Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

BEST OF 2012! - 2012 pozitív és negatív rekorderei! (Politikusok, rendőrök, bírók, újságírók, média stb.!)

 

 

 


 

2013-01-01.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)


Összeállítottunk egy gyorslistát a 2012-es esztendő pozitív és negatív rekordereiből. Elmondhatjuk, hogy a lelakott és tönkre tett erkölcsű, az intellektualitást, az emberi jogokat, a kereszténységet és a tényfeltárókat üldöző és gyűlölő Magyarországon sokkal könnyebb volt negatív rekordereket találni, mint pozitívokat. A negatív rekordtartókkal kezdjük:

2012 NEGATÍV REKORDEREI :

2012 legerkölcstelenebb rendőrei: Babar Tamás és Csóka János, továbbá Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese).

2012 legerkölcstelenebb rendőrkapitánya: Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány és Kassai László (Kecskemét rendőrkapitánya).

2012 legrosszindulatúbb ügyésze: Kopasz Zsolt (Kecskemét vezető ügyésze) és Nánási László (Bács-kiskun megye főügyésze).

2012 legfasisztább rendőre: Tóth Tamás (Budapest rendőrkapitánya).

2012 legfasisztább ügyésze: Nánási László (Bács-kiskun megye főügyésze és ügyészi beosztottjai).

2012 legdespotikusabb pártja: Fidesz.

2012 legsúlyosabb mentális zavarokkal küszködő közéleti személye: Orbán Viktor.

2012-ben a legtöbb feljelentésünket lenyelt külföldi kormányzat: Barack Obama (USA) és Benjamin Netanjahu (Izrael).

2012 legrosszabb nemzetközi hírű magyarországi nagykövete: Eleni Tsakopoulos Kounalakis ingatlanmilliárdos (USA).

2012 legrosszabb hírű végrehajtója: Császti Ferenc (Magyar Végrehajtói Kamara).

2012 legrosszabb maffia hírhedtségű politikusa: Pintér Sándor (Orbán Viktor belügyminisztere és polgári titkosszolgálati minisztere).

2012 legelfogultabb tévécsatornája: Hír tv.

2012 legtöbb rosszindulatot manifesztált tévécsatornája: Hír tv.

2012 legrosszabb híradója: RTL Klub.

2012 és az elmúlt évek legocsmányabb kormány iránti talpnyalási ötlete: RTL Klub részéről VV Alekosznak rendezett műsor sorozatban az "a boldogság narancssárga madara" (az "a boldogság kék madara" kifejezést cserélték le a Fidesz színére).

2012 és az elmúlt évek legőrültebb nyelvi harakirije: RTL Klub részéről VV Alekosznak rendezett műsor sorozatban az "a boldogság narancssárga madara" (az "a boldogság kék madara" kifejezést cserélték le).

2012 leginkább keresztényüldöző politikusa: Orbán Viktor és Pintér Sándor.

2012 leginkább zsidóüldöző politikusa: Orbán Viktor és Pintér Sándor.

2012 és az elmúlt évtizedek legrosszabb hírű médiafelügyelője: Szalai Annamária (Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) vezetője).
2012 nagyobb példányszámú napilapjai közül a leggyűlölködőbb napilap: Magyar Hírlap (Széles Gábor tulajdona) és Magyar Nemzet (Orbán Viktor pártlapja).

2012 és az elmúlt évtizedek leginkább médiaüldöző, újságíró-üldöző és médiabetiltó pártja, a sajtószabadság legnagyobb ellensége: Fidesz.

2012 és az elmúlt évtizedek leginkább médiaüldöző, újságíró-üldöző és médiabetiltó politikusa, a sajtószabadság legnagyobb ellensége: Orbán Viktor és Pintér Sándor.

2012 legrosszindulatúbb, legbűnözőbb hírű, bevallottan milliárdosa: Pintér Sándor és régi maffiatársa, Csányi Sándor (OTP vezetője, 2012-ben hivatalosan lett Magyarország leggazdagabb embere).

2012 és az elmúlt évek legkorruptabb polgármestere: Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere, Orbán Viktor országgyűlési képviselője).

2012-ben az Emberiség iránti szövetség elutasítása miatt kriminalisztikai szempontból a legnagyobbat bukott üzletemberei (vállalkozói): Vizoviczki László és Portik Tamás.

2012 legpolikriminálisabb bűnöző piaca: Józsefvárosi piac (a budapesti maffiapiac Pintér Sándor ellenőrzése alatt áll és Pintérnek fizeti a védelmi pénzek milliárdjait).

2012 legleplezetlenebbül bűnöző piaca: Józsefvárosi piac (a budapesti maffiapiac Pintér Sándor ellenőrzése alatt áll és Pintérnek fizeti a védelmi pénzek milliárdjait).

2012 belföldi és interkontinentális hekkerbűnözését és hekker terrorizmusát legbuzgóbban védő és eltussoló rendőri szervezet: Terrorelhárítási Központ (TEK) (Vezetője: Hajdu János, Orbán Viktor tanácsadója) és Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) Csúcstechnológiai Bűnözés Elleni Osztály.

2012 legtalpnyalóbb politikusa: Semjén Zsolt (KDNP).

2012 leggerinctelenebb kereszténye: Semjén Zsolt (KDNP, a Fidesz miniszterelnök-helyettese).

2012 leginkább szavahihetetlen politikusa: Orbán Viktor (miniszterelnök) és Matolcsy György (Orbán Viktor nemzetgazdasági minisztere).

2012 legsúlyosabban bűnöző alkatú (leleplezett) pszichopata pszichiátere: Pigniczki Zsuzsanna és Keller Éva állami igazságügyi elmeszakértők.

2012 leginkább diplomáciai analfabétája: Orbán Viktor miniszterelnök.

2012 legnyilvánosabban bűnöző szervezetei: rendőrség, ügyészség, bíróság, pszichiátria és a Fidesz önkormányzati és országgyűlési hivatalai.

2012 leglátványosabb bűnözői hanyatlása: a magyar pszichiáterek teljes állománya.

2012-ben az egy év alatt szakmailag a legnagyobb arányú bukását elszenvedett terület: pszichiátria.

2012-ben az Emberiség fennmaradásában a legfontosabb kulcsterületeken a legnagyobb szakmai igénytelenséget és tudatos rosszindulatot felmutatott médiumok: A Spéder Zoltán extrémmilliárdos által vezetett Index Zrt., a Széles Gábor extrémmilliárdos által tulajdonolt Magyar Hírlap, a Mandiner (főszerkesztője Balogh Ákos Gergely (becenevén: TuRuL_2k2), aki korábban Orbán Viktor honlapját gondozta milliókért) és több, felvállaltan náci médium.

2012-ben és az elmúlt években minden magyarok legzsidózóbb és legtöbb személyt zsidónak nevező személye: Posta Imre (szélsőjobbtól szélsőbalig csaknem mindenkit és minden rendszert áruló zsidónak és zsidó összeesküvésnek tart).

2012 legagresszívebb és legintoleránsabb, személyesen elkövetett, súlyosan pszichopátiás és gyűlölködő támadásait a Toroczkai László vezette Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és szoros vonzáskörzete követte el.

2012-ben a legüldözöttebb, legbetiltottabb és legtitkoltabb újságíró teljes elhallgatásában a legszorgalmasabbak: Népszava (főszerkesztője Németh Péter) és Népszabadság nevű napilap.

2012-ben az elmeprogramozást és az Echelon Tanúit leginkább eltitkoló médiumok: Népszava (Németh Péter főszerkesztővel), Népszabadság, ATV.

2012 legmegbízhatatlanabb banki számítógépes rendszere: OTP (Csányi Sándor vezetésével).

2012-ben a hajléktalanok elleni gyűlöletbeszéd rekordtartója: Orbán Viktor miniszterelnök; a további helyezéseket Pintér Sándor, Tarlós István (Budapest főpolgármestere) és Kocsis Máté kapta.

2012-ben a leghírhedtebb kilakoltató polgármester: László Tamás, Budapest XV. kerületi polgármestere (Fidesz).

2012-ben a cigányok elleni gyűlöletkeltés és uszítás legfőbb műholdas tévécsatornája: Hír tv (Orbán Viktor által irányított) és Echo tv (Széles Gábor extrémmilliárdos tulajdona).

2012-ben a rokkantak és végtaghiányos nyomorékok üldözésében és az ellenük való uszításban legkiemelkedőbb volt: Orbán Viktor miniszterelnök.

2012 és az elmúlt évek rendőrgyilkosságainak és eltussolásainak legfőbb szervezője: Pintér Sándor extrémmilliárdos rendőrminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter.

2012 legtrágárabb politikusa: Deutsch Tamás (Fidesz).

2012 legnagyobb nyilvánosságot kapott pszichiátriai bűnöző bírója: Kajtor Gergely, a Pesti Központi Kerületi Bíróság bírója a TEMPO Párt elnöke, Borbély József elleni, a Kossuth Holding által indított rágalmazási perben Borbély elleni igazságügyi elmeszakértői, elmegyógyintézetbe zárási, és egy évig tartó előzetes letartóztatási botránya.

2012-ben az Echelon-Tanúkkal legrosszindulatúbb sajtóorgánum - a Jobbik nevű neonáci pártot éltető, a zsidóság és a cigányság kiirtását hirdető fasiszta lapok mellett az extrémmilliárdos Spéder Zoltán által irányított CEMP-Index Zrt. és az ATV-től Orbán Viktorig reklámozott Mandiner volt (a Mandiner főszerkesztője Balogh Ákos Gergely (becenevén: TuRuL_2k2), aki korábban Orbán Viktor honlapját gondozta milliókért).

2012 legrosszabb nemzetbiztonsági stratégája: Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Pintér Sándor rendőrminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter.


2012 POZITÍV REKORDEREI :

2012-ben az elmeprogramozásról legtöbbet tényfeltárt újságíró: Molnár F. Árpád (ELI).

2012-ben az elmeprogramozásról műholdas csatornán a legtöbbet tényfeltárt újságíró: Szaniszló Ferenc.

2012 leghatékonyabb otthonvédő közössége: Koppány Csoport.

2012 legüldözöttebb és legtöbbször előállított otthonvédői a Koppány Csoport tagjai és szimpatizánsai.

2012 leghatékonyabb otthonvédője: Balogh Béla (a Koppány Csoport elnöke).

2012 otthonvédelmi akcióiról a legfontosabb és legjobb médiatudósító: Molnár F. Árpád (HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA).

2012-ben az otthonvédelem terén a legfőbb baloldali párt: Magyar Kommunista Munkáspárt (Thürmer Gyula elnökletével).

2012-ben a legtöbb kilakoltatáson megjelent párt: Jobbik Magyarországért Mozgalom.

2012 legfőbb tényfeltárója: Molnár F. Árpád (HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA).

2012 legfőbb állami pszichiátriai bűnözést leleplezője: Molnár F. Árpád (HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA).

2012 legfőbb titkosszolgálati bűnözést és eszközöket tényfeltárója: Molnár F. Árpád (HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA).

2012 legfőbb elmeprogramozást leleplezője: Molnár F. Árpád (HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA).

2012 legjobb hírcsatornája: ATV.

2012-ben a fősodratúnak nevezett tévés és rádiós médiumok közül legszínvonalasabb riportere: Kálmán Olga.

2012-ben a fősodratúnak nevezett tévés és rádiós médiumok közül legobjektívebb riportere: Kálmán Olga.

2012 legjobb tudományos műholdas tévé csatornái: Discovery Science, Da Vinci Learning és több más műholdas adó...

2012 legnívósabb, hivatalos titulusaik szerint szakértői: Tálas Péter és Nógrádi György (biztonságpolitikai szakértők).

2012 legüldözöttebb és legbetiltottabb médiuma: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Alapító-Főszerkesztője Molnár F. Árpád (ELI)).

2012 legüldözöttebb és legbetiltottabb közéleti személye: Molnár F. Árpád (ELI) (A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője).

2012 legtitkoltabb és legelhallgatottabb médiuma: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Alapító-Főszerkesztője Molnár F. Árpád (ELI)).

2012 legtitkoltabb és legelhallgatottabb közéleti személye: Molnár F. Árpád (ELI) (A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője).

2012 legtöbb antifasiszta büntető feljelentése: Molnár F. Árpád (ELI) és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársai.

2012 legüldözöttebb, legbetiltottabb és leginkább elhallgatott személye mind az újságíró, filmrendező és emberjogvédő kategóriában: Molnár F. Árpád (ELI) (A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője).

2012-ben fasizmus hamis vádjával a leginkább üldözött médium az antifasiszta HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Alapító-Főszerkesztője Molnár F. Árpád (ELI)).

2012-ben fasizmus hamis vádjával a leginkább üldözött újságíró az antifasiszta Molnár F. Árpád (ELI) és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA főleg keresztény Munkatársai.

2012-ben a cigány családok kilakoltatásának megakadályozásában a legaktívabb: Koppány Csoport, Balogh Béla vezetésével.

2012 legjobb közgazdasági tényfeltárója: Drábik János.

2012-ben, a bírósági tárgyalóteremben a hallgatóság stb. iránt a legtoleránsabb bíró (az általunk megismert esetek közül) Ocskó Eszter, a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) bírója.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu