Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Orbán és Pintér hekkerei a Föld összes nemzetbiztonsági törvénye szerint üldözendők vagy megölendők (Plusz a Pintér-Radnai-Portik-ügy és a Józsefvárosi piac)

 


 

2013-05-22. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)
 

FELJELENTÉS!: Orbán ás Pintér hekkerei a Föld összes nemzetbiztonsági törvénye szerint üldözendők vagy megölendők (Plusz a Pintér-Radnai-Portik-ügy és a Józsefvárosi piac)

Mint az köztudott és a média által 100%-ban eltitkolt, minden magyarok Legtitkoltabb és Előre Bejelentve Legüldözöttebb Újságírója, Molnár F. Árpád tárta nyilvánosság elé és tette főleg Keresztény Munkatársaival a messze legtöbb büntető feljelentést arról a hekkerbandáról és politikai védelmezőiről, amelyik banda évek óta a világ kormányai és népei ellen leplezetlenül szervezkedő és elkövető számítógépes hekkerbanda. A bandának 100%-ban minden tettéről egyértelmű, hogy Orbán Viktor és Pintér Sándor napi politikai és köztörvényes tetteivel abszolút párhuzamosan kerülnek elkövetésre. Molnár F. Árpád és a HÍRHÁTTÉR Betiltott és a teljes magyar média és politikai rezsim által Szupertitkolt Munkatársainak Feljelentései a hekkerbandáról már jó ideje legalább több százra rúgnak. Akik Orbán és Pintér szűk körű hekkerbandája ellen eddig feljelentést tettek, az olyanokat csakhamar kamera előtt is rögzített rendőrségi üldözések, zaklatások, atrocitások, máskor a feljelentő ellen a bíróság által kiadott országos körözés és körözések sújtották.

Mindezt most ismételt Feljelentésként csak azért írjuk le, hogy a Facebook-on ma, 2013.05.22-én Multimédia Hírháttér által tett villámkommentárt is csatoljuk a Feljelentéshez, amelyet alább idézünk.

Perdöntőnek kell lennie egy kicsit magasabb szintű vagy az általunk, a pozicionálást követően indított bűnügyi eljárásokban, hogy az ügyekben egyetlen személyen kívül (aki az egyik áldozata az Orbán-Pintér banda hekkertámadásainak, ezért ellene folyik eljárás) tudtunkkal soha, egyetlen személyt sem hallgattak ki (azt az egyetlent is az ellene indított bírósági perben, nem pedig a hekkerbanda megbuktatására és elfogására!), aki - ahogyan mi tettük - információkat és bizonyítékok tengereit küldte el a hatóságok részére (rengeteg, a hekkerek általi levelezésekkel, nyílt fórumaikon leplezetlenül szervezett számítógépes és sok más bűntetteikkel) és soha, senkit nem hallgattak ki, de hivatalos választ sem kapott senki, aki ezen elkövetőket károsultként vagy egyébként feljelentette.

Ahogyan a Pintér Sándor által bitorolt és köztörvényes maffiamódszerekkel megszerzett, minden tekintetben nyilvánosan köztörvényesen működő Józsefvárosi piac esetében is nyílt maffiáról van szó, amely piac és annak tulajdonosa, Pintér Sándor elleni feljelentéseket fel sem veszi sem a NAV (adóhatóság), sem a rendőrség, sem az ügyészség, úgy lapít a teljes média és nevében bűnüldözés ezen nyilvánosan garázdálkodó hekkerbűnbandáról, akik miatt közben megjelent a világsajtóban, hogy a nemzetközi vizsgálatok kiderítették: Magyarországról indítják a 10. legtöbb számítógépes hekkertámadást a világ országai ellen. Azaz a magyar kormány és üzletileg érdekeltként jelentkező ellenzéki milliárdosok és médiavezetők olyan súlyos kriminalisztikai és világpolitikai helyzetbe hozták Magyarországot e téren is, amely a szorzatosan népesebb külföldi államok elkövetéseit is szorzatosan felülmúlja, übereli! Ez a kis ország a világ leginkább tömeggyilkos és legfőképpen despota államainak elnöki és királyi diktatúráit idézi a számítógépes, interkontinentális terrorizmusban is! A keresztapa neve pedig - mint mindig, naponta borulnak ki a szörnyűbbnél szörnyűbb ügyek - Orbán Viktor és Pintér Sándor!

Ahhoz hasonló ez, amit Pintér Sándor most csinál Portik Tamás vonatkozásában is, ahol az általa (Pintér Sándor által) szervezett és elkövetett, a végrehajtókat általa kimentő gyilkosságokban és robbantásos merényletekben Portik Tamást vádolja meg, koronatanúnak pedig minden magyar idők egyik leghírhedtebb keresztapáját, Radnai Lászlót nevezi meg, akit ráadásul fegyházbüntetése közben hozatott ki a börtönből, amiért hamis tanúvallomásaival próbálta kimosni őt (Pintér Sándort) az általa, Pintér által szervezett gyilkosságokból és robbantásos merényletekből! Az a minden tekintetben megbízhatatlan és szavahihetetlen bűnöző Radnai László lett Pintér Sándor koronatanúja, aki - egy ügy a tengernyiből - amikor Tasnádi Péter ellenőrzése alatt állt a Józsefvárosi piac, akkor - az alvilág emberei ma is elmondják - Pintér Sándor Radnai Lászlót bízta meg, akinek volt emberei beszámolnak róla, hogy 100 vagy 300 fős bandával Budapestre kellett utazniuk és felsorakozniuk a Józsefvárosi piaccal szemben, egyenpólóban. Tasnádi Péter emberei ugyancsak felsorakoztak, majd a rendőrség kiszálltával szétszéledtek.

Nem sokkal ezután Pintér Sándor megszerezte a Józsefvárosi piacot.

Aki jót akar, keressen minket Pintér Sándor maffiaügyeiről szóló beszámoló céljából a telefonszámainkon; pl.: +36/30/919-6386. Mindenkinek, aki kéri, teljes titoktartást garantálunk és minden olyan társaságot és személyt illetve vezetőt bármikor lebuktatható, életfogytiglanra zárható és kivégezhető személyként és bandaként kezelünk, aki minket nem becsül annyira, hogy információkkal felkeressen! Ahogyan Vizoviczki László is elkövette azt az életét közvetlen veszélybe vető véghetetlen bűnt, hogy az ellenségei - Vizoviczki László letartóztatása előtt - éveken át megkerestek minket és több esetben nem csak beszámolókkal, de aktákkal érkezve számoltak be Vizoviczki és köre ügyeiről! Nem tűrjük el senkitől, hogy minket ne lásson el információkkal közös ellenségünk, Magyarország keresztapja, Pintér Sándor vagy Orbán Viktor bűntetteiről! Aki nincs velünk, az ellenünk van és arra bármikor levadászható ellenségként tekintünk! Megmondtuk már évekkel ezelőtt is!

A kötetlen szerkezettel kelt Feljelentéshez idézett, a fentiekhez képest már csak lájtos Facebook-kommentár:

https://www.facebook.com/multimedia.hirhatter
Ennek a Vejmelka Mihálynak, ennyi vád utáni hallgatása, meg Vejmelka kormányának totális hallgatásba burkolózása után, miközben a nemzetközi vizsgálatok meg arról világsajtóznak, hogy Magyarország a 10. abban, hogy innen indítják a Föld bolygó elleni legtöbb hekkertámadást, hogy erről ennyire hallgat a teljes magyar média, holott napi bűnügyi, köztörvényes botrányok mennek ugyanattól az egy bűnbandától, és ez a Vejmelka így hallgat, sem feljelentés, sem magánlevél, hogy bocs, de nem én voltam, önmagában indokolhatja minden olyan magyar és külföldi állampolgár likvidálását, akik gyanúsíthatók azzal, hogy tagjai az egész világ ellen gyakran az Internet nyílt fórumain előre megbeszélt támadások orbán-pintér-hajdui elkövetői bandájának.

A törvénynek mindig érvényt kell szerezni és olyan bűnbanda, amelyik az egész világot és látványosan kizárólag orbán-pintéri rosszindulattal és csakis, de csakis romboló, mocskos és aljas szándékkal bombázza, a világ összes titkosszolgálati törvényében megfogalmazott nemzetbiztonsági minimumot felrúgva, mindenképpen levadászandó. Nincs olyan állam a Földön, amelynek titkosszolgálati törvényei ne engedélyeznék, más esetekben utasítanak ezen orbán-pintéri, a TEK által gyakorlatilag nyíltan fedezett és bevédett interkontinentális hekkerbandának az elfogására és külföldre hurcolására, avagy közvetlen meggyilkolására.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu