Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Nemzetközi Bizonyító Feljelentés a józsefvárosi és keleti pályaudvari orbán-pintérmaffia ellen és a drégelyvár utcai csúcsbűnözői kilakoltatás maffiájának szétzúzásáért, Bizonyítékfilmekkel!

 

 

2012-07-20.
Molnár F. Árpád "ELI" és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztény és Zsidó Jogvédői, Filmrendezői, Echelon-Tényfeltárói és Echelon-Tanúi

FELJELENTÉSKÉNT Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövet Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig,  az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, külföldi médiumokig és kormányszervekig bezárólag stb.)


Az e FELJELENTÉSHEZ Bizonyítékként Hivatkozott 9 perces Kordokumentumfilm és egy további alapján, melynek a Címe és Elérhetősége: Kilakoltatás Újpalotán (Drégelyvár u.) - [rövidfilm] (http://www.youtube.com/watch?v=nBycbFDeoZk), a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztyén és Zsidó Emberjogvédőiként, antifasiszta Újságíróiként, Filmrendezőiként, Oknyomozóiként, Tényfeltáróiként, Echelon-Leleplezőiként és Echelon-Tanúiként Büntető és Megtorló FELJELENTÉST teszünk!

Az imént Hivatkozott, 9 perces Kordokumentumfilmben Bizonyítást nyert:

   1. A végrehajtó Erdős Krisztina nem volt hajlandó megmutatni a végrehajtást kérő lapot: sem a családnak, sem a család által felhatalmazott képviselők bármelyikének. (Megjegyzés: általános, hogy a végrehajtó külön összegű juttatásban részesül, ha a kilakoltatást végrehajtja. A lefizetés-megvesztegetés közel 100%-os aránya miatt sokkal több törvénytelen kilakoltatás történik.)

   2. Erdős Krisztina végrehajtó közli a kamerák, a jogvédők és a törvénytelenségekkel halmozott, a forró nyomosok hatáskörébe tartozó bűnszervezeti kilakoltatás közben, hogy "végrehajtási végzés nincsen".

   3. A Bűnszervezetet totálisan lebuktatott Kordokumentumfilmben az Orbán Viktor, Pintér Sándor, Nánási László bács-kiskun megyei főügyész és fasiszta hordái által fasizmus terjesztése hamis vádjával évek óta orbáni maffiában üldözött antifasiszta zsidó emberjogvédő, Molnár F. Árpád, aki a HÍRHÁTTÉR  MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, elmondja a rendőrség, a végrehajtó, a végrehajtást kérő megbízottja és a média teljes nyilvánossága előtt, továbbá Internetes élő adásban, hogy az önkormányzat ingatlankezelőjének vezérigazgatójától jönnek (a Palota Holdingtól), aki kijelentette: 2011 áprilisa óta a végrehajtást kérő Hossó Sándor ellen (aki éppen börtönben ül) felmondták a lakásbérleti szerződést. Ez azt jelenti, hogy nem kérhette volna a kilakoltatást, és ezt már ott, mindenki, világszerte tudta! A vezérigazgató úr közlését, miszerint a kilakoltatást kérőt kirúgták - sok más bűnszervezeti bűntettet bizonyító Kordokumentummal együtt - a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA egy Dokumentumfilm keretében publikálta, melynek a Címe és elérhetősége: "Pintéri kilakoltatás vagy a józsefváros piaci és keleti pályaudvari Pintérmaffia megsemmisítése! (A drégelyvár utcai kilakoltatás maffiafilmje - László Tamás és Erdős Krisztina lakásmaffiája)" http://www.hirhatter.org/pinteri.htm. Az önkormányzat vezérigazgatójának bizonyító erejű nyilatkozata a Film 19 perc 40. másodpercétől hallható, a beszélgetés pedig 2 és fél perc terjedelemben. Azonnali hatállyal kérjük Nánási László bűnszervezeti bács-kiskun megyei főügyész előzetes letartóztatásba helyezését, aki a bűnszervezeti botrány felderítését és leleplezését - kivétel nélkül az összes eddigivel együtt, amihez csak az elmúlt években hozzáfogtunk - minden erejével akadályozni próbálja! HELYEZZÉK ELŐZETES LETARTÓZTATÁSBA A MINDENKÉPPEN BUKOTT, ORBÁN VIKTOR ÉS BANDÁJA NYAKÁBAN MALOMKŐKÉNT LÓGÓ MEGYEI FŐÜGYÉSZ BŰNÖZŐT ÉS LEPLEZETLENÜL KERESZTÉN- ÉS ZSIDÓÜLDÖZŐ FASISZTA ÉS SOKKOS GYILKOS TERRORISTÁT!

   4. A Keresztyén Molnár F. Árpád emberjogvédő, minden magyarok Első HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, a 9 perces Filmben is elmondja, hogy a végrehajtást kérő Hossó Sándor egy bűnöző, aki jelenleg is börtönben ül, és akinek a lakásbérleti szerződését 2011 áprilisában az önkormányzat ingatlankezelője felmondta, azaz nem a végrehajtást kérőé a lakás, így nem kérhette volna a kilakoltatást, továbbá az egy hónappal későbbi bírósági tárgyaláson, ami volt 2011 májusában, ezt a tényt elhallgatta, megvalósítva ezzel a hamis tanúzás bűncselekményét is, melyet a törvény egyébként és eredetileg, akkor és ott, a bíróságon is szabadságvesztéssel fenyegetett! Bár ez is elhangzott a rendőrség, az önkormányzat, Erdős Krisztina végrehajtó és emberei, továbbá a végrehajtást kérő Hossó Sándor hivatalos megbízottja, Hossó Nikoletta előtt (aki Hossó Sándor testvére), a kilakoltatást minden további nélkül, sőt, annál inkább folytatólagosan és agresszív rátartisággal folytatták és végrehajtották! Annak ellenére, hogy mindenki tudta: az egész eljárás a kezdetétől a végéig súlyos és folytatólagosan elkövetett és halmozott bűncselekmények garmada, melyért a hatályos törvények a büntetési tétel felső határát a duplájára emelték, az ítélet végrehajtását pedig a legszigorúbb módon, fegyházban letöltendővé változtatták!

AZ ELTUSSOLÁSOKRA ÉS A BEJELENTŐK ELLENI POLITIKAI ÜLDÖZÉSEKRE TEKINTETTEL FELSZÓLÍTJUK A HATÓSÁGOKAT
A) AZ ORBÁN VIKTOR ÉS PINTÉR SÁNDOR ÁLTAL VÉDETT KELETI PÁLYAUDVAR KÁBÍTÓSZER- ÉS FEGYVERKERESKEDELMI, VIZOVICZKISEN TOTÁLISAN NYILVÁNOS BIZNISZÉNEK AZONNALI MEGSZÜNTETÉSÉRE, A PINTÉRPÁLYAUDVAR BŰNSZERVEZETI BOTRÁNYAIT BIZTOSÍTÓ RENDŐRÖK TÖMEGEINEK LETARTÓZTATÁSÁRA, AZ ELLENÜK VALÓ HÁZKUTATÁSOKRA ÉS VÉGLEGES ELKOBZÁSOKRA, TOVÁBBÁ A KERÜLETI RENDŐRKAPITÁNYOK BÜNTETŐPERBE VONÁSÁRA, LETARTÓZTATÁSÁRA, A MAXIMÁLIS FEGYHÁZBÜNTETÉSI TÉTELEK BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEINEK TELJES KÖRŰ, AZ ELKÖVETŐK 100%-ÁT SÚJTÓ KIMONDÁSÁRA!!

B) TOVÁBBÁ FELSZÓLÍTJUK A HATÓSÁGOKAT AZ ORBÁN VIKTOR ÉS PINTÉR SÁNDOR ÁLTAL IRÁNYÍTOTT JÓZSEFVÁROSI PIAC TELJESEN NYILVÁNOS KÁBÍTÓSZER- ÉS FEGYVERKERESKEDELME, OKIRATHAMISÍTÁSI, TOVÁBBÁ CSEMPÉSZ- ÉS HAMISÍTOTT ÁRUFORGALMA, TOVÁBBÁ A MINDEN ESETBEN SZÁMLA NÉLKÜLI, ADÓCSALÁSOKAT 100%-OS MENNYISÉGBEN MEGVALÓSÍTÓ, NAPONTA MILLIÁRDOS ÉRTÉKBEN FOLYTATOTT ÁRUFORGALMÁNAK AZONNALI MEGSZÜNTETÉSÉRE, A JÓZSEFVÁROSI PIAC AZONNALI BETILTÁSÁRA, ÉS AZ ÖSSZES ÁRU AZONNALI LEFOGLALÁSÁRA! KÖVETELJÜK TOVÁBBÁ AZ ORBÁN-PINTÉRI ÉS NÁNÁSI LÁSZLÓ MEGYEI FŐÜGYÉSZ ÁLTAL BŰNTETTEK IRDATLAN TÖMEGEIVEL BIZTOSÍTOTT JÓZSEFVÁROSI PIACOT VÉDŐ TOVÁBBI RENDŐRTÖMEGEK ÉS A KERÜLETI RENDŐRKAPITÁNY LETARTÓZTATÁSÁT, ELLENÜK A HÁZKUTATÁSOK VÉGREHAJTÁSÁT, A VÉGLEGES ELKOBZÁSOK TÖMEGEINEK ÍTÉLETÉT, AZ ELKÖVETŐ KÖZPÉNZRENDŐRÖK TÖMEGEI ELLENI MAXIMÁLIS FEGYHÁZBÜNTETÉSI TÉTELEK BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEIT!

 


Az egyik, Bizonyítékként Hivatkozott Kordokumentumfilm. A Címe: Kilakoltatás Újpalotán (Drégelyvár u.) - [rövidfilm]. A másik, szintén Bizonyítékként Hivatkozott Kordokumentumfilm Címe és elérhetőségeiből: Pintéri kilakoltatás vagy a józsefváros piaci és keleti pályaudvari Pintérmaffia megsemmisítése! (A drégelyvár utcai kilakoltatás maffiafilmje - László Tamás és Erdős Krisztina lakásmaffiája) http://www.hirhatter.org/pinteri.htm .

Felszólítjuk továbbá az antiszemita, zsidógyűlölő és keresztényüldöző, a világsajtóban is fasisztaként és elmebetegként titulált Orbán Viktor magyar miniszterelnököt és közpénzeinkből fizetett bűnszervezeti maffiabandáit, hogy a fentiekre tekintettel azonnal vegyék őrizetbe és helyezzék előzetes letartóztatásba

   1. Hossó Nikolettát, a börtönben ülő Hossó Sándor nőtestvérét, a székesfehérvári Kodolányi János Főiskola nemzetközi bűnözőjét,

   2. Erdős Krisztina nemzetközileg hírhedt antiszociális, és neves jogvédők által is bolondnak és elmebetegnek nevezett végrehajtót és segítőit

és a bűnszervezeti elkövetők tengerének bármely tagjait, mint akik Pintér Sándor '90-es évekbeli géppisztolyos sortüzeit és robbantásos merényleteinek tengerét hajtják végre!

Felszólítjuk a maffia hatóságait, hogy az előzetes letartóztatásokból a bűnözőket addig ne engedjék ki, amíg ellenük a jogerős bírósági ítélet kimondásra nem kerül, és ne hivatkozzanak mesebeli jogszabályokra, hogy miért kellene számukra biztosítani a szökés, elrejtőzés, összebeszélés, bizonyíték-eltüntetés stb. lehetőségeit, hanem ahogyan a leglátványosabb bűnszervezeti bűntettek iszonyú hosszú és csúcskriminális láncolatát mindvégig zavartalanul elkövették Orbán Viktor nevében az ártatlanok és a közérdekű bejelentők ellen, úgy a bűnözők ellen se restelljenek - ha már Orbán nevében nem megy, mert az fasiszta és elmebeteg, akkor nyugodtan pl. az egészséges és antifasiszta keresztény emberjogvédő és csúcstényfeltáró Molnár F. Árpád nevében - fellépni, amit viszont nem fog számon kérni a lakosság, mert senki, aki nem olyan elmebeteg, mint Orbán Viktor és fasiszta, nánási lászló minőségű, leplezetlenül rosszindulatú és köztörvényes, tébolyult, egészen extrém súlyosan bűnöző alkatú pszichopata bűnbandái, az nem kínlódik köztörvényes, bukott közpénz- és maffiózó paraziták további gazdagításáért és ezzel a kormány és saját egzisztenciája és jövője tönkre tételéért, mocskos családja hirtelen felderíthetetlennek szavazott körülmények közti rákos stb. elhalálozásáért, amelyeket titkosszolgálati kifejezéssel egyébként Omega kóddal illetünk (ezt alkalmazzák Orbán Viktorra és bandájára: azaz önpusztító, öngyilkosságra hajlamosított, programozott viselkedés).

Felszólítjuk továbbá a világsajtóban is fasiszta, antiszemita és elmebeteg bűnözőként aposztrofált Orbán Viktor által irányított hatóságokat, hogy az elhurcolt jogvédőknek csillagászati összegű kártérítéseket kell fizetniük, és az Istennek hála, akad még rengeteg olyan maffiaüzlet és ügylet, ami Orbán Viktor és Pintér Sándor irányítása alatt, Orbán Viktor és Pintér Sándor zsebeit gyarapította. Így van minek iszonyatos anyagi és bűnözőveszteségeket okozni, és van miket felszámolni, megsemmisíteni, eltiporni, eldózerolni, szétbontani, szétzúzni, elfűrészelni, letörni és eltörni, tönkre tenni, összetörni, bezúzni, elgázosítani (ahogyan Auschwitzban és a Búza utca Super 8 kilakoltatásánál tettétek: KLIKK: http://www.hirhatter.org/buza_utca.htm), amik miatt szintén csillagászati összegű, józsefvárosi, keleti pályaudvari és vizoviczkista kártérítéseket fogtok fizetni!!!)!

FELJELENTŐK:
Molnár F. Árpád, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója vezetésével az antifasiszta, roma jogvédő, zsidókból és szinte 100%-ban Keresztyénekből álló Csúcstényfeltáró és Emberjogvédő, tehát minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Médiumának A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK Újságírói, Keresztyén és Zsidó Emberjogvédői, Filmrendezői, Echelon-Tényfeltárói és Echelon-Tanúi.

Csatolt Bizonyítékokként két Bűnszervezeti Leleplező Kordokumentumfilm a Címeikkel és elérhetőségeikkel!:
   1. Kilakoltatás Újpalotán (Drégelyvár u.) - [rövidfilm] http://www.youtube.com/watch?v=nBycbFDeoZk

   2. Pintéri kilakoltatás vagy a józsefváros piaci és keleti pályaudvari Pintérmaffia megsemmisítése! (A drégelyvár utcai kilakoltatás maffiafilmje - László Tamás és Erdős Krisztina lakásmaffiája) http://www.hirhatter.org/pinteri.htm


2012.07.20., 10:10 óra, Budapest, Hungary
Elérhetőségek: Telefon: +36/30/919-6386. hirhatter.multimedia@gmail.com

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.