Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Miután megőrült, azonnal a Mandiner nevű szennylap apostola lett: Soós József őrjöngése Balogh Béla rövid üzenetére (A HÍRHÁTTÉR történetének legmocskosabb stílusú "cikkét" olvashatják; tehát semmi közünk hozzá)


 

2012-12-12.


Soós József a HÍRHÁTTÉR munkatársa volt. Eztán hirtelen irányt váltott: hamis vádas, terhelő tanúvallomást tett a rendőrségen többek között Molnár F. Árpád (ELI) és Domján Tibor ellen, s mivel ezzel udvariasan ugyan, de nem értettünk egyet, ezért fékevesztett és azóta is egyoldalú őrjöngésbe kezdett, ami miatt a nácik közt is elszigetelté vált fasiszta ideológiával küszködő Fórizs Eszter és stílustársa, a Mandiner azonnal védelmébe vette. Soós József hosszú hónapok óta tartó őrjöngéseire - mivel a legkisebb dolgunk is fontosabb ennél, és rengeteg a segítségért hozzánk forduló a világ minden részéből - nem hoztunk nyilvánosságra semmit, és nem is válaszoltunk az egyoldalú és visszatérő, fékevesztett és rosszindulatú hazudozás-, rágalom-, zaklatás- és gyűlöletőrjöngésekre, amikben büntető feljelentést sem tettünk. A Fórizs-Soós elszigetelt társaság szóvivője - miközben Fórizs is súlyos testi sértés és zaklatás miatt ült hónapokat előzetes letartóztatásban -, Soós József addig mocskolódott Balogh Béla ellen, a Koppány Csoport elnöke ellen, őt állandóan és egy kicsit is profi számára ránézésre is abszolút alaptalanul ügynöközve, míg Balogh Béla Úr - alábbi rövid levelében ma, 2012.12.12-én - bejelentette, hogy feljelentést tesz. Balogh Béla egyébként minden magyarok legerősebb otthonvédő vezetője, egyúttal egymástól független és általunk is publikált vallomások szerint a titkosszolgálatok által éppen erkölcsi fedhetetlensége és az állami, milliárdos lakásmaffiára nézve is kiemelt kockázati tényezőként és kormánybukási kockázatként számon tartott, a titkosszolgálatok által legmegfigyeltebb otthonvédő közösség, a Koppány Csoport elnöke.

Balogh Béla rövid levelét és arra Soós József válaszát olvashatják. Egyúttal ismételten levonhatjuk a számunkra egyik legkedveltebb konklúziót, miszerint: A közélet egyik legfőbb szépsége azoknak, akikben kellő erkölcs és gerinc lakik, hogy abban csak egyszer lehet olyan bűnt elkövetni, amit soha nem tud elkövetni olyan, aki nincs markánsan alacsony, minősítően immorális, fordított kulturális és szociális színvonal alatt. Miután - szoktuk mondani - ezt a minimális erkölcsi és megbízhatósági színvonalat valaki alulmúlta, már soha többet nem moshatja ki magát, hiszen tettei magáról az ember gerincéről és minőségéről tettek végleges és végzetes tanúbizonyságot. Olyan minőségről, amit kizárólag egy rendkívül alacsony erkölcsi színvonal alatt lehet elkövetni, és ezt csak a maguk is erkölcsi analfabéták és morális idióták nem látják, na meg maximum néhány elmebeteg, aki nem tudja felismerni környezete eseményeit és történéseit.

Ehhez tartozik, hogy Fórizs Eszter pártfogását fejezte ki Soós József levele után.

Balogh Béla levele Soós Józsefnek:


Kedves Sósperec József.

Ezúton tájékoztatom, hogy engem ért folyamatos zaklatása és rágalmazásai miatt haladéktalanul büntető feljelentést kezdeményezek ön ellen és Rácz Gábor ellen.

Felhívom szíves figyelmét, hogy haladéktalanul kezdje meg ügynök voltommal kapcsolatos bizonyítékok begyűjtését, bizonyára a hatóság is kérni fogja.

Folyamatos hitelrontásai miatt szintén pert indítok ön ellen.

Üdvözlettel:

Balogh BélaSoós József válasza:
 

BELUSOM, RA RAM HALLGATSZ AZT CSINALSZ AMIT AKARSZ! EN NEM KORLATOZLAK SEMMIBEN........  te es MOLNAR FASZ nagyon szeret feljelentgetni, szeretnem, ha nem csak a " magyar gazsagszolgaltatasnal ", hanem a MOSSAD - nal is feljelentest tennel, hiszen MOLNAR FASZ ARPAD nyiltan arulja el a magyar nepet, nyiltan tesz feljelentest a magyar nem serelmere a magyarokat megszallo, tonkretevo CIONISTA - ILLUMINATUS - UJ VILAGREND hiditoktol....
BELUSOM TE ES MOLNAR FASZ ARPAD EGY SZINTEN VAGYTOK, NEM VELETLEN, HOGY ILYEN JOL MEGERTITEK EGYMAST...
 
BELUSKA.... van ember, aki teged jol ismer, a 2006. oktoberi mutatvanyaidat is tudja, erti, es tobb esze van mint neked valaha lesz.... azt az embert akit most nem nevezek meg ( Eszter jo baratai kozul valo ), nyilvan a TE MOCSKOS ARULO FAJTAD TETTE TONKRE...
igen BELUSKA.... tudnak ellened bizonyitekokat felmutatni....... 
 
de nem is ez a lenyeg.... MAGYARORSZAGON nincs torveny, ezt mindenki tudja, nekem a szemembe mondtak tobb alkalommal is allami emberek, " hatosagi emberek "
 
Ezt tudja mar ESZTER is, a BANDY KATA ugy sok mindenre ravilagitotta, megtanitotta ESZTER asszont.
Gyakorlatilag ott, akkor megtanulta o is, hogy a JELENLEGI MAGYARORSZAGON NINCS TORVENY, NINCS REND, NINCS IGAZSAGSZOLGALTATAS.
 
 


Pintér Sándor felkiálthat: - Letartóztatni sem kellett, diliházba sem kellett zárni: magától megbolondult! Becs' szóra, nem mi nyúltunk belé!

A te mocskos BALOGH szar genetikai selejt jellemed, es a MOLNAR FASZ MOSSAD ARPAD gerinctelensege is bizonyitotta, hogy ti nem emberjogvedok vagtok, hanem HAZAARULO hullkadekok.
 
EN EZERT MENTEM EL BRAZILIABA, mert ilyen troger, szar moslek emberek kozott nem kivanok elni mint amilyen te, es mocskos fajtad.
 
MOLNAR FASZ ARPAD, es BALOGH - UGYNOK troger BELA elmehet a " magyar LIKUD-FIDESZ allamtitkosszolgalati igazsagszolgaltatashoz, magas ivben nem erdekel...

 
UGYNOK BALOGH........
 
Molnar Fasz Arpad nyiltan HAZAARULO, feljelenteseiben MOSSAD vedelmet, MOSSAD igazsagszolgaltatast ker, KERVENYEZ.
 
BANDY KATA ugye ota tudja mindenki, ESZTER is tudja, hogy NINCS MAGYAR ALLAM, NINCS MAGYAR IGAZSAGSZOLGALTATAS, NINCS IGAZSAG, NINCS TORVENY...
 
Igazsagszolgaltatas, csak BALOGH UGYNOKOKNEK JAR, es HAZAARULOKNAK.
 
Az IGAZ MAGYAROKNAK, KERESZTENYEKNEK, EMBERJOGVEDOKNEK NINCS IGAZSAGSZOLGALTATAS, NINCS TORVENY MAGYARORSZAGON, NEKUNK DIKTATURA VAN, ES TERROR.

 

 
 


Fórizs Eszter már állást foglalt. Neki Soós József levele tetszett. A felvételen éppen egy cigány-magyar uszítás botrányban fenyegetőzik... természetesen nem a nácik ellen...

BALOGH BELA, MOLNAR FASZ ARPAD ELMEHETTEK A KURVA ANYATOKBA! Molndtam  Molnar Fasz Arpad, ha IZRAELI IGAZSAGSZOLGALTATAST AKARSZ, AZT SZERETNEL, MENJ EL GAZA OVEZETEBE, ES SZIRIABA, ott meglatod a CIONISTA - TALMUDISTA - ILLUMINATUS - UJ VILAGREND igazsagszolgaltatasat. KOSZONJUK, MI NEM KERUNK BELOLE.
 
De ha te annyira vagyod a SATAN ZSINAGOGAJANAK IZRAELET, A NETANJAU FELE REZSIMET, AKKOR KOLTOZZ ODA, TAKARODJ EL A MAGYAR FOLDROL, HUZD EL A BELED A BALOGH BELADDAL EGYUTT... elj ott...
Ha te oket szereted, a magyarokat UTALOD, az EMBERJOGVEDOKET ELARULOD, sot feljelented, mint ez a kis BALOGH BUZI BELA, akkor elj ott NETANJAU ORSZAGABAN.
 
NINCS HELYED A MAGYAROK KOZOTT, MERT TE NEM VAGY MAGYAR, az artatlanul megolt, meggyalazott BANDY KATAROL is ocsmany TALMUDISATA modon beszeltel, hogy a POFADROL NEM SULT LE A BOR, de meg lesulhet, ha bebasznak egy atomot, akkor a NUKLEARIS VILLANAS LERADIROZZA A POFADROL A MOSOLYT.
 
BANDY KATA ugyben nyilvanvalo volt, hogy te ARULO VAGY, MOLNAR FASZ ARPAD, nem voltal hajlando segiteni, ESZTER milyen szepen, kereszteny modon megkert teged, te pedig lapitottal mint szar a fuben, es az ARTATLAN MAGYAR KISLANYT GYALAZTAD, AKIT MEGOLTEK....
 
BALOGH KURVA BELA,  es MOLNAR FASZ ARPAD attol az allamtol, es attol az igazsagszolgaltatastol ker segitseget, es " JOGORVOSLATOT " amelyik ezt csinalja a magyar emberekkel, artatlan emberekkel, kereszteny emberekkel...

 
UNDORITO VAGY BALOGH PATKANY, UNDORITO VAGY MOLNAR FASZ ARPAD!

 
Balogh Bela ugynok! Ne legyen ketseged abban a dologban, hogy bizonyitani tudjuk a te ARULASOD, UGYNOK LETED! Vannak emberek akik ismernek teged korabbrol, van ember, aki sokat tud rolad....
ARULO FELJELENTEST TESZ, A HAZAARULO MAGYARNAK HAZUDOTT IGAZSAGSZOLGALTATASNAL......
 
EGESZSEGEDRE BELUSKAM!

 
Sokan tudjak rolad az igazsagot, es ha ez a moslek banda a daraloba kerult, veluk egutt fogsz te is megbukni, HAZAARULO patkany!

 
Kelt> Brazilia   2012.  12. 12.Kapcsolódó rövid Cikkünk:
2012-06-06. A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA 3 alaptörvénye - Amik kellenek ahhoz, hogy bárki közénk tartozhasson!   (KLIKK a Cikkre!)

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu