Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Lippai László megérdemelte, hogy 5 milliós autóját 30 ezres tartozásért elkobozta a maffia! - nyilatkozták a végrehajtói maffia mellett álló orbáni és pintéri hekkerbűnözők! - A HÍRHÁTTÉR kezdeményezi a hekkerbűnözés drasztikus és visszamenőleges hatályú törvényi szankcionálását és az elkövetők kényszergyógykezelését! (Nemzetközi Feljelentés és Gyorstanulmány)

2012-12-04.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövetségtől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)

Tisztelt Ilan Mor Izraeli Nagykövet Úr!

A nem tudni, hányadik alkalommal szólunk Önöknek, hogy lépjenek fel a Magyarországról az Orbán-kormány által a világ államai és lakossága ellen indított hekkertámadások 90-98%-áért felelős, a  magyar kormány által évek óta leplezetlenül pártolt és támogatott interkontinentális terrorista hekker bűnszervezet és annak szervezői, azaz Orbán Viktor és Pintér Sándor ellen!


Tényfeltáró és Nemzetközi Feljelentéscikk:
Minden magyar idők legnyilvánosabban, leghosszabb ideje és a világ országai és lakossága elleni számítástechnikai bűntettek Magyarországról indított mennyiségében és súlyában is rekordtartó magyar hekkerbűnöző banda is megszólalt Lippai László színész ellen és minden magyarok egyik leghírhedtebb végrehajtó bűnöző családja mellett. Mint ismeretes, a közismert színész, Lippai László 5 milliós autóját minden magyarok egyik leghírhedtebb végrehajtó családja, a családi vállalkozásban bűnöző Zoltán család Zoltán Ákos nevű tagja és bűntársai egy 30 ezres parkolási díj befizetése elmaradása indokán egyszerűen lefoglalták és elvitték. A jogvédők között is nagyon hírhedt család további tagjai közül valók Zoltán Levente és Zoltán Hunor. A végrehajtást a fasiszta terjeszkedés kapcsán többször fő szervezőként feltűnő hírhedt Papcsák Ferenc Fideszes, XIV. kerületi polgármester és országgyűlési képviselő okmányirodája kezdeményezte. A mindössze 62 ezer kilométert futott Honda CR-V típusú gépkocsi újonnan 7 millió Ft, jelenlegi áron 4,5-5 millió Ft-ot ér, ezért a végrehajtó klán a szokásos, a Végrehajtói Kamara maffiája bűnszervezeti módszerét alkalmazva az autó értékét a 4,5-5 millió Ft helyett 900 ezer Ft-ban állapította meg, majd a végrehajtói maffializmus és a hírhedt lakásmaffiózó ügyvédek módszerének megfelelően máris volt egy ember, aki azonnal kitett Lippai László kukájára 570 ezer Ft-ot, hogy na, jó, mentsük, ami menthető, ezt máris megkapja, amennyiben itt és itt aláírja! Így jobban jár, mintha sem autó, sem pénz!

Lippai László színész, aki még a végrehajtásról sem tudott (az is szokás, hogy a gyanútlan lakosok az Internetről tudják meg, vagy a házuk előtti csődületből, hogy a hátuk mögött árverésre írták kis saját lakásukat), úgy szerezte be a 30 ezres bírságot, hogy beteg édesanyját vitte két naponként gyógykezelésre, de annak ellenére, hogy érvényes rokkantkártyával rendelkezett, természetesen megbüntették.

Mint azt Orbán Viktor, Pintér Sándor és a nevükben bűnüldöző szervek által évek óta totálisan védett nemzetközi magyar hekkerbűnözők - akik kivétel nélkül minden témakörben a maximálisan rosszindulatú álláspontot képviselik - közleményükben megfogalmazták a hírhedt végrehajtó bűnöző Zoltán Ákos bűntetteiről: "Nagyon helyesen tette. Lippai majd megtanulja, hogy legközelebb fizesse ki a parkolási tartozást." Ahogy azt Orbán, Pintér, Hajdu János és bandája teljes védettségében a terrorcselekmények és más bűntettek elképesztően széles arzenálját naponként elkövető hekker bűnözők ismét megfogalmazták, természetesen a legobszcénabb és legocsmányabb trágár stílusban: a kilakoltatásokat folytatni kell, a lakosság szisztematikus elszegényítését és tönkre tételét továbbra is teljes gőzerővel kell folytatni, az emberjogvédők és az otthonvédők pedig mocskos és idióta ingyenélő paraziták, akik ellen fel kell lépnie Orbán Viktornak, Pintér Sándornak, Csányi Sándor OTP-vezérnek és a közpénzen fizetett rendőrségi és ügyészségi szervezeteknek, mert azok viszont mind talpig becsületes és tisztességes emberek, akik rendesen fizetik az adójukat, ahogyan ők, a védett hekkerek is - fogalmazták meg sok ezredik közleményeikben.

Mint az a tartalmi mondani valóból egyértelműen kiviláglik: mintha Orbán Viktor és Pintér Sándor éppen csak kevésbé csiszoltabb stílusa és kormánypogromja elevenedne meg: azaz mindenki bűnöző és söpredék, az ellenség a lakosság, de a multimilliomos és milliárdfos, közpénzből kitartott bűnözők, élükön Orbán Viktorral és Pintér Sándorral, talpig becsületes és tisztességes emberek.

A magyarországi hekkerek a bolygó ismert volt hekkermozgalmai közül a legszélsőségesebb gyűlölettel és rosszindulattal rendelkeznek. Nem véletlen, hogy emiatt nem csak hasonlítanak Orbánra, Pintérre és bűntársaira, de soha nem látott bűnszervezeti védelemben követik el bűntetteik iszonyú széles arzenálját a becsületsértés, rágalmazás, zaklatás tízezrei, levéltitok megsértése, computerbetörések ezrei a világ mindenféle állama ellen, a fasiszta és kommunista rendszerek népirtásai súlyának nemhogy csökkentése, hanem hahotázva és gyűlölettel éltetése és magasztalása, a tömegmészárlások folytatásának határozott igénye, a törvénytelen állami bűnszervezeti fellépések ismétlésére és folytatólagos elkövetésére való extrém patológiás és skizofréniás buzdítás, valamint - valaki példázattal készül - a politikai takarító pszichiátriai állami bűnözés, szellemi leépítések, csonkítások és gyilkosságok teljes körű védelme és folytatólagos elkövetése rendkívül harsány és obszcén stílusban megfogalmazott igénye.

A hekkerek a média által 100%-ban eltitkolt azon bűnszervezet, aminek tagjai évek óta kísérteties tökéletességgel mindenben azonos nézeteket képviselnek Orbán Viktorral (akit a világsajtó gyakran fasiszta elmebetegnek nevez), Pintér Sándorral (aki Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, a budapesti 110 bombarobbantásnak is a legfőbb szervezője és eltussolója) és Hajdu János, a csak nevében Terrorelhárító Központ (TEK) vezetője, aki Orbán Viktor személyes tanácsadója volt. Az állami bűnszervezet által extrém nyilvánossággal és büntetőjogi totális bukással védett orbáni hekkerterroristák abban is rekordtartók, hogy aki feljelenti őket, az csakhamar megtapasztalhatja, hogy Orbán Viktor és Pintér Sándor hatóságai ellene, a feljelentő, a közérdekű bejelentő ellen indítanak házkutatásokat, adnak ki országos körözést elfogató paranccsal, és tiltják be publikálási lehetőségeiket is, hogy erről a legkisebb nyilvánosság értesüljön. Soha ennyire nyíltan számítástechnikai rendszerek elleni bűnözőket nem támogatott egyetlen állam sem a Föld bolygón, mint azt a hekkerbandát, amelyik önmaga által is bevallottan a Magyarországról a világ országai ellen indított computertámadások 90-98%-áért felelős. Mivel annyira példátlan nyilvánossággal követik el évek óta, az év 365 napján azokat a computerbűntetteket, amikért a Btk. 8 és 10 évig terjedő szabadságvesztéseket követel, ráadásul Facebook-os, youtube-os stb. regisztrációk olyan tömegeivel rendelkeznek, amikben nem is titkolják, hogy ők az államilag totálisan védett hekkerbűnözők, akik bármilyen bűntettet elkövethetnek sérthetetlenül, annyira nyíltan bűnözve, hogy van, amelyik saját hangját is rendszeresen adja videós bűntetteihez, vállalkozásoknak, médiumoknak komoly károkat okozó, csalás bűncselekményeket megvalósító leplezetlen bűntetteihez, továbbá világszerte olyan honlapokon és blogokon garázdálkodnak, amiken és amikről ugyancsak nyíltan kérkednek vele, hogy ellopták, más honlapok és blogok tömegeinek adatait megváltoztatták, illetve világszerte honlapokat blokkoltak, adatok tömegeit megsemmisítették stb.

Mivel Orbán Viktor, Pintér Sándor, Hajdu János TEK-vezér és bandája teljes védelmét élvezik, így természetes, hogy szellemi és kulturális talentumaik is ezen súlyosan deviáns politonális bűnözők és elmebetegek színvonalához igazodnak. Ennek keretében évek óta minden lakosság elleni kilakoltatást pártolnak, nyíltan éljenzik Adolf Hitlernek és Sztálinnak a polgári lakosság lakosság elleni több tízmilliós népirtásait, és egyáltalán nem tudunk olyan Emberiség elleni bűntettről és tömeges halomra mészárlásokról, amikben ne fejtenék ki gyűlölködő és hahotázó, Orbán Viktort, Pintér Sándort és üzlettársát, Csányi Sándor OTP-vezért éltető beteg nézeteiket.

Mint azt el szoktuk mondani: Orbán Viktor és bűntársai fegyházas bűntetteit továbbá bizonyítja, hogy amikor egy ránézésre amatőr és ártalmatlan személy írt egy fenyegető kommentet az egyik külföldi poszt kommentálói között, senki fórumozóként, akkor 24 vagy 36 órán belül az USA kormánya és a magyar hatóságok összefogási önreklámja keretében kapta el otthonában az elkövetőt az Orbán Viktor magán-titkosrendőrségeként létrehozott, és az USA Barack Obama és Leon Panetta részéről vezetett kormánya által ilyen átlátszón hamis módon reklámozott, minden magyar idpők leglátványosabban és legfolyamatosabban bukott hekkerbűnözését korlátlanul fenntartó, támogató, a finanszírozási lehetőségeket abszolút módon biztosító Terrorelhárító Központ (TEK), amelynek vezetője a szervkereskedelem, az illegális nemzetközi kábítószerkereskedelem, az állami pszichiátriai bűnözés, a hamis áruforgalom, az adócsalás, a munkavállalókat lehúzó, anonimitásba bújt, de nyilvánosan működő cégek tízezrei stb. védelmét és fenntartását korlátlanul szervező és biztosító Hajdu János. Másik alkalommal a Vizoviczki-birodalom kapcsán a legfelső vezetőig bűnszervezeti, lefizetett bűnözőként megbukott Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) Dunaújvárosban fogott el egy senki tinédzsert, mert az egy vagy kettő nappal előtte megbénított egy honlapot, és a honlap gazdája feljelentést tett.

Hogy ugyanakkor minden magyar idők leglátványosabb hekkerbűnözői, az egész világot fenyegetve, az ellenük az USÁ-nál is megtett feljelentések ezrei ellenére nem csak teljes védelemben glasszálnak, de még a média is 100%-ban hallgat a létezésükről is, egyértelművé teszik, hogy minden magyar idők és talán a világtörténelem legrosszindulatúbb és az Emberiséggel legellenségesebb hekkerbűnözői mögött nem csak az elmebeteg fasiszta bűnöző Orbán Viktor, valamint samesza, Pintér Sándor, aki Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, de az Amerikai Egyesült Államok kormánya és titkosszolgálatai is felsorakoznak.

Mint azt ugyancsak el szoktuk mondani: A médiában mindössze annyi jelent meg, hogy amikor egy magyar, hivatalosan hekkervezetővel a Klubrádió riportot készített, akkor az elmondta, amit mi már lelepleztünk, és több könyvnyi bizonyítékkal tudunk bizonyítani (ezeket a bizonyítékokat sem hajlandó átvenni egyetlen földi hatóság sem), hogy a magyar hekkerek nem sokan vannak, néhány csoportba tömörülnek, ezekben a csoportokban nagy az átfedés, a titkosabb blogjaikra is könnyű bejutni, és senki nem hekkerkedik ingyen, hanem mindenki pénzt kap ezért. Azaz komoly pénzügyi bűnözők és államok állnak mögöttük.


A hekkerbűnözés, mint terrorizmus és közveszélyes elmebaj elleni fellépés - A hekkerizmus egész bolygón való teljes felszámolása

A magyar hekkerek arról győzték meg azokat, akik a hekkerizmus létével találkoztak, hogy a Btk.-ban nem csak radikálisan többszörözni kell a büntetőjogi szankcionálást, hanem fel kell számolni az összes hekkert az utolsó szálig, mégpedig olyan, az egész Emberiséget fenyegető bűnözésként kezelve, amiben a letartóztatás után a jogerős ítéletig semmiképpen nem helyezhető az elkövető szabadlábra, a szabadságvesztést pedig a feltételes szabadlábra bocsátás lehetősége nélkül kell megvalósítani. A magyar hekkerek továbbá olyan világrekord rosszindulatról tettek tanúbizonyságot, ami autentikusan felveti a tébolyba és az abszurdumig fokozott gyűlölet bűnözőinek zárt intézeti kényszergyógykezelése szükségességének előre törését is. Nélkülözhetetlen lesz továbbá a hekkerbűnözés büntethetőségi korhatárának korlátlan csökkentése (ami a börtönöktől a zárt intézeti kényszergyógykezelésekig terjed, annál is inkább, mivel veszélyes bűnözőket nem lehet szabadlábon hagyni, arra hivatkozva, hogy még csak gyerekek), továbbá az eddigi elkövetések visszamenőleges hatályú törvényekkel való drasztikus és elrettentő célú szankcionálása, valamint minden állam összes hekkerének a társadalomból való teljes körű kivonása, mivel puszta szabadlábon létük is halmozottan veszélyes az egész bolygóra és minden népre és emberi közösségre nézve, a legkisebbtől a legnagyobb emberi csoportokig.

Pl. ha kizárólag a katonai és titkosszolgálati objektumokat vesszük, mint bármikori betörésekkel fenyegetett territóriumok, az már önmagában indokolja mindenféle hekkertámadásnak és hekkerszövetségnek az arab terrorizmussal és az Al-Kaidával azonos büntetőjogi lekezelését, valamint a Guantanamóhoz hasonló, de nem annak extrém irracionális törvénytelensége mentén végrehajtott begyűjtések, külföldre szállítások és teljes körű hivatali és hatósági kivizsgálások szükségességét. Amikor Guantanamo extrém irracionális törvénytelenségéről beszélünk, akkor az ellen szólunk, hogy George W. Bush és bandája szándékosan hurcolt el tömegével olyan személyeket, akikről ők is tökéletesen tudták, hogy teljesen ártatlanok.

Ami a magyar hekkerterrorizmus (cyberterrorizmus) révén szólóban is bebizonyosodott, ahol a magyar hekkerek összese a leghitványabb, legmocskosabb terrorista bűnözőként és antikrisztusként szerepelt le: hekkerekre egyáltalán nincsen szükség a Föld bolygón. Az összes hekkertől meg kell szabadítani a Föld bolygó egészét, ahogyan kivétel nélkül az összes arab terroristától is! Sem minőségben, sem veszélyességben nincs a két terrorizmus és terrorista bűnöző között semmi különbség, de ha az erkölcsi hátteret nézzük, azt láthatjuk, hogy az USA kormánya és az Orbán Viktor és Pintér Sándor által vezetett magyar kormány kitartott hekkerterroristái sokkal, sokkal, de sokkal alacsonyabb rendű morális képességekkel, azaz összemérhetetlenül veszedelmesebb és globálisan üldözendő erkölcsi hányadossal rendelkeznek, mint bármelyik arab terrorista, beleértve a néhai Osama Bin Ladent is, akinek voltak ideológiái, szemben a hekkerizmus torz- és szörnyszülöttjeivel, aminek nem létezik sem Isten, sem ember, sem Mennyei, sem földi, sem banditaközösségekhez hasonló törvény, sem semmiféle további társadalmi, morális és kulturális közösségi és normarendszer, csak a fékevesztett orbáni és pintéri irracionális, a szó szerint elmebeteg legszélsőségesebb rosszindulat és tömegpusztító extrémbeteg skizofréniás bűnözői téboly. Minden hekkert el kell fogni a világ minden részéből! Ez a bűnözés egyébként is 100%-osan felszámolható, és a világ összes hekkere börtönbe és állami gyógyintézetekbe zárható!

A hekkerizmus rendkívül súlyos és veszélyes mentális állapota miatt szükségesek és indokoltak a bűnözésre nevelő börtönközösségek és a bűnöző gyerekek meggyógyítására és a társadalomba, ha lehetséges, visszavezetésére fenntartott javító-nevelő intézetek helyett az elmegyógyintézetek, valamint a magánzárkák és az összes többi elítélttől elszeparált, egy személyes börtöncellák alkalmazása, kötelező tévézsoltárral és/vagy hasonló, elkerülhetetlenül nézni és hallgatni kötelezett javító-nevelő, erkölcsi vagy keresztény beszédekkel és prédikációkkal. A hekkereket mindenképpen teljesen el kell szeparálni az emberi közösségektől, amelybe belebetegedtek, és amellyel semmiféle normálisnak és legálisnak nevezhető kapcsolatot nem voltak képesek kialakítani.

A hekkerek szüleit - további tekintettel az egész bolygót fenyegető nemzetbiztonsági kockázatokra - mentális vizsgálatoknak kell alávetni, és a legcsekélyebb probléma esetén legalább csoportterápiákra és javító-nevelő pszichiátriai és pszichológiai kúrákra kell kötelezni, börtönbüntetés terhe mellett. Ezeket a biztonsági és halmozottan nemzetbiztonsági és életvédelmi intézkedéseket a terrorfenyegetéssel és terrorizmussal azonos szintű hekkerizmus bűnözése okvetlenül szükségessé teszi és indokolja. Azon családokban, ahol egyetlen hekker utód is megjelent, felül kell vizsgálni, hogy a család mennyiben alkalmas bármilyen gyermek felnevelésére, mivel az ilyenfajta immorális, szélsőséges terrorista bűnözés úgy terjed nemhogy rokonról rokonra, de barátról barátra, ismerősről ismerősre is, mint az agresszív, rosszindulatú rákos burjánzás. Ezért a hekkerizmuson kapott bűnöző felnőtteket és gyerekeket gyökerestől kell kitépni minden létező emberi társalomból és közösségből.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu