Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

HÍRHÁTTÉR TV: Orbán-papcsáki házrombolások - Hajléktalanok perelték be a Sátán antikrisztusait

 

 

 


 

2013-02-24.
Orbán-papcsáki házrombolások - Hajléktalanok perelték be a Sátán antikrisztusait (38 perc 38.38 másodperc)
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, az USA által a "Chatter Y" fedőnevű akció keretében minden magyarok Legüldözöttebb, Legbetiltottabb és Legeltitkoltabb Médiája, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM) Bemutatja:

 

Orbán-papcsáki házrombolások
- Hajléktalanok perelték be a Sátán antikrisztusait
38 min 38.38 sec

Orbán-papcsáki házrombolások - Hajléktalanok perelték be a Sátán antikrisztusait (HÍRHÁTTÉR-Film) from Miller Yourbarley on Vimeo.

Orbán-papcsáki házrombolások
- Hajléktalanok perelték be a Sátán antikrisztusait
38 min 38.38 secOrbán-papcsáki házrombolások
- Hajléktalanok perelték be a Sátán antikrisztusait
38 min 38.38 sec

 

Orbán-papcsáki házrombolások - Hajléktalanok perelték be a Sátán antikrisztusait (38 perc 38.38 másodperc)

Narrátor, Operatőr és Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ELI) (Betiltott Keresztyén Újságíró, vezető roma jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Executive Producer:
Emma Paradigma
(Keresztyén Emberjogvédő, Echelon-Tanú)

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2013.02.19., Fővárosi Törvényszék. Postacím: 1363 Pf. 16. Cím: 1055 Budapest, Markó u. 27.
Elkészült:
2013.02.23., Budapest (Bp.), Hungary (Magyarország).
Premier: 2013.02.23.
http://www.hirhatter.org
http://siteground189.com/~hirhatte/
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (KLIKK!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Narrátor a Filmben elmondja:
Az ország egyik leghírhedtebb önkormányzatának polgármestere Papcsák Ferenc Fideszes polgármester és országgyűlési képviselő, XIV. kerületi polgármester döntéséből 2011. október 18-án hajléktalanok kunyhóit és házait eldózerolták, s mivel Orbán Viktor fajelmélete szerint alsórendű állampolgárokról van szó, így holmijukat és minden vagyonukat nyomtalanul eltüntették. Mivel a lopás az mindenütt lopás, ha király követi el, ha hajléktalan, akkor is, így a HÍRHÁTTÉR büntető feljelentést tett a Papcsák Ferenc vezette botrányönkormányzat szociopata, közpénzen kitartott gazdag bűnözői ellen lopás bűncselekménye miatt, megjegyezve, hogy az elkövetések és a későbbi bűncselekmények kimerítik - és ezért a későbbiekben további feljelentéseket akarunk tenni - a hűtlen kezelés bűntettét éppen úgy, mint a Btk. szerinti népirtás életfogytiglannal büntethető bűntettét.

A hajléktalan tulajdonosok - talán egy kivétellel - nem voltak a helyszínen, amikor az orbán-papcsáki szociopata maffia nekirontott a szegények utolsó ingó- és ingatlan vagyonának a 2011. október 18-án elkezdett, szegények elleni házrombolások, vagyoneltulajdonítások és vagyonmegsemmisítések napján. A hajléktalanok - akiknek vagyonát az orbáni népüldözési és népirtási pogrom részeként ellopták és megsemmisítették - azért nem voltak jelen ingóságaik és ingatlanaik eltüntetésekor, mivel szinte mindannyian rendes, dolgozó, munkás életet éltek, éhbérért, és ellentétben az orbáni és papcsáki szociopata bűnbandákkal, nem a lakosság közpénzmillió forintjain, hogy miután havi szinten felmarkolták a mi közpénzmillióinkat, eszeveszett orbáni gyűlöletükben a legszegényebbek minden összekuporgatott tulajdonát távollétükben megsemmisítsék és eltüntessék... a Btk. szerint ellopják.

A házrombolások a 18-át követő másnap is folytatódtak, alig távolabb egy következő hajléktalancsalád kunyhóinak megsemmisítésével, és maximálisan földönfutóvá tételükkel.

Az A Város Mindenkié (AVM) és a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda (NEKI) támogatásával a 18-ai földönfutóvá tett szegények pert indítottak a Papcsák Ferenc vezette Zuglói Önkormányzat ellen, fejenként 6 millió Ft-os kártérítést követelve. A második tárgyalási napon, a korábban Fővárosi Bíróságnak (FB) nevezett Fővárosi Törvényszéken a HÍRHÁTTÉR rögzítette az eseményeket; ennek képsoraiból láthatnak most. Megjegyezzük: az Alapvető Jogok Biztosa már ugyancsak jogellenesnek minősítette a falurombolásokat.

A Kovaliczky Ágota bíró vezetésével, 2013. február 19-én, példás rendben lezajlott bírósági tárgyaláson meghallgatásra került több felperes hajléktalan, több kívülálló tanú - köztük az AVM ismeretségi körébe tartozó aktivisták, valamint a Greenpeace egyik aktivistája, aki véletlen szemtanúja lett az orbáni eseményeknek -, továbbá meghallgatták Papcsák Ferenc Fideszes polgármester jegyzőjét, a magát doktornak nevező Papp Csillát, akit már a tárgyalóterembe lépése előtt - példátlan ez, mióta bírósági tárgyalásokra járunk - nyomatékos ügyvédi felhívás kísért, miszerint semmiféle film-, fénykép- és hangfelvétel nem készülhet róla, mert rettentően nem egyezik bele a közpénzeink multimillióin gaztetteket elkövető orbáni, pintéri és papcsáki faluromboló szőke jegyző. Mint azt stábunk a kilakoltatásokon is megszokta, Orbán Viktor extrémromboló tébolyországlása óta a közpénzes önkormányzatiak gyakran kifejezetten őrjöngnek azért, hogy a mi vagyonunkon elkövetett tetteiket a világon semmiféle ellenőrzés vagy láthatóság ne kísérje. Míg az általuk csalóknak, ingyenélőknek, bűnözőknek és gazembereknek nevezett rokkantak, nyugdíjasok, devizahitelesek, hajléktalanok stb. büszkén és természetesen vállalják arcukat és nevüket, ők a mi vagyonunkon - abszolút érzékelvén, hogy gaztetteik az egész társadalom előtt vállalhatatlanok - szó szerint rendőrért kiáltanak, ha bármelyik média a tetteikről közterületen vagy áldozataik magánterületén bármilyen felvételt készít, és érdekes despotikus gyakorlat alakult ki: nevezetesen követelik az emberjogvédők és az újságírók teljesen hétköznapi filmfelvételei és fényképfelvételei azonnali helyszíni elkobzását és a rendőrségnek a jogvédőkkel és az újságírókkal szembeni erőszakos és egyoldalú fellépését.

De lássuk, mi hangzott el a mostani bírósági tárgyaláson.

A felvételen látható Balogh Ferenc, aki 1958. december 18-án született, 5-6 éve élt ott, ahol kunyhóját az Orbán-Papcsák-társaság eldózerolta. Balogh Ferenc is állítja, amit az összes hajléktalan és aktivista tanú elmondott, hogy nem tudták, hogy ott tilos a létezés, és tilos bármit felépíteni. A létezés tiltása számunkra is egyértelműen abszolút új fejlemény lehet, hiszen Orbán Viktorig és szociopata közpénzbűnöző oligarcháiig a hajléktalanokat nem üldözték azért, mert hajléktalanok, és senkinek nem jutott eszébe őket parazitáknak, deviánsoknak és bűnözőknek nevezni. Így Balogh Ferenc és sorstársai is békében éltek ott 5-6 esztendőn keresztül, míg be nem esett hozzájuk a világsajtóban is csak hol náciként, hol elmebetegként, hol fasiszta elmebetegként minősített Orbán Viktor és a világsajtóban maffiózóknak, bűnözőknek és oligarcháknak nevezett, a mi lakossági extrém milliárdjainkon kitartott bűnöző parazitái, élősködői, kritikátlan, bűnöző alkatú pszichopata és összeférhetetlen vérszívói. Balogh Ferenc is azon elszegényített hősökhöz tartozott, akik heroikusan jártak az utcáról dolgozni. Ő ez időben egy kft.-nél dolgozott, reggel 6-tól délután 2-ig, így mire hazaért, Orbán Pappjai és Papcsákjai már mindenét eltüntették. A helyszínt tarlóvá - vessük közbe: amolyan tarlóssá, tarlósarcúvá - tették, és a helyszínen csak közpénzeinken fizetett rendőrök, önkormányzatisak, közterület-felügyelők voltak. Orbán Viktor igen jelentős összegeket fordít arra, hogy akiknek bármilyük van, azt el lehessen tőlük venni, illetve meg lehessen semmisíteni. Balogh Ferenc a tanúvallomásában beszámol arról, hogy eltüntették heverőit, ágyneműit, kivétel nélkül az összes ruháját, kályhát, ahogyan mondja: 'nehezen összekuporgatott pénzen' vásárolt két láda szöget, személyes holmijai összesét, és azt az árukészletet is, amivel hétvégente járt piacozni - merthogy az Orbán-banda által extrémüldözött és jogfosztott szegény a hétvégeket is munkával töltötte.

Képzeljük el ezeket az eseteket. Jön ez a világsajtóban is csak fasiszta elmebetegnek nevezett gazdag földbirtokos, Orbán Viktor és bandája, kiáll a saját médiája elé arról őrjöngeni, Pindroch Tamást túlszárnyaló fasiszta módon uszítani és gyűlölködni, hogy a hajléktalanok deviánsok, ingyenélők, bűnözők, akik elrabolják tőlük, a becsületes és tisztességes multimilliomosoktól és milliárdos oligarcha felcsúti nagybirtokosoktól a pénzüket, aztán rájuk ront és elrabolja utolsó értékeiket is, személyes tárgyaikat éppen úgy a szemétbe dobva, mint az embereket. Mennyire beteg az a fasiszta elmebetegnek nevezett kormányzat, amelyik ennyire mérhetetlenül gyűlöli a szegényeket, az árvákat, a rokkantakat, a nyugdíjasokat, és mennyire beteg az a kormányzat és miniszterelnök, amelyik már megint Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusát, Pintér Sándort választotta, de most már nem csak belügyminiszteréül, hanem polgári titkosszolgálati miniszteréül, mert saját minőségéhez és színvonalához valót másutt nem talált, csak egy hírhedt multimilliárdos KGB-s tömeggyilkosban.

A szorzatosan hajléktalanná tett Balogh Ferenc elmondja, hogy a MÁV-osok - minthogy a MÁV területén éltek évek óta - sosem szóltak, hogy gondjuk lenne, akkor sem, amikor jöttek a síneket szerelni vagy egyéb átvonulásokat tartottak. Panaszolja, hogy nagyon sok munkája volt a házban, amelyben lakott. Miután Orbánék eldózerolták a legalább fél évtizede otthonának nevezett helyet, nem jutott be rendes helyre. Fizetős hajléktalan szállóra tavaly óta várt, de csak most, csütörtökön sikerült bejutnia.

Sokan nem tudják, pedig igen, jól hallották: fizetős hajléktalan szállók. Mivel mi is jó néhány hajléktalant ismerünk, több szállót is belülről, fontos elmondani, hogy azok a szállók, amikért a hajléktalanoknak fizetniük kell, azok is tömegszállások, egy-egy teremben jó pár ággyal, míg a többi szállót maguk a hajléktalanok nevezik disznóólaknak. Ahogyan az egyik hajléktalan ezen a bírósági tárgyaláson is elismételgette: ezeken a szállókon úgy fekszenek egymás tetején, mint a disznók, és semmiféle vagyonvédelem nem létezik. Orbán és Tarlós István szállói a II. Világháborús fogolytáborokhoz hasonlítanak, ahol a nincsteleneket bűnözőkkel zárják össze, így - mi is találkoztunk ilyen esettel - szó szerint még az üvegszemét is ellopják éjjel a mindhiába gyanakvó politikai üldözött hajléktalannak.

A 18-ai egy másik kilakoltatott és világgá zavart személy szintén rendesen benyolcasításra került: Ő Matula Péter, aki 1958. január 18-án született. Mire - ő is így mondja - hazaért, mindenüket elvitték. Már messziről látta, hogy a helyszínen a kopárrá, pusztává, sivataggá, tarlóssá és terméketlenné tett földön a párt rendőrei és önkormányzatisai strázsáltak. Matula Péter célra tartóan ismétli, hogy az önkormányzat "egyetlen egy napra bérelte azt a helyet, hogy el tudjanak minket küldeni." Panaszolja, hogy azóta is ugyanúgy van ott, üresen. Azt mondja: soha, senki nem mondta, hogy nem lakhatunk ott, s hogy eldózerolják és elviszik mindenüket, mert akkor megőrizték volna a dolgaikat. Mint mondja: addig a rendőrökkel sem volt soha probléma, csak eztán fordult elő, hogy - tegyük hozzá: s pontos eligazítások szerint szabályozott pártrendőrség - egy közpénzparazita pártrendőre, amikor aludt, lefújta gázspray-vel, és elzavarta, ne legyen ott, ahol, hanem máshol.

Meg kell jegyeznünk, hogy a bíróságon elhangzott tanúvallomások miatt ismételten kezdeményeztük Orbán Viktor cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezését, és a világsajtóban is agyonbizonyított és agyonkommunikált ön- és közveszélyessége miatt zárt intézeti, úgynevezett védett környezetben történő pszichiátriai kényszergyógykezelését. Azt tettük, amit ő és bandája szokott egyre nyilvánosabban és egyre nagyobb mennyiségben a közéletből híres-neves aktivisták, jogvédők, ügyvédek és újságírók ellen, csak mi - íme - nem az egészséges és normális lakossági kiválóságokra rontottunk rá, hanem jogszerűen indítványoztuk és fogjuk indítványozni az ország világszerte is leghírhedtebb fasiszta elmebetege, szegény, szerencsétlen Orbán Viktor pszichiátriai és elmegyógyintézeti kényszergyógykezelését. Ép elmével semmiképpen nem magyarázható, amikor egy fasiszta elmebeteg gyűlöletet őrjöng a szegények ellen, és saját magának is elévülhetetlen politikai, gazdasági, erkölcsi és büntetőjogi károkat okozva még fizet is azért, hogy a világsajtóban hülyét csinálva magából szegények utolsó vagyontárgyait is elkobozza és megsemmisítse. Az ilyen ember egészen biztosan nem normális, és ez csak annak a jéghegynek egy apró darabja, amit a hajléktalanok ellen jelen esetben elkövetett.

Matula Péter tanúvallomására visszatérve. Aznap, amikor elmebetegék a lakhelyükre törtek, tehát ugyancsak dolgozni volt, ő egy maszeknál, reggel 7-től este 5-ig.

(...)

Mint azt panaszolta: a szállókban a személyes holmijaikat sem tudják elhelyezni. A szállókban minden reggel 6-kor ébresztő van, 7-kor pedig el kell hagyni a szállót, ha esik, ha fúj, bármilyen idő van.

Tegyük hozzá: ezt a részt biztosan ismeri Orbán Viktor, Tarlós István, Papcsák Ferenc és családja is, hiszen ha a kétkezi munkát zömük sosem ismerte, néha azért csak felkelnek korán a bűnözőknek nevelt bandita gyerekeik is, bár aligha volt olyan életükben, hogy csak azért rángassák ki őket az ágyból, és dobják utcákra, ahová valók, mert nehogy már tovább aludjon a koszos milliárdosa, és nehogy már fűtött lakásban legyen a mi pénzünkön az ingyenélő vérszívó parazita, mikor az ország lakossága - a Papcsák-Tarló-banda luxusautói helyett - gyalog rója jégesőben és hófúvásban az utcákon reménytelen és kilátástalan napjait. Hiszen ez az ingyenélő vérszívű banda azoktól is elvette a lakhatást, akik saját lakással és munkahellyel rendelkeztek, adóikból pedig az extrémmilliárdos bankármaffiát, saját fajtáját gyarapította tovább, ami ugyancsak életfogytiglannal büntetendő a Btk. 155. §-a értelmében.

Folytatva a következő, orbánék által végképp tönkre tenni és halálba kergetni próbált bírósági tanúval: Balogh Attiláné is 18-án született, 1963-ban. Ő annak idején elvesztette lakását, úgy került - ők mind így hívják - családjához, 2003-ban. Az ő lakhelye - mondja - nem kunyhó volt, hanem faház. Egy másik tanú szerint a faház 3 és fél méterszer 6 méteres volt. Ő egy nem bejelentett helyen dolgozott, de szintén minden nap, reggel 6-tól este 7-ig. Ő sem tudott semmiről, mi készül - mondja -, s mire hazament - ő is így mondja: "haza" -, addigra mindenét eltüntették. A tömegszállókat nem bírja elviselni, mert nem bírja a tömeget, ugyanis rossz az idegrendszere, az idegállapota - mondja - nagyon tönkre van, és mutatja a táskájában lévő gyógyszereket, hogy ezek mind fel vannak írva. Azóta - az ő szavaival - bontott lakásban él, magyarul Orbánnak és veszett náci bandájának sikerült egy biztonságos helyről egy életveszélyes, bontásra ítélt helyre kergetnie. Orbán Viktor és Papcsák Ferenc bizonyára úgy véli, hogy ha Balogh Attiláné nem bírja a fogolytáborokhoz hasonló tömegszállókat, ahol a hajléktalanok szerint úgy fekszenek egymáson, mint a disznók, akkor ha ennyire gyenge az idegrendszere, feküdjön egy pszichiátrián, amíg meg nem hal. Nekünk is ez az álláspontunk, csakhogy nekünk a világsajtóban is csak fasiszta elmebetegnek nevezett Orbán Viktor vonatkozásában, mert az azért mégsincs rendjén, hogy ilyen közveszélyes elmebetegek szabadon rohangáljanak az utcán, mint Orbán Viktor, és Brüsszelben hadoválva paranoiás téveszméiket az egész országból is hülyét csináljanak.

26-án, 26-án született a felvételen látható Lakatos Bertalan, 1960. decemberében. Ő az iménti Balogh Attiláné élettársa, és vele él abban a bontott lakásban, aminek helye - a közpénzen glasszáló fasiszta terroristák miatt - nem publikus. A 18-ai napon ő is egész nap dolgozott, mégpedig mostani munkahelyén, a kőbányai kertészeti kft.-nél, bejelentett munkavállalóként. Együtt mentek haza és látták, hogy mindenük elveszett.

Ha meggondoljuk, V. Lászlónak is volt honnan tanulnia, hiszen az Orbán Viktor, Pintér Sándor, Tarlós István, Kocsis Máté, Papcsák Ferenc, Lázár János napi náci rutinjához illeszkedően ő is úgy takarította el a szemétnek ítélt hajléktalanokat a Hajógyári szigetről, hogy egyszerűen felgyújttatta a sátraikat és elégette minden ingóságaikat. Mivel azonban Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusával, Pintér Sándorral üzleti szempontból ellenérdekelt volt, ezért V. László a faluromboló Orbán-Pintér tömeggyilkos duett által is börtönbe került, ráadásul az emberölések mennyiségét tekintve is hiába próbált volna meg versenybe szállni a Föld bolygó két nagy elmebetegével, a több, mint 10 évvel ezelőtt is hírhedt elektrosokkos gyilkosként elterjedt Orbán Viktorral és Pintér Sándorral, a világhírhedt tömeggyilkos Hasfelmetsző Jack-kel.

Lakatos Bertalan, aki tehát élettársával ment haza, helyesebben hazája hűlt helyére, noha elvesztette minden ruháját, tisztálkodási eszközét, értéktárgyait, mégis családi fényképeinek elvesztését fájlalja jobban, amiken szüleivel látható, akik meghaltak, amikor ő 6 esztendős volt. Mint mondja, értékesebb dolgai is voltak, mert készültek egy jobb életre. Ezeket is mind eltüntették.

(...)

Mint kiderül, egy hajléktalan volt csupán a helyszínen, amikor megjöttek a papcsáki-orbáni rombolók, de ő is csak egy pár saját ruhadarabolt tudott kihozni, mielőtt a maffia mindent eldózerolt. "Féltek" - mondja Lakatos Bertalan -, hát nézzen ránk, hát ha meglátják az egyenruhát, rögtön félnek.

Eztán következett Papcsák Ferenc hírhedt jegyzője, Papp Csilla. A csak nevükben papok, gyakorlatukban hóhérok itt is példás bűnszervezeti egységszándékban garázdálkodtak. Az önkormányzati jegyzőkről nagyon fontos tudni, hogy a jegyzők mindig a polgármesterek gátlástalan, minden gaztettre kapható triviális és igénytelen bűnözői és bérgyilkosai. Amelyik jegyző nem kapható bármiféle polgármesteri bűntettre, automatikusan alkalmatlan a pártfunkcó betöltésére. A polgármesteri jegyzők a maffia keresztapáinak könyvelőihez hasonló funkciót töltenek be. Ahogyan a nem politikai, hanem valódi pszichiátria és pszichológia karakterológiájához és tesztjei kidolgozásához is elmebetegeket szoktak vizsgálni, úgy a polgármester és jegyző viszony metodikai részleteihez is a kívülállóknak az ország legsötétebb bűnöző polgármestereit és jegyzőit érdemes górcső alá venni, hogy kibontakozzon az egész bűnszervezeti viszony.

Mint azt Filmünk elején említettük: Papp Csilla, Papcsák Ferenc mintegy titokzatos Nagy Babiloni jegyzője, már a terembe lépés előtt azzal került felvezetésre, hogy annak közpénzen kitartott arcáról, közpénzen vásárolt ruházatáról, közpénz-táskájáról, sem semmilyen közpénzes alkatrészéről semmiféle film- vagy fényképfelvétel nem készíthető, és hangja sem rögzíthető semmiféle módon.

Jegyezzük meg ismét, már sokadik alkalommal, mert ez a hibbant, közpénzparazita fasiszta orbáni jogi idióta önkormányzati parazita rendszer nem akarja tudomásul venni: nem létezik olyan törvény, ami alapján bárki tanú vagy vádlott megtilthatná, hogy bármilyen kép- és hangfelvétel készüljön róla. Magyarországon arra van törvény, hogy ha mégsem bizonyos kitakarás és hangelváltoztatás mellett teszik közzé a bujkáló peres arcát és hangját, akkor ha akar, polgári pert indítson. De főleg semmiféle beleszólási joga nincs egyetlen orbáni pártrendőrnek és pártönkormányzati himpellérnek, hogy közterületen bárki, bármilyen kép-, film- és hangfelvételt készítsen, ha pedig annyira nem ismerik a törvényt Orbán Viktor rendőrségi és önkormányzati közpénzparazitái, akkor ne vállaljanak munkát a mi önkormányzatainkon és rendőrségi szerveinkben, mert az a miénk, és ott nem a bűnöző, anonim maffiák kitartásának, hanem a lakosság törvényi és jogi, valamint erkölcsi érdekérvényesítésének van a helye! Aki anonimitásra vágyik, ne a mi közpénz-milliárdjainkon tegye, hanem pl. egy orbáni elmegyógyintézetben, ahová csak a kormányhű média teheti be olykor a lábát, nehogy kiderüljön, kik, miket, kik ellen és milyen körülmények között követnek el a rendszer állami parazitái. Mondjuk el azt is, hogy a híradások szerint egyébként is példátlan Európában, hogy a közpénzen kitartott rendőrség maffiában elkövetett kormánybűntettei teljesebb biztosítására és az elkövetések buzdítására a rendőrség beperelheti, aki valamelyik mocskos bűnöző rendőrének arcát is megmutatja, amikor az pl. idős asszonyra ront rá az utcán, leverve, lefújva gázsprayvel, és hamis vádas eljárást indítva ellene, mondván, hogy megtámadta és megverte a rendőrséget. Aki ennyire hibbant és agyalágyult, ennyire retardált és analfabéta a legalapvetőbb erkölcsökre is, menjen Papcsák Ferenc vagy Zombor Gábor elektrosokkos gyilkos, repülőrobbantó Fideszes polgármesternek vagy országgyűlési képviselőnek, az igazi disznók közé, és egymás közt beltenyésszenek, ne a mi bíróságainkon, rendőrségeinken és közterületeinken. Mert a város mindenkié, de a bűnözők viszont börtönbe, a közveszélyes elmebetegek pedig elmegyógyintézetbe valók.

Papp Csilla jegyző állítása szerint Szili Adrián városüzemeltetési vezető szólt, hogy folyamatban van a hajléktalanok helyének eltörlése, úgynevezett "felvonulási területté" nyilvánítás nevében.

A kihallgatás közben - az alperes jogi képviselője - ismét szólt, hogy ne fényképezzenek. A fényképész hölgy elmondta, hogy a jegyzőnek még a táskája sem látszik, úgy fényképez, de a szupertitkos jegyző ragaszkodott, ha tehette volna, bizonyára a legmagasabb fokozatú titkosításhoz, a kozmikusan titkos státusz megszerzéséhez is, annyira nyilvánvaló volt számára, hogy minősíthetetlen mindaz, amit a lakosság ellen, a lakosság pénzén elkövetett és amikben részt vesz a másik pap, Papcsák Ferenc oldalán. Itt nem mondhatjuk, hogy kinek a pap, kinek a papné, mert bizony mindkét pap olyannyira silány minőséget képvisel, aminek megvetésére méltán fognak járni a föld lakosai - Biblikus Kifejezéssel - a korok korain át.

A Fideszes állelkész Papcsák Ferenc telefonon hívta Papp Csillát - Papp Csilla szerint - október valamelyik napján, majd Papp Csilla - mint kiderült, nem is 18-án, hanem egy nappal később, a másik dózeroláshoz szállt ki, ahol a kunyhókba az A Város Mindenkié aktivistái költöztek, tiltakozásul. Papp Csilla az aktivistákra ráuszította a közpénzrendőröket, és elmondta, hogy azért jött, hogy birtokba vegye a területet. Rendőri erőszakra azonban nem került sor, mert a fiatalok később maguktól távoztak.

Kilakoltatásoknál is általános, különösen a legagresszívebb és legszociopatább Fidesz-kerületekben, hogy a párt saját területként kezeli a közterületeket és a magánterületeket egyaránt, így rendszeres, hogy az önkormányzati morális és intellektuális idióta közpénzkitartottak a politikai üldözöttek, az emberjogvédők, az újságírók láttán rendőrökért kiáltoznak, és ha valamelyik média forgat a helyszínen, akkor egy további nem létező törvényt nem emlegetve, egyszerűen követelik a fénykép- és filmfelvételek elkobzását. Ez az elmúlt évtizedek rekordbunkósága és törvényi, valamint emberjogi szempontból rekordanalfabétizmusa és diktatorikus sötétsége. Orbán óta a Fideszes önkormányzatok szociális és családvédelmi osztályain dolgozók totális szociális idiotizmusát és járásképtelenségét tapasztaljuk. Az önkormányzatok legrosszabb bűnözőit rendre a szociális és családvédelmi osztályokon találjuk a Fideszes Zombor Gábor kecskeméti polgármestertől Budapest XIV. és XV. kerületéig bezárólag.

Mint azt Papcsák Ferenc jegyzője, Papp Csilla saját terhükre elmondta: a területet a MÁV-tól a mai napig bérlik (tehát közpénzen), a titokzatos ún. "felvonulási utat" kialakították, és nincs ott semmilyen tevékenység.

Egyébként súlyos elmebetegségekre utaló körülményhegy, hogy Orbán Viktor, a bolondkirály nem házakat épít, hanem kilakoltat, aztán vagy üresen hagyja azok ezreit további Fideszes enyészetre, vagy pedig lerombolja, hogy ami van, az se legyen. Eztán megbélyegzi a hajléktalanná tett tömegeket, és akit az utcán talál, azt az utcáról vagy berendeli az utcára, nonproduktív és haszontalan ingyenmunkára, vagy bebörtönzi, hogy nagyon sokba kerüljön.

Rendkívül fontos az a halálosan tudatos orbáni jelmondat, amit a fasiszta elmebeteg mondott Adolf Hitler nyomdokában lépdelve. Auschwitz koncentrációs táborának bejárata fölött ugyanis ezt olvashatjuk: "A munka szabaddá tesz." Orbán Viktor hírhedt fasiszta jelmondatát pedig így fogalmazta meg: "Nem jóléti, hanem munkaalapú társadalomra van szükség!" Azaz az elmebeteg náci bolondkirály szerint nem azért lett ő multimilliárdos és beteg bűnbandáival együtt világhírhedt fasiszta oligarcha, hogy a népet szolgálva annak jólétet teremtsen, hanem hogy ha kell, ha nem, dolgoztassa látástól vakulásig a mocskos, söpredék, mihaszna népet, mint tébolyult veszett földesúr a rabszolgaként kezelt jobbágyok millióit, vad vihogások, felcsúti, orbán ráheli földbirtokos lakomák, és kiadós Hír tv-s, Echo tv-s, Magyar Hírlapos és Magyar Nemzet pártlapos népgyűlölések és nép elleni uszítások kíséretében. A fölösleges munkára kényszerítés, ahol megfogalmazott cél, hogy jólétre semmi szükség, és a munkát ne jólét, hanem további málenkij robot kövesse, betegebb még Adolf Hitler munkatáborainál is, ahol a koncentrációs tábori munkavégzés Németország gazdasági és katonai burjánzása érdekében került elkövetésre, nem a puszta önszórakoztató, önkéjelegtető népelleni gyűlölet és utálat volt az egyetlen motiváció. De Hitlernél azt is láthattuk, hogy őt az utolsó pillanatig rengeteg ellenség vette körül, akik - titkosszolgálatian szólva - "két pofára mondták" a magukét Hitler és rendszere ellen, mégis a helyükön maradtak, sokuk pedig előléptetést is kapott, csak hallgasson, de a magyar bolondkirály mindenkit látványosan eltakarított, aki nem ugyanazokat az elmebeteg marhaságokat hangoztatta, amivel a bolondkirály körbeturnézta a világot.

Papcsák Ferenc Papp Csillája, vagyis a maffia könyvelője ismét saját terhükre elmondja, hogy az önkormányzat helyiségeket tud biztosítani a hajléktalanok és a párt által földönfutóvá tett személyek holmijainak elszállítására és tárolására, mert van nekik ilyen célra üres helyük bőven. A hajléktalanok felháborodva reagáltak erre, mondván: senki nem ajánlott fel nekik semmilyen tárolási lehetőséget, sehová. Egy másik felperes hajléktalan közölte, hogy azért bérelték ki a helyet, hogy őket eltakaríthassák onnan, és azóta sem készült el ott semmi, hanem minden ott maradt tarlón és parlagon. Egy harmadik is reagált, és a tárgyalóteremben kérte számon, hogy 'az önkormányzatnak annyi üres lakása, üres épülete van; akkor miért kellett markolóval eldózerolni mindent?!'

A már-már kozmikusan titkos, Biblikusan pedig titokzatos nagy babiloni - szamizdatos pontos kifejezéseket kerülve - papcsáki jegyző, Babilon kvázi papnője meghallgatását egy a felsőbb világból jött pap, Papp Dóra Greenpeace-aktivista meghallgatása követte. Papp Dóra is alaposan körbe lett véve nyolcasokkal: ő 1988.02.28-án született. 18-án, kb. 8 óra 30 perckor, mikor beérkezett a Francia úti hajléktalanokkal szemközti Greenpeace-irodába, arra lett figyelmes, ott állnak a munkagépek. Nem tudott a milliárdosok hajléktalanüldözési házrombolásainak tervéről, de látván a készülődéseket, a helyszínre ment és elkezdett fotózni:

(...)

A Greenpeace-es Papp Dóra 1-2 hajléktalant látott, az összes többi rendőr és közterületfenntartó volt. Először nem is értette, miért van annyi rendőr és szociális munkás a helyszínen.

(...)

Mint azt Papp Dóra, a Greenpeace aktivistája elmondta: a hajléktalanok arról számoltak be, hogy nem tudják, miért történik mindez, és nem kaptak értesítést. Papp Dóra rendőrrel is beszélt, aki név szerint ismerte az összes hajléktalant, és azt mondta: nem volt velük probléma, semmi olyan ok, ami indokolná a telep felszámolását.

Eztán az 1987. április 25-ei születésű Türei Dénes meghallgatására került sor, aki úgy nyilatkozott, hogy az A Város Mindenkié tagjait ismeri, de ő nem AVM-es. Pletykaszinten régen is hallott arról, hogy elbontják a kunyhókat, de sosem történt semmi. Még a bontást megelőző napon sem tudta senki, hogy házrombolások lesznek, pedig - mondotta - beszélt rendőrökkel, szociális munkásokkal, de még egy helyi lakossal is, aki ismerte a telepeseket. Felhívta továbbá az önkormányzatot, de ott sem mondtak el semmit. 18-án nem volt a helyszínen, mert dolgozott. Mint elmondja: a lakások egyébként be voltak rendezve, mindegyik be volt rendezve, volt benn sampon, paplan, mosószer, úgy nézett ki, mint egy lakás, és ha ilyen helyen kellene élnie - nyilatkozta -, így nézne ki az övé is. Ő is tanúsítja, hogy lakóközösségként éltek egymás mellett, vigyáztak egymás dolgaira, segítettek egymásnak bevásárolni, tehát - tesszük hozzá - minden olyat elvégeztek egymásért, aminek az ellenkezőjére képes Papcsák Ferenc és a világszerte züllött banditákként hírhedt milliárdos bűnöző Fideszes oligarchák.

Végül egy - a felvételen látható - 1981. november 16-ai, 16-ai születésű tanú meghallgatására került sor, aki elmondta, hogy a bontás napján 9 óra 5 perckor ért a helyszínre, de addigra a rombolás befejeződött. Ő egyébként a közelben lakik. Mint feltárta: ott volt a XIV. kerületi rendőrkapitány, aki viszont az alpolgármesterhez, a tanúvallomásokban sokat emlegetett Rozgonyi Attilához irányította. Papcsák Ferenc első embere - mintha a "Robotzsaru 2." című film Delta city-jének gyilkosai nyilatkoznának - a párt által földönfutóvá tett hajléktalanok személyre szabott gondoskodásáról, továbbá az egész kerületre kiterjedt ház- és sátorrombolásokról számolt be, a disznószállásokat pedig valamiféle Fidesz-gyártotta földi Paradicsomként festette le.

Mint azt a tanúk korábban is elmondták: a 2011. október 19-ei orbáni házrombolásoknál jelen volt az Internetes kommentálók pénzén kitartott Papcsák Ferenc pártpolgármester, a multimilliomos országgyűlési pártképviselő és multimilliomos alpolgármestere, Rozgonyi Attila, a szintén közpénzeinken kitartott titokzatos nagy babiloni jegyző, Papp Csilla és a közpénzönkormányzat több antiszociális népüldözésért felelős vérszívó osztályvezetője.

Volt hajléktalan, aki arról panaszkodott, hogy megszakad a kapcsolata az idős nénivel, aki minden nap megengedi, hogy nála mosakodjon. Vannak, akik a pártrombolási pogromok óta kb. egy utcával odébb költöztek, ahol a nappalokat egy presszóban tölthetik, fogyasztás nélkül. Van, aki bolt előtt takarít, és cserébe péksüteményeket kap, és van hajléktalan, aki teherautókról rakodik. A párt által terjesztett vádakkal szemben, miszerint a környékbeliek a párthoz és multimilliomos kitartott politikusbűnözőink minősíthetetlen minőségéhez hasonló megvetéssel és ellenségességgel tekintenének a hajléktalanokra, a tanúk mindezek ellenkezőjét látták és tapasztalták.

A bírósági per és feljelentéseink - terveink szerint is - tovább folytatódnak. Az orbáni és papcsáki házrombolások és a szegények, elesettek, rokkantak, idősek, betegek, árvák és özvegyek elleni tébolyult, eszelős, pigniczki zsuzsásan elmebeteg fasiszta népirtó terrorizmus és elkövetőinek híre és következményei soha nem fognak kitörlésre kerülni az ISTEN, a Mennybéli angyalok, az Emberiség, valamint a pokol és a kárhozat örök kínszenvedésére teremtett ördögi júdásai és parazitái Kozmikus Világtörténelméből.

Minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Médiumának, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Filmjét látták és hallották, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Alkotóját. A Mindenható Áldjon minden arra érdemesnek Teremtettet és tervezettet a Jézus Krisztus Nevében, Örök Áldással. Ámen.


Érintve: Papcsák Ferenc, A Város Mindenkié, AVM, Muhi Erika, ügyvéd, NEKI, kilakoltatás, kunyhóbontás, hajléktalanok, Zugló, Kovaliczky Ágota, falurombolások, Greenpeace, MÁV, kártérítés, Fővárosi Törvényszék, ombudsman, Papp Csilla jegyző, felperes, alperes, Balogh Ferenc, Papp Dóra, Türei Dénes, Matula Péter, Balogh Attiláné, Lakatos Bertalan, Szili Adrián, Rozgonyi Attila, Koppány Csoport, Balogh Béla, Molnár F. Árpád, Pintér Sándor, hajléktalanszálló, FB, FT, Fővárosi Bíróság, Tarlós István, világsajtó, Biblia, polgármester, kunyhórombolás, házrombolások, hűtlen kezelés, népirtás, Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda, földönfutó, alapvető jogok biztosa, Zuglói Önkormányzat, tanúvallomás, bírósági tárgyalás, Budapest, INTERPOL, hekkermaffia, hekkerbűnözés, ügygondnok, gyámság, gyámhatóság, pszichiátria, elmegyógyintézet, szegényüldözés, devizahitel, Babar Tamás, Csóka János, közterület, magánterület, despotizmus, emberjogvédők, újságírók, parazita, deviáns, bűnöző, náci, fasiszta, elmebeteg, Fidesz-oligarchák, gazdagok, szegények, munkavállalók, magyar, közterület-felügyelők, rendőrbűnözés, HÍRHÁTTÉR, földbirtokos, földesúr, jobbágy, Pindroch Tamás, Széles Gábor, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Felcsút, Hír tv, elmebeteg, árvák, nyomorékok, Navracsics Tibor, vasút, sín, felvonulási terület, otthon, haza, fizetős szállók, Spéder Zoltán, fogolytábor, nincstelen, földönfutó, koncentrációs tábor, pártrendőrség, tarló, puszta, sivatag, közpénzparaziták, gázspray, cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezés, milliárdoscsemeték, gyermekbűnözés, fiatalkorú bűnözés, gyerekbűnözés, vérszívó parazita, népirtás, bűntette, család, faház, maszek, tömegszálló, bontott lakás, disznóól, disznók, közveszélyes elmebeteg, Brüsszel, paranoiás téveszme, élettárs, feleség, terrorizmus, Kőbányai Kertészeti Vállalat, Vizoviczki László, Hajógyári sziget, Lázár János, börtön, elektrosokkos gyilkos, Magyar László, családi fényképek, fotóalbum, egyenruha, papok, hóhérok, ördögök, antikrisztusok, a maffia könyvelője, keresztapa, rasszizmus, bűnszervezet, maffia, bűnszövetség, bűnszövetkezet, NNI, anonim maffia, TEK, interkontinentális hekkerek, IMEI, OPNI, zárt osztály, kormánybűntettek, eltussolás, Joka Daróczi János, Amenca, börtön, kihallgatás, idézés, beidézés, fényképész, fotózás, kozmikusan titkos, papság, egyház, eonok eonjain át, korok korain át, házdózerolás, kunyhódózerolás, markológép, XV. kerület, bunkó, rekordbunkóság, szociális osztály, családvédelmi osztály, Zombor Gábor, Kecskemét, László Tamás, területbérlés, felvonulási út, Echo tv, romagyilkosságok, gyilkosságsorozat, ingyenmunka, bebörtönzés, Auschwitz: "A munka szabaddá tesz!" Orbán Viktor: "Nem jóléti, hanem munkaalapú társadalomra van szükség!" Orbán Ráhel, földbirtokos lakomák. Széles Gábor, málenkij robot, munkatábor, Németország, kéj, gyűlölet, Gyurcsány Ferenc, Facebook, Adolf Hitler, bolondkirály, turné, hakni, raktározás, kölcsön, uzsorakamat, önkormányzati lakások, titokzatos Nagy Babiloni Szajha, Babilon papnője, lakóközösség, bevásárlás, Greenpeace-iroda, Robotzsaru 2., Delta city, sátorrombolások, pedofília, népüldözés, önkormányzati osztályvezető, presszó, takarítás, takarító, rakodó munkás, pártvádak, Végrehajtói Kamara.

Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Music and Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org
http://siteground189.com/~hirhatte/

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386
 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu