Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Éhségsztrájkoltak, akár újra fognak az egészségügyért: Nyári Zsolt levele Balog Zoltán miniszterhez (csatlakozók: Trasciatti Attila, Vajnai Attila)

 

 

 

2012-05-30.
Nyári Zsolt
(A Zöld Baloldal szóvivője; író, költő)Feladó:
Nyári Zsolt
Zöld Baloldal szóvivő
Tel: 0620-450-33-55
zsolt.nyari80@gmail.com
zold.baloldal.kapcsolat@gmail.com
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Balog Zoltán miniszter
Budapest, Szalay u. 10-14. 1055


Tisztelt Miniszter Úr!
Tisztelt Államtitkár Úr!
Tisztelt Főosztályvezető Úr!
Tisztelt Címzettek!


Bizonyára emlékeznek még a márciusban tartott, a média által is közölt éhségsztrájkunkra, amelynek célja az volt, hogy azokat a magyar állampolgárokat, akik nem felelnek meg a belföldiség kritériumainak, ne érje hátrányos megkülönböztetés az egészségügyi ellátásuk során (ahogyan történt ez többek között az én esetemben).

Az ezért kezdett éhségsztrájkunk ideje alatt kétszer tárgyalhattunk Önökkel, illetve képviselőikkel az alábbiakról.

1, Tájékoztatásuk szerint az egészségügyi ellátással kapcsolatos esetleges hátrányos megkülönböztetés már a „felelős” asztalán van, és döntés fog születni ez ügyben.

2, Kilenc nap múlva pedig azt a tájékoztatást kaptuk – szintén az Önök képviselőjétől –, hogy panaszunkat kivizsgálták, jogszabályütközés nem áll fenn, de amennyiben az alapvető emberi jogok biztosához fordulunk s ő nekünk ad igazat, akkor természetesen végrehajtják a megfelelő jogszabály-, illetve az esetleges törvénymódosításokat.


Ekkor, éhségsztrájkunk nyolcadik napján felfüggesztettük az éhségsztrájkot az alapvető emberi jogi biztos állásfoglalásának megismeréséig.

Ezúton tájékoztatom Önöket a biztos állásfoglalásáról az ügyben, valamint arról, kinek küldte el a határozatát Önökön kívül.


„Az Alapvető jogok biztosának jelentése az AJB-267/2012. számú ügyben


„… Mindez – a lakcímnyilvántartással összefüggésben levezetett indokok alapján – a jogállamiság elvéből fakadó jogbiztonsággal összefüggő visszásságot okoz, ugyanis a Tbj. 4. § u) pontjában meghatározott belföldiség fogalma a lakcímnyilvántartás bizonytalansága miatt a jogosultság ellenőrzése során JOGBIZONYTALAN helyzetet eredményez.

INTÉZKEDÉSEIM:

A feltárt alapvető jogokat érintő visszásság orvoslása érdekében az Ajbt. 37 §-a alapján

felkérem

– a közigazgatási és igazságügyi minisztert, hogy – a jelentésemben tett megállapításaimra figyelemmel – vizsgálja felül a lakcímnyilvántartás szabályozási rendszerét és intézkedjen annak átfogó módosítása érdekében;

– a nemzetgazdasági minisztert, hogy intézkedjen a Tbj. 4. u) pontjában meghatározott belföldiség fogalmának módosítása érdekében úgy, hogy azon személyek, akik az EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSRA JOGOSULTSÁG KONJUKTÍV FELTÉTELEK EGYIKÉNEK EGYÉBKÉNT ELEGET TESZNEK, a belföldi jogállás hiánya miatt a jogviszonyuk ellenőrzése során ne érje hátrány (PIROS helyett kapjanak ZÖLD jelzést).

Az Ajbt. 36. §-a alapján bejelentéssel fordulok a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökéhez, annak vizsgálatát kezdeményezve, hogy a lakcímnyilvántartás rendszere eleget tesz-e az Infotv. 4. § (4) bekezdésében megállapított követelménynek (az adatminősítés elvének).

2012. 05. 03.”


Tisztelt Címzettek!
Szeretném Önökkel közölni, hogy a tájékoztatást megkapta a(z):
– Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium,
– Nemzetgazdasági Minisztérium,
– Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság,
– Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala,
– Oktatási Hivatal,
– Budapest Főváros Kormányhivatala Szociális és Gyámhivatala,
– Országos Egészségbiztosítási Pénztár,
– települési önkormányzatok jegyzői.


Tisztelt Balog Zoltán Miniszter úr!


Tekintettel a fent közöltekre szeretnénk kérni Öntől (illetve megbízottjától) egy személyes meghallgatást, ahol átadnánk Önnek egy példányt az alapvető jogok biztosának jelentéséből, illetve végre ÉRDEMI válaszokat kaphatnánk arra, mikor milyen módosításokat fognak végrehajtani a szóban forgó törvénnyel kapcsolatban. Szívesen felajánlom Önnek, hogy személyesen is előadom a saját problémámat, nehogy olyan módosítást hozzanak, amely esetleg más, eddig nem sértett jogokat sértene.

Személyes meghallgatásom után azonnali sajtótájékoztatót tartok, ahol bejelentem az éhségsztrájk befejezését, valamint azt az eredményt, amit az éhségsztrájkkal sikerült elérnünk.


A jelentés internetes elérhetőségei:
http://www.obh.hu/allam/aktualis/htm/kozlemeny20120510.htm

A teljes jelentés itt található:
http://www.ajbh.hu/allam/jelentes/201200267.rtf

Várom mielőbbi válaszát!

Tisztelettel,
Nyári Zsolt,a Zöld Baloldal szóvivője

A fentiekhez csatlakozunk, a kezdeményezést támogatjuk:
Trasciatti Attila – Zöld Baloldal ügyvezető elnöke
Vajnai Attila – A Magyarországi Munkáspárt 2006 elnöke


HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.