mondhatom, hogy ha az emberek nem lennének teljesen aljas, rosszindulatú, irigy, gonosz faj, akkor az országban és a világban az lenne, amit szeretnének, hogy legyen, függetlenül attól, hogy a parlamentben melyik idióta miről karattyol.!!!!!

A népé a hatalom, minden az övé. Az ő kezében van az irányítás. Ha valamit nem akarunk, nem kell igent mondani. Nem kell tiltakozni sem. Ami nem jó, ott fel kell állítanunk a saját törvényünket. Ahogyan a kávézós vállalkozó is teszi. Tízszeres áron kínálja ugyanazt, mert ez az ő törvénye. Támogatják, ezért sikeres. Ennyi a megoldása a problémának.

Kár, hogy nem ez történik mindenhol. Egy munkáltató dönthetne úgy is, hogy ő nem követi az előírtakat, hanem olyan munkabért és munkaidőt ad dolgozóinak, ami saját magával szemben is korrekt lenne. Így egy olyan kis légkör teremtődne, ahol mindenki jól érzi magát és sokkal hatékonyabban tud dolgozni, és akar is jól dolgozni.

Mindig mindenhol úgy kellene bánniuk az embereknek egymással, ahogyan saját magukkal tennék azt.

Az országban rengeteg a külföldi munkaadó. Vannak területek, ahol kifejezetten sok külföldi tulajdonban lévő gyárat üzemeltetnek. Volt szerencsém pár napot eltölteni a Hatvanban található világhírű Bosch gyárában. Őszintén megmondom, sokkoló hatású volt, amit ott láttam és tapasztaltam. A gyár egész területe kívülről megfigyelve egy koncentrációs haláltábor eszméjét próbálja érzékeltetni. Ablakokat egyáltalán nem találunk rajta, természetes levegő talán soha nem jutott még be oda. Levegőzető rendszer működik a belső helységekben mindenhol, amiből kivonják az oxigént. Mivel elektronikai alkatrészeket gyártanak, így a páratartalmat a legalacsonyabbra kell szorítani, vagy teljesen megszüntetni. A dolgozók folyadékot nem vihetnek magukkal, így van, hogy több órán keresztül egy korty vizet sem tudnak inni. Az elektrosztatikus feltöltődés ellen speciális ruhát és cipőt hordatnak a dolgozókkal. Talán csak keveseknek tűnik fel, hogy milyen levegőt lélegeznek be nap mint nap. Szóbeszéd viszont jár a gyár területén több olyan esetről, amikor emberek megbolondultak és rohamkocsival vitték el őket kórházakba. Az oxigénhiány károsítja az agyat, hisztérikus állapotot hoz létre, az érzékenyebbeknél sokkhatás lép fel. Szigorú felügyelet mellett védik, hogy semmilyen információ, bizonyíték ne hagyja el a gyár területét. Visszatérve a belső területre - hogy rövidre fogjam -, celláknak nevezett gépekből álló körökben dolgoznak az emberek, körbe-körbe rohangálva. A szünetet sziréna jelzi. Az egész egy női börtön légkörét adja, egy haláltábor hangulatát, amiből csak egy helyre vihet az út.

Egymás között a dolgozók körében van egy úgynevezett „halál-sor” is. Hát ilyen a légkör egy világhírű német cégnél. És miért jött ide ez a cég? Németországban bizonyára nem lehetne megtenni ezt az emberekkel, amit a magyar emberekkel meg lehet. Mert itt az emberek mindent hagynak, talán tényleg mindent. Miért van ez emberek? Miért nem akartok kiállni magatokért? Miért hagyjátok, hogy ezt tegyék veletek?

Sajnos végtelen számú ilyen munkahely van; sehol nem számít embernek az ember. Csak egy tárgynak, amiből van még sok, csak egy fogyóeszköznek. Szomorú tényleg, hogy mindent megtehetnek velünk, mert csak egy-két ember van, aki felszólalna és véget vetne ennek, de egyedül semmire nem megy és inkább hallgat. Beletörődnek az emberek a sorsukba, azt hiszik, ez ellen ők nem tehetnek semmit, pedig a hatalom a nép kezében van, mert együtt nagyon erős lenne, erősebb, mint bárki és bármi. Csak kéne használni ezt az erőt. El kéne már kezdeni használni.

Rajtunk áll egyedül, hogy meddig tart az, ami nem jó nekünk. Hogy tűrünk-e tovább csendben. Tőlünk függ, hogy mikor, mire mondjuk már azt, hogy ELÉG VOLT!!!

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu