Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Molnár F. Árpádot megint őrizetbe vették fasizmus hamis vádjával, amikor a kormányrendőrök és a szintén közpénzes önkormányzatiak meglátták, hogy már megint egy életvédelmi esemény helyszínéről, újságíróként tudósít (Feljelentésként)

 

2012-09-11.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

 


Interkontinentális orbáni fasiszta botrányok Magyarországon! Molnár F. Árpádot (ELI), a hamarosan a minden ismeretből kirekesztett lakosság körében is legnevesebb jogvédőt orbáni magyar, közpénzen kitartott "rendőrök" motozzák meg és viszik el a legutóbbi életvédelmi eseményről is azzal az ürüggyel, hogy mivel ő és keresztény, valamint zsidó munkatársai feljelentéseket tesznek a zsidók és a cigányság teljes kiirtására felszólalók ellen, és Orbán Viktort és bandáját fasisztaként deklarálják, ezért legyenek minden magyarok legüldözöttebb, legeltitkoltabb és legbetiltottabb újságírói, akiket rendszeresen hurcolnak el életvédelmi rendezvényekről azzal, hogy mivel nem támogatják az apartheidet, ezért nácik. Az őrizetbe vétel előtt a kilakoltatásokon ügyről ügyre vezetőként megjelenő Babar Tamás - főnöke utasítására - belekötött a HÍRHÁTTÉR két újságírójába (a többibe nem: Btk.: 174/B. § (1), (2) b), c), d), e), f)), és számon kérte tőlük, hogy miért veszik fel, amit ő közpénzen művel.

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövet Eleni Tsakopoulos Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig bezárólag stb.)


Az orbáni László Tamás Fideszes orbánpolgármester által vezetett XV. kerület joggal érdemli ki az elmúlt hónapok legkritikátlanabb, legkötekedőbb, legantiszociálisabb, legszociopatább és leginkább bűnöző alkatú pszichopata kerülete címet, mely folyamatosan rekordtartó a rekordszociopata kilakoltatásokkal, a közpénzes rendőri és önkormányzati közpénzparaziták által a szabad és független újságírók elleni kötekedésekkel, közpénzes tevékenységükről minden nemű fénykép- vagy filmfelvétel üldözésével, tiltásával, közpénzes tetteik nyilvános bemutatására orbáni megtorlásokkal való fenyegetésekkel, a közpénzünkből folytatott tevékenységük államtitokként kezelésével, mint akik a világon mindent együtt, közösen, bűnszervezetben követnek el, hogy még a bútorszállító is ugyanaz bűnügyi botrányról bűnügyi botrányra, mint egy simicskás-császtis orbán-pintérmaffiánál, indokolja, hogy a kilakoltatásról megint fasizmus hamis vádjával és megint erőszakkal elhurcolt Molnár F. Árpád antifasiszta Keresztyén főtudósító és emberjogvédő rendőrségen tett tanúvallomásának idézett szakasza - az összes többit is nemzetközi feljelentéshegyekkel fogjuk megpakolni -

FELJELENTÉS

tárgyát képezze!

Idézet fog következni a 2012.09.10-én a XV. kerületi Rendőrkapitányságon Molnár F. Árpád (ELI) gyanúsítotti tanúvallomásából (Ügyszám: 01150/6871-1/2012. ált.).

 


Az Orbán Viktornál és bűntársainál már e tárgykörben is több százszor feljelentett közpénzen fizetett rendőrség - gyáva egomániás, áruló, himpellér, beosztottain is élősködő parazita főnöke által Babar Tamás golyófogó előre küldésével - azzal, hogy kifejezetten a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA keresztény jogvédőire és újságíróira vetette magát, elkövette a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 174/B. § (1), (2) b), c), d), e), f) pontjaiba ütköző Közösség tagja elleni erőszak bűntettét. A törvény kimondja: 174/B. § (1) Aki mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása miatt bántalmaz, illetőleg erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(1a) Aki mással szemben valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása miatt olyan, kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy riadalmat keltsen, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt a) fegyveresen, b) felfegyverkezve, c) jelentős érdeksérelmet okozva, d) a sértett sanyargatásával, e) csoportosan, f) bűnszövetségben követik el.

Egyúttal felszólítjuk Vizoviczki Lászlót és üzleti köreit, hogy legjobb tudásuk szerint tegyenek tényfeltáró tanúvallomásokat Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök (akit a világsajtó már régóta visszatérően náciként, elmebetegként vagy fasiszta elmebetegként deklarál), Pintér Sándor magyar polgári titkosszolgálati miniszter és belügyminiszter, Európa leghírhedtebben tömeggyilkos politikusa, és Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány bűntetteiről, illetve keressenek minket személyesen, hogy a vádalku vagy még inkább a teljes, abszolúte nemzetbiztonsági célú és abszolúte meggyőző büntetőjogi mentesítésük érdekében a nemzetközi és interkontinentális lépéseket a tanúink szabadsága, biztonsága és csillagászati összegű kártérítéseik alapvető és elengedhetetlen jogán megtehessük!

Egyúttal a médiában tájékoztatunk mindenkit, hogy ezúttal is a Molnár F. Árpád antifasiszta keresztény emberjogvédő, újságíró, filmrendező és Echelon-Tanú volt, aki a fogságban az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetét, Eleni Tsakopoulos Kounalakis asszonyt jelölte meg kiértesítendő személyként, mivel a magyarországi és számos államot leplezetlenül fenyegető, Orbán Viktor és Pintér Sándor alatt nyíltan kiépített és gyakorlatilag teljesen nyíltan felvállalt rasszizmus, cigányüldözés, antiszemitizmus és fasizmus, a zsidóüldözések, a keresztényüldözések, az újságíró-üldözések és az emberjogvédők üldözései miatt is közvetlen kötelességük a totális és globális büntetőjogi, politikai, gazdasági és monetáris beavatkozás, amit az USA Izraellel való kapcsolata és annak jövője is elengedhetetlenül megkövetel!

A fasizmussal, a zsidóüldözéssel, a keresztényüldözéssel szembeni fellépés nem kívánságműsor, még abban az országban sem, amely az első pillatanban és ma is kiáll a legfasisztább magyarországi Internetes orgánumok amerikai szerverről terjesztése mellett, és a tényfeltárók amerikai szerverekről betiltása mellett! A kormányrasszizmussal, antiszemitizmussal, fasizmussal szembeni amerikai legfőbb kormányzati  fellépés hiánya - főleg, hogy évek óta nyíltan követeljük, ömlesztve a bizonyítékokat, hiszen célunk volt a teljes körű bizonyítás mind elkövetői, mind a nyíltan és Előre Bejelentett elfasizálást támogatók oldaláról - nem kimagyarázható!

KELL A TÖRVÉNY, ÉS A TÖRVÉNYÉRT MEGHALNI IS BÁRMELYIK PILLANATBAN TUDNI KELL! KELL A TÖRVÉNY!!!

Telefon: +36/30/919-6386.

Idézet a tanúvallomásból:


Molnár F. Árpád (ELI) kilakoltatási tudósításról, a vezető tudósítóként történő tegnapi, erőszakos közpénzhatósági elhurcolása után, a XV. kerületi rendőrségen tett tanúvallomásából:

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály tolnai utcai különleges ügyek osztályán Szőke Tibor és nyomozó társai már az elején egyértelművé tették, hogy a vezetésnek [értsd: a politikai vezetésnek - a szerk.] azzal van gondja, hogy Orbán Viktor és a katonai titkosszolgálat akkori vezetője, Domján László fejére horogkeresztet tettünk.

Tóth Tamás budapesti rendőrfőkapitány, aki az első házkutatást ellenünk a horogkereszt terjesztése címén [hamis vádként - a szerk.] elindította, 2012 augusztusában telefonon keresett meg azzal, ő személyesen, hogy el tudja simítani az ügyet, amennyiben nem használjuk a horogkeresztet [értsd: a megbélyegzésükre és a fasizmus lejártatására - a szerk.] illetve a feljelentéseket befejezzük.

16 óra 33 perckor a kihallgatásra megérkezik Harangi Csaba r. fhdgy alo. vez. úr.

Rendszeresen meghívnak minket... (...)

Az összes (...) feljelentésünket 100%-ban eltussolták.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.