Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Az 1989-es UFO-szemtanú a Solymosi- és Tánczos-féle vérvádról, és a HÍRHÁTTÉRRŐL (Kiss Roland, a Tartarossz blog alapítójának morális és spirituális gondolatai, Molnár F. Árpád előszavával)

 

 

2012-04-08.
Kiss Roland
(1989-es UFO-szemtanú, a Tartarossz Blog főszerkesztője)
Molnár F. Árpád "ELI" Keresztyén és Echelon-Tanú előszavával


Molnár F. Árpád előszava:
Kiss Roland, a Tartarossz blog alapítója, az 1989-es, minden magyar idők legnagyobb UFO-inváziójának egyik szemtanúja (KLIKK!) híres arról, ahogy korunkat a sötétség, az erkölcstelenség és a gyakori reménytelenség koraként ábrázolja; a társadalom szociális problémáira fogékony, a hatalom szociális analfabetizmusát gyakran egymásba fűzött fanyar humorral, szatirikusan jeleníti meg. Kiss Roland az átlagosnál jóval fejlettebb önkritikával rendelkezik, a jelen idiotizmusának korával szemben pedig e korszak lerobbant szellemiségével ellentétes műveltségről és spirituális, szemlélődő mentalitásról tesz tanúbizonyságot, miközben nyíltan vállalt magánéleti problémákkal küzd, melynek egyik mélypontján a Szabadság-híd tetejére is fel akart menni szerelmi bánata, üldöztetése miatt, továbbá minden szenvedőkért (KLIKK!).

Akkor, a Szabadság-híd lábánál találkoztunk személyesen először. Az volt a feladatunk, hogy lebeszéljük a radikálisabb lépésekről. Mivel még sosem láttam, és nem tudtam, hol fog feltűnni, netán akár már a híd tetején van, vagy mindjárt leugrik, a körúton közeledve az egész világot Irányító FORRÁST, talán Magát AZ ISTENT Kértem meg arra, mutassa meg, hol van, és egy másodpercre behunytam a szemem.

A körút túloldalán láttam, a híd lábához közel, fehér lényként. Sem arc, sem ruházat nem különült el az emberi alakon, mert mint egy világító, de kontúros massza, egészében fehér volt.

Kinyitottam a szemem, és odanéztem, ahol a látomásban Megmutatta: ekkor még olyan távol volt, hogy szabad szemmel időbe tellett, hogy észlelni lehessen a környező tereptárgyak között, csak tudtam, hogy ahol Mutatta, ott áll: pontosan ott volt.

Alábbi rövid levele eredetileg egy szűkebb körű levelezőlistára íratott, mely egyébként abszolúte távol áll a spiritualitástól, az egyetemességtől és a fennkölt gondolatoktól. Ez is azt a szokatlanságot mutatja, ahogy vannak, akik úgy élnek ebben a felületes, felszínes, darabos és durva világban, hogy bár nyögnek annak terhei alatt, mégis folyamatosan kiszakadnak abból. Folyamatos, az elmélyült Keresztyénekre jellemző önkritikája arra késztette, hogy ajánlott gondolatairól is azt mondja: lehet, hogy bizonyos szempontból náci propagandának minősül. Valójában a vérvádról ajánlott rövid gondolatai sokkal inkább egyfajta védőbeszéd, míg a vérváddal kapcsolatos gondolatait ajánló alábbi sorai pedig még inkább az univerzális és egyetemes testvériségről szólnak:


Kiss Roland levele:
Azt látom, hogy sok a félreértés Tiszaeszlárral kapcsolatban.

Természetesen nem egy egyetemét abbahagyott kvázi vallástörténet iránt érdeklődő filosz fogja megfejteni tanulás nélkül a rejtélyt. Annyit azért az öntömjénezésemhez hozzá is tennék még, hogy Sarnyai Csaba filozófus mondotta rólam: ha elengedő információval rendelkezne, félelmetes következtetéseket vonhatna le, mivel minden képessége adott hozzá.

Kvázi szellemi dolgokkal foglalkozok, a gondolataimon keresztül vagyok leginkább kapcsolatban a valósággal. Ezért pusztán annyi a kérésem hozzátok, hogy a vérváddal kapcsolatban világosan fejtsétek ki az álláspontotokat, mivel a Tánczos-ügyben én úgy gondolom, hogy a vérvád lehetőségét nem zártátok ki.

Külön hangsúlyozom, hogy cikkem ellenére én a Hírhátteret ráébresztő féknek tartom a lopakodó ordas náci eszmeiséggel szemben. A ma embere ki van szolgáltatva az egyszerű következtetéseknek, és a sátáni propagandának, amiből az antiszemitizmusa és gyűlölete fakad. Aki nem akar elmeditálni a világ mikéntjén, csak hőbörögni szeretne, annak kiváló sport nácinak lenni. Én speciel a Hírhátteret pont azért tisztelem, mert arra tanít, hogy képessé válok túllépni magyarságomon is, lelki értelemben, hogy mindig figyelmeztetve vagyok általa, és általában moderálom magam és másokat is, ha történetesen zsidóznak a környezetemben vagy én vagyok az elkövetője.

Azt is gondolom, hogy az ember, mint univerzum, össze van kötve a világgal, vagy még inkább mint egy fa, a tudat így kapaszkodik a valóságba. Ezért nem tagadhatjuk ki a cigányokat, zsidókat sem. Az életünk részei ők, mi vagyunk ők és ők mi. Az emberi univerzum teljessége sérül akkor, amikor valaki más, idegen fajtájú emberek gyűlöletét táplálja magában.

Én az utamon minden tanítást igyekszek megbecsülni; ha támadva van magyarságom akár általatok, igyekszem átlátszóvá válni, mint Buddha tette, amikor Mara támadott rá, a kísértő. A nem létező, a nem reménykedő sérthetetlenségének tanítása ez, aki tudatában van minden pillanatában, hogy e világ a siralom völgye.

Így tehát nem remekművet ajánlok, csak pár gondolatot a vérvádról, amit lehet máris náci propagandának is minősíteni, mert valljuk be, talán a motivációja az, és csak a mégsem miatt küldöm el. Mert a vérvád ellen nem lehet érvelni, és mellette sem.

Így tehát a hajnalcsillagról mondottak a leglényegesebbek...
http://tartarossz.blogspot.com/2011/01/vervad-vertotemizmus-vertilalmak.html

Üdvözlettel
a fogvatartott

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.