Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Hatalom, erő, népakarat, elmeprogramozás, teremtés

 

 

 

 


 

2012-12-20.
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)
 

Hatalom, erő, népakarat, elmeprogramozás, teremtés

(Először szüntessük meg a problémákat, azt, ami nem jó a világban és úgy fog a számunkra is kedvezőbbé válni a helyzet az élet minden területén)

A karácsonyi ünnepek közeledtével ismét tanúi lehetünk népi butaságunk teljes elburjánzásának, a felsőbb hatalom által elmeprogramozás alatt élő világunknak, hogy mennyire nem ismerjük fel a kezünkben lévő erőt, hogy mi vagyunk, akik...

Teljesen elsötétült az emberek elméje, mesterségesen tartják őket egy burokban, amiben azt érzékelnek és látnak, amit eldöntenek a számukra. Pedig mégis mi vagyunk azok, akik egy szempillantás alatt megváltoztathatnánk az egész világot. Mindent, amit csak akarunk. Pillanatok alatt véget tudnánk vetni annak, hogy éhezés legyen a földön, hogy emberek azért halljanak meg, mert nincs mit enniük.

Gyerekek félig halottan látják maguk felett a dögkeselyűket körözni, akik csak arra várnak, hogy végleg kihunyjon belőlük az élet, és szétmarcangolhassák legyengült, lefogyott testüket. Hogyan hagyhatjuk mi ezt? Ezt nem a kormányoknak kell megoldania, hanem nekünk! Nekünk, embereknek kéne egyöntetűen dönteni arról, hogy segítünk-e vagy tovább nézzük a borzalmakat és sopánkodunk egy két percig, aztán visszatérünk mindennapi teendőink közé. Rengetegen vagyunk. Ha mindenki segítene, ez nem történne meg soha többé. Soha nem is szabadna ilyesminek megtörténnie, és meg fogjuk "fizetni" ennek az árát, mert mi hagytuk, hogy így legyen!

Hogyan lehet egyszerre a világban gasztronómiai kultúráról, főzőműsorokról, különféle evőversenyekről, ugyanakkor éhenhalásról beszélni? Hogyan tudnak emberek nyugodt szívvel szakácskodni tv műsorokban, éttermek a legegyszerűbb kenyérszeletet kidíszítve irdatlan pénzekért eladni; arra gondolok itt elsősorban, hogy mindenre van pénz, amire az ember akarja, hogy legyen. Ha az emberek támogatnák azt, hogy ne legyen soha többé éhező ember a földön, az úgy is lenne, de sokan csak félrenéznek, amikor ilyet látnak!

Itt van például a Karácsony, a szeretet ünnepe. Az emberek lélek veszejtve rohannak a nagy bevásárló központokba és össze vissza vásárolnak mindent, olyan dolgokat is, amire semmi szüksége nincs sem neki magának, sem pedig a család bármelyik tagjának, mégis megveszi, mert karácsony van, és valamit venni kell - elmeprogramozás -, valamit venni kell!!! Mert a karácsony nem a szeretetről szól, hanem arról, hogy ki, mit vesz  a másiknak, és milyen ajándékot kap. A szeretet pedig arról szól, hogy kinek mennyi pénze van és ki veszi a nagyobb ajándékot. Mert valakitől kapott a másik egy tv-t, vagy számítógépet. A család másik tagja pedig sehol nincs mellette, mert neki nem volt pénze és csak egy doboz csokoládét tudott neki ajándékozni.

De az is már egyenesen borzasztó, amit élelmiszer vásárlás címén követnek el az emberi szörnyek. Egyszerűen borzasztó hogy hogyan vásárolnak össze minden moslékot, hogy aztán egész nap tömhessék a pofájukat mindenféle ocsmány műanyaggal, és akkor is tovább esznek, amikor már egy falat sem férne beléjük, de akkor is, és azért is eszik, mert karácsony van és enni kell. A másik ember meg éhen hal a világ más területén vagy a szomszédságukban is esetleg. A torkosság főbűn!!! Pont ezért!! Nézzétek meg, mit tett az emberekkel!!! Mit tett veletek, emberek!!! Mivé lettetek??? Egyedül eszitek meg talán tíz ember táplálékát, csak mert karácsony van. Mellettetek pedig éhen hal egy másik ember. Éhen hal!!! Sokan erre azt mondanák: "nem az én dolgom". Nem az ő dolga. De bizony, az övé, és mindenkié... pont ez a lényeg. Ha magunkénak éreznénk a problémákat, akkor ilyen tébolyult magatartásformák fel sem ütötték volna a fejüket a világban!!!

Hát ezért működik az élelmiszeripar, ezért ölik halomra az állatokat is. Mert mindenki támogatja, mindenki vásárol, őrültek módjára, karácsonykor és máskor is. Amit az ember támogat, az lesz sikeres!!! Nézzétek meg, mi folyik a világban!! Mindez miattunk van!!! Mi támogatjuk!!! Mindenki támogatja!!! A nép az, aki a rendszert fenntartja!!! Nem a kormány a hibás a legjobban. Az emberekkel van a baj!!! Nagyon nagy baj van velük!!! Amíg az énközpontúság van mindenkiben ennyire betáplálva a háttérhatalom által, addig nem tudunk önzetlenül segíteni. Minden reklám a tv-ből tovább programozza belénk azt, hogy még ennél is jobban legyünk önzőek, mert "megérdemlem" , "jár nekem" stb. Mindig, mindenhonnan ezt sulykolják belénk: én, én, én. Én vagyok a fontos, a többi nem számít. Nem így van. Ezek az aprónak tűnő, de nagyon hatásos programozások, amiket reklámokba, plakátokra, filmekbe, műsorokba rejtenek, és amik észrevétlenül belemásztak az elménkbe, teljesen elfordították az embereket attól, hogy segítsenek egymásnak. Nem tartják a sajátjuknak a másik baját, problémáját, pedig valaki problémája, az egész világ problémája. Annak fogja "kinőni" magát. A világon egyöntetűen együtt kell megoldani és helyretenni azt, ami nem jó. Meg kell gyógyítani a világunkat! Meg kell gyógyítani saját magunkat!

Számtalan más módokon programozzák még az embereket, vannak elképesztő, brutális alkalmazások, amiket talán aki még nem hallott róla, el sem hisz. A világon egyedülálló módon és elsőként Molnár F. Árpád készített dokumentumfilmeket az elmeprogramozásról. Mind a mai napig külföldi Echelon-Tanúkkal tart kapcsolatot, és a legtöbb személy ilyen ügyekkel őt kereste fel az évek során.

A minap sétálva azt láttam, hogy az egyik kávézó előtt, az utcán egy hősugárzó állt. Arra a célra lett odatéve, hogy a kávézóból kilépő vendég - amíg elszívja a cigarettáját - addig se fázzon. Na tessék, emberek. Itt van a kutya elásva...

A másik dolog: rengeteg pénzt lehetne például megspórolni azon, ha nem lenne fűtve telibe egy egész bevásároló központ, csak mondjuk például a benne lévő üzletek; rengeteg irdatlan mennyiségű pénz szabadulna fel. Nem megszorítások kellenek, hogy a nyomorult ember még nyomorultabb legyen, hanem pár megfelelő döntés és lépés. Meg kell szüntetni a fűtést a bevásárló központokban, és nyugodtan lehet kabátban sétálni bent. Amint belép az ember oda, azonnal veszi le a kabátját, mert elviselhetetlen a hőség. Ez nagy mértékű pazarlás; kötelezni kéne az azonnali fűtés megszüntetésére a bevásárló központokat a folyosókon és a hatalmas belső területen. Jól mondta ezt a napokban Hankiss Elemér, hogy "minden csak döntés kérdése"! Minden csak döntés kérdése! Mit akarok tenni? Hogyan akarom tenni?Azzal kell kezdenünk a jó döntések sorozatát, hogy nem magunkról kezdünk el elsősorban gondolkozni. Hanem először szüntessük meg a problémákat, azt ami nem jó a világban és úgy fog a számunkra is kedvezőbbé válni a helyzet az élet minden területén!!!

Az is elgondolkoztató, miért nem vihet egy irodai dolgozó szendvicset ebédre? Nem azért, mert belehalna, ha egy otthon készített szendvicset kellene elfogyasztania, hanem azért, mert lenézné a többi pökhendi, felfújt alak, akik általában diplomata táskával a kezükben, fölényes és lenéző viselkedésükkel a világ szégyenei, mert ilyen a mai irodás ember a felsőbb szinteken; felsőbbrendűség, az "én" vagyok valaki érzése kíséri. Kötelező étterembe járni a többiekkel, vagy drága kávézókba. Ezáltal aktív rendszer fenntartókká válnak, mert nagy pökhendiségükben elfelejtenek gondolkozni, pedig állítólag okos emberekről van szó.

Éhező emberek élelmiszersegély gyűjtése szerintem ott kéne, hogy tartson ma, hogy például egész Európa összes zöldségese napi szinten egy kiló gyümölcs felajánlását eljuttatja az éhezőknek. Mindenkinek ki kell vennie a részét, mert csak így oldható meg a probléma, nem néhány alapítvánnyal, aki még a saját zsebére is dolgozik. Ez vonatkozhatna a pékségekre és a többi vállalkozásra is. Egy kiló senkinek sem veszteség, de életeket  menthetne. Ha csak azt küldenék el, amit kidobálnak például egész Németországban napi szinten, már nem lenne annyi halálos áldozata az éhezésnek! De inkább kidobják, mondván, annak kukában a helye; nem is jut eszükbe, hogy annak mások még örülhetnének, mert az életet jelentené a számukra!!!Amíg ilyen problémák állnak fenn a világban, addig napi teendőink között kellene, hogy szerepeljen a megoldása. Addig, amíg fennáll, mindaddig, amíg meg nem oldottuk, együtt!

A torkosság, mint főbűn, oda vezetett, hogy a minap láttam egy műsorban, hogy az ottani emberek egy étteremben olyan állatot rendeltek, ami még élt, úgy vágták fel deréktól lefelé, és amíg a hátsó részéből falatoztak, az állat nézte őket, még miközben ezek az emberek őt ették... hát, ide fajult az emberiség... ez a brutalitás legmagasabb foka. Isten védeni akart minket ettől, a Főbűnök ezért vannak, védelem céljából, de az ember elveszett... egyszer és mindenkorra. Így nem fékezhető a gonosz tevékenysége és megnyitja a pokol kapuit.

A minap olvastam egy idézetet, ami úgy kezdődött, hogy változtass meg magadon egy kis dolgot és a világ elkezd megváltozni körülötted. Jó lenne, ha mindenki egy dologgal kezdené: Az a kis dolog legyen az, hogy ne saját magát helyezze az első helyre, ne azt nézze elsősorban, ami neki a jó, mert ez a fajta önző viselkedés a sátántól ered és láthatjátok, hogy nem vezet semmi jóra; és ezt nem én mondom, megfigyelhető, hogy így van valójában. A sok hamis ezotériával foglalkozó könyv is így vezet félre minket és tanít hamis dolgokra. Mert ezáltal is programozzák az embereket, illúzióban tartják, és szépen sétál bele a nép, mint a birkacsorda, találó ez az egész emberiségre nézve!!! Nagyon sok ezoterikus tanítás hamis, például a Titok című film, mind olyan dolgokra tanít, amiben nem szerepelnek mások, semmi köze az önzetlenséghez, inkább önző, kapzsi formáját mutat be a világról az embereknek, és teljes anyagi kívánalmakra irányul, ami viszont az önzéshez vezet, és aztán a kapzsisághoz. Nincs semmi spirituális érzés, szeretet, az érzés hiányzik, ami viszont teremtő. Nem egy új autó fog olyan érzelmeket hozni, ami teremt, ez hamis gondolat, és ezért nem sikerül olyan sok embernek a Titok című film által bemutatott technikák alkalmazása, mert hazug dolgokon alapul és a sátántól ered. A szeretet érzése nem köthető tárgyakhoz. Tárgyak nem képesek az érzést előhozni.

Való igaz, hogy az ember teremtő erő birtokában van, csak nem tudja használni. Mert ez a valódi "titok" és ezt nem osztják meg az emberekkel.

Istennél nem léteznek önző érzések és cselekvések, csak a szeretet van és ezáltal a teremtő energia!!!

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu