Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

MAGYARBŰNÖZŐK BÖRTÖNÖZTÉK BE DOMJÁN TIBOR OTTHONVÉDŐT, MERT NEM VOLT BABARCSÓKAI MAGYARBŰNÖZŐ (Multimédia Hírháttér nagy sikerű és nagy port felvert Facebook-bejegyzése)

 

2013-01-08.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


MAGYARBŰNÖZŐK BÖRTÖNÖZTÉK BE DOMJÁN TIBOR OTTHONVÉDŐT, MERT NEM VOLT BABARCSÓKAI MAGYARBŰNÖZŐ

Mint ismeretes, 2012. június 15-én volt a Búza utca Super 8-as kilakoltatás, amikor Szklenkáné Kovalcsik Enikőt és családját kilakoltatták. A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársa, Domján Tibor is jelen volt. A magyarbűnözők által vezetett magyarbűnöző rendőrség, hogy a magyarbűnöző végrehajtók milliárdos zsebeit is tovább duzzassza, rutinos magyarbűnözői eljárásaként könnygázt fújt a zárt légterű lakásba, elgázosítva az otthonvédőket, az emberjogvédőket, az újságírókat, idős, vak asszonyt, fiatalt és öreget, nőt és férfit, vaktában, ahogyan a magyarbűnöző rendőri állomány 2006-ban is hiánytalan magyar rendőrbűnözői létszámban tette. Tehát nem volt új a Nap alatt, hiszen 2006-ban is ugyanaz a 100%-os magyarbűnözői rendőrállomány követte el a vaktában, mindenkit megtámadni terrorcselekményeket, mint a Búza utca Super 8-as kilakoltatásnál.

Eztán a magyarbűnözők mindenkit, akit ott találtak, és nem tudta igazolni, hogy a magyarbűnöző állam által kiadott újságíró igazolvánnyal rendelkezik, mindazokat a magyarbűnözők elhurcolták, majd a magyarbűnöző rendőrkapitányságon mindenkit egységes magyarbűnözői pénzbüntetésre ítéltek.


... (A név és a rendőri rendfokozat 2013.01.09-én kitakarva - szerk.) az otthonvédő Koppány Csoport alelnöke volt. Előtte ő is a mára kilakoltatásokról, újságíró- és emberjogvédő-üldözésekről, valamint a fasizmus követeléséről hírhedt XV. kerületi rendőrség vezetője volt. Miután a HÍRHÁTTÉR egyik dokumentumfilmjében publikáltuk, ahogy a drégelyvár utcai kilakoltatáson felszólalt a rendőrmaffia morális katasztrófája ellen, az Orbán Viktor és Pintér Sándor vezette megyei rendőr-főkapitányok bűnbandája behívta, és köztörvényes módszerekkel zsarolás vagy terrorcselekmény keretében, bűnszervezetben megfenyegette, hogy elveszik a nyugdíját, amennyiben a HÍRHÁTTÉR feltünteti, hogy nyugalmazott (a rendőri rendfokozat 2013.01.09-én kitakarva - szerk.). A fasiszta sortüzes terrorista magyarbűnöző rendőri vezetés ugyanis félti az egységesen, 100%-osan kialakított rendőrbűnözői náci morált. Egyébként Orbán-Pintér téboly országlása óta több volt rendőrök és nyugdíjas rendőri vezetők kerestek meg minket, hogy Pintér Sándor azzal fenyegetőzik, hogy elveszi a nyugdíjukat évtizedekkel ezelőtti sérelmeiért vagy ha nem illeszkednek kellő maximalizmussal a rendőrbűnözés és a politikai banditizmus maffiarendszerébe.

 
 


Csóka János rendőr alezredes alosztályvezető a XV. kerületben és csicskája, Babar Tamás. A két magyarbűnöző az ország leghírhedtebb kilakoltató kerületének kilakoltatásokra és újságíró-, emberjogvédő-, keresztény- és zsidóüldözésekre szakosított, a Btk. értelmében terroristája. Az ország két legnyíltabban erkölcstelen és leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözője. Hírhedtségük már nemzetközi, és a kamikaze bűnszervezeti magyarbűnöző project, amikkel Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, Pintér Sándor felkente őket, önmagában is nemzetközi hírhedtséget formál a magyarországi rendőr- és kormánybűnözésről.

Domján Tibor Úr tiltakozik ugyan a babarcsóka fajtájú magyarbűnözés ellen, ugyanakkor nem eléggé: ezért Domján Tibor Úr nem jelentette fel a magyarbűnözőket a magyarbűnözői magyarbűncselekményeikért. Ezért a magyarbűnözői magyarbűnöző állomány megtorlása hamar utolérte: a magyarbűnöző rendőrség átadta a ki nem vizsgált ügyet a magyarbűnöző bíróságnak, ahol a magyarbűnöző bírónő az új, magyarbűnöző törvénykezésre hivatkozva annak címén, hogy Domján Tibor Úrra egy (magyarbűnöző) rendőr már kimondta, hogy otthonvédő, tehát bűnöző, ezért a magyarbűnöző bíróság ezt már nem vizsgálja, hanem a Szent Lélek Kinyilatkoztatásaként kezeli. Csupán azért van a magyarbűnözői bírósági tárgyalás is, mert akkor meg miért nem fizette ki a bírságot. Ezért a magyarbűnöző bíróság ezennel megtárgyalja saját magával, hogy függetlenül mindentől letöltendő szabadságvesztést szab ki Domján Tibor Úrra, mert Domján Tibor Úr nem magyarbűnöző.

Domján Tibor Úr a magyarbűnözés karácsonyi ajándékaként Karácsony előtt kapta meg a magyarbűnöző börtönbe szóló behívót, miközben Karácsonykor értesült arról is, hogy a másik kilakoltató magyarbűnöző rendőrhorda, a XV. kerületi magyarbűnözői rendőrállomány magyarbűnöző vezetése, Csóka János magyarbűnöző rendőrbűnözőalezredes és alosztályvezető, valamint csicskája, Babar Tamás magyarbűnöző kilakoltató rendőrbűnöző feljelentést tett a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA ama dokumentumfilmje miatt, ami a magyarbűnöző kilakoltató horda által az idős, beteg Almási Mária kilakoltatásáról szólt, akit mindössze 78 ezer Ft-os tartozásért lakoltatott ki a magyarbűnöző bűnszervezet annak ellenére, hogy a Koppány Csoport vezetője által szervezve a csoport a helyszínen adta volna össze a csekély tartozást. Az idős, beteg asszony azóta az utcán él. A magyarbűnöző polgármester a magyarbűnöző Palota Holdinggal (ez a magyarbűnözési vagyonkezelő), a szintén magyarbűnöző végrehajtóval és az ország leghírhedtebb kilakoltatási magyarbűnöző rendőri bandájával, a Csóka János- és Babar Tamás-féle magyar rendőrbűnöző bandával közös magyarbűnöző bűnszervezetben hajtotta végre a kilakoltatást.

A magyarbűnözés által üldözött Domján Tibor Úr - akit azért, mert nem magyarbűnöző, és nem hajlandó üldözni a cigányokat és a zsidókat, ezért a magyarbűnözői rendőri, ügyészi és pszichiáterállomány fasizmus hamis vádjával is üldözi, büntetőeljárások sorát indítva ellene és szintén nem magyarbűnöző HÍRHÁTTÉR-Munkatársak ellen - a mai napon, 2013.01.07-én vonult a magyarbűnöző börtönbe, ahol logikus, hogy akár zömében szintén tisztességes elítéltekkel találkozik, hiszen várható, hogy azért csukták le őket is a magyarbűnözők, mert nem voltak hajlandók a babarcsóka-féle magyarbűnözés, valamint a Fideszes, önkormányzati, hajléktalanüldözési stb. magyarbűnözés mellé utolsó féregként felsorakozni. (KLIKK!)

A Facebook-bejegyzés kelte: 2013.01.07. ; A sajtópublikálás és a feljelentés kelte: 2013.01.08.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu