Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Orbán és Pintér multimilliárdokkal, de az életükkel is fizethetnek az interkontinentális hekkerterroristáik abszolút körű védelme és szervezése miatt! (Villámjelentés Világszerte!)

 

2013-06-29. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Orbán és Pintér multimilliárdokkal, de az életükkel is fizethetnek az interkontinentális hekkerterroristáik abszolút körű védelme és szervezése miatt!

Villámjelentés a legfrissebb hírekről!

A legfrissebb hírekből Orbán és Pintér, továbbá interkontinentális cyberterroristái kiterjedt bűnügyeiben:

Molnár F. Árpád és Domján Tibor személyesen járt bent az Alkotmányvédelmi Hivatalnál (AH), telefonon is külön felhívva. Továbbá több külföldi érdekeltségnél, ahol volt, hogy kifejezetten ígérték, hogy jelentést tesznek nemzetközi szinten, valamint konkrét adott országok felé az Orbán Viktor és Pintér Sándor által védett interkontinentális számítógépes bűnözők és terroristák miatt. Voltak a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) épületében is, ahol írásban tettek feljelentést. Molnár F. Árpád több károsultat is megnevezett, továbbá a csúcstechnológiai osztály számára kérték a további dokumentumokat, amelyet 3 napon belül tömegével megküldünk. Voltak továbbá politikai pártnál is, ahol szakirányú országgyűlési képviselővel való további egyeztetések és megbeszélések lettek irányelvként megfogalmazva. Pénzintézeteknél is jártak, ahol jelentést kértek a külföldi szervek/kormányok számára.

Természetesen nem fognak megnevezni egyetlen konkrét pénzügyi intézményt és külföldi képviseletet sem, viszont szépen, sorban kerülnek ezek felkeresésre és világos motiválásra.

Fontos körülmény, hogy csaknem mindenütt nyíltan beszéltek arról, hogy ilyen esetekben nem csak az elkövetők elleni politikai gyilkosságok, hanem az elkövetőket évek óta megvédett kormányfő, azaz Orbán Viktor és társa, Pintér Sándor állami gyilkosságok útján történő likvidálása is egyértelműen indokolt lehet a magyar és külföldi nemzetbiztonsági érdekek, valamint a lakosság érdekei és jogai elsőrendű védelmében!

Tény, hogy egyetlen nap alatt is olyan válaszcsapásokat lehet intézni - világszerte indukálva - ez ellen a két súlyosan szociopata és illogikus, stratégiai idióta, azaz Orbán Viktor és Pintér Sándor ellen, amikor a két világszintű cyberterrorista szociopata bűnöző sokszor azt sem fogja tudni, miért nem sikerül egyik államban ez sem, a másik államban az sem és miért marad el annyi külföldi és nemzetközi pénzügyi, politikai és hatalmi juttatás, már amikor egyáltalán nem is észlelik, mi mindenről voltak kénytelenek lemaradni, mert a nemzetközi összefogás egész egyszerűen teljes hírzárlatot rendel ellenük. Ezek az ok az esetek, amikor úgymond mindenki tudja, mi történik, csak az érintett két szociopata világterrorista, Orbán Viktor és Pintér Sándor, na meg bűnöző, terrorista sleppje nem!

A leggyengébben természetesen a Pintér Sándor és Göbölös László által vezetett Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) szerepelt. Ott - látva a világterrorista köztörvényes bujkálást - ugyancsak nyíltan felvetésre került, hogy emiatt ilyen ügyekben indokolt lehet Orbán Viktor és Pintér Sándor nemzetközi kezdeményezésű likvidálása. Külön kiemelt volt szinte mindenhol, hogy nincs olyan ország a Föld bolygón, ahol az ilyeneket - az elkövetőket és azok gyakorlatilag teljesen nyilvános keresztapáit, azaz Orbán Viktort és Pintér Sándort, akik miatt Magyarország a világ 10 legutolsó állama közé került a világ országai ellen indított cyberterrorista támadások vonatkozásában - a hatályos törvények és a nemzetbiztonsági törvény ne üldözné és ne kötelezné börtön- vagy halálbüntetésre.

Mostantól - jelentette be Molnár F. Árpád - úton-útfélen, minden magyar és külföldi diplomáciai, továbbá monetáris stb. szervezethez és intézményhez is bemennek (változatos létszámmal és személyekkel), akik napi útjaik során eléjük kerülnek vagy mellettük mennének el, ahol ugyanezen totális és végleges megoldásokat javasolják mind a törvényes rend helyreállítására, mind a magyar, a külföldi és a nemzetközi intézmények és szervezetek, valamint nemzetközi hálózatok pénzügyi és adatbiztonságára, mind a magyarországi és a világ országai hatályos törvényeinek és nemzetbiztonságának biztosítására.

Fellebbezésre, a gyökeres megoldások elérése ellenében tett bármiféle ajánlatra, javaslatra, vádalkura, anyagi vagy bármiféle más természetű megvesztegetésre és megegyezésre vagy könyörgésre lehetőség nincs, nem létezik! Nagyon fontos, hogy amíg ez az orbáni és pintéri szociopata párttenyészet és alja söpredék terrorista bűnbanda szabadlábon van vagy életben van, iszonyatos politikai és pénzügyi stb. árat és összegeket fizessenek Magyarország diktátor keresztapái: Orbán Viktor, Pintér Sándor és velük egy húron pendült maffiabandájuk.

A magyar és külföldi képviseleteknek szinte mindenhol elmondták, hogy a magyar Országgyűlés Mentelmi bizottsága hogyan tussolta el az Orbán Viktor aláírásával az Alkotmányvédelmi Hivatal címéről érkezett, a Molnár F. Árpád, Domján Tibor és Munkatársai elleni fenyegetéses és életveszélyes fenyegetéses bűntetteket is, gyakorlatilag teljes titkosítás és hírzárlat mellett.

Ez a két totalitárius szociopata és súlyosan polikriminális bűnöző alkatú pszichopata, tehát Orbán Viktor és Pintér Sándor fizessen meg azért, hogy Magyarországot ennyire tönkre tették, hogy ebből a csekély fős nemzetből a világ egyik leginkább számítógépes terrorista vadállat tenyészetét nevelték ki, hogy a világ terrorista és bűnöző diktatúrái elbújhatnak a Magyarországról, a magyar kormány totális és totalitárius védelme és pártfogása mellett indított számítógépes kormánybűnözés és kormányterrorizmus mögött! Elmondták, hogy soha nem hallottak olyanról, hogy egy ország ilyen nyíltan és kérkedő módon tartott volna fenn számítógépes bűnözőket, mint Orbán Viktor és Pintér Sándor, a két őrült tömeggyilkos diktátor tébolyországlása óta!

[A Villámjelentés kelte: 2013.06.24.]

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu