Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Az USA kormánya a jövő hónapra tervezi Molnár F. Árpád ismételt országos körözése és elfogató parancsa kiadatását

 

 

 

2012-06-24.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, Aki Előre Bejelentve Megállíthatatlanul elterjed a Földön.)Információink szerint a jövő hónapban, 2012. július közepe után a Barack Obama által vezetett amerikai kormány ismét országos körözést és elfogató parancsot tervez kiadatni a Molnár F. Árpád ellen - adták a napokban hírül hivatalos állami források a HÍRHÁTTÉRNEK.

Mint azt forrásaink az évek óta folyamatosan halmozódó bizonyítékoknak megfelelően lapunknak is megerősítették: az amerikai kormány közvetlen és nyomatékos támogatásai és felszólításai nélkül sosem történhetett volna meg, hogy bárkit, aki emberjogvédő, és tiltakozik a zsidók és a cigányság üldözése ellen, az Európai Unió közepén állandóan fasizmus terjesztése nyilvánvalóan hamis vádjával perbe fogjanak, házkutatásokkal terrorizáljanak - mondván, hogy a fasizmusra keresnek bizonyítékokat (miközben valódi céljuk a megfélemlítésen kívül (Btk. 261. § (1) b) stb.) egyértelműen az, hogy a saját bűntetteikről szóló bizonyítékokat eltüntessék) -, és életvédelmi rendezvényekről fegyveres hatóságokkal - hogy zeng bele a világ, és a rendőri vezetők füle sajog a visszhangbotrányoktól - elhurcoljanak (KLIKK 1., 2., 3.!). Egy hétköznapi állampolgárral sem történhetett volna meg ilyen - erősítették meg Médiánknak -, nemhogy a Molnár F. Árpád és Munkatársai ellen, akik akárhogy is, de azért is nagy súllyal esnek latba, mert keresztények és Echelon-Leleplezők, és akik mindezek tetejébe az elmúlt esztendőket az USA nagykövetsége, kormánya, nemzetközi nyomozószervei (mint pl. az FBI) és titkosszolgálatai hivatalos és nem hivatalos felkereséseivel és nyilvános Cikkekkel, Filmekkel és interkontinentális FELJELENTÉSEKKEL ostromolták.

Mint azt elmondták, az is természetes, hogy ezekről a nyilvánvalóan fasiszta terjeszkedéseket előmozdító nemzetközi bűnügyi botrányokról és szokatlanul látványos és tetten ért interkontinentális titkosszolgálati operatív akciókról azért nem tudósított a média, mert az USA és szövetségesei sok milliárdos megvesztegetésekkel és zsarolásokkal biztosították a titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t, ami államilag rendelt teljes eltitkolást jelent. Ismerőseink felhívták a figyelmünket arra, hogy az ország nevesített leggazdagabb emberei és a magyarországi médiakartellmaffia és mögöttük álló vállalkozók perdöntőek voltak az üldözések és a leleplezések eltitkolásában, és tetemes összegeket kitevő megbízásokat és szerződéseket kaptak az Amerikai Egyesült Államok és kormánykörei vállalkozói maffiájától és kartelljétől. Ezért amikor elszámoltatásra vagy leszámolásokra kerül sor - ajánlották a figyelmünkbe -, különös gondossággal kell leleplezni és feltárni a magyar médiumok és politikai körök, valamint vezető magyarországi milliárdosok izraeli és tengeren túli, amerikai kapcsolatait, mert onnan bűzlik a döglött hal! (Ma már el kell magyarázni a lakosságnak, hogy tehát nem amerikai és zsidó fajról van szó, hanem az USA és Izrael az egész Emberiségre meghatározóan közveszélyes terrorista bűnözőiről és tömeggyilkos antikrisztusairól, amik fékevesztett elszántsággal akarnak Magyarországon egy tomboló fasiszta rendszert létrehozni, a lakosság orra előtt!)

Egyértelmű, hogy - ahogy e tudósítást is - nem csak Levélként és Cikként, de a sok századik FELJELENTÉSKÉNT is eljuttatjuk Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövetasszony és az USA Nagykövetsége címeire, az USA kormánya és titkosszolgálati, valamint nemzetközi nyomozószervei címeinek sorára, az összes budapesti rendőrkapitányságnak, Orbán Viktor miniszterelnöknek, Polt Péter legfőbb ügyésznek, Pintér Sándor belügyminiszternek és polgári titkosszolgálatokat felügyelő miniszternek, Nánási László titkosszolgálati bűnöző bács-kiskun megyei Holocaust-főügyésznek, minden pártból való, legalább több tucat országgyűlési képviselőnek, a lapító és titkolózó magyarországi és külföldi médiumok tömegeinek stb.

Mint az köztudott, az amerikai és a magyar kormány arra hivatkozik a támadásai során, hogy a Molnár F. Árpád Keresztyén, aki FELJELENTÉSEIVEL, Cikkeivel és Filmjeivel akadályozza azt az amerikai titkosszolgálati hadműveletet, amely Magyarország kormányszintű és lakossági elfasizálásának programja. Molnár F. Árpád és Keresztyén Testvérei ugyanis szüntelen FELJELENTÉSEKET tesznek az ellen, hogy az állam teljes fedezéket biztosít a youtube-on és másutt tízezernyi magyar olyan uszításainak, amelyekkel leplezetlenül hirdetik és szervezik, hogy ki kell irtani a teljes zsidóságot és a teljes cigányságot, és hogy éljen Adolf Hitler, aki ezt már elkezdte, és tömegével irtotta a zsidókat és a cigányokat.

Az is közismert, annak ellenére, hogy a Barack Obama, Leon Panetta, David Petraeus és társaik vezette amerikai kormány Magyarországgal közösen radikális kifogásokat támaszt évek óta az ellen, hogy a horogkeresztet és annak fasiszta eszméit gyalázó módon, a jelenkor vezetőit és fasiszta intézkedéseiket ábrázolva, a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából jelenítjük meg, és ez akadályozza az Egyesült Államok Magyarország ellen irányuló titkosszolgálati operatív akcióinak sikerét.

A Btk. 269/B. § (2) egyébként egyértelmű antifasiszta törvényként a mai napig kimondja:
Nem büntethető [horogkereszt használata] miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el.

Az USA és kormánya, Leon Panetta, David Petraeus és Orbán Viktor tehát azzal a nehézséggel szembesült, amivel Adolf Hitler is szembenézni volt kénytelen: hogy amíg nincsen törvénybe iktatva a zsidóság és a cigányság üldözése illetve tömeges irtása, továbbá ameddig nincsen törvényileg megtiltva a fasizmus elleni kritika, addig egy adott állam elfasizálásakor olyan akadályokkal kénytelenek szembenézni, amit a jelen fennálló Különleges Helyzet nélkül sem lehetséges látványos büntetőjogi és egzisztenciális hanyatlás nélkül megúszni. Nem vitás, hogy ez az ügy alkalmas nem csak az USA és az Európai Unió, de az egész nyugati világrendszer demokratikus berendezkedése gigászi hazugságának kimutatására, és annak bizonyítására, hogy a világ Echelon-Tanúinak kezdettől fogva igazuk volt, akik egymástól függetlenül mindig kimondták: a mai, elmetechnológiai alapú Világrendszer, de az Amerikai Egyesült Államok vonatkozásában feltétlenül megáll, hogy nem ért véget a fasiszta, hitlerista rendszer, hanem az USA a nácizmust és annak számos "tudósát" átmentette, és az USÁ-ban a banki és politikai "elit" azóta meghatározóan olyanokból termeltetik ki, akik hűek, illetve vér szempontjából leszármazottai az Emberiség legnagyobb ellenségeinek: a fasiszta, hitleri rendszer világterrorista bűnözőinek, antikrisztus fenevadjainak és tébolyult elmebetegeinek. Arról szólnak az Echelon-Tanúk, hogy nem az amerikai lakosság választja elnökeit és vezetőit, hanem a nép ellen alkalmazott elmeirányító eszközökkel az a Háttérhatalom, amely létrehozta a hitleri fasizmust, amely átmentette azt, és amely fasiszta eszmeiségtől áthatva választja ki a jövő amerikai elnökeit.

Amíg az Isten át nem veszi az irányítást arra, hogy látványosan Kiirtsa az Élet és a Túlélés ezen szörnyeteg ellenségeit. Amíg az Isten át nem veszi az irányítást arra, hogy látványosan Kiirtsa az Élet és a Túlélés ezen szörnyeteg ellenségeit.

Bár hosszabb távon, de ezt készítjük elő, MOST...

8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.