Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Bárdos Máriát is hamis vádakkal ítélte el az orbán-pintéri pártrendőrség, mert a kilakoltatott, 10 gyermekes család otthonában volt

 

 


 

2013-08-28. www.echelon8.org   (Frissítve: 10:08 óra)
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Feljelentés a hatóságoknál és Viviane Reding Emberjogi Biztosnál!

FELJELENTŐ: Molnár F. Árpád
 Született: Kecskemét, 1972.11.13.
 Anyja neve: Retezár Mária
 Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
 Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
 Telefonszám: +36/30/919-6386
 E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

 Tisztelt Hatóságok!

 Én, Molnár F. Árpád (an.: Retezár Mária; sz.: Kecskemét, 1972.11.13.)
 büntető feljelentést teszek
 1. Gyetvai Tibor, a BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányságának ismeretlen tettesei ellen
 2. és Pintér Sándor belügyminiszter rendőrségének további ismeretlen, tehát közpénzből fizetett tettesei ellen

 1. a Büntető törvénykönyv (Btk.). 269. §-ába ütköző Hamis vád vétsége miatt
 2. és a Btk. 305. §-ába ütköző Hivatali visszaélés bűntette miatt.


Indoklás:
2013. június 11-én a Budapest, X. kerület, Kápolna utca 13., V. emelet 36. szám alóli lakásból - Kovács Róbert Fideszes polgármester és közpénzeinkből dúsgazdag politikus utasítására - a pártutasítást maximálisan teljesítő magyar politikai rendőrség kilakoltatta Faragó Ferenc Mihályné 10 gyermekes családanyát, férjét és gyermekeit (http://www.echelon8.org/kapolna_utca.htm). A kilakoltatásról a megtámadott család otthonában, a család meghívott vendégeiként tudósított a média, valamint az újságírókon kívül megfigyelőként és tapasztalataikat az Európai Unió (EU) számára továbbító emberjogvédők, továbbá polgárjogi, emberjogi és otthonvédő aktivisták.

Miután néhány aktivista lezárta a bejáratot, megérkezett a világsajtóban érthető okokból visszatérően minidiktátornak, személyiségzavaros diktátornak, fasisztának, máskor elmebetegnek titulált Orbán Viktor miniszterelnök pártrendőrsége, megkezdve a kívül lévő aktivisták elhurcolását. Amint a Fidesz utasítására a kilakoltatást végző közpénzrendőrség a bejárati ajtót kinyitotta, egy-két aktivista a bejárat elé egy szekrényt tolt, majd otthagyta a bejáratot és egy másik helyiségbe sétált. A rendőrség a szekrényt elmozdította, ezt követően a közpénzen fizetett orbáni pártrendőrség első felszólítását követően az összes lakásban rekedt újságíró, emberjogi megfigyelő és aktivista távozott.

Orbán Viktor pártrendőrsége - ahogyan arra előre figyelmeztettünk és nemzetközi kampányunkkal előre szóltunk - az összes bent lévő civil ellen, kivétel nélkül az összes esetben a Btk. szerinti Hamis vád vétségét elkövetve össze-vissza hazudozott és rágalmazott, majd a mi pénzünkből kitartott bűnszervezet az összes újságírót, emberjogi megfigyelőt és aktivistát a koholt politikai vádjai alapján Határozatban elmarasztalta, minden esetben pénzbüntetést/közmunkát/szabadságvesztést ítélve, bírósági tárgyalás nélkül.

A rendőrbűnözés osztatlan és kézről kézre bűnszövetségben, hivatalos személyek általi hamis vádak és bűnpártolás sorozatos törvénytelenségében került megvalósításra, annak ellenére, hogy a Fideszes kormánypolitikus, Pintér Sándor belügyminiszter által kinevezett és azóta is védett x. kerületi rendőrkapitánya, Gyetvai Tibor, valamint az Interneten és feljelentéseink tömegein keresztül Pintér Sándor és a hatóságok számtalanszor figyelmeztetésre kerültek, hogy a médiánk, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA minden másodpercet, ami a lakásban történt, filmfelvételként és hangfelvételként rögzített, ezért a szokásos, minden egyes alkalommal tapasztalt, a bevont közpénzrendőrség mindig 100%-át abszolút meghatározó össze-vissza hazudozás azonnali és az Interneten már publikált köztörvényes lebukással jár a végtelenül rosszindulatú és a látszatokra is teljesen igénytelen, lelakott és mind szellemileg, mind kulturálisan és erkölcsileg rekorder szinten lerobbant Fideszes rendőrbűnözői közpénzhatóságok hátrányára és kollektív, globális kárára. Tehát a saját kritikátlan bűnözésük lebuktatására.

A lakosság pénzén kitartott orbánpolitikai pártrendőrség - minden bizonnyal Való Gábort, a túlzottan és extrém módon multimilliárdos MTM-SBS (tv2) média riporter-operatőrét kivéve - minden újságírót - hamis vádakkal - a rendőri intézkedés, kérés és felszólítás összes formáját megtagadó, halmozottan elkövető elemnek minősítette és a teljes körűen bizonyító filmfelvételek rutinos és a világsajtóból ismert orbán viktori lesöprésével és a világsajtóból ismert orbán viktori mániákus és fékevesztett, súlyosan beteges és patologikusan megszállott bűnözői és köztörvényes hazudozással semmibe véve pénzbüntetésre/szabadságvesztésre ítélte.

Az Orbán-Pintér-féle teljes körű rendőrbűnözésről és mániákus újságíró-üldözésről azóta is születnek a feljelentések és a megfigyelői emberjogi jelentések az Európai Unió (EU), a nemzetközi emberjogi szervezetek és a világ kormányai és diplomáciai szervezetei stb. számára.

Jelen feljelentés okát az adja, hogy a tegnapi napon (2013.08.27-én) Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR alapító-főszerkesztője (vagyis én, aki a kilakoltatás vonatkozásában ugyancsak hamis váddal kerültem a közpénzeinket elszívó, ingyenélő és vérszívó parazita maffia általi 51600 Ft-os politikai megtorlásra (azaz börtönbüntetésre, mert ennyit általában csak léhűtő újságírók tudnak kifizetni)) és Domján Tibor, az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője Internetes kávézóban találkoztunk azzal az otthonvédő aktivistával, aki Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök éhségsztrájkja idején az éhségsztrájkot folytató miniszterelnök vezető biztonsági embere volt, valamint a szintén otthonvédő Bárdos Máriával. Bárdos Mária ugyancsak a 10 gyermekes család lakásban rekedt és egyike azoknak, akik az első rendőrségi felszólításra távoztak, ezért ahogyan előre bejelentettem, hogy mindenkit hamis vádakkal fognak elítélni, őt is elmarasztalta Orbán Viktor úr politikai rendőrsége. Bárdos Mária elmondása szerint először hamis vádakkal elmarasztalták, majd miután - az én tanácsomra (tehát Molnár F. Árpád tanácsára) - fellebbezést nyújtott be, elmondása szerint a fellebbezést lesöpörték és azt írták, hogy további fellebbezésnek helye nincs, hanem bírósági tárgyalás nélkül kimondták az ő bűnösségét is (tehát orbáni és pintéri rendőri bemondás alapján, ahogyan az '50-es években sem volt, mert a sztálinista rendszer Magyarországán is ragaszkodtak legalább egy szimulált bírósági perhez).

Mivel a 10 gyermekes család kilakoltatási maffiaügyében rendkívül és most már országosan kiterjedt és diffúzált, messzemenően tömeges börtönérettre bizonyított rendőrbűnözésként egyre halmozottabban fekélyesednek el a kormány testén a mindenféle társadalmi réteget és ideológiát képviselő és hordozó civil áldozatok feljelentései, panaszai, az orbán-pintéri politikai bűnözésről sorban születő és lemoshatatlan cikkek és filmek, amikhez a vastapsot nem is titkoltan a Csanálosi Ákos ügyvéd és Nyist Gábor-féle pénznyelő automatákat forgalmazó és lakásmaffiózó békés megyei emberjogvédő- és újságíró-gyűlölő, Pintér Sándor akkut bűnözői fekélyeitől rothadó és bűzlő bűnszervezet biztosítja (amelyik már fél évtizeddel ezelőtt is azzal kérkedett, hogy ellenük fordulhat bárki, bárhová, mert annyi pénzük van, hogy megvették az egész bíróságot és a teljes ügyvédi kamarát), ezért ezt a feljelentést is jelentésként és feljelentésként továbbítjuk az Európai Uniónak, a nemzetközi nyomozószerveknek, a külföldi kormányoknak, titkosszolgálatoknak stb., ahogyan az ezt követő fejleményekről is gondos beszámolókat és tanúvallomásokat készítünk számukra.

A 10 gyermekes család kilakoltatása kapcsán és utána, valamint azóta is elkövetett rendőrbűnözésre bizonyítékként hivatkozom a "Kápolna utca, Echelon 8! - A 10 gyermekes család kilakoltatási akció-thriller-dokumentumfilmje" című filmre (http://www.echelon8.org/kapolna_utca.htm), valamint az ügyben kelt összes fellebbezésre és feljelentésre, melyek hivatalos bekérését kérem a hatóságoktól.

A kilakoltatás kapcsán elkövetett tömeges és az összes ügyet abszolút meghatározó rendőrbűnözésre tekintettel kérem a hatóságokat, hogy Bárdos Mária rendőrbűnözői ügyét is külön vizsgálják ki, a rendőrbűnözők összese ellen indítsák meg a büntető eljárásokat, a rendőrbűnözői maffialáncban az összes rendőrbűnözői elkövetőt állásából azonnal függesszék fel, távolítsák el végleg, részünkre egyenként nyilvános bocsánatkéréssel és példás, a rendőrbűnözés ellen elrettentő kártérítésekkel adózzanak, továbbá kérjenek bocsánatot a magyar sajtótól a 2010-es orbán-pintéri fideszes, kizárólag nevében keresztény, valójában szélsőségesen sátáni kormányzás óta messzemenően megsokszorozódott újságíró-üldözések miatt és a féktelen, notórius és gátlástalan hazudozó rendőrbűnözés ügyenként is 100%-os, abszolút létszámú és bűnszervezeti egységű bűnelkövetései miatt.

A féktelen és kritikátlan, továbbá abszolút öncsonkító és önlebuktató rendőrbűnözésre tekintettel kérem az ügyekkel kapcsolatba került, tehát bűnözőként megbukott rendőrbűnözők sürgős pszichiátriai szakvizsgálatát.

Mivel Orbán Viktorra és Pintér Sándorra nemzetközi szinten is rendkívül terhelő és rájuk maradandó fogyatékosságok egész halmazát okozott pártrendőrségi bűnözési ámokfutásról már annak megkezdése előtt megkezdtük a tájékoztatást a két vezető politikus irányába, majd azonnal kiterjedt feljelentésáradatba kezdtünk (többek között ellenük is), a két vezető politikus teljesen nyilvános bevonásával, ezért aztán - ahogyan az mentális állapotuktól várható volt - az újságírók, emberjogvédők és aktivisták elleni üldözések csak tovább radikalizálódtak, hiszen nem tudják felmérni ennek társadalomra való veszélyességét és rájuk nézve kétségkívül halmozottan maradandó következményeit, ezért feltétlenül szükségesnek látjuk Pintér Sándor alapos és mindenre kiterjedő szakpszichiátriai vizsgálatát, továbbá Orbán Viktor elmeállapotának zárt intézeti kivizsgálását, és amennyiben ez a rendkívül sok embert halálba kergetett, radikálisan önpusztító, gyaníthatóan súlyos és akkut paranoiás schizophrenia megállapításra kerül, még inkább indítványozzuk Orbán Viktor úr cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezését.

Mivel Pintér Sándor magyar belügyminiszter, Orbán Viktornak másfél évtizede legfőbb sorstársa és bűntársa már évtizedek óta hírhedt tömeggyilkos még a lakosság körében is, ráadásul kétségkívül Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos merénylet és terrorcselekmény legfőbb szervezője és eltussolója, ezért Pintér Sándor elmeorvosi szakvizsgálatához külföldi, független pszichiáterek bevonását látjuk célszerűnek a Magyarországon természetes és abszolút körű és létszámú kormánypszichiátriai bűnözés, zsarolás, megvesztegetés, fenyegetés és a jó útra lépők elleni politikai gyilkosságok megakadályozására.

Kérjük a nemzetközi szerveket, így az Európai Uniót, hogy haladéktalanul tegyenek aktív és a médiában is látható lépéseket, hogy a közpénzek iszonyatos milliárdjain fizetett magyarországi kormányszervek - amilyen a rendőrség, az ügyészség, a bíróság, a politikai maffia - biztosítsák a magyar állampolgárok számára, hogy ne lehessen a lakosság tömegeit hosszas börtönbüntetésekre zárni mindenféle bírósági vizsgálat és bizonyítási eljárás, valamint tanúmeghallgatás nélkül, egy-egy kormányrendőr bemondása alapján (mert ezek most már tömegével mennek), hanem minden egyes esetben mód legyen a civil lakosság számára, hogy az ellenük folyó koncepciós perek ellen bíróságon védekezhessenek.

Továbbá ismételten és nyomatékosan kérjük Orbán Viktor elmeorvosi szakvizsgálatát és abszolút kétségtelen közveszélyes és öncsonkító állapota, valamint látványosan tartós és abszolút végelegesnek ható mentális hanyatlása miatt kényszergyógykezelése elrendelését, továbbá tébolyult és a világsajtóból is láthatóan elborzasztó diktátori ámokfutása áldozatai tömegei rehabilitálását és a magyar államtól megkövetelt jogos kártérítését.

Molnár F. Árpád, 2013.08.28.; Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu