Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Exkluzív! 8X8! Profi betörések, bizonyíték-eltüntetések, életveszélyes fenyegetések és rendőrségi akció Monostori Attila politikai üldözött nemzetközi jogász BAUMAG-ügyében 

2012-11-28.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)


Monostori Attila, a BAUMAG maffiabotránya több, mint tízezer közvetlen károsultja ügyének legfőbb és egyúttal nemzetközi hírű ügyvédje, jelenleg politikai üldözött és az egyik legfontosabb tényfeltáró most, 28-án telefonon értesítette a Legbetiltottabb és Előre Bejelentve Legüldözöttebb Média, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA szerkesztőségét, hogy családjával most tették meg a büntető feljelentést, miután a mai nap folyamán észlelték, hogy ismét titkosszolgálati módszerekkel törtek be a ... utca 64-es 64-es szám alatti lakásukba. Az illegális behatolást Monostori úr édesapja észlelte. Az ingatlan ajtaját a betörő(k) nyitva hagytá(k); a rendőrségi helyszínelés hamarosan megkezdődik. Azt nem tudják pontosan, a behatolás mikor történhetett, mert napok is eltelhettek a betörés óta. Monostori Attila nemzetközi hírű jogász, valamint titkosszolgálati és maffialeleplező elmondta, hogy ez már a második eset ugyanebben a 64-es szám alatti ingatlanban. A család azt vette észre, hogy a titkosszolgálati módszerekkel alkalmazott lakásbehatolást követően az iratokat tároló szekrényt felnyitották, abból Pál Gyulára és Kónya Lajosra vonatkozó terhelő iratokat tulajdonítottak el, illetve Pál Gyula okirat-hamisítását bizonyító dokumentumok. Monostori Attila elmondta, hogy a rendőrség az ezen személyek ellen, a BAUMAG-ügy vonatkozásában folytatott nyomozást hónapokkal ezelőtt felfüggesztette.

A neves jogász elmondta azt is, hogy alig ezt megelőzően az irodájába is hasonló módszerekkel törtek be.

Természetesen Monostori Attila úr is összefüggést lát az egy héttel ezelőtt, 2012. november 21-én a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA által rögzített, három nappal később, 24-én publikált és világszerte elküldött Dokumentumfilmünkben prezentáltak között. A Dokumentumfilm Címe és elérhetőségeinek egyike:
2012-11-24. HÍRHÁTTÉR TV: Bomba a BAUMAG-ügyben! Teljes államcsőd fenyeget! - Monostori Attila bizonyítékot robbantott a HÍRHÁTTÉR TV-ben!
(Film, 8 perc 38.88 sec; KLIKK!)

Monostori úr már az imént említett dokumentumfilm felvételekor és utána is megkért minket, hogy az általa számunkra átadott iratbizonyítékokat ne hozzuk nyilvánosságra, viszont rejtsük el úgy, hogy házkutatás során se találhassák meg, mert ilyenkor - ismertette, ami számunkra is evidens, hogy - várhatóan más ürüggyel, könnyen rendezhetnek egy házkutatást, hogy a bizonyítékokat eltüntessék.

Arról, hogy mi is kaptunk a Monostori Attila úrhoz eljuttatott írásos bizonyítékokból, nem tettünk említést sehol. Így egy betörés során az elkövető(k) okkal reménykedhettek abban, hogy úgy tudnak bizonyítékokat eltüntetni, hogy azokról nem maradnak további példányok vagy másolatok.

A mostani botrány azért sem meglepő, mivel azt követően, hogy a Monostori Attila elleni - a BAUMAG-ügy vonatkozásában szervezett - koncepciós per bírósági tárgyalásán történtekről Molnár F. Árpád (ELI), a HÍRHÁTTÉR Keresztyén Emberjogvédő, tehát halmozottan Betiltott és politikai üldözött Alapító-Főszerkesztője, Echelon-Tanú egy Cikket írt és két Dokumentumfilmet publikált, személyesen is érték fenyegetések és életveszélyes fenyegetések, ahogyan ugyanebben a BAUMAG-ügyben halmozottan megfenyegettek Monostori Attila közelebbi és távolabbi ismerősei közül is több olyan közismert emberjogvédőt és polgárjogi aktivistát, akiket mi is jól ismerünk. Ezek között akad olyan is, akinél a megfélemlítés annyira bevált, hogy megszakította a kapcsolatát Monostori Attila nemzetközi jogásszal. A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztőjét, a Molnár F. Árpádot (ELI) egyébként koncepciós perekkel, állami befolyásra elkövetett házkutatásokkal és bizonyíték-elkobzásokkal, lakása elkobzásával, valamint többek között az állami igazságügyi elmeszakértők felbujtásával fenyegették meg, megígérve, hogy őt is elmebeteggé tudják nyilváníttatni, és befolyásuk olyan erős az országban, hogy kényszergyógykezelésre kötelezését is bármikor meg tudják szervezni, amennyiben nem hajlandó Monostori Attilától elhatárolódni.

Monostori Attila egyébként többek között a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Mozgalom (MPNJM) alelnöke, a De Jure Liga alelnöke, a Koppány Csoport tanácsadója.

FIGYELEM!
A fenti Cikk lezárása után, annak publikálásának szó szerinti másodpercében érkezett az újabb hír: az iratok átnézése során közben derült fény arra is, hogy az a dokumentum is eltűnt, amit Monostori Attila úr a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB) mutatott be - a HÍRHÁTTÉR Három Újságírója és 60-nál több, további jogvédő jelenlétében - Kájel Edina bírónőnek, ami egy évekkel ezelőtt egy BAUMAG-károsult olyan levele, amit az írásszakértő megállapítása szerint is saját kezűleg írt az illető, és e levelében feltárja, hogy Kónya Lajos a BAUMAG-károsultak körében azzal kérkedett, valamint kért és kapott pénzeket a kárvallottaktól, hogy ő annak a Kónya István főbírónak a rokona, aki azóta még feljebb lépve a Legfelsőbb Bíróság (LB) büntető kollégiumának vezetője lett, és ezért Kónya Lajos "a magyar bíróságokon mindent el tud intézni".

Azt is el kell mondanunk, hogy ezen pillanatokban az is kiderült, hogy a maffiabotrány publikálásakor a www.hirhatter.org egészét hirtelen blokkolták, a főoldalt, tehát az indexoldalt kivéve minden anyagot elérhetetlenné téve rajta. Aki bármelyik emberjogvédő, Keresztyéni, otthonvédő, tudományos vagy életvédő oldalra kattintana, akkor egy mesterséges, nemzetközileg - tehát több állam szerverét közvetlenül megtámadott - célzott vírus miatt a szerver egy további címet ír az elérési cím után (azt, hogy "?ai=2"), tehát az összes oldalt átirányítja, és a keresett oldal helyett a mellékelt fotón látható szöveg jelenik meg. Tájékoztatjuk a Tisztelt Nézőket és Olvasókat, hogy minden bizonnyal ama az Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hajdu János TEK-vezető által évek óta folytatólagosan védett magyar hekker bűnszervezet az elkövető, amelyik két-három napja megint hiperaktív lett, amely minket is életveszélyesen fenyeget, továbbá naponta követ el évek óta folyamatosan, a magyar kormánynak bizonyítottan a totális tudtával és teljes védelme mellett olyan számítógépes bűntetteket, amiket a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 8 és 10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntet, miközben azok ellen, akik feljelentéseket tesznek ellenük, Orbán Viktor és Pintér Sándor országos körözéssel és elfogatóparanccsal üldözi, minden köztörvényes védelmet biztosítva az egyébként negyed óra alatt lokalizálható elkövetőknek, akik teljesen nyilvános youtube- és Facebook-fiókok szó szerinti tömegeivel rendelkeznek, továbbá világszerte számos bloggal, valamint nyíltan eltulajdonított oldalakkal stb. garázdálkodnak. Mint azt a napokban a Klubrádióban egy hekkervezető is részletesen ismertetette (ugyanazt elmondva, amit a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a Molnár F. Árpád (ELI) feltárt): a magyar hekkerek korlátozott létszámban vannak, csoportba tömörülnek, valójában mindenki megbízásra és pénzért dolgozik, senki nem működik ingyen, és gazdag magánszemélyek és államok állnak a megbízások és a finanszírozás mögött.

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM) ezúton a sok századik FELJELENTÉST teszi meg a leplezetlenül kormánymaffia-ügyben, ezen bűnügyi botránycikket is mellékelve, mint mindig, ismét elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, a magyar és külföldi titkosszolgálatok arzenáljának, több tucat országgyűlési képviselőnek és külföldi diplomáciai követségnek, az FBI számos állami címére stb., mégpedig BÜNTETŐ FELJELENTÉSKÉNT A MINDEZEN BŰNTETTEKET MINDVÉGIG VÉDETT ORBÁN VIKTOR, PINTÉR SÁNDOR ÉS HAJDU JÁNOS TEK-VEZETŐ ELLEN, MINT BŰNSZERVEZET ELLEN.

A HÍRHÁTTÉR Kapcsolódó Irodalmából:
2012-11-24. HÍRHÁTTÉR TV: Bomba a BAUMAG-ügyben! Teljes államcsőd fenyeget! - Monostori Attila bizonyítékot robbantott a HÍRHÁTTÉR TV-ben!
(Film, 8 perc 38.88 sec; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád (ELI)]

2012-10-26. HÍRHÁTTÉR TV: Jogvédők tömegei jöttek Monostori Attila BAUMAG-ügyvéd bírósági tárgyalására (Vajda Attila MPNJM-elnöknek, Magyarország egyik legfőbb jogvédőjének egy HHMM-Filmje)
(Film, 13 perc 22.22 sec; KLIKK!) [Zene: Angela Trianglar "Musica"]

2012-10-22. HÍRHÁTTÉR TV: Pszichiátriai és Erkölcsi alkalmassági vizsgálatot az igazságszolgáltatás összes tagjára! - Monostori Attila nemzetközi jogász, a BAUMAG-botrány károsultjai ügyvédjének HHMM-Filmje
(Film, 14 perc 58.88 sec; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád "ELI"]

2012-10-18. BAUMAG! A legnagyobb jogvédők tömegei tolongtak a világhírű jogász, Monostori Attila elleni koncepciós per bírósági tárgyalására!
(KLIKK a Cikkre!) Cikk: Molnár F. Árpád "ELI"

2012.11.28., Budapest (Bp), Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu