Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Az etióp utasszállító 82+8 libanoni halottja - Molnár Feriért megítélt lappangó cselekvőképtelenség

 

 

 

 

2013-05-05. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


2010. január 25-én Libanonban, a Rafik Hariri repülőtérről indult etióp utasszállító repülőgép, mindössze 5 perccel a felszállás után a Földközi-tengerbe zuhant, Na'ameh-től 3,5 (három és fél) kilométerre. A katasztrófát sem a 82 utas, sem a 8 tagú személyzet nem élte túl. A repülőgép típusa Boeing 737-8AS volt, a METAR adatai szerint pedig a szél sebessége 8 csomó. Az Ethiopian Airlines Flight 409-es járata Libanon fővárosából, a nemzetközi repülőtérről, Bejrútból repült volna Etiópia fővárosába, Addisz-Abebába. A gép katasztrófájának magyarázatául - akik valamelyest megtekintették az esetet és van némi gyakorlatuk repülőkatasztrófákban, nekik hamar feltűnik - szokatlanul homályos magyarázattal szolgáltak: a katasztrófát a pilóták fáradtságát tovább definiálva, lappangó cselekvőképtelenséggel magyarázzák. A fáradtság önmagában nem lenne furcsa, hanem az a szokatlan, hogy az esetet futólag áttekintve egyáltalán nem mutatkozik logikusnak olyan magyarázat, hogy a pilóták pusztán fáradtak vagy tompák lettek volna, de a hagyományos kábítószerekre sem lehet ráismerni abból, ami történt vagy amit a pilóták tettek. A balesetvizsgálók sem elégedtek meg a szokásos fáradtság magyarázattal - hanem kissé a köd irányába, többük talán nem is gondolta, hogy egy másik valóság felé terelve a magyarázkodást - az úgynevezett "lappangó cselekvőképtelenség" diagnózisát állították fel. Angolul "subtle incapation". "Lappangó cselekvőképtelenség", mely előállhat agyvérzés, valamilyen drog vagy más külső-belső behatás eredményeképpen, egészen a Bibliai fordulatig, amikor például Lót ellenségeit verte meg az Isten olyan felfogóképességbeli vaksággal, hogy hiába volt fényes nappal, mégsem találták meg az orruk előtt lévő kertkaput. Az erre kvalifikált próféták és az Echelon erre képzett tanúi jól tudják, akiknek megmutatták, miről van szó és mennyire könnyű előidézni ilyet bárkiben! Szó sincs spontaneitásról!

De miért is beszélünk erről? Csak nagyon röviden, mert a kvalitásosabb titkosszolgálatok úgyis tudják, akik meg nem, bármikor beleáshatják magukat a fél évtizede az orruk előtt álló csodák birodalmába, hacsak nem verte meg őket is az Isten olyan vaksággal, amilyenek ellenségeink voltak az első pillanatoktól fogva, hogy ne legyenek képesek kisétálni még az orruk előtt lévő kertkapun sem!

A Filmjeinkből kiderül, hogy Libanon egy a sorsát eldöntött régi ellenségünk, amely nem maradhat büntetlenül, és végül mindennek rendben kell lennie. Rendben. Libanon kapcsán Kijelentett Próféciák beteljesülése igen fontos dolog, s hogy mi minden miatt, nem is kezdjük itt részletezni.

Miután Magyarországon, Orbán Viktor és Pintér Sándor irányítására és azóta is tartó üldözésére a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁT a világsajtóban is gyakran csupán fasiszta elmebetegként aposztrofált Orbán Viktor betiltotta, jelenleg a http://www.echelon8.org/repulokatasztrofak.htm Internetes címről (is), külföldről elérhető az a dokumentumfilmünk, amelynek a címe: "Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen (természettudományos, repülős, hadászati és nemzetbiztonsági film)". A Film HÍRHÁTTÉR-es indexoldalán piros feliratokkal ez olvasható: "A filmet a Forrás Barack Obama és Bajnai Gordon részére jegyezte". A Film HÍRHÁTTÉR-es főoldalán pedig, a cím fölött a következő felirat is szép, nagy, vörös betűkkel ékeskedik:

"A film üldözését a törvény fegyházzal bünteti!"

Mintha azt is sejtetnénk a betiltás kapcsán - másutt sokkal eklatánsabban megtesszük -, hogy ki itt mégis belépsz, hagyj fel minden reménnyel. De hiába minden figyelmeztetés, Orbán Viktor és Pintér Sándor eszeveszett tömeggyilkosok minden, de még mennyire nagyon jól tájékozottsága ellenére csak azért is üldöznek minket, mert keresztyének (tehát keresztények) vagyunk, mert jogvédők vagyunk, mert olyan alapossággal és mennyiségben bizonyítottuk a Teremtő Isten Létezését és a Jézus Krisztus Létét, ahogyan szó szerint senki a Jézus Krisztus földi Küldetése óta!

Márpedig az Isten sosem bánt kesztyűs kézzel az ellenségeivel, és jól tudjuk, hogy egész népeket kész volt bármikor háborúkkal, betegségekkel, gazdasági katasztrófákkal, természetinek nevezett katasztrófákkal és teljes kiirtással is sújtani, hogy megmutassa általuk a Hatalmát és Rettenetes Haragját. Sokszor nem az számít hát, hogy egy bolhán vagy legyen tesz példát, amennyi egy utasszállító repülőgép teljes személyzete és összes utasa, hanem a példa, ami által megmutatja a Hatalmát és Haragját, miközben akiket gyűlöl, azokat feszt, hogy továbbra is vakká vagy másként, de cselekvőképtelenné teszi! És tudjuk, hogy az Ő bizonyságtételei igazak és a Teremtés Jogából fakadó elévülhetetlen és legyőzhetetlen hatalom!

A fenti repülőrobbantásos filmünk tehát 2010. január 24-én került felvételre. Az etióp légitársaság libanoni katasztrófája - naptári idő szerint - pedig egy nappal később, 25-én került végrehajtásra. Azon a naptári napon, amelyen a felvett filmet Molnár F. Árpád (Molnár Ferenc Árpád) elkészítette: a filmet ugyanis 24-én és 25-én készítette el, ahogyan ez az akkori dokumentációkból látható is. A Forrás ezért is Szólt már az elején, hogy a filmjeinkben legyen látható a felvétel és az elkészülés napra pontos dátuma, hiszen minden Előre Elkészült, filmjeinket pedig - Mondta már az elején - világszerte kutatják és kutatni fogják, és elérhetővé kell tenni addig is és eztán is minden értelmes és választott illetve választható számára.

A Film - hiába minden intés - minden magyar idők egyik legüldözöttebb és legbetiltottabb Filmje lett, az Amerikai Egyesült Államoktól a Spéder Zoltán extrém milliárdos által vezetett, a CEMP csoportba tartozó Index Zrt. vezetője irányítása alatt álló Indavideo video-megosztójáig bezárólag.

Igen, a libanoni filmjeinkből pedig ugyancsak kiderül, hogy az ellenünk irányuló és abszolút világtörténelmi súlyú tényfeltárásaink üldözései és rendszerszintű eltitkolása miatt tervezettek további libanoni és repülőkatasztrófák, ahogyan pusztító, megtorló háborúk is, ahogyan tengernyi haláleset és tömegkatasztrófa is ennek címén került és kerül eztán végrehajtásra. Igen, ahogyan a Bibliában Meg Van Írva ezen Utolsó Időkről, így például a Jelenések Könyve 11. Fejezetében olvasható két, fekete prófétáról is, akik megverik a földet akármi csapással, amivel csak akarják, és Kijelentéseiket a meghatározott katasztrófák követik világszerte, országhatárok nélkül.

A 2010. január 25-ei, a - kimondani is gyalázat a diktátor nevét - terrorista tömeggyilkos, felrobbantott Rafik Hariri libanoni elnökről elnevezett libanoni repülőtérről felszállt Boeing utasszállító és utasainak kivégzéséről a National Geographic dokumentumfilmet sugárzott Magyarországra is. Amely adást mi megnéztük, a 2013. év 4. hónapjának 16. napján került sugárzásra, "Heading to Disaster" címmel.

Akik az Isten Létezésével tisztában vannak, vagy legalább csekélyebb mértékben ismerik azt a háttérhatalmat, amely mindent precízen szervez és amik miatt nem véletlen, hogy még a CIA-ról is köztudott, hogy hírszerzése javát azzal tölti, hogy tévét néz (abba ugyanis sok olyan kerül beszerkesztésre, ami könnyen kódfejthető és gyakran abszolút egyértelműen egy azonosítatlan Felső Hatalom Szerkesztette), érteni fogják az alábbi, a NatGeo által bemutatott dokumentumfilmben hallható szerkesztést is, ami következetesen került az alábbiak szerint a magyar szinkronnal szerkesztésre, szinkronitásra. "Szinkronitásnak" is nevezik a katonai és polgári titkosszolgálatok, ahogyan a háttérhatalom és más superior bent lévők is. A dokumentumfilmben a magyar szinkron elnyomja az angolul beszélő repülési újságíró Richard Aarons beszédét, csak egyetlen olyan rés került beszerkesztésre, amikor a légügyi újságíró szavai is érthetők. Ez pedig akkor történik, amikor minden szakmabeli felkapja a fejét, hiszen aki ismeri, rögtön azt hallja az újságíró szájából: "Molnár Feri". Ezt a pillanatot zárójelbe tettük. A repülési újságíró (szinkronhangja) beszél:

 - Ha azonban a gépet repülő pilóta egyre kevésbé van tisztában a körülményekkel, de nem szól, kezdi tévesen kezelni a műszereket és rossz gombokat nyom meg. Akkor eltarthat egy darabig, mire a személyzet többi tagja rájön, hogy mi a baj. (Molnár Feri) Ezt az eseménysort nevezik lappangó cselekvőképtelenségnek.

Egy tájékozottabb személy vagy egy titkos szolga rögtön érti az üzenetből, hogy az üzenetet a körülötte lévő szövegkörnyezettel összefüggésben kell értelmezni, és egy rutinosabb elme ezt azonnal meg is teszi. Hogy mi a baj? Molnár Feri. Az ezekkel összefüggő vagy a konkrét személlyel kapcsolatban kiváltott eseménysort nevezik lappangó cselekvőképtelenségnek.

Ki a cselekvőképtelen - kérdezhetnénk Orbán Viktort, míg meg nem hal, de addig is sokkal, sokkal, sokkal többeknek kell életüket adniuk, tetszik ez nekik vagy sem, s mert mindig ez volt a Törvény és a Rend az Univerzumban. A Rend.

Ha a Rafik Hariri libanoni repülőtérről indult etióp utasszállító katasztrófájának oka az úgynevezett "lappangó cselekvőképtelenség" volt, akkor a lappangó cselekvőképtelenségnek az oka pedig a pilóták elméjének irányítás alá vonása volt, a katasztrófa indoklása pedig egyértelműen az Isten és a Jézus Krisztus Létezését bizonyító Forrásszemély üldözése.

Punktum.

Az eddigi üldözések és jogfosztások nem csak földrengésekhez és sok-sok halotthoz vezettek, de háborúkat is eredményeztek.

Fognak is. Punktum.

Miért is ne kezdjünk el egyre több mindenről beszélni, hiszen például már 2008.08.18-án (Klikk a "Cikkre"!) Kimondatott és Bejelentette a Molnár F. Árpád, hogy annyira tompa és elbutított itt mindenki, hogy itt bármit meg lehet tenni és úgysem állíthatja meg a Dolgok Előre Eldöntött Menetét senki, hiszen Predesztinált és a Forrás által Előre Bejelentett. Akár, ha kell, akár az utolsó emberig? Ha az Isten úgy Döntött, akkor az utolsó emberig!

Csak fizessék meg árát azok, akik visszatartották az Isteni Igazságot és ezzel az Emberiség utolsó lehetőségeit! Árában, Árában, Árában Fizessenek!

A National Geographic dokumentumfilmjének utolsó szavai pedig ugyancsak egyértelműek nekünk és evidens üzenet, akik próféták vagy kvalifikált Echelon-tanúk vagyunk, ahogyan egyértelmű a képzett illuminátusok számára is. A film utolsó mondata így hangzik:

 - Ellenőrzés kész. Minden rendben.

Hát persze! S ha már a kétféle rendnél tartunk, mit is mondott a következetesen "Forráskód" címmel ellátott film záró másodperceiben a főszereplő? A száguldó és felrobbanó vonattal induló "Forráskód" (Source Code) című hollywood-i film utolsó és döbbenetes másodperceiben (a magyar szinkron szerint) ez hangzott el:

 - Ha ezt olvassa, akkor a Forráskód többre képes, mint maga és doktor Rutledge képzelték. Azt hitték, 8 percnyi múltat alkotnak, de nem így van. Egy egész új világot hoztak létre. Goodwin: ha igazam van, akkor valahol a Forráskód épületében egy Colter Stevens nevű százados vár bevetésre. Kérem, segítsen neki. És majd akkor tegyen meg valamit: mondja neki, hogy minden rendben lesz.

És mert beszél, így amikor Illést látjátok - tegyük hozzá, mert ez is benne van -, mondjátok meg neki: "Minden rendben lesz."

Máté Evangéliuma 17. Rész 11. Vers:
Jézus pedig felelvén, ezt mondta nekik: Illés előtte eljön és mindent rendbe tesz.

Márk Evangéliuma 9. Rész 12. Vers:
Ő pedig felelvén, ezt mondta nekik: Illés előtte eljön és mindent rendbe tesz (...).


A "Cikkben" érintettek miatt ajánlott Film- és Írott Irodalmunkból:

2008-08-18. Éjszakai népmesék - Családi lakrész ügynököknek, bafomet és a többiek

A filmet a Forrás Barack Obama és Bajnai Gordon részére jegyezte
2010-01-26. HÍRHÁTTÉR TV: Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen (természettudományos, repülős, hadászati és nemzetbiztonsági film) (Film, 14 perc)

2010-10-03. Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája!
Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa


2010-11-11. HÍRHÁTTÉR TV: Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!) (Film, 17 perc; KLIKK!)

2010-11-21. HÍRHÁTTÉR TV: Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen (Libanoni nagykövetségi támadás a HÍRHÁTTÉR ellen) (Film, 8 perc; KLIKK!)

2010-11-25. HÍRHÁTTÉR TV: Libanonból a holtak világtengere
- Amiért kelet és nyugat minden ön- és tömegpusztításért
(Film, 17 perc; KLIKK!)

2012-02-26. HÍRHÁTTÉR TV: ! Hezbollah ! - Orbánból az arab despoták alkonya (Film, 15:38.88 perc; KLIKK!)

2012-05-07. HÍRHÁTTÉR TV: És elhatalmasodott a sötétség... - Ezért kell a prófétákra hallgatni (Villámfilm a 8. kerületben és a Semmelweis Toronynál) (Film, 5:58.88 perc; KLIKK!)

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu