Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Súlyos büntetés

"Akinek nem inge, ne vegye magára"

(Gyarmati József cikke)

 

 

 

 

 

 

2012-02-14.

Szerkesztette: Domján Tibor (obama, orbán, a CIA és az általuk médiapropagált extrémnáci antikrisztusi sátán-tenyészet által BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, KTÜSZ-alelnök, Filmrendező, Világszintű Echelon-Leleplező)

 

 


Gyarmati József életének java részét egészségügyi dolgozóként, mások ápolásával és ellátásával töltötte. Jelenleg rokkantnyugdíjas, szegénység és kilakoltatás fenyegeti.

 

Súlyos büntetés a magyar népnek, hogy ilyen vezetői vannak! Meddig tűr a nép? Egyre több a szegény ember, aki milliós tömegével szabad prédája az uralkodó osztálynak. A jelen politikai és gazdasági viszonyok egyenlőek a kizsákmányolással. Ez nem morális. Magyarországnak nincs jövője, csak múltja … A jelen rendszerben sportot űznek az áremelésből, a népirtásból. Hazánkban az átlagember nem érték. Az embert országunkban soha nem méltányolták tudása és munkája alapján. Erre bizonyíték, hogy a magyar tudósaink, színeszek stb. visszamenőleg is külföldön elismert és megbecsült emberekké váltak. Akaratlagosan teszik tönkre és taszítják a nyomorba az embereket vezetőink. Meddig tűr még a nép?! A növekvő szegénység ellenére vezetőink mosolyogva szavazzák meg maguknak a „jó munkájukért” megjáró milliós jutalmakat. De a törvényekkel, - melyek az átlagembereknek ítélet – cinikus és gátlástalan vezetőink miatt sorsunk meg van gyalázva. Vajon beszélhetünk-e demokráciáról, jogbiztonságról, létbiztonságról, szólásszabadságról – egy olyan társadalomban, ahol a választó polgárok tömegei élnek embertelen körülmények között, halmozottan hátrányos helyzetben, hiszen éppen rájuk mérte a legnagyobb csapást a rendszerváltás. A jelenlegi árakhoz képest – a bérek, nyugdíjak, segélyek olyanok, mint a koporsó – nem lehet kijönni belőlük : Ez az alapvető emberi jogok sárba tiprásával egyenlő.

 


Gyarmati Úr nem csak a munkájában volt figyelmes az elesettekkel és a problémákkal küszködőkkel, azóta sem csak a saját érdekeit képviseli megszólalásaiban.

A magyart a magyarral állítják szembe. Az emberek egyre pesszimistábbak, mert bizonytalanságot, félelmet és elégedetlenséget keltenek bennük. A hatalommal való visszaélés nem joggyakorlat, hanem jogsérelem (jogsértés)!

A jog köszönőviszonyban sincs az igazsággal. 

A rendszerváltás óta tulajdonképpen egyfajta hatalmi téboly uralkodik el a politikai szférában, s az egyszerű emberek azóta folyamatosan érzékelik annak a létbiztonságnak a hiányát, amely az elmúlt rendszerben, annak minden ellentmondása és hibája ellenére fellelhető volt. Az igazság kimondása sokszor gyűlöleteket szül… Akkor csak a Szovjetuniónak nyaltunk, ma kapitalistáknak (EU-nak) kell megfelelni. De nekem rövid a nyelvem és más az elvem…  

Magyarország mindenkinek ki van szolgáltatva.  

Ha be kell tartanunk az EU-s szabályokat,  törvényeket, előírásokat, akkor mi is kapjunk EU-s béreket és nyugdíjakat, illetve életszínvonalat. Mióta EU tagállam lettünk (nyolc éve) azóta egyre rosszabbul élünk. Azaz EU = Egyre Undorítóbb minden  


Számos helyi lapban sikerült megjelentetnie néhány írását, melyekben igyekszik felhívni az emberek figyelmét a legszegényebb és legjobban kihasznált társadalmi rétegek sanyarú helyzetére.

 

Az MSZP-Fidesz azt ígérte, hogy országunknak jó lesz, csak az első négy év lesz nehéz, azóta egyre rosszabb. Az országházban minisztereink, politikusaink egymás magánéletében vájkálnak, s ezzel elterelik a közvélemény figyelmét a komolyabb bajokról. Magyarországon miniszterekről, politikusokról, köztisztviselőkről, a jog embereiről, rendőrökről, üzletemberekről, stb. vezető beosztású emberekről derül ki időként, hogy milliós, milliárdos sikkasztások, korrupciós ügyek kötődnek hozzájuk. De a hatalomnak, a kiváltságos helyzettel való visszaélés nem csak rájuk jellemző, hanem például a szolgáltatókra is, és ha a szegény kiszolgáltatott, - egyre inkább növekvő számú réteg – nem fizet, mert nem tud, a szolgáltatást megszűntetik. A munkáltatók is visszaélnek pozíciójukkal, hatalmukkal, a munkavállalókkal szemben. Kevesebb bérért dolgoztatnak, gyakran bejelentés nélkül, s ha nem tetszik a dolgozónak valami, könyörtelenül kirúgják, munkanélkülivé válik. Vajon ki segít a szegény embernek? Eladták a stratégiai fontosságú gázt, vizet, villanyt, repülőteret, minden gyárunkat megszüntettek rabszolgákká lettünk saját hazánkban.  

 


Aki lelkiismeretesen belerokkan a túlórákba, az általában semmi jóra nem számíthat Magyarországon.

A segítő készség ezekben az emberekben annyi, mint medvesajtban a brummogás … Több fórumhoz és tehetős, gazdag emberhez is fordultam segítség kérés képen. De csak EU-ban volt részem azaz El Utasításban – mivel én is a szegények népes táborába tartozom, aki ettől az országtól semmiféle segítséget nem kapott. Mert nem csak a vezetőkre nem lehet számítani, hanem valójában senkire sem. Hiszen a vezetők, a gazdagok önzőek, közömbösek, fukarok, beszűkült a látókörük, csak a saját érdekeit nézik. Nem azokét, akik megválasztották őket. Egyetlen biztos pontja van az életünknek, s ez a halál. Sokasodnak a kéregetők, hajléktalanok, nincstelenek és az öngyilkosok. Ez a kormány hibája. Ez már tendenciózus azt kell hinnem. … Kegyetlenség a bajba jutottakon nem segíteni. Becsületes, tisztességes munkával normális körülményeket, egészséges életmódot biztosítani nem lehet. Például le lehetne mondani a magas fizetés egy részéről a rászorulók javára …

Több száz milliót, milliárdot becsületesen nem lehet megkeresni, csak „manipulációval” szerezni. Egészségügyben dolgoztam szakképzettként – havi 280-300 órát. Kötelességem volt segíteni mindenkinek hivatástudatból, akinek szüksége volt rám. Rajtam, rajtunk ki segít? A szegény embereknek lenne egy kis remény, ha az „élet” nem lenne olyan kemény. Sem hitem, sem reménye, dolgoztam keményen, s maradtam szegényen.  

Az ország szociális, gazdasági helyzete tragikus és drámai. Meddig tűr még a nép? Ébresztő! Sem fiatalnak, sem a felnőtt embereknek nincs jövőképük. Mindenki menekül az országból! Az elmúlt öt éven belül hazánkban volt Hepatitis és madárinfluenza elleni védőoltás – a „kormányt” is be kéne oltani veszettség ellen. Korra, nemre és iskolai végzettségre való tekintet nélkül a lakosság 80 %-a elégedetlen a jelen helyzettel.   

A pártoknak acsarkodás, egymásra mutogatás, a nemzet megosztása helyett össze kéne fogni végre, mert a külső ellenségek egyre erősödnek és ha mi is egymásnak esünk, elveszünk. Térjünk már észre emberek, fogjunk össze, veszélyben a haza és ez nem vicc. Ez a „véres kard” nagy valós!!!  

Pécs, 2012. január 10.

Gyarmati József, Pécs 


Gyarmati Úr a publikálás előtti napon felhívott telefonon, és kérte, hogy korábbi írását - amennyiben van rá lehetőség - szeretné kiegészíteni.

 

Utóirat:

"Kedves Tibor, azzal szeretném még kiegészíteni a cikket, mert ugye az államot képviselő gazdasági miniszter álláspontja még nem volt hivatalosan kijelentve - miszerint tehát meg lehet élni 47 ezer forintból, nos aki ezt így gondolja, az elmebeteg, az nem normális. Továbbá levelet írtam Orbán Viktornak azzal az ötletével kapcsolatban miszerint meg akarják vonni a rokkantnyugdíjasoktól az utazási kedvezményt. Tudja Tibor, egy rokkantnyugdíjasnak ez az egyetlen lehetősége, hogy eljusson A-ból B-be, esetemben, hogy én feljussak Pécsről Pestre egészségügyi kivizsgálásra, hogy ingyen utazhatok. Amennyiben ezt is elveszik, teljesen ellehetetlenítik a hozzám hasonló embereket, akik a magyar embereket - és ezáltal magyarországot szolgálva rokkantak bele a túlórákba - éhbérért az egészségügyben. Ez lenne a hálája és köszönete ennek az országnak mindazok számára, akik évtizedeket dolgoztak az országért? Hiszen azért emelik fel a nyugdíjkorhatárt is 65 évre, hogy lehetőség szerint ne kelljen nyugdíjat fizetni az embereknek, ugyanis a legtöbb, az egész életét átdolgozott ember egész egyszerűen meg sem éri ezt a kort, köszönhetően az egyre elképesztőbb állami intézkedéseknek. Köszönöm, a lehetőséget a megszólalásra."
 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

  z

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.