Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Keresztények elleni agresszió 8-án és Keresztények elleni üldözéslista - FELJELENTÉS Orbán Viktor ellen és az azeri elnöknél és titkosszolgálatainál!

 

 


 

2012-09-09.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből, és akinek vezetőjét a világ Legnagyobb Hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartották már akkor, amikor a HÍRHÁTTÉRT még létre sem hozta!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövet , Dél-Kalifornia legnagyobb kilakoltató ingatlanmaffia cégének vezetője, Eleni Tsakopoulos Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig bezárólag stb.)


FELJELENTÉS Orbán Viktor ellen és az azeri elnöknél és titkosszolgálatainál!
 
 A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztény Emberjogvédő, tehát Orbán Viktor és fasiszta bűnöző szövetségesei által politikai üldözött és életveszélyesen folyamatosan fenyegetett Újságíróiként, Tényfeltáróiként és Echelon-Tanúiként felszólítjuk Azrebajdzsánt és annak vezetőjét, Ilham Alijev elnököt, valamint az irányítása alatt álló azeri titkosszolgálatot és hadsereget, hogy azonnal követelje mentálisan radikálisan sérült szövetségesétől, Orbán Viktor magyar miniszterelnök terroristától, hogy haladéktalanul szüntesse meg a magyarországi keresztények, zsidók és emberjogvédők, valamint újságírók éveken át folytatólagosan elkövetett üldözését, életveszélyes fenyegetését, az ellenük elkövetett házkutatásokat, bizonyíték-elkobzásokat és fizessen kártérítést ezen antifasiszta, politikai üldözött keresztény és zsidó jogvédőknek, újságíróknak, tényfeltáróknak, filmrendezőknek és Echelon-Tanúknak!
 
 Magyarázatot követelünk továbbá a Budapesten tegnap, 2012. szeptember 8-án, este 200-23 óra között az Andrássy út Hősök tere felőli területén minden magyarok Legüldözöttebb és Legtitkoltabb, valamint Legbetiltottabb Újságírója, a Keresztény (tehát Keresztyén) emberjogvédő, Filmrendező és Echelon-Tanú, a HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője, tehát Molnár F. Árpád (ELI) és egy a társaságában lévő hölgy ismerőse ellen egy csapat, szlávosan beszélő banda által az e két személy sérelmére elkövetett halmozott bűncselekményekről, azok elkövetőiről, akiket az elmebeteg magyar miniszterelnök nyilvánvalóan minden alól megpróbál mentesíteni. Az elkövetők - akik közül a vezető agresszorok még a 185 centiméteres Molnár F. Árpádnál is fejjel magasabbak voltak, mint egy Marian Cozma - a szláv bűnöző sportolókhoz és a titkosszolgálatokhoz hasonlóan azonnal a hölgy elleni szexuális zaklatással, fogdosásával kezdték, majd mindkét áldozat (Molnár F. Árpád és Hölgy ismerőse) személyi szabadságának korlátozásával folytatták (útjukat állták, és nem engedték őket tovább haladni), aztán Molnár F. Árpádot egyikük (a legmagasabb és legagresszívebb) kényszeríteni akarta bal oldali zsebe tartalmának átadására, és mindenképpen megpróbáltak verekedést provokálni, ahogyan a szláv bűnöző sportolók és titkosszolgálataik szokták Budapesten és a Balaton diszkóiban. Eztán is - a rendőrség kiérkezéséig - követték őket, kiabáltak, fenyegetőztek, és amikor Molnár F. Árpád kezében meglátták a telefont, a magasságában és alkatában Marian Cozmához hasonló részeg bűnöző megpróbálta kiütni a telefont a kezéből, ami azért nem sikerülhetett, mert a Molnár F. Árpád több rendőrségi, kormányszervi és arab állami támadás során már jó pár éve kitapasztalta, mire készül egy államilag fizetett bűnöző, amikor újságírók vagy emberjogvédők felé közelít.
 
 Követeljük az azeri baltás gyilkos elnöktől, Ilham Alijev elnöktől és magyarországi csatlósától, a világsajtóban csak elmebetegnek, máskor fasisztának, megint máskor náci elmebetegnek titulált Orbán Viktortól és államilag, közpénzünkből fizetett szervezeteitől az elkövetők állampolgárságának részünkre történő kiadását, követeljük továbbá az elkövetők azonnali elfogását, továbbá nemzetközi körözés alá helyezését, valamint az elkövetőket átengedő vagy beküldő állam vezetőinek felszólítását, hogy a bűnözőiket ne eresszék Magyarország nyakába!
 
 Az eset annál is szembeszökőbb, mivel Molnár F. Árpád Úr ellen az elmúlt legalább 20 évben magyarországi utcai, civilek részéről kötekedés nem fordult elő, és az első eset is (a tegnapi, a 8-ai) máris külföldi elkövető, fejjel magasabb bűnbanda taggal, a díszkivilágított Andrássy úton, a Föld bolygó nagykövetségeinek sűrűjében került elkövetésre!
 
 A polikriminális bűnügyet nemzetközi botrányként kezeljük, és a kártérítéseket is ennek megfelelően követeljük! Magyarország ugyanis nem azeri baltás gyilkosok és alkoholista, duhaj szláv csatlósaik disznóólja, akkor sem, ha Magyarország miniszterelnöke csak egy hírhedten fasiszta elmebeteg bűnöző, amiképpen barátai is legalább kimerfítik a paranoid jegyekkel halmozott, súlyosan antiszociális és szociopata bűnöző alkatú pszichopata kórisméjét! Ezt Orbán Viktornak a szövetségesei napi tetteikkel bizonyítják!
 
 Az Andrássy úti incidens, folytatva a jogvédők elleni, a hitleri fasiszta időket abszolúte meggyőzően idéző zsidó perekkel nem tudunk eltekinteni Ilham Alijev azeri elnök közvetlen beleszólási kényszerétől és attól, hogy ezek az incidensek feltétlenül meghatározóaknak tűnnek abban, hogy az azeri kormánnyal való viszonyunk végképp megromoljon, és ellenállásunk kiterjedt, nemzetközi és interkontinentális méretekben folytatódjon! Ilham Alijev elnöktől közvetlen beavatkozást várunk, amelynek tényét hozzánk is eljuttatják vagy nyíltan, vagy a titkosszolgálati konspirációs szabályok mentén.
 
 
 Az örmény-azeri ügyben is közvetlen háborús helyzetet kirobbantó, mentálisan súlyosan sérült, számos nemzetközi vélemény szerint nyilván skizofréniás elmebeteg Orbán Viktor magyar miniszterelnök keresztények elleni extrémfasiszta halálvágtájából néhány pontban:
 
 A HÍRHÁTTÉR Elleni Leplezetlenül FASISZTA Üldözések kronológiájából!:
 
 2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyíték-elkobzás, Elhurcolás!
 
 2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
 
 2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
 
 2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
 
 2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal! A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya már nem titkolja: Orbán Viktor kiszolgálása a koncepciós per oka, és a törvénytelen büntetőpert nem merik leállítani, mert félnek Orbán és titkosszolgálati vezetői megtorlásától.
 
 2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is képtelen volt felfogni annak társadalomra való veszélyességét, hogy meggyalázta a horogkeresztet és elutasította a zsidók és a cigányok kiirtását! Az állampszichiátriai fasiszta bűnbanda vezetője a volt rendszerből átmenekített hírhedt politikai takarító bűnöző, Keller Éva volt, Pigniczki Zsuzsanna katonai pszichiátertársa, aki minden magyar idők egyik leghírhedtebb állami pszichiátriai tömeggyilkosa!
 
 2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
 
 8. A HÍRHÁTTÉR volt Munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
 
 9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
 
 10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
 
 2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
 
 Közben újabb és újabb előállítások, aminek oka, hogy civilek egy civil lakásában voltak, szegény elmebeteg és fasiszta Orbán Viktor pedig gyűlöli a lakosságot. Gyűlöli...
 
 12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
 
 13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
 
 14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
 
 2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával. (Orbán rekordelmebeteg!)
 
 2012.09.13-ra a Keresztyén Molnár F. Árpádot is beidézte az idült elmebeteg Orbán Viktor, mondván, hogy ellene is további eljárás indult fasizmus vádjával!
 
 2012.09.21.re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (128 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy mert elmebeteg.
 
 http://www.hirhatter.org/a_zsidok.htm
 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.