Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Eltussolta a FideSS a vezető roma újságíró Joka Daróczi János elleni tettleges támadást - Újra Feljelentés a Papcsák Ferenc-féle rendezvény fasiszta pszichopata bűnözői és rendőrpszichopatái ellen!

 

 

2013-02-12.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)
Feljelentők: Molnár F. Árpád (ELI), Domján Tibor, Kovács Adrienn Nikoletta.

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)Tárgy:
EltuSSolt tettleges faji bűnügyekben FELJELENTÉS! Papcsák Ferenc és bandája nácijai támadták meg roma származása miatt Joka Daróczi János vezető újságírótTisztelt Hatóságok! Kérjük a Feljelentésünk illetékes hatóságoknak való továbbítását!

(A fajüldözés elleni fellépés keretében, mellékesen a Fideszes Papcsák Ferenc polgármester szájba rúgásának legalitása tárgyában.)

Elnézést kérünk, ha ismételt fajgyalázásnak tartják, hogy újra elküldjük az ismereteink szerint az összes hatóság által lenyelt (eltussolt) alábbi, 2012. október 29-én már világszerte postázott Feljelentésünket, de mi, fajgyalázók nem óhajtunk leszállni az alábbi - a magyar média által is egy az egyben elhallgatott - bűnügyről, amíg megfelelő büntetőjogi következményei nem lesznek. Megértjük, hogy az Orbán Viktor és Pintér Sándor vezetése alatt a Rákosi rendszer és a II. Világháború óta rekordszinten lerombolt erkölcsű, romlott nemzedék saját értéktelenségét és becstelenségét állandó önmegerősítésképpen akarja letuszkolni az emberjogvédők és a Keresztyének torkán a faji fasiszta értékrendet - ahogy a Nagy Szajháról meg van írva, aki mocskos, undorító serlegéből itatja a Föld lakosait -, de legyen e lerombolt nemzedékben bármekkora fajgyalázás Papcsák Ferenc Fideszes polgármester bandájának hitlerimádó és cigánygyűlölő turulkodása közepette egy roma származású vezető újságíró megtámadása miatt büntető feljelentést tenni, mi, Keresztyének, ahogyan a Rákosi rendszerben és az Orbánt megelőző Adolf Hitler alatt sem voltunk hajlandók meghajolni a fenevad előtt, mert az okádta a gyűlöletet és a fasizmust, most sem fogunk. Mert a mi fajtánk meg ilyen. Ilyen is volt, ilyen most is és ilyen is marad, ha tetszik a Papcsákoknak, Nánási László bács-kiskun megyei főügyészeknek, Pintéreknek és Orbánoknak, ha nem tetszik, ez van és ez is marad.

Igaz, hogy nem a fajtiszta Fideszes Papcsák Ferencet támadták meg, hanem a türelméről és a diplomatikusságáról híres cigány származású vezető újságírót, Joka Daróczi Jánost, és igaz, hogy a faji elmebetegek számára normális, hogy a Papcsák ellen kritikákat megfogalmazó névtelen senki kommentelőket rendőrség hurcolja el, ha pedig Papcsák rendezvényén a Fideszes hitleri elveket képviselő papcsák-párti bűnöző alkatú paranoid és hiszteroid pszichopaták vezető szellemiségű roma újságírót támadnak meg, akkor ahhoz Joka Úr faji alsórendűsége miatt a rendőrség már a helyszínen köztörvényesen falaz, aztán az összes létező hatóság lenyeli a tettleges támadást a náci pártoló Fidesz-rendőrségének helyszíni bűnözőivel együtt, de talán nem veszik rossz néven, ha lélekben már most Péter apostolian felkészülünk Papcsák Ferenc és családja orrba és szájba rúgására, pl. fasiszta származására hivatkozva, hiszen ha Joka Daróczi János Úr ellen a fasiszta támadások egy papcsáki, nyíltan megbukott és azóta is bukó módon fasiszta rendezvényen nem bűncselekmények, akkor Papcsák Ferenc és családja nem származási, hanem minőségi alsórendűsége okán végrehajtott tömeges orrba és szájba rúgása sem lesz az.

Az alábbi Feljelentéshez újabb Munkatársunk is csatlakozik, nem mintha pl. Papcsák Ferenc további erőszakoskodására ne állítanánk elő sürgősen több tucat feljelentőt.

Orbán Viktor és Pintér Sándor sok százszor feljelentett, nyilvánosan a világ minden kontinense ellen évek óta leplezetlenül bűnelkövető nemzetközi magyar hekkerbűnözőiknek a hirhatter.org angliai oldalunk előre bejelentett blokkolását követően - minthogy így a Fideszes fasiszta banda elleni feljelentésünk is elérhetetlenné vált - most erről a helyről olvasható a feljelentés (és látható a video!):
http://siteground189.com/~hirhatte/nemzetkozi_feljelent.htm

A bevezetőt villámgépelte - megmondtuk Papcsáknak, hogy vagy így, vagy úgy, de sajtópiárt fogunk neki teremteni - Molnár F. Árpád (ELI).


Nemzetközi Feljelentés: 8 évig terjedően büntetendő fizikai támadás és rendőri bűnpártolás a Roma Produkciós Alapítvány (Amenca) vezető újságírója, Joka Daróczi János Úr ellen

http://siteground189.com/~hirhatte/nemzetkozi_feljelent.htm


FELJELENTŐK: Molnár F. Árpád
Született: Kecskemét, 1972.11.13.
Anyja neve: Retezár Mária
Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Domján Tibor
Született: Veszprém, 1979.06.22.
Anyja neve: Kovács Irén
Állandó lakcím (nem levelezésre!): 8226 Alsóörs, Szabadság tér 11/1.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Kovács Adrienn Nikoletta
Született: Hatvan, 1980.08.01.
Anyja neve: Serfőző Veronika
Állandó lakcím (nem levelezésre!): 3032 Apc, Bethlen Gábor út 19.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Kovács Adrienn Nikoletta, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.comA HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársaiként, minden magyar idők leglátványosabban hamis váddal üldözött Újságíróiként (többek közt Keresztyén Emberjogvédő, Echelon-Tényfeltáró, Roma Jogvédő, Filmrendező minőségünkben) mi, Molnár F. Árpád és Domján Tibor

az Internet http://www.youtube.com/watch?v=_BCFJDe92qQ címén látható és hallható, valamint további jelen lévő ismeretlen tettesek ellen

büntető feljelentést teszünk

a Btk. 174/B. § (1) bekezdésébe, valamint (2) bekezdésének e) pontjába ütköző "Közösség tagja elleni erőszak" bűntette miatt,

és további büntető feljelentést teszünk ugyanezen filmfelvételen látható és hallható rendőr (ismeretlen tettes) ellen

a Btk. 244. § (1) bekezdése a), b) és c) pontjába, valamint a (3) bekezdés b) pontjába ütköző, úgynevezett Bűnpártolás bűntette miatt.

INDOKLÁS!

2012. október 27-én Joka Daróczi János, az Amenca nevű média, a Roma Produkciós Alapítvány vezető újságírója - ezúttal valószínűleg mobiltelefonnal - filmfelvételt készített a XIV. kerületi Fideszes polgármester és országgyűlési képviselő dr. Papcsák Ferenc, valamint a Jobbik nevű párt politikusai és a két párt szimpatizánsai jelenlétében a XIV. kerületi Turul szobor avatásán történtekről. A Joka Daróczi János Úr által rögzített vágatlan filmfelvételen jól látható és hallható, ahogyan nyilvánvalóan erősen rasszista és szélsőjobboldali (náci) személyek (pártdrukkerek) - látván Joka Daróczi János Úr cigány származását - belekötnek, durva szavakkal illetik, rasszista, náci, származás alapon teljes népcsoportok Magyarországról történő apartheid elüldözésére vonatkozó kifejezéseket, továbbá tömegek származás alapú fasiszta lemészárlására vonatkozó kívánalmat fogalmaznak meg, majd tettlegesen is nekimennek Joka Daróczi Dávid Úrnak, fizikailag bántalmazzák, felszólítják, hogy tűnjön el a helyszínről, telefonját először elveszik (rablás bűntette), majd miután valahogyan visszakerül a kezébe, kiütik abból.

A Turul szobor "ünnepségén" történt fasiszta bűncselekményekről fontos kiemelni, hogy nem egy-egy elszigetelt bűnöző alkatú pszichopata verbális és fizikai, nem egy-egy hiszteroid és súlyosan paranoid antiszociális pszichopata tetteiről van szó, hanem a tömeg legalább fele - annak ellenére, hogy ruházatuk ezt  nem tanúsította, de viselkedésük egyértelművé tette - kifejezetten rasszista, fasiszta, náci pszichopata volt.

Megjegyezni kívánjuk, hogy nem csak Joka Daróczi János Úr filmezett, hanem ahogyan az már a filmfelvétel legelején is látható, mások is, akikbe egyértelműen azért nem kötöttek bele a Fidesz és a Jobbik nevű szélsőjobboldali pártok fasiszta pszichopata rajongói, mert a többi filmező személy nem volt cigány származású. Továbbá: nem mintha bárkinek joga volna bárkit utasítani közterületen, ahol ma már nem csak a rejtett kamerák sűrűjében rögzítenek mindent, mindenkiről, hanem még a hajléktalanok is rendelkeznek videomobiltelefonnal, mivel gyakorlatilag ingyen lehet vásárolni vagy kapni úton-útfélen.

A fenyegetés és az emberi életek származás és politikai identitás szerinti tömeges kioltásának elhangzott fasiszta kívánalmai, továbbá az ismételt és több fasiszta pszichopata személy részéről elkövetett tettleges bántalmazás során látható és hallható, hogy a jelenlévő rendőr Joka Daróczi János Úr békés kérdéseire is elutasítóan lép fel, sőt, Joka Daróczi János Újságíró Urat szólítja fel a helyszín elhagyására, holott a tömeg antiszociális jegyekkel halmozott bűnöző alkatú paranoid és hiszteroid pszichopata tagjai (a nácik) olyan bűntetteket követtek el, amiket a Btk. kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntet, azaz a rendőrnek nem volt mérlegelési lehetősége!

Felhívjuk a hatóságok és az igazságügyi elmeszakértők figyelmét arra az egyszerű és cáfolhatatlan tényre, hogy a rasszizmus és a fasizmus - így a Joka Daróczi János Úr által készített filmfelvételeken látható és hallható elkövetők - a pszichiátriai szakirodalom és diagnosztika szerint legalább antiszociális jegyekkel halmozott, primitív reakciókra hajlamos paranoid és bűnöző alkatú pszichopaták, míg a fasizmusnál gyakori a schizoid personopathia, valamint releváns az előfordulása a paranoiás schizophrenia elmebetegségnek is. Megértjük, hogy az igazságügyi elmeszakértők egész politikai tevékenységét leköti Orbán Viktor és extrémterroista szociopata és bűnöző alkatú pszichopata bűntársa, Pintér Sándor igényeinek teljes körű kiszolgálása, és nem szívesen diagnosztizálnak ráadásul Fidesz- és Jobbik drukker fasiszta bűnözőket és náci elmebetegeket, inkább továbbra is az egészséges keresztényeket és emberjogvédőket nyilvánítják önálló életvezetésre is képteleneknek, de vegyék figyelembe súlyosan antiszociális bűnöző alkatú és megszállottan bűnöző Pigniczki Zsuzsannás pszichopatákként, hogy volt már egy nürnbergi halálper-sorozat, ahol azokat is halálra ítéltük és kivégeztük, akik a hitleri törvények értelmében, az elkövetések idején jutalmat kaptak az ártatlan emberek és az Emberiség elleni bűneikért. Az igazságügyi elmeszakértők viszont jelen törvények szerint is rendkívül gyakran életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő köztörvényes bűntettek tömegeit követik el azok ellen, akik a leplezetlen fasiszta diktatúra és a politikai bűnözés és terrorizmus további formái előtt nem óhajtanak meghajolni, vagy teljesen gyanútlanul bármilyen ügynek véletlen tanúi voltak.

Nagyon sérelmezzük, hogy Joka Daróczi János Úr - akivel egyébként személyesen soha nem beszéltünk, hanem láttuk személyesen dolgozni, beszélgetni, emberjogvédő és népirtás-ellenes rendezvényeken részt venni és újságírói hivatását folytatni, Facebook-tevékenységével rendszeresen találkozunk - mindenhol, mindenkor rendkívül visszafogott, roppant türelmet tanúsító személy volt, az agressziót és az agresszióra agresszióval való válasz lehetőségét még neves roma személyektől is maradéktalanul elutasította, aki ki is zárta még a Facebook-ról is azokat a híres-neves cigány közéleti személyeket is, akik a magyarság rasszista és fasiszta gyűlölködésére és apartheid sorozatgyilkosságaira hatékonyabb összefogásra sarkallták volna a cigányságot, mint amennyit a békés és diplomatikus méltatlankodás és az egyetemes emberi jogok békességes képviselete kifejez. Roppant veszélyes, amikor egy országban a legbékésebb romát is a kormány rendezvényén a kormány hívei támadják meg azért, mert nem elég fehér a bőre színe, minket - keresztyéneket, zsidókat és magyar jogvédőket - pedig azért üldöznek és tartanak nálunk házkutatásokat, bizonyíték-elkobzásokat, életvédelmi és népirtás ellenes rendezvényekről fegyveres elhurcolásokat, totális betiltásokat, rendelik el kényszer-elmeorvosi vizsgálatok sorát, rendszeresen hatóságilag életveszélyesen megfenyegetve, mert nem vagyunk hajlandók Orbán Viktor és Vona Gábor szélsőjobboldali pártvezetők youtube-on tízezres olyan rajongóinak szavait örömteljes gratulációkkal illetni, akik teljesen gátlástalanul éljenzik Adolf Hitlernek a teljes zsidóság és cigányság kiirtására tett tömeggyilkos gaztetteit, és szólítanak fel - Orbán Viktort és Vona Gábort éltetve - a zsidóság és a cigányság teljes kiirtására.

A videofelvételeken látható és hallható események során az ismeretlen tettesek elkövették a Közösség tagja elleni erőszak bűntettét, a fordítva intézkedő rendőr pedig a bűnpártolás bűntettét. Az ide vonatkozó feltétlen jogszabályokat idézzük, és felszólítjuk Ilan Mor Urat, Izrael budapesti nagykövetét, hogy ne tussolja el ezt a bűntettet is csak azért, hogy ismét kiszolgálja Orvbán Viktor magyar miniszterelnököt (akit a világsajtó néhol fasisztának, máskor elmebetegnek, máskor fasiszta elmebetegnek nevez) és Pintér Sándort (Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusát, a magyarországi keresztény- és zsidóüldözések teljhatalmú rendőrminiszterét és titokminiszterét).

Ezúton tájékoztatjuk továbbá Ilan Mor Urat, Izrael budapesti nagykövetét, hogy hivatalos úton keressük meg az izraeli MOSSAD titkosszolgálatot, hogy ebben a bűnügyben és a többi zsidóüldözés ügyében (így a mi folytatólagos üldözésünkben is) teljes felügyeletet és teljes körű ellenőrzést gyakoroljon Ilan Mor és munkatársai ellen, mivel tapasztalataink szerint Ilan Mor Úr az összes lényeges és meghatározó magyarországi állami fasiszta szervezkedésnek és államilag védett keresztény- és zsidóüldözésnek kiszolgálója volt, sőt, a Yad Vashem Világ Igaza rendezvényére közösen mert hivalkodni a magyarországi keresztény- és zsidóüldözések legfőbb rendőri és titkosszolgálati szervezőjével, azzal a Pintér Sándorral, akiről a magyarok már 10 évvel ezelőtt is tudták, hogy Orbán Viktor embereként Magyarország vezető keresztapja, az olajmaffia keresztapja, továbbá tömeggyilkos, aki a budapesti, 100-nál több bombarobbantás mögött áll, aminek sok egyéb mellett az a következménye, hogy a bombarobbantások 98%-ában még álelkövetőt sem mutattak fel, hanem 110 robbantásból körülbelül 3-ban vagy maximum 4-ben prezentáltak elkövetőt, ráfogva, hogy ezt ő és ő követte el. Az összes többi bombarobbantást 100%-ban eltussolták, a tanúkat pedig Orbán Viktor és Pintér Sándor urak elmegyógyintézetekbe záratták illetve meggyilkolták.

A Joka Daróczi János Úr ellen elkövetett, fent részletezett bűncselekmények:

 


Joka Daróczi János, a Roma Produkciós Alapítvány (Amenca) vezető újságírója náci bűnözők általi megtámadása Papcsák Ferenc XIV. kerületi Fideszes polgármester és országgyűlési képviselő által a kerületben tartott Turul szobor felavatásán. Ezt a filmfelvételt hivatkoztuk bizonyítékként a nemzetközi feljelentésnél, amelyet Joka Daróczi János Úr készített. Mint az egyértelműen kiviláglik, a nyílt fasizmus ma már teljesen evidens Orbán Viktor vezető és mellékes politikusai és szavazói tömegeinek köreiben is.

Közösség tagja elleni erőszak
174/B. § (1) Aki mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása miatt bántalmaz, illetőleg erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt
e) csoportosan,
követik el.

Bűnpártolás
244. § (1) Aki anélkül, hogy a bűncselekmény elkövetőjével az elkövetés előtt megegyezett volna
a) segítséget nyújt ahhoz, hogy az elkövető a hatóság üldözése elől meneküljön,
b) a büntetőeljárás sikerét meghiúsítani törekszik,
c) közreműködik a bűncselekményből származó előny biztosításában,
vétséget követ el és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) A büntetés bűntett miatt öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűnpártolást
b) hivatalos személy eljárása során követi el.


Kérjük a hatóságokat a fasiszta bűntetteknek soron kívüli, azonnali és teljes körű kivizsgálását, valamint hogy annak eredményéről minket a törvényeknek megfelelően, továbbá a fasizmussal és a származás alapú népirtással jelenleg egyet nem értő titkosszolgálatok az egyéb konvencionális és nem konvencionális utakon tájékoztassanak, továbbá kérjék Molnár F. Árpád (ELI) véleményét és szavazatait.

2012.10.29., Budapest, Hungary.
Üdvözlettel Molnár F. Árpád és Domján Tibor.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu