Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Orbán bírósága eleve köztörvényes zárt tárgyalásra készült Pintér Sándor hírhedt rendőrbűnözője védelmében és a HÍRHÁTTÉR Kordokumentumai és Bűnügyi Bizonyítékai megsemmisítésére (Villámlevél a Fővárosi Törvényszék sajtóosztályának)

 

2013-07-09. www.echelon8.org [Frissítve: 12:22 óra]
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Szerkesztői előszó helyett: az előzményekről, továbbá mikor rendel el a bíró zárt tárgyalást:
Bejött! Az alábbi levél a Fővárosi Törvényszék sajtóosztályának lett villámfogalmazva és elküldve amiatt, hogy a sajtóosztály már a tárgyalás előtt mindent megpróbált, hogy 2012 leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözője, Csóka János alezredes és alosztályvezető által a HÍRHÁTTÉR ellen indított pere a lehető legteljesebb titokban folyjon. Pintér Sándor XV. kerületi rendőrkapitánysága azzal az ürüggyel indított pert, hogy 2012. szeptember 10-én a Budapest, XV. kerület Pázmány Péter utca 106/B. szám alól - Csóka János vezetésével - kilakoltatták Almási Máriát, az idős és beteg asszonyt 78 ezer Ft-os köztartozás ürügyével
(KLIKK A FILMRE!!!). A közpénzen kitartott extrém gazdag, multimilliomos rendőri állomány és végrehajtó, valamint a - filmfelvételeinken látható módon - gyűlölködő közpénzes, Fideszes önkormányzatiak helyett a szegényekből, kilakoltatottakból és kilakoltatás előtt álló otthonvédőkből álló Koppány Csoport és a politikai üldözött, munkájuk miatt is jövedelem nélkül élő emberjogvédők elkezdték a helyszínen összeadni a csekély tartozást, amire a közpénzmaffia közölte, akkor inkább nem kell semmi, hanem akkor is kidobják az idős és beteg asszonyt!

Almási Mária
azóta az utcán él.

Csóka János alezredes, a dúsgazdag hírhedt szociopata rendőrbűnöző - a pintéri rendőrmaffiával egy szándékon - pert indított, mondván, arca és neve nyilvános lett a gaztetteikről készült Dokumentumfilmben, ezért kéri a pártbíróságot, hogy a róluk szóló bizonyítékokat megsemmisítsék.

Az alábbi levél a 2013. július 5-én tartott bírósági botránytárgyalás előtt, 1-én született, amit a botránytárgyalás követett; melyről
Miskolczy Ambrusné bíró abszolút kizárta nem csak az összes médiát, de minden hallgatót is, és teljes körű zárt tárgyalást rendelt el! Ilyesmivel sok éves gyakorlatunkban soha nem találkoztunk, de mivel tudtuk, hogy szó szerint a rendőrmaffia perelt be minket, a bírók bűnözési állaga pedig állandó rekordokat döntöget, így - látván az ehhez illő sajtóosztály bűnszervezeti előkészületeit és éretlen kifogásait és kötekedéseit - érthetően előre készültünk az abszurdumokra. A bíró a zárt tárgyalás indoklásául arra hivatkozott, hogy Csóka János arca és neve vagy egyéb személyes adatai nem nyilvánosak, ezért rendel el az első rendőri füttyszóra abszolút zárt tárgyalást, mint valami államtitoksértési per legtitkosabb részleteinél.

Eközben a tárgyalás nyílt tárgyalásként volt meghirdetve, Csóka János neve és pere nyilvánosan kifüggesztve a tárgyalóterem előtt, neve, arca, rendfokozata az egész bolygón, tömegével látható bűnügyi cikkek és kordokumentumfilmek egész sorában stb. Továbbá: minden esetben, amikor bárki nem akar nyilvánosságot, akkor kérheti a bíróságtól adatai zárt kezelését (ilyenkor a bíró nem bemondásra rögzíti a személy adatait, hanem a személyi okmányokból leírja vagy leíratja), valamint a peres kérheti, hogy a média ne mutassa. Ekkor a bíró közli a médiával, hogy a média ennek megfelelően tudósítson. Ez azt jelenti, hogy a személy arca kitakarással, homályosítással vagy egyéb módon, hangja pedig torzítással kerüljön publikálásra. Ugyanakkor tehát a tárgyalás rögzítését a peres személy nem tilthatja meg! Zárt tárgyalás elrendelését a peres fél kérésére soha nem rendeltek el pályafutásunk során, kizárólag pszichiátriai anamnézisek és pszichiátriai "szakvélemények" ismertetésénél, valamint államtitkok esetében! Nem azért, mert Csóka Jánosnak, 2012 leghírhedtebb szociopata rendőrbűnözőjének olyanja van, és szeretné közpénzes tetteit úgy kitörölni a lakosság memóriájából, amilyen széles nagy pofával kérkedik arról a közpénzbíróságok és főnökei előtt, főnökei gyűlölködő és sűrű szociopata bólogatásai és biztatásai mellett! Arról szól a demokrácia, hogy a bírósági tárgyalóteremben történtek ellenőrizhetőek legyenek, hogy ott ne történhessenek meg mindazok, amik a kormány közpénzbandája törvénytelen akcióját követően, amellyel a médiát, az emberjogvédőket és a teljes lakosságot Kónya István közpénzbírója, Miskolczy Ambrusné 100%-ban kizárta!
Tisztelt Sajtóosztály! (VÉGIGOLVASNI!)

A Hírhatár Online számára ismételten - és mostantól a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA számára is - sajtóregisztrációért fordulunk Önökhöz a 2013.07.05-én, 11:30 órakor a fsz. 3. számú tárgyalóterembe hirdetett tárgyalás ügyében, mivel telefonon mindenfélét kitaláltak, hogy a sajtóregisztrációt ne lehessen beadni.

Újságíró kollégánk jelezte, hogy a +36/1-354-6686-os telefonszámon, a sajtóosztályról dr. Bánfai Tamara nem volt hajlandó a sajtóregisztrációs kérelmet elfogadni, mondván, hogy nyilvános tárgyalásról van szó. Az ismételt telefonhívás ellenére nem volt hajlandó értelmezni, hogy hosszú-hosszú és sokszoros tapasztalatunk bizonyítja, hogy a bírók a világon semmiféle jogszabályt, törvényt és előírást nem tartanak be, és szinte minden egyes alkalommal, ha előzetes sajtóregisztrációval nem éltünk, ezt kifogásolják, hogy miért nem adtuk le előre a sajtóregisztrációt, és erre hivatkozva kényük-kedvük szerint engedélyezik vagy tagadják meg a média jelenlétét. Attól függően, mik a bíróság vezetőinek elvárásai, a politikai, máskor a bírói lefizetések és illegális ajándékcsomagok függvényében döntenek, megint máskor a bíró személyes karrierista aggodalmai - hogy vajon jó üzlet-e számára, ha az Európai Unió irányelvei szerint jár-e el vagy sem értelmében döntenek.

Olyat, hogy nyilvános tárgyalás, nem ismerünk! Itt nincsen esküdtszék, nincs hatályos jogszabály, nincs törvény, nincs ügyész, nincs ügyvéd, nincs média, csak bíró van! S mivel nem Európában, hanem a kelet szakadékánál vagy a balkánon vagyunk, mégpedig a világsajtó szerint is kiépülő/kiépült elnöki diktatúrában, a bíróra a világon semmiféle hatályos törvények és nemzetközi jogszabályok, valamint Magyarországra kötelező Európai Uniós és emberjogi jogszabályok és törvények nem vonatkoznak, ahogyan ezt a bírósági ítéletekben és a strasbourgi ellenítéletek tömegeiben is ügyről ügyre tetten érhetjük! A maffiavezér hírében álló és Dokumentumfilmjeinkbe egyre inkább leleplezett Kónya István főbíró lakosság multimilliárdjain kitartott bírói esetében is azt látjuk, hogy a magyar bírók rá sem hederítenek a nemzetközi jogszabályokra és az Európai Unió egyértelmű és világos emberjogi és lakosságvédelmi törvényeire és intézkedéseire! Mintha csak az elnöki diktatúra létezne, már régen az Európai Unión kívül!

Nem akarunk egy elnöki diktatúrában - amely az Európai Uniós előírásokat és törvényeket úgy rúgja fel a bíróságokon, mint idült alkoholista a kocsmai asztalt - arról hallani, hogy nem kell sajtóregisztráció, miközben a bírók folyamatosan azt kérik számon! Azt sem akarjuk hallani, hogy egyik telefonhívásunkra azt mondják, nem kell, majd miután szembesülnek azzal, hogy a bírók követelik (mintha a sajtóosztály vezetőjének erről nem kellene tudnia!), és a magyar bírák a médiát is saját szeszélyüknek, menstruációs hangulatuknak és kényüknek, kedvüknek akarják kiszolgáltatni, akkor az Orbán Viktor óta megszokott irányváltással hirtelen azt közlik, hogy akkor sem, mert úgyis a bíró dönti el, hogy kit enged és kit nem egy nevében nyilvános tárgyalásra!

Nem nehéz meghúznia minden újságírónak, emberjogvédőnek és aktivistának a párhuzamot, hogy éppen minden magyarok leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözője, Csóka János rekordfrusztrált és erősen paranoid pszichopata szerkesztésű peréről van szó (még soha nem kaptunk egy perhez ekkora paksamétát, mint Csóka Jánostól), aki (Csóka János) a Pintér Sándor és Galambos Ferenc által vezetett BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányságának alezredes alosztályvezetője, akinek bűncselekményei eltussolására egyik nyugalmazott rendőr-alezredes szövetségesünket, otthonvédőt is behívták és megfenyegették, hogy ha továbbra is feltüntetjük a volt beosztását az Emberjogvédő Dokumentumfilmjeinkben, elveszik a nyugdíját is, mivel rombolja a rendőrségen belül sikeresen kialakított és fenntartott bűnszervezeti pártmorált!

Gyanús a Fővárosi Törvényszék kifogása és a szembenállása azért is, mivel Csóka János annyira törekedett arra, hogy a közpénzen zsinórban elkövetett gaztetteiről szóló filmes és hanganyagos bizonyítékok felvételre se kerüljenek, ha pedig már felvételekre kerültek, mindenképpen eltüntethesse bandáival az ellene és az elnöki diktatúra kormány-Magyarországa ellen halmozottan terhelő emberjogi és bűnügyi bizonyítékokat, hogy még az általa beperelt emberjogvédő, dokumentumfilmes és tényfeltáró keresztény újságíró, Molnár F. Árpád (e levél írója) elleni, általa szervezett és irányított, látványosan koncepciós, köztörvényes, morálisan pedig abszolút minősíthetetlen tetteit, s hogy velem mit művelnek, nem átallotta az én jogaim védelmére hivatkozva tiltani, hogy arról bármilyen filmfelvétel és hangfelvétel készüljön! Miszerint a közterületen azért ne rögzítse a média azt sem, hogy velem, a főszerkesztő ellen ők, a közpénzes multimilliomosok mit művelnek, mert én - az események fő tudósítója, aki az események rögzítésére utasítást adtam - előzetesen nem adtam engedélyt, és ő, Csóka János alezredes, aki 2012-ben minden magyarok leghírhedtebb kilakoltató szociopata rendőrbűnözője címet is megkapta, nagyon vigyáz a jogaimra! Ez a pofátlan és átlátszó cinizmus és primitív szociopata rosszindulat kiválóan példázza Orbán Viktor világsajtóból hírhedt tébolyországlását, ahol a miniszterelnök hazudik egyet Brüsszelben, aztán két órával később hazudja annak ellenkezőjét Budapesten!

Egyúttal kérjük, hogy (ha már ennyi adat leírásra került) csatolják ezt a levelet a Miskolczy Ambrusné bíró által vezetett Csóka János-féle per bizonyítékaihoz, ahogyan mi is nyilvánosan fogjuk publikálni és terjeszteni az egész bolygón és világszerte!

Ezúton megragadva a lehetőséget arra is, hogy felhívjuk a bíróság és Miskolczy Ambrusné bíró figyelmét arra, hogy a fősodratúnak nevezett média sok hónapja is arról beszélt, hogy abszolút Európai Unió-ellenes és példátlan, hogy Magyarországon még mindig az emberi jogokkal ellentétes jogszabály van érvényben arról, hogy a lakosság közpénz-multimilliárdjain kitartott rendőrök arcát ne lehessen nyilvánosan mutatni! Abszurdum a teljesen nyilvánvaló szándék, hogy miközben a közpénzek iszonyatos tengerén kitartott állami tisztségviselők és bűnözők teljesen természetesen azért bujkálnak, hiszen mindannyiuk előtt evidens, hogy tetteik a lakosság és az Emberiség előtt felvállalhatatlanok, ocsmányak, undorítóak és minősíthetetlenek, aközben a jogszabály célja egyértelműen az, hogy a kormány által szervezett bűnbandák és megvédett maffiabűntettek és bűnszervezeti bűncselekmények közpénzen kitartott elkövetőinek arca és kiléte minden ügyben a lehető legrejtettebb lehessen, hogy sem akkor, sem azt követően, a következő kormányok se tudják bíróság vagy emberjogi bíróság elé állítani ezen bűnözőket a bűntetteikért és mérhetetlen gaztetteikért!

A gazdag közpénz-kitartottak arcának rejtegetése, a média bárminemű korlátozása abszolút nyíltan a kormányfőnek és közpénz-maffiájának bűnügyi és bűnszervezeti érdekeit szolgálja, és gyökeresen ellentétes a demokrácia-, az élet- és vagyonbiztonság-, az Európai Uniós, valamint az emberjogi minimumokkal, ezért maradéktalanul elfogadhatatlan, tűrhetetlen és a világsajtóba való!

Azért, mert Adolf Hitler törvényt hozott arra, hogy az ikszedik számú törvény megtiltja a boltosok számára a zsidók kiszolgálását, és ezt kifüggesztették az üzletekre, a Csóka János-féle közpénzparaziták az emberjogvédőket elhurcolták, a Fővárosi Törvényszékhez hasonló multimilliomos bírók pedig ezzel a fasiszta maffiával, minden rendszerben kéz a kézben, rendszerváltások után is nyugdíjazások nélkül az igazakat, a keresztényeket üldözték és elítélték, minket SEM fog megakadályozni abban, hogy tűzön-vízen át, az életünk árán is kiálljunk az egyértelmű polgári és emberi jogokért, mások életéért és biztonságáért, a multimilliomos közpénzparazita Csóka Jánosokkal és Pintér Sándorokkal szemben az élhető élethez való jogáért, valamint ennek az anarchista, elmebeteg fasiszta elnöki diktatúrának a megbuktatásáért és a valódi törvények mentén a rezsim hírhedt és gaztetteikkel kérkedő közpénz-bűnözőinek példás és elrettentő igazságügyi megtorlásáért!

Visszautasítjuk azt is, hogy mi egy a világsajtóban és a világ kormányai előtt hírhedt szociopata és skizofréniás orbáni elnöki diktatúra alattvalói lennénk, akiket mindenféle kilakoltató szociopata bűnöző bíróságra hurcolhat és bizonyíték-megsemmisítésekre kötelezhet, mert mi az Európai Unió tagjai vagyunk és nem ennek a fasiszta tébolyultnak, hanem az Európai Uniónak a jogszabályai és fennhatósága alá tartozunk! Keresztényekként pedig - Portik Tamás államtitokká nyilvánított szavaival ellentétben, aki Laborc Sándor NBH-főigazgatónak azt mondta az autóban, hogy "az Isten neve Pintér Sándor", ezzel ellentétben mi, keresztények - az Istent JAHVÉNAK Nevezzük, függetlenül attól, hogy a magyar rendőrök, ügyészek és bírók pénzért és szociopátiás rosszindulatból erről miként vélekednek és miféle világhírhedt szociopata és skizofréniás elnöki maffiában és maffiatörvényeknek engedelmeskednek, a lakosság pénzén kitartva!

Kérjük a sajtóregisztrációt, s hogy a bíróságon történt minden pillanatról, nyikkanásról, zörrenésről és orbán-pintéri nyekkenésről teljes körű, vágatlan kép- és hangfelvételek készüljenek! Ezek ugyanis nem csak bizonyítékok, hanem KORDOKUMENTUMOK! Kordokumentumok egy olyan elnöki diktatúráról ahol a szociopátia, a rosszindulat, a nemzetjk9özi jogokkal ellenséges rendőri és bírói pártönkény kötelező, az emberjogvédők, a keresztények és az újságírók üldözése kötelező, az egészség, a morál, az erkölcs, a nemzetközi jogszabályok, az igazságosság és az élet pedig üldözendő, betiltandó és megsemmisítendő ellenség!

Nem kívánságműsor, hanem Európai Unió! Nem orbáni elnöki diktatúra, hanem szabadság, felelősségvállalás és az igazság, valamint igazságosság teljes körű bizonyítása! Amikor mi, emberjogvédők tömegei nem szégyelljük tetteinket az egész világ előtt vállalni, ne szégyelljék gaztetteiket az Isten, azaz Pintér Sándor közpénzen kitartott bűnözői, ingyenélői, bűnözővédői, keresztényüldözői sem, ha már egyszer multimilliomosok lettek belőle és a kilakoltatottak tengerei nyakán élősködnek, fenyegetőzve, üldözve, pereskedve, mindenkinek a megélhetését és az életét gyakran közvetlenül fenyegetve!

Mert ahogyan Kövér László Fideszes házelnök elsápadt és elment a hangja, amikor 2010-ben megkérdezték a Hír tv-ben, mit szól a Jobbik ekkora súlyú Országgyűlésbe kerüléséhez - annyira érezte a megtorlás és a halál szelét -, úgy de facto, tény, hogy a mostani üldözöttek tömegével fognak bekerülni a Törvényhozásba és minket, antifasisztákat is arra nevelt ez a tébolyult, elmebeteg rendszer, hogy semmiképpen ne könyörüljünk azokon, akik multimilliomosokként, kérkedve sötét Emberiség-ellenes gaztetteikkel, nem nyugodtak kinevezéseikben, irdatlan közpénzeinken, hatalmas házaikban és közpénzrabolt vagyonaikon, mert úgy ellepte őket a mérhetetlen moslék, a bűnözés féktelen szociopata gyűlölete és undorító, örvénylő moslékja, hogy képtelenek voltak jóllakni a keresztények, az ártatlanok, a fiatalok, az idős és beteg asszonyok, a gyermekek, a családok, az emberjogvédők, a politikai üldözött zsidók és az újságírók vérével!

A magyar bíróságok egy vizsgált halmazban is szinte 100%-os bűnöző statisztikát termelnek! Ha csak a 2006-os eseteket vizsgáljuk, azt látjuk, hogy 147 szabadságvesztést kimondó ítéletből utóbb 143-at kellett megsemmisíteni és kukába dobni, mert a bírók az elkövető rendőrbűnözőket felmentették, az áldozataikat pedig bebörtönözték! A bírói ítéletek - alkalmazkodva a totális rendőrbűnözéshez(!) - egy vizsgált halmazban is 98%-ban sima köztörvényes bűntettek voltak! Egy állampolgárnak a mai Magyarországon 98%-os esélye van arra, hogy ez a bíróság elítéli, amennyiben ő azt áldozat, és a statisztikák értelmében 0% az esély arra, hogy az elkövetőt elítélik vagy börtönbe kerül, ha egyszer ő az elkövető vagy a leghírhedtebb bűnöző!

Aki ezt a Magyarországot törvényesnek ítéli, az vagy súlyosan tudatlan vagy egész egyszerűen elmebeteg! Ez a bíróság és ez a felperes minden ízében, látványosan a kizsákmányolás, a kormánybűnözés és minket, antifasisztákat és zsidókat abszolút Adolf Hitler tébolyországlására emlékeztető fasiszta maffia kiszolgálója! Mi viszont nem vagyunk ennek a kormánybandának a tagjai, szagát sem bírjuk, tetteitől megesett, hogy én is - így a tolnai utcai rendőr-bűnbanda épületénél, a tetteikről beszélvén - szó szerint elhánytam magam, hanem az Európai Unió tagjai vagyunk! Semmi közünk Orbán Viktorhoz, kitartott rendőrbűnözőihez és az újságírókat, a szegényeket, a hajléktalanokat, a keresztényeket üldöző és bebörtönző bíróságaihoz és közpénzeinken kitartott extrémmilliomos bíróihoz!

Molnár F. Árpád; 2013.07.01., Budapest, Hungary.

A FELJELENTETT FILM KORDOKUMENTUM ORBÁN VIKTOR ÉS PINTÉR SÁNDOR, VALAMINT KÖZPÉNZ-KITARTOTT BŰNÖZŐ HORDÁIK SZOCIOPÁTIÁJÁRÓL ÉS MINDEN FELELŐS MUNKÁRA ALKALMATLANNÁ TEVŐ ROPPANT SÚLYOS MENTÁLIS ZAVARAIRÓL.

2012-09-14. HÍRHÁTTÉR TV:
Új kilakoltatás és nyíltan nácista letartóztatás a Pázmány utcában! - Kordokumentumfilm 2012
1. Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell!
2. Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!

 

Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell! 2. Letartóztatni a Molnár F. Árpádot! from Miller Yourbarley on Vimeo.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu