Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Amitől Lévai Anikó hívei és Orbán, meg Pintér interkontinentális hekkerterroristái gyűlöletőrjöngésre fakadtak (Villámlevél)

 

 

 

2013-07-18. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Az első nézők Pintér hekkerbűnözői voltak!

Most is bejött a szokásos formula! A "Kilépjünk-e az Európai Unióból? - Tébolyok, tévhitek, diktátorok" című Legújabb Interjúfilmünknek (KLIKK!) a youtube-on még a 40-et sem érte el a nézettsége, de az Interjúfilmben is hivatkozott, Pintér Sándor házi hekkerei közül máris odaestek és elkezdtek moslék orbáni stílusban gyűlölködni és magukból kivetkőzve röfögni.

A szociopata orbáni és pintéri bűnözőket letiltottuk, moslékokádásaikat töröltük és mint mint mindig, a hozzászólásokat elmentettük.

Az egyik orbáni röfögő alig korábban, egy másik oldalon orbán ráheli gyönyöródát is zengett Orbán Viktor feleségéről, így nem csoda, hogy szegény, szerencsétlen ember annak megfelelő intellektuális minőségben folytatta az Európai Unió és az Unióból kilépni nem akarók elleni gyűlölködésekkel és mocskolódásokkal. Nem is várható ettől nagyobb tolerancia, vagy ész, vagy emocionális, érzelmi önkontroll olyan súlyos betegektől, akik Orbán Viktor feleségét képesek magasztalni több millió kifosztott, szegénységbe taszított magyar állampolgárral szemben. [Csak a kilakoltatások és devizaüldözés legutóbbi években lett halálos áldozatait legalább 3000-re becsülik! - a szerk.]

Közben azt is újra tanúsítjuk, hogy Pintér Sándor nemzetközi hekkerbűnözői éktelen izgatottan őrjöngenek az Európai Unió ellen, hiszen az Európai Unió mindenféle orbáni és pintéri bűnözői gyakorlatának megfigyelését és kontrollját Orbán Viktor és Pintér Sándor gyűlölik, és ugyancsak tele is óbégatják ez ellen a világsajtót. A bűnözők gyűlölik, ha figyelik és ellenőrzik őket.

Aki nem tud értelmesen szólni, csak röfögni és gyűlölködni, mint Orbán Viktor és családja a szegények, rokkantak, idősek, betegek, hajléktalanok, tényfeltárók, emberjogvédők, cigányok stb. ellen, az olyan menjen saját fajtájához, ahol Orbán Viktor, Pintér Sándor, valamint stílusuk, szavazóik intellektusa és hazaáruló, focidrukker szintű vandál, ösztönállati idiotizmusa a szülői és neveltetési közeg.

Aki nem szobatiszta, ahogyan a milliárdos maffiából Lévai Anikó, Pintér Sándor és Orbán Viktor bűncselekményeinek és bűnöző életmódjuknak hívei a Magyar Köztársasággal és az Emberiséggel szemben és akinek nem volt, aki megtanítsa, mi az, hogy szobatiszta, s hogy nem odavizelni és odahugyozni, ahová beteszi orbáni bunkó és hazaáruló csülkét, az távozzon vissza a Fideszes és nemzetközi hekker pártrendőrségi disznóólba, ahogyan mi sem megyünk orbáni youtube- vagy Facebook-sertések és vágómarhák közé, hogy ne essen meg pl. az, ami a Molnár F. Árpáddal 2012-ben, hogy Orbán Viktor és Pintér Sándor tolnai utcai pártrendőrségénél szó szerint elhányta magát az undortól, amikor csupán beszélt Orbán Viktor pártrendőrségének a Molnár F. Árpád ellen folytatott fasiszta koncepciós peréről.

Érdekes szociológiai tanulmány, hogy Magyarországon szinte az összes EU-ellenes személy iszonyúan buta, rendkívül tudatlan és tájékozatlan, a tájékoztatás minden formáját gyűlöli, stílusa nem jobb Orbán Viktor notórius hazudozásainál és gátlástalan, valamint kritikátlan szociopata és pszichopata hazudozásainál, egész biztosan cigányozós, Adolf Hitler és módszerei gyakorlatilag 100%, hogy közel állnak a szívéhez, és valami roppant súlyos skizofréniával, miközben Hitler és tömegmészárlásai megfelelnek neki, az Európai Unió demokratikus színvonalát Heil Hitlerezésre és Heil Orbánozásra cseréli.

Ez mindenképpen többet mutat egyszerű paranoid pszichopátiánál és súlyos szociopátiánál. Az ilyenek legalább kimeríthetik a schizoid personopathia betegséget, de bizonyára jócskán akadnak köztük színtisztán tudathasadásos, azaz skizofréniás elmebetegek is.

PINTÉR SÁNDOR! IRÁNYÍTÁSOD ALATT MAGYARORSZÁG A VILÁG 10 LEGUTOLSÓ ÁLLAMA KÖZÉ ZUHANT ABBAN A FEKETE LISTÁBAN, AMELY AZ EGYES ORSZÁGOKBÓL A VILÁG TÖBBI ÁLLAMA ELLEN INDÍTOTT SZÁMÍTÓGÉPES HEKKERTÁMADÁSOKAT VIZSGÁLTA! A FENTI JELENSÉGEK NAPONKÉNTI ISMÉTLŐDÉSE, TE SZERENCSÉTLEN SZOCIOPATA SZUICID TÖMEGGYILKOS, NEM AZT TETTÉK, HOGY MEGMENEKÜLJ, HANEM VILÁGGÁ KIABÁLTAD SAJÁT ÉS CSALÁDOD MOCSKÁT, SZÉGYENÉT, SZENNYÉT, SÖTÉTSÉGÉT ÉS SZEMETÉT. ELŐSEGÍTETTED, HOGY TÉGED ÉS ELMEBETEG TÁRSAD, ORBÁN VIKTORT FERTŐZÉSES BETEGSÉGKÉNT KEZELJÉK A BOLYGÓ ÖSSZES ÉRTELMESEBB ÉS CIVILIZÁLTABB HELYÉN, ÉS FELSZAPORODJANAK AZ AKTÁK ARRÓL, HOGYAN VADÁSSZANAK LE TÉGED ÉS IDIÓTA TÁRSAD A HATÁLYOS TÖRVÉNYEK VAGY MÁS SZOKÁSOS NEMZETBIZTONSÁGI MÓDSZEREK ÖSSZTÜZE ÁLTAL.

Íme, mire őrülnek meg a magyar társadalom leglecsúszottabb értelmű és legszociopatább emocionális bűnözői:
http://www.echelon8.org/kilepjunk_e.htm
Itt is látható: http://siteground189.com/~hirhatte/kilepjunk_e.htm

Pintér! Egyed csak, amit skizofréniás bűntársaddal főztél az Emberiség ellen. Egyed focipszichopatáid és interkontinentális terrorista hekkereid mocskát, mert mi bizony addig etetjük vissza veletek saját okádásaitokat, amíg az utolsó szálig el nem takarítottátok interkontinentális hekkerterroristáitokat börtöneitekbe vagy elmegyógyintézeteitekbe. Nem titkon, ahogyan 100%-ban titkoltátok, hogy Magyarországot a computerbűnözésben a világ 10 legutolsó állama közé juttattátok, hanem nyíltan, nyilvánosan levadászva a saját interkontinentális terroristáitokat!

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 



Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu