Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Orbán Viktor és a Fidesz mottója: Az éhezők, a halálra fagyók, a kilakoltatottak, a rokkantak és a gyerekek dögöljenek meg!

 

 


 

2013-02-23.
Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)
 

Magyarországon tarthatatlan állapotok uralkodnak. A megélhetés egyre több családnak és embernek okoz problémát. Egyre többen éheznek, köztük gyerekek is. Már nem pusztán a devizahitel károsultak, a munkanélküliek, de a hitel nélküli, dolgozó emberek is azzal találják szemben magukat, hogy kenyéren kívül, bizony, más már nem jut az asztalra. Az ország szó szerint le van tarolva, tönkre van téve, az élelmiszer árak az egekben. Nagyon úgy néz ki, hogy minden párt és miniszterelnök egymást követően folytatja az ország tönkretételét és az emberek életének ellehetetlenítését. Az embereket kirúgják az állásaikból, hogy aztán közmunkásként ugyanabban a pozícióban foglalkoztassák tovább, harmad annyi pénzt fizetve. Az országban éheznek az emberek és megfagynak az otthonaikban. Már akinek még van az is. Sorban lakoltatják ki a családokat, aztán hajléktalanként elüldözik mindenhonnan és bebörtönzik, ha kukázni merészel vagy aludni egy padon. Iskolás gyerekek járnak el dolgozni, hogy legyen egyáltalán mit enni a családnak. A szülőket nem veszik fel dolgozni sehová, a diákokat annál inkább. Utánuk nem kell adót fizetni vagy nem annyit. Borzasztó egy helyzet ez.

A kormányt mindez egyáltalán nem érdekli. Ez az ország gazdag ország, rossz irányítókkal, akik ellopják az összes pénzt és hülyeségekre herdálják el, tönkretéve közben emberek életét és a halálba taszítva őket. Ha a kormány úgy gondolja, hogy holmi rezsicsökkentéssel segítséget nyújt, nagyon téved. De ezt nem is segítségként rendelték. Talán lenyugtatni az állapotokat. Szerintem sikertelenül. Ez a rezsicsökkentési akció azzal egyenlő, mintha egy éhező embert akarnánk két kenyérmorzsával jóllakatni. A kormány bűnrészes a halálesetekben, amikor emberek lettek öngyilkosok, kilátástalan helyzetük miatt és felelős a halálra fagyottakért. Legyen már végre valaki, aki elszámoltatja a mostani kormányt! De nem ám 2014-ben, most, azonnal! Ne dőljön be senki többé holmi ígérgetéseknek! Mindenki tud mindent ígérni, mást sem tesznek évek óta. Hány embernek kell még meghalnia, mire valaki cselekvésre szánja el magát?

Az emberek egyre elkeseredettebbek. A dolgozó emberek közül rengetegen kevesebbet keresnek, mint évekkel ezelőtt. Emelték a minimálbért, mégis kevesebb pénzt visznek haza az emberek. Sokakat emiatt küldtek el a munkahelyükről, a megemelkedett bruttó minimálbér után több adót kell fizetni a munkáltatónak, így vagy csökkenti a foglalkoztatottak létszámát, vagy kevesebb óraszámban dolgozhat tovább, kevesebb pénzért. Tarthatatlan ez az állapot tovább. Napról napra növekszik a nyomor.

A karácsonyi ételosztáskor több ezren álltak sorban egy tál meleg ételért az ország több pontján, köztük nagyon sokan lakóhellyel rendelkező, dolgozó emberek, akiknek nem jut minden nap étel az asztalukra és a rengeteg fedél nélkül élő embertársaink. Ezt az emberek tették egymásért, nem a kormány. A kormány nem tesz semmit az emberekért. A borzasztó halálesetek, az éhezés, a munkanélküliség megszüntethető lenne, de a kormány szó szerint elherdálja a pénzt, felesleges hülyeségekre költik, teletömik a saját, a családjaik, a rokonaik és a barátok zsebeit, közben alszanak a parlamentben és mindezt emberáldozatok árán teszik. Az egyszerű munkást kirúgják, ha alszik munka közben és kirúgják, ha nem végzi jól a munkáját. Lopásért is azonnal kirúgás jár és büntető eljárás.

Követelni kell a kormány azonnali menesztését és büntető eljárás megindítását ellenük, mivel a munkájukat felszínesen és rosszul végzik, a több helyről befolyt pénzösszeget eltulajdonítják. A nemrégiben bevezetett adóknak, mint a sárgacsekk adó, a telefon, a banki utalások vagy pénzfelvételek adóinak is igen magas lehet a végösszege. Vajon hová megy a rengeteg pénz?

Orbán Viktor tanácsadóinak egyenként 800 ezer forintos havi fizetés jár, a családi fogorvosuk egymilliárd(!!!) forintos juttatást kap fogászati turizmus fellendítése címén. Orbán nyelvtanára több milliárd(!!!) forintot, egy amerikai alapítvány négy milliárd(!!!) forintot kap. A Kövér László-féle magánseregnek személyenként 600 ezer forintos ruházat jár, külön milliókba kerülő díszgombokkal. És ez még csak a ruházat! A fizetésük további milliárdokat(!!!) visznek el. A politikusok fizetése, az országból kimenekített pénzek és a saját vagyonuk drasztikus növekedése is szintén rengeteg pénzt foglal magába. Milliárdok vannak szétszórva semmi hülyeségekre, miközben emberek halnak éhen és fagynak meg. Ami a médiában elhangzik, csak töredéke az ilyen eseteknek.

Ne felejtsük ki a sorból az üzleti célú pályázatok nyertes személyeit, akik véletlenül fideszes barátok, és akik százmillió(!!!) forintokat zsebelnek. A kormány minden egyes tagját és a magyar miniszterelnököt hivatalosan el kell számoltatni és felelősségre vonni! Az országban ellehetetlenített és tarthatatlan állapotok uralkodnak. Ennek véget kell vetni! A kormányt le kell váltani! Most, és nem 2014-ben. Ne nézzük tovább szótlanul, ahogy mindent tönkretesznek körülöttünk! Meddig hagyjuk még ezt, emberek? Akinek ma még jól megy a dolga, ne abban reménykedjen, hogy hátha vele nem történik semmi rossz! Állítsuk meg ezt a fékevesztett rombolást! A mi országunk gazdag! Mégis éheznek az emberek! Követeljük a kormány azonnali leváltását! Egy év még hosszú idő! Addig hány embernek kell még meghalnia?!

2013. február 15., Kovács Adrienn Nikoletta

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu