Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Hol van az egymillió új munkahely, Orbán Viktor?

 

 

 

 


 

2013-03-23.
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és az Alsóörsi Hírhatár Munkatársa)


Szánalmas, hogy az emberek azt hiszik, hogy akinek nincs munkája, az nem akar dolgozni. Szánalmas, hogy éhségmeneteknek kellett indulni, hogy a kormány végre fordítsa már egy pillanatra a tekintetét ezekre a területekre az országban, annyira nincs munka és éheznek az emberek. Miközben több száz kilométert gyalogoltak a legnagyobb hidegekben az elkeseredés és kilátástalanság miatt, tudatlan, primitív emberek azt kiabálták nekik az úton, hogy "de ráértek" vagy "miért nem dolgoztok?" ... stb.

Senki ne érezze magát hibásnak azért, mert nincs munkája. Ebben az országban annak van munkája, aki szakmailag jól képzett, már régóta egy helyen dolgozik, vagy valamely ismerőse bejuttatta egy pozícióba, egy cégen belül vagy valamiért "szerencséje" volt. Rengeteg esetben szinte egy ember egész családja egy helyen dolgozik. Az ország szétosztása is tiszta családi jellegű. A földek fideszes barátoké, csakúgy, mint a pályázatok nyertesei stb. Ha nincs ismerősöd sehol és munkád sincs már egy ideje, vagy meghalsz, vagy megpróbálod túlélni valahogy ezt a helyzetet, amíg egyszer csak jobbra nem fordulnak a dolgok. A munkaügyi központokban nemcsak állást nem tudnak kínálni, de még képzést sem. Az embereknek még ez a lehetősége sincs meg, hogy szerezzen még egy szakmát, esetleg egy olyat amivel könnyebben talál majd munkát. De itt a legnagyobb probléma az, hogy munkahelyek szűnnek és szűnnek meg anélkül, hogy másik lenne helyette. Így egyre csak nő a munka nélkül levők száma.

Egy munkahelyre gyakran közel 1000 jelentkező van. Egy ember kerül be. A többi ember nem. Ha ez az arány fordítva lenne és valakinek úgy nincs munkája, akkor egyértelmű, hogy ki a hibás. De ez a mostani helyzet felháborító és elkeserítő. Az ember már úgy érzi, semmire sem jó és semmihez sem ért. Akit eddig felvettek egy bizonyos munkára, de nem az volt például a szakmája, akkor is felvették és dolgozhatott rendesen. Ma ez másképpen van. Ha nincs szakképzettség, akkor lehet ballagni! Teljesen aláássák az emberek önbizalmát.

Hol van az egymillió új munkahely, Orbán Viktor?

Nem az M7-es autópályán kéne nevetgélni, amikor emberek már 48 órája kint dolgoztak, hogy járhatóvá tegyék az utakat, "szép napot" kívánva nekik. Drog vagy alkohol hatása alatt álltál, Orbán Viktor? Egy ismerősöm elmesélése alapján Orbán és Pintér kint járt az M7-esen a hótorlaszok megszüntetésén dolgozó embereknél. Orbán Viktor csak nevetgélt, többször megkérdezte ugyanazt a mondatot és szép napot kívánt nekik és üdvözölte a családtagjaikat. Azok az emberek még enni sem álltak meg egész nap, a -10 fokban megállás nélkül dolgoztak. Egy józan, ép elméjű ember átlátja ezt a helyzetet. Orbán Viktor nem!

Mit képzelsz te magadról? Tönkreteszed nemcsak az országot, de emberek millióinak az életét is. Minden cselekedeteddel felelni fogsz! Az adórendszereddel is azt érted el, hogy még több embernek nincs munkája, mert azt is elküldték, akinek volt idáig.

Magyarországon vagyunk 2013-ban és a magyar nyelv sem ér egy fabatkát sem. Szinte egy egyszerű takarítónak tanfolyami takarítói végzettség, számítógépes és nyelvismeret szükséges.Ha nem beszélsz angolul, németül, albánul ... albánul? Hogy kerülnek ide már az albánok is? Itt vannak szép számban és dolgoznak is; nekik van munkájuk, sőt, még munkáltatók is lettek, várják a dolgozni akaró magyar embereket kutyának, akiket hülyére vehetnek, persze, csak ha beszélnek albánul.

Az arányokkal vannak itt nagy bajok. Jöjjön ide külföldi cég, semmi baj, de amikor már nem látni szinte egy magyar üzletláncot, pékséget, gyárat, céget, csak külföldit, az már probléma, méghozzá nem is kicsi! Betelepedett ide német, kínai, angol, albán, meg ki tudja még, milyen nemzetiségű társaság, cég; király módjára élik világukat, mert a magyarok jól hülyére vehetők és úgy táncolnak, ahogy bárki fütyül nekik. Kutyák mind, akik ülnek, ha kell és ugatnak, ha kell és nyalják a gazdájuk kezét egy darab csontért. Talán a régi rabszolgatartó társadalomban volt hasonló helyzet, amikor négereket, mint szolgákat tartottak. Hát ugyanez a szituáció, csak a magyarokkal. Gyertek csak nyugodtan, Izraeliek, Angolok, Franciák, Kínaiak ... stb., az ország tárt karokkal vár, Orbán ad nektek mindent, fejenként egymillió beidomított "kutyát", akikkel azt csinálhattok, amit csak akartok. Bármit megtehettek. Az országotokban nem lehetnétek kiskirályok, de Magyarországon lehettek nagyurak, mert itt mindent eltűrnek az emberek. Itt bármit megtehettek. Meg van engedve! A dolgozók érdekeit sem védi már senki. Főleg, ők maguk nem állnak ki saját magukért és egymásért! Mint egy fülét-farkát behúzott kutya, úgy oldalognak, nehogy a kínai főnök rosszul nézzen rájuk, aki majd holnapután jól belerúg az illetőbe!!!

Írta: Kovács Adrienn Nikoletta, 2013. március.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu