Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

FELJELENTÉS Molnár F. Árpád ellen, mert nem támogatja a zsidók és a cigányok kiirtását, ráadásul gyanús, hogy zsidó!

 

 

 

 

2012-04-23.
[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb. Gyakorlatunknak megfelelően eme FELJELENTÉSÜNKET is elküldtük Orbán Viktor címeire, miniszterelnök-helyettese, pártja, hír tv-je, országgyűlési himpellér, bűnöző és nyíltan terrorista, közpénzeken élősködő parazita, munkakerülő, ingyenélő képviselői címeinek tömegeire. (Mivel újraolvasás nélkül íródott és postáztatott, így apró betűelírást - szám szerint kettőt - utólag javítottunk.]FELJELENTÉS Molnár F. Árpád ellen, mert Orbán Viktor és hívei összes fenyegetése és követelőzése, betiltásai, házkutatások, fegyveres elhurcolások, elkobzások stb. ellenére továbbra sem támogatja a zsidók és a cigányok kiirtását, ráadásul gyanús, hogy zsidó!

Tisztelt Orbáni és Pintéri Hatóságok! Tisztelt úgynevezett Nemzetbiztonság!

Az alábbi linken olvasható az a Cikk, aminek a Címe:

Neonáci szarvasi pedagóguspalánta kívánt félholtra verést a “Csak a szél” rendezőjének, az Ezüst-medve díjat nyert Fliegauf Bencének
http://molnarfarpad.wordpress.com/2012/04/14/neonaci-szarvasi-pedagoguspalanta-kivant-felholtra-verest-a-csak-a-szel-rendezojenek-az-ezust-medve-dijat-nyert-fliegauf-bencenek/

A Cikk alatt olvasható egy hozzászólás, ezzel a tartalommal és paraméterekkel:

Molnár F. Árpád zsidó vagy ember?
köszönettel : egy ember

Karinty Fridi said this on 2012 április 23. at 12:50 du.


[A FELJELENTÉS folytatása - a  szerk.]
Tessenek elgondolni, hogy az okos Orbán-Vona-Hitlerdrukker magyar ember csodás turultáji ősmagyar hazafi beszédére A HÍRHÁTTÉR Orbán Viktor tekintetes Fasiszta Úr és Vona Gábor Mélymagyar Hitlerista Fasiszta Úr által üldözött Keresztyén Emberjogvédői az alábbit válaszolták, pedig oh, mennyire magasztosak és okosak is a magyarok! Ah! Bárcsak A HÍRHÁTTÉRESEK is ennyire fasiszták, idióták és orbáni-vonista-hitleri csőcselék és söpredék lennének! Ah, de hát nem mindenki lehet Fideszes vagy Jobbikos! Ah! Be hát nem mindenkiből lehet fasiszta orbáni-vonista-hitleri primitív zsigeri bukott antikrisztus csőcselék!

A válasz ez volt:

Köszönjük a kérdést: a HÍRHÁTTÉR újságíróinak egy csapata válaszol: nos: a nácik nem mennek a Paradicsomba, akármennyire imádják a magyarok az ilyen szavakat és kifejezéseket, mint “Hitler”, “fasizmus”, “nácizmus”, “népirtás”, “zsidók kiirtása”, “cigányok kiirtása” stb.
   1. El kell oszlatni egy magyar félreértést: nem mindenki zsidó, aki nem akarja kiirtani a zsidókat és a cigányokat. Ezt a magyarok nehezen értik, mi pedig büszkék vagyunk az ostobaságukra, mert minket emel. Tehát a fasiszta az csak egy ösztönállat, lelketlen goj, tehát barom, az emberjogvédő pedig nem feltétlenül zsidó, noha gyakran zsidó is. Ön szerint mindenki zsidó, aki nem akarja a kiirtani a zsidókat és a cigányokat? Mert akkor mindenki, aki több, mint egy állat, zsidó akar lenni.
   2. A máikra a válasz: nos: Molnár Úrnak mind az intellektusa, mind a stratégiai tudása, mind a stílusa és az ember-, valamint Istenszeretete, mind a külseje azt sejteti, hogy zsidó. Ezért is rendelhette Orbán Viktor és fasiszta csőcselék bandája a Molnár F. Árpád ellen fasizmus hamis vádjával egyik házkutatást a másik után, ugyanis mint írtuk: Magyarországon zsidóperek folynak, amilyeneket Hitler tett a II. Világháború előtt.
   3. Egyetértünk a fasiszta magyarsággal abban, hogy a HÍRHÁTTÉR tudását, felkészültségét, szakmai képességeit és haderejét feltétlenül külföldre kell vinni, és felvirágoztatni azokat a népeket, akik megbecsülik a tudást és a hatalmat. Tehát úgy döntöttünk, hogy hitlerista fasiszta csőcselék nép úgy járjon, ahogyan Hitler csőcseléke járt, amikor a gyűlöletállat, a goj, tehát barom kiüldözte a tudást az USÁ-ba és Palesztinába, ott aztán létrehozták Izraelt, az USÁ-ban feltalálták az atombombát, és megnyerték a Világháborút. A lelketlen barom goj fasiszta faj pedig maradt söpredék és csőcselék. Úgy véljük, az Isten nagyon IGAZSÁGOS Döntést Hozott, amikor a fasiszta fajból akkor is, meg most is hülyét Csinált és Csinál, ahogy évekkel előre Bejelentettük ezen folyamatokat.
   4. Azt is véljük, hogy szégyen lenne, ha a Molnár Úr ezek után magyar lenne, nem pedig zsidó. Egy próféta egyébként sem lehet magyar, hanem az Emberiség követe, tehát ahogyan az ókori próféták voltak, zsidó.

Köszönjük a kérdést, és sajnáljuk, nem nyer felvételt az örök életbe. Azt Állítja a Forrás, hogy ön Eleve arra lett, hogy Elveszítse az Életet és a vele járó összes elmúlhatatlan Dicsfényt és Boldogságot.

Molnár F. Árpád said this on 2012 április 23. at 3:04 du.[A FELJELENTÉS folytatása - a  szerk.]
Azonnali vizsgálatot követelünk az ügyben, mert szemmel láthatóan Molnár F. Árpád továbbra sem hajlandó sem Orbán Viktort, sem Vona Gábort és fasizmusukat szolgálni, és minden ellene irányuló terrorcselekmény (Btk. 261. § (1) b)) és megfélemlítési kísérlet stb. után sem hajlandó pártolni a zsidóság és a cigányság kiirtását! Ez egy igazi magyar számára tűrhetetlen! Sem párt, sem népirtás?! Hát mit képzelnek magukról ezek a pártonkívüli Emberjogvédő Keresztyének?! ÉLJEN A PÁRT! HAJRÁ ORBÁN VIKTOR, VONA GÁBOR ÉS FASISZTA CSŐCSELÉKE! ELŐRE AZ ELŐRE BEJELENTETT NEMZETBIZTONSÁGI BUKÁSHOZ!

Ráadásul találtunk egy képet, amin egy zsidó mellett áll, és mindketten mosolyognak! Ráadásul EGYMÁSRA! EGYMÁSRA MOSOLYOGNAK!!! Hát nem felháborító?! A zsidón kippah és Dávid-csillag is látható! Oh, ha ezt Orbán, Vona és fasiszta csőcselék szavazótábor népirtó idióta szennybandája meglátja! Ajaj, mivé lesz így az ország, ha még mindig akad olyan, aki nem tagadja a Holocaustot, és nem akarja közben kiirtani a zsidókat és a cigányokat! RáadÁsul okos, nem olyan, mint a primitív, fasizmusból fasizmusba, népirtásból népirtásba bukott magyarok!

Vigyázzatok, nácik! Mert aki nem náci, az nem zsigerből idióta, hanem okos intellektuális lény! Nincs annál veszedelmesebb Pártunkra és kormányunkra, mint az ész és az erkölcs! Tanuljátok meg, idióták, hogy a morált és az észt - ha nem irtják ki, mert a nácik nem elég erősek -, akkor nem csak Pártunkra és kormányunkra, de az egész fasizmusra halálos veszedelem! HÍVJÁTOK ORBÁNT, VONÁT ÉS A SZENT KORONÁT BILINEK HASZNÁLT NÁCI IDIÓTÁIT (Klikk!), MERT EZ TARTHATATLAN!

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.