Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Halál és pusztulás a szeretet ünnepén - A horror karácsonya (Írta: 2012.12.12.)

 

 

 

 

 

2012-12-13.
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)


"Boldog Karácsonyt!" "Kellemes ünnepeket!" "Boldog Új Évet!" - Több olyan mondat, amit majd egymásnak mondanak az emberek az év vége felé haladva. Vajon csak kimondják, vagy valódi érzelmek is csatlakoznak a szavakhoz? Csak tudnám, kinek lesz még boldog a Karácsony? Ki tudja még boldognak és elégedettnek érezni magát? Szerintem aki tudja, mi folyik itt, az már biztosan nem. És az nem fog karácsonyosat sem játszani odahaza. Sokaknak sajnos a karácsony a halált hozza meg, a megváltó halált, ami véget vet szenvedésüknek, legyen szó emberről, legyen állatról. Sajnos a világ embereinek fontosabb, hogy díszkivilágított utcákon andalogva csodálják a Karácsonyt, a Szeretet Ünnepét ... A Szeretet Ünnepét ... miközben tömegével halnak éhen és fagynak meg emberek. Hát hol itt a szeretet? A szeretet nem arról szól, hogy megmondjuk, hogy mit kellett volna tennie annak az embernek és mit nem, hogy ne kerüljön utcára stb., hanem arról, hogy enni adunk neki, esetleg megpróbáljuk tél idejére meleg helyre juttatni. Hogy segít az ország azoknak, akik élet-halál között lebegnek. Miért fontosabb, hogy díszbe legyen bújtatva az ország? Fontosabb ez annál, minthogy segítsünk embertársainkon?

Még biztosan vannak olyan családok, persze nagyon sokan vannak ilyenek, akiknél meleg van, meghitt karácsonyi vacsora után kibontják az egymásnak vett ajándékokat, szeretettel köszöntik egymást stb. és hasonló hülyeségek. Másnap pedig ismét kezdődhet a családi terror. A feleség legyen újra csak egy cseléd, egy-két pofon a gyereknek, a lényeg, hogy karácsony este játsszuk el, hogy szeretjük egymást és minden szóljon csak a pénzről, hogy veszünk egymásnak valami ajándékot és 'jaj, de szeretlek téged' címén odaadjuk. Az emberek hihetetlen, hogy mennyire nem veszik észre, hogy minden a pénzről a szól és teljes mértékben irányítva vannak. Mivel nem ismerik fel, hogy hogyan manipulálják az elméjüket, így sokan rohannak a bankokba hitelt felvenni, amiből majd karácsonyi ajándékot vásárolnak. Az elmeirányítás egyik legfontosabb eszköze a tv. Minden fontos dolgot elhallgatnak, de rendkívül hatásos módon tudják azon keresztül az embereket rávenni olyan dolgokra, amikre vagy semmi szüksége az emberiségnek, vagy halálosan káros is. Aki szeretne többet megtudni az elmeirányításról, elmeprogramozásról, a Hírháttér számos, rendkívül elismert filmjei és korábbi cikkei között bőven talál tanulmányozni valót. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki akar többet megtudni a világról. És még egy fontos dolog! Ne vegyünk hitelre ajándékot! Nem az ajándék a fontos! Másképpen is kifejezhetjük ha szeretünk valakit!

A szeretetről nekem egészen más jut az eszembe. A szeretet mindig, mindenhol érezhető. Nincs köze semmihez, egyetlen tárgyhoz sem, csak maga létezik a szeretet, mint érzés, ami nem köthető pénzhez, élethelyzethez, eseményhez. Mindig létezik és korlátlanul részesedhet belőle mindenki. A szeretet ne egy estéről szóljon! Ne a pénzről szóljon. Sajnálom, hogy a pénz ennyire beleszőtte magát a Karácsonyba, a szeretet ünnepébe, így, sajnos, megmérgezte, halálos méreggel itatta át ezt az ünnepet, ami még ma is szép lenne vagy lehetne. Mindenki szereti vagy szerette a Karácsonyt. Én is. De mára úgy gondolom, nem mehetünk el tovább csukott szemmel a világ mellett, és nem játszhatunk felhőtlenül karácsonyosdit, mintha minden rendben lenne. Hát mikor fogják észrevenni az emberek, hogy nincs helye ünneplésnek, nincs keresnivalója eljátszott, meghittnek mutató családi estéknek sem Karácsonykor, sem pedig más estéken addig a pillanatig, amíg ez a fajta tébolyult felfordulás a mozgatója a világnak és legfőképpen az országunknak. Őszinte szívvel remélem, hogy egyre többen leszünk azok, akik végre látják a világ valódi arcát, és mondják azt, hogy ez így nem jó, és nem csak saját maguk lesznek a legfontosabbak, hanem mindenki, egyöntetűen. Nincs helye ünneplésnek a háború közepén. Senki nem ünnepelne, ha látná, mekkorára nőtt a hatalom a gonosz kezében. Csak és kizárólag akkor ünnepelhetünk, ha ismét kivirul a világ, de nélkülünk nem fog ez megtörténni.

Miután beköszöntött a tél, harminc ember halt meg két nap alatt, a saját lakásában, a hideg miatt. Egyre többen vannak, akik nem tudnak mivel fűteni az otthonukban és az éj leple alatt egyszerűen kihűlnek és meghalnak. Így fejeződik be az életük ezen a földön, amíg mi otthon karácsonyosat játszunk és az legnagyobb problémánk, hogy a 25 fok melegben jaj, de fázunk egy kis rövid ujjú felsőben. Komolyan, a legtöbb embert ki kéne vágni a kis ruhácskájában az Északi sarkra. Mindenkit, aki nem képes együtt érzésre és nem veszi már tényleg észre, hogy tenni és tenni kell mindenkiért! MERT CSAK EGYMÁSRA SZÁMÍTHATUNK!!! HA MI EMBEREK NEM FOGUNK VÉGRE ÖSSZE, VÉGÜNK LESZ ELŐBB-UTÓBB ÉS NEM NAGYON LESZ KIVÉTEL EZ ALÓL!!!

Többen az utcán fagynak halálra. Persze, nekik segíteni nincs pénz, eközben Budapesten az Andrássy út teljes kivilágított díszpompában tündököl. Ha megnézzük, hogyan van feldíszítve országszerte Karácsony alkalmából az összes nevezetes város, és még a legkisebb porfészek falu is, elgondolkozhatnánk: vajon ez mennyibe kerül? Miért ez a fontos, amikor emberek halnak meg mellettünk? Gyerekek éheznek és vannak ugyanúgy a halál torkában! Kilakoltatott családok fognak megfagyni tömegével, még ezen a télen. A hivatalos állami kézben tartott média hallgat az összes ilyen esetről. Minden erejükkel megpróbálják eltitkolni, ami az országban zajlik jelenleg. Akik vidéken élnek, és nem tudnak olyan körökben mozogni itt, Budapesten, hozzájuk tényleg el sem jutnak a valódi hírek.

Nem szabad hagyni tovább, hogy azt tegyék velünk, amit akarnak! Lássátok végre azt, amit eddig nem! Kezdjétek el észrevenni az összefüggéseket, és lépjetek ki abból a képzelt helyzetből, ami arra késztet, hogy ne tegyetek semmit, hogy ne cselekedjetek!!! Én ezt kívánom mindenkinek így az év vége felé!

Mert boldog új évet csak akkor kívánhatnék, ha végre felébrednének az emberek és észrevennék, hogy szükség van rájuk! Mindenkire szükség van, kivétel nélkül! És addig nem lesz boldog évünk, csak gyötrelmesebb és rosszabb, amíg a gonosz van hatalmon és szerez egyre nagyobb erőt és ezáltal irányítást.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu