Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Elit Pain - Az amerikai kormányok szexuális titkaiból és a programozott szexrabszolgákról

 

 

 

 

2013-03-25.
Cikk: Molnár F. Árpád (ELI) (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, Roma Jogvédő, a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyettese, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)
Cathy O'Brien szavait - részben a HÍRHÁTTÉR megbízásából - a nemzetközi Echelon-Leleplező D-Day Dono fordította.

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Miniszterelnökök, miniszterek, szenátorok, főtisztek, milliomosok kedvelt perverz szórakozása az "A Legveszélyesebb Játék", angolul a "The Most Dangerous Game". A harci játéknak több fajtájáról is beszámoltak a világ Echelon-tanúi, akik nem csak túléltek ilyen elit pain játékokat, de évekkel később sikerült is nyilvánosságra hozniuk rengeteg olyan tényt, amit személyesen megtapasztaltak. Az esetek a filmirodalomra is nagy hatással voltak, így olyan hollywood-i filmek is készültek, amik már alig rejtik, hogy eredetileg a The Most Dangerous Game ismeretei hatására születtek, de olyan filmekkel is találkozunk, ahol olyan világsztárok, mint Sylvester Stallone, közvetlenül üzennek és utalnak Cathy O'Brienre, e Cikkünk főszereplőjére, minden eddigi idők legtöbbek által ismertté vált Echelon-tanújára.

Echelon-tanúknak azokat nevezzük, akik személyesen győződtek meg az elmeprogramozás létezéséről, és erről - legalább valamelyes nyilvánosság előtt - hajlandóak is beszélni.

Minden eddigi idők leghíresebb Echelon-tanúja az a Cathy O'Brien, aki titkosszolgálati státusza szerint ún. "Presidential Model", azaz "Elnöki Modell" volt. A "modell" szó a titkosszolgálati programozásban a mesterséges programozottságot jelenti. Cathy O'Brien-t hajdani handlerétől (ez is titkosszolgálati kifejezés és a programozott személy vagy rabszolga kezelőjét jelenti) Mark Phillips szabadította ki, aki maga is az amerikai katonai titkosszolgálatok elmeprogramozásokban részt vett programozója volt. Ők ketten írták meg aztán azt a nagy sikerű, a világ számos nyelvére lefordított könyvüket, amelynek a címe "Trance Formation of America". A könyvet és a témakört Magyarországon természetesen nem csak teljesen elhallgatták és eltitkolták, de máig teljes betiltás és eltitkolás mellett üldözik is azokat - így elsősorban minket -, akik ezeket az Interneten - részemről ugyancsak interaktív beavatottként - elkezdték feltárni. Így Cathy O'Brien is megírta nekünk, hogy abszolút megérti, hogy itt, Magyarországon is olyan a helyzet, hogy politikai üldözésben részesülünk amiatt, hogy beszélünk az elmeprogramozásról és a háttérhatalomról.

Cathy O'Brien - miközben rengeteg előadást is tartott az elmeprogramozásról - igen részletesen beszámolt arról az időszakról is, amikor amerikai elnökök és alelnökök, szenátorok és főtisztek programozott szexrabszolgájaként funkcionált, így többek között Ronald Reagan és George Bush biorobot operatív végrehajtójaként és szexrabszolgájaként. Elnöki embervadászatokon volt szenvedő alany, vitték rabszolgaként a Pentagon alagsorába, ahol Dick Cheney, a későbbi amerikai védelmi miniszter, majd alelnök többek között elektrosokkal és gépelt szöveg felolvasásával is programozta, megjárta elmeprogramozási célból a NASA-t és részt vett olyan nemzetközi állami kábítószercsempészetekben, amikor például a hírhedt Manuel Noriega tábornokkal, a hírhedt panamai tömeggyilkos diktátorral kötött az USA kormánya és a CIA - magánzsebre és fekete CIA-s projectek finanszírozására - kokainüzletet. Cathy O'Brien a "The Most Dangerous Game"-ről, tehát az "A Legveszélyesebb Játék"-ról elmondja:

"A Legveszélyesebb Játéknak sok variációja volt azon kívül, hogy az alap szituáció, hogy az embert anyaszült meztelenre vetkőztetik és szabadjára engedik a vadonban, mialatt emberek és kutyák vadásznak rá. Valójában az összes "vadon" terület civilek elől elzárt biztonságos katonai kerítéssel van körülvéve, ahol csupán az időn múlott, mikor kapnak el és erőszakolnak meg ismét, és mikor kínoznak meg."

Dick Cheney amerikai alelnök az USA elnöke is volt, amikor az ifjabb Busht egy orvosi vizsgálat idejére elaltatták. Ez a Dick Cheney egyike azoknak, akik markánsan kedvelték és vettek részt ezekben a perverz elit szórakozásokban. (Cheney lánya egyébként a világsajtóból is közismert és befolyásos, szexualitását megvalló homoszexuális.) Dick Cheney az USA 46. alelnöke volt, közvetlen főnöke pedig az a George W. Bush, aki az egyik legfőbb illuminátus, az azonosítatlan Háttérhatalommal interaktív Skull and Bones (Koponya és Csontok) nevű háttérhatalmi szekta neveltje, és aki nem titkolta - többek között a BBC dokumentumfilmjét is bemutatták erről Magyarországon -, hogy interaktív kapcsolatban áll a Hatalmakkal. George W. Bush persze - így hallhatjuk ezt a BBC dokumentumfilmjében Bush bizalmasától is - nem mondta el, hogy a Háttérhatalommal lenne interaktív, hanem azt állította, hogy minden reggel fél órát közvetlenül az Istennel beszélget. Mivel az USÁ-ban az emberek sokkal felvilágosultabbak, mint Magyarországon, így ott ez semmi megrökönyödést nem okoz, mert nagyon általános az ismeret, hogy vagy a Mindenható Isten, vagy valamiféle Isten, vagy pedig legalább földönkívüliek mindenképpen léteznek, és Ő vagy ők irányítják az Emberiséget és annak egész történelmét.

Majd meg fogja ezt érteni a magyarság is. Meg az egész Emberiség. Ez ugyanis Eleve Elvégzett Világterv és Világprogram. Punktum!

Bush alelnökére, a Cathy O'Brien-t többször megkínzó és megerőszakoló Dick Cheney-re visszatérve: elődje Al Gore volt, utódja pedig az Obama-kormány mostani alelnöke, Joe Biden, aki perdöntő szerepet visz abban az Obama-kormányban, amely annak a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK és alapító-főszerkesztőjének, e Cikk írójának, a Molnár F. Árpádnak és tényfeltáró, főleg keresztény munkatársainak az eltitkolásában és intézményesített üldözésében visz meghatározó szerepet, amely HÍRHÁTTÉR minden magyarok első és minden ismeret szerint a bolygó legfőbb HAARP-filmjeit és elmeprogramozást leleplező filmjeit készítette, és akit minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből.

Dick Cheney - aki védelmi miniszter is volt (e funkciót pedig idősebb George Bush alatt töltötte be, aki a belsősök és túlélő Echelon-tanúk beszámolója szerint egyébként pedofil volt) - a következőkben taglalt időkben még nem alelnök, hanem a washingtoni White Hall (Fehér Ház) alelnöki hivatalának a vezetője volt, amit az USÁ-ban "Chief of Staff"-nak mondanak. Főnöke Gerald Ford volt, az Amerikai Egyesült Államok 38. elnöke. Cathy O'Brien elmondja, hogy saját édesapja vitte Wyoming-be, a The Most Dangerous Game titkosszolgálati elit pain játékokra. Cathy O'Brien édesapja ugyanúgy működött, ahogyan azt a magyar polgári és katonai titkosszolgálatoknak kényszerből és ingyen is bármit elvégző úgynevezett monodroidjairól (valószínűleg ezt a kifejezést sem hozta nyilvánosságra senki) is személyesen tapasztaltuk: minden megbízást a lehető leggátlástalanabbul végrehajtanak, egyáltalán, semmiféle morális féket nem mutatva sem ismeretlenek, sem legközelebbi családtagjuk élete iránt. A végrehajtókban egyáltalán semmiféle erkölcs nem manifesztálódik, személyiségük a fülbevalók hatása alatt mintegy megszűnik létezni (a fülbevaló a fülbe helyezhető kicsiny titkosszolgálati hangszóró titkosszolgálati szleng neve), és bármilyen gaztettet végrehajtanak. Azt is személyesen tapasztaltuk, hogy a személyiségüktől megfosztott, legközelebbi családtagjaikat is hóhérkézre vető titkosszolgálati végrehajtók aztán maguktól is igyekeznek mindenben megfelelni az államnak és a Háttérhatalomnak - érezvén annak állandóan figyelő szemeit és eszközeit -, és igyekeznek, hogy moslék szerepükbe minél mélyebben beleélhessék magukat.

Cathy O'Brien az alábbi szavakkal teszi közzé a fent taglalt levadászandó bűnözők láthatatlan - képletesen - parancsnokaként élő Dick Cheney későbbi alelnökkel való találkozását:
"... meztelenül álltam a vadászház irodájában, miután levadásztak és elfogtak. Cheney beszélt, miközben körülöttem poroszkált: "Ki is tömhetnélek és felrakhatnálak a falra (...). Vagy kitömhetlek ezzel (kigombolta a nadrágját, hogy előkapja a hatalmas péniszét), le a torkodon (...)""

Az amerikai alelnök választást is kínált, azaz mégsem:
"Döntsd el. (...) Úgysem te választasz, egyébként is, eldöntöm én helyetted."

Mint arról Cathy O'Brien beszámol, egy idő után észrevette, ahogyan a vér végigfolyik a lábán. Ekkor megkérdezte a későbbi alelnök Cheney-t, hogy használhatja-e a mosdót. A háborús fenevadként elhíresült George W. Bush első helyettesének reakciót Cathy O'Brien így fogalmazza meg:

"Cheney arca kivörösödött a dühtől. Egy pillanat alatt elkapott, nekiütötte a hátam a falnak úgy, hogy egyik keze keresztben volt a mellemen és keze a torkomon, fojtogatott és a hüvelykujjával nyomta a nyaki ütőeremet."

A rituális szexuális játékban elmerült amerikai alelnök Dick Cheney így zihált:
"Megölhetnélek, megölhetnélek puszta kézzel! Nem te lennél az első és az utolsó sem! Bármikor megölhetlek, amikor csak kibaszottul akarom!"

Eztán az alelnök a szexrabszolga Cathy O'Brien-t rálökte egy gyermekágyszerű heverőre és megerőszakolta.

Ronald Reagan amerikai elnök - akinek nemrégiben a Fidesz állíttatott szobrot Budapest Amerikai Nagykövetségével szemben, a tér túloldalán - az amerikai hadsereg katonáinak programozásával is sokat foglalkozott, titkaik változatos kifürkészésével és többek között szexuális ingereken és programozásokon keresztül az amerikai hadsereghez kötésükkel. Az USA kormányában Aquino alezredes egy befolyásos bizalmi személy volt, többek között Ronald Reagan embere.

A napi rutinról eklatáns, ahogyan Cathy O'Brien a Reagan elnökkel való kapcsolatáról számot ad:
"Percekkel azelőtt, hogy lefeküdtem volna Raegan-nel, [Aquino alezredes - a szerk.] beparancsolt egy öltözőbe és egy gyors menetet lezavart velem. Mikor belém élvezett, hátulról megpaskolt és tiszteletlenül ezt mondta: "Vidd ezt a főnöknek!""

Mint azt az elnöki modell Cathy O'Brien elmondja, Reagan elnök személyesen beszélte meg Aquinóval, hogyan lehetne Cathy O'Brient az amerikai hadseregben különféle feladatokra alkalmazni, így például amerikai katonák szexuális kiszolgálására, szexuális kompromittálására és függő helyzetbe hozására, melyhez a szexuális interakciók az egyik eszköz. Itt kerül képbe ismét Dick Cheney, aki legalább több ehhez kapcsolódó project egyik vezetője lett. Cathy O'Brien-t a Cheney-nek való teljes engedelmességre közvetlenül Ronald Reagan amerikai elnök utasította, amikor a Fehér Ház egyik koktélpartiján Cathy-t behívták az egyik irodába, ahol Dick Cheney és Reagan tartózkodott.

Dick Cheney - alig később - itt erőszakolta meg ismét Cathy O'Brient. Cathy O'Brien szavaival:
"Durván elkapott a hajamnál fogva és rádobott egy fekete bőr fotelre úgy, hogy a magas bőrkarfán hátraessen a fejem."Itt az audit" - vicsorgott."

Cathy O'Brien így folytatja:
"Aztán kiakasztotta az állkapcsomat és durván beleélvezett a torkomba."

Cathy O'Brien állkapcsa maradandó sérülést szenvedett; ekkor lett TMD-s, másképpen TMJ-s, ami elnöki és más állami és magántulajdonú szexrabszolgáknál a durva szexhez kapcsolódó fizikai bántalmazások során szokott kialakulni.

A nemi erőszakot követően lépett be Byrd szenátor, Cathy O'Brien egyik gyakori használója, és megkérdezte, hogy Cheney - a szexuális együttlét után - végzett-e az elmekontrollt szabályozó elektrosokkolással? Cheney arra utalva, hogy mindegy, mert úgysem fogadná el a lakosság, hogy ennyi minden történt Cathy O'Briennel, privát körökben a szokványos trágár stílusában csak ennyit vágott oda:
"Nem baszhatta meg egész Washingtont!"

Majd annyit mondott, hogy: "Dolgozni fog. Mondd meg Ronnie-nak [Ronald Reagan-nek - a szerk.], hogy dolgozni fog!"

Byrd szenátor - látva, hogy Cathy O'Brien szája vérzik - elküldte Cheney-t a "kurva anyjába", mivel sérülten - Cathy felhasználhatósága - több dologban korlátozva lett. Aztán - mivel egyébként az elit gátlástalan és szexuális szórakoztatására lett kifejlesztve - ő is behúzott egyet az elnöki szexrabszolgának.

Cathy O'Brien - sérülései miatt - aznap már nem tudott visszatérni a koktélpartira. A Fehér Ház őrei kísérték el. (Mint emlékezhetünk, mostanában pattant ki egy nemzetközi botrány arról, hogy Barack Obama amerikai elnök agyonellenőrzött, agyonfigyelt és agyontesztelt testőrei éjjelente prostituáltakhoz jártak. Mivel ennyi nyilvánosságra került, ennyi volt, amit nem tudtak eltussolni, így az Obama-kormány azt nyilatkozta, hogy hát, bizony, ezért megvizsgálják a dolgot és eltávolíthatják, akik ilyeneket műveltek.)

A Cheney-vel való következő találkozóra szintén az elnöki rezidencián, a washingtoni Fehér Házban került sor. A durva nemi erőszak egy kék színű fürdőszobában került elkövetésre, ahol - mondta Cathy O'Brien - "senki sem hallja az üvöltésemet és a nyögéseimet".

Cheney közölte:
"Byrd azt mondja, hogy szükséged van egy kis verésre. Viszont nem tudom, melyik szerszámot szereted jobban, szóval elhoztam mindet."

Mint azt Cathy O'Brien sorolta:
"Le volt terítve egy lovaglópálca, egy korbács és egy ostor. Gyorsan elvert és keményen..."

A szexrabszolgáknál és az elrabolt személyek esetében tanácsos módszert alkalmazva az elnöki modell Cathy O'Brien is igyekezett Cheney-t gyorsan kielégíteni, de Cheney mást gondolt: elővett egy kokainos sprayt, annak tartalmából fújva Cathy O'Brien torkába, majd orális aktusra kényszerítette.

Miután Cheney elaludt, Cathy O'Brien felöltözött és távozott, mert Cheney - nyilván érthető óvatosságból - nem szerette, ha az alanyok a közelében vannak, amikor alszik. Mint azt a politikai üldözéseknél, az állami pszichiátriai bűntetteknél és a politikai gyilkosságoknál megszoktuk, ahogyan 2006-ban a lakosság elleni rendőrségi sortüzek kapcsán pedig mindenki láthatta: mindezen cselekmények csak annyira voltak titokban, hogy tulajdonképpen semennyire: Cathy O'Brient is kísérettel vitték el, miután végzett a jelenleg Barack Obama irányítása alatt álló, sokat látott Fehér Házban, amely a terveknek megfelelően kerülte el a 2001. szeptember 11-ei kultikus bombázásokat.

De nem csak szeptember 11-én, hanem más téren is bombáztak az amerikai titkosszolgálatok. Cathy O'Brien Echelon-tanú beszámol arról, hogy amellett, hogy saját vaginája elektrosokkolására is beprogramozták, a Ronald Reagan amerikai elnök megbízására, Dick Cheney parancsai alapján számos alkalommal szállították a legnagyobb katonai és nem katonai vezetők szexuális kielégítésére, az amerikai légierő vezetőitől a szárazföldi erőkön át, a NASA-tól a Pentagonig mindenfelé. Egy-egy eseményen a katonai vezetők létszáma 3 és 20 között mozgott. Cheney alatt a fent már említett Aquino alezredes teljesítette Ronald Reagan-nek és az USÁ-nak "hazafias", közpénzekből finanszírozott szolgálatait.

Bár a programozott szexrabszolgák messze zömét - már ha túlélik a megpróbáltatásokat és a sokaknál gyakori életveszélyes szexuális beavatkozásokat - egy idő után megölik, Cathy O'Brien-nek más sorsot Tervezett az Isten: ő lett minden eddigi idők leghíresebbé vált Echelon-tanúja, aki - Mark Phillips-szel, az amerikai titkosszolgálatok korábbi elmeprogramozójával együtt - gyakorlatilag semmit nem titkolják, hogy interaktívak az Amerikai Egyesült Államokat is létrehozó és irányító, rejtélyes háttérhatalommal vagy az azt létrehozó kozmikus erőkkel.

Azzal a háttérhatalommal (és netán annak Superior Hatalmával), amit a Biblia - 2000 esztendővel ezelőtt, a Jézus Krisztus által Kijelentve - titokzatos Nagy Babilonnak, a föld paráznái és utálatosságai anyjának nevezett, aki részeg a szentek vérétől és a Jézus Krisztus Bizonyságtevőinek vérétől.

Ennek a háttérhatalomnak a nyilvánosságra kerülése következik most. Ahogyan a Bibliának Nevezett Ókori Történelmi Dokumentumgyűjteményben a Kozmoszt Irányító Abszolút Hatalom, az Isten Előre és Részletesen - a Jézus Krisztuson és angyalain keresztül (a mai ember földönkívülieknek nevezi őket) - Megprófétáltatta.

Íme, itt vagyunk...
Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu