Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Orbán Viktor, a programozott ember - A Sátán napos csibéi, élükön Orbán "Gyilkos" Viktorral

 

 


 

 

2012-11-19.
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)


Orbán Viktor egyik beszédében - pár napja - így nyilatkozott: ”Magyarországon nincsenek megszorítások”.

Ahogyan ezt kimondta, látszott az arcán, hogy teljesen komolyan is gondolja. Mivel tényleg ennyire elszántan hangoztatja ezt, joggal vetődik fel az a gondolat mindenkiben, vajon Orbán Viktor érzékeli-e egyáltalán a valóságot? Tudatában van-e cselekedeteinek, vagy egy másik valóság, egy másik élet szereplője?

Egy olyan életé, ami csak az ő valósága és amit csak ő él át. Igazából pedig teljesen más történik. Egy olyan életé, amiben teljesen természetes embereket gyilkolni, családokat dobni ki a hideg télbe, nem érdekelve, hogy kisgyermekestől fagynak meg az utcán, de ő és elmeháborodott, senkiházi tébolyult csapata 'senkit sem hagynak az út szélén' - mondták, amikor megkezdték a tömeges kilakoltatásokat. Ki és hogyan rendezi meg azt, hogy ő mást érzékel, mint ami körülötte történik?

Elmeprogramozásról van szó, vagy okkal gondolhatjuk, hogy Orbán Viktort tényleg egy nagyon súlyos, többfunkciós pszichés betegség támadta meg? Hiszen tiszta fejjel és tiszta elmével ki követne el ilyen súlyos bűncselekményeket? Vagy teljesen bolondnak kell lennie az illetőnek vagy egy gyilkos fenevad bábujának.

Tettei kimerítik a brutális gyilkosság, népirtás, emberiség ellenes cselekmények legsúlyosabb fajtáit. Bármelyik változat is igaz, az biztos, hogy ott a harmadik fél jelenléte, aki irányítja a folyamatot, és rá kell jönnünk arra is, hogy nincs is kétféle megoldása a dolognak, hiszen egy és ugyanaz a kettő. Aki megtervezi a lépéseit, meghozza a döntéseit, levetíti neki saját egyéni valóságát, amiben élheti tébolyult mindennapjait, de ami soha nem a többiek valósága. Mindenkivel ez történik. Irányított cselekedetek, eltervezett életút, terelés valamilyen irányba, segítés, vagy megbetegítés és teljes pusztulás.

Mindenki irányítva van, de nem tudhatjuk, honnan ered az irányítás. Először nem derül ki, nem tudhatjuk, kinek, mi a célja velünk… és ez alatt a gonosz éppúgy szóba kerülhet, a háttérhatalom által, mint akár az Isten is az Angyalok által. Így hát fontos, hogy nagyon figyeljünk arra, milyen útmutatást kapunk, mivel a gonosz éppúgy tűnhet jónak is, sőt, kifejezetten annak is tűnik, de mindig és kizárólag mindig csábít valamire. Csillogó, ragyogó élethelyzeteket teremt, ami csak a kezdetekben lesz az, aztán vált … minket is átváltoztat és olyan szépen teszi mindezt, hogy mi ebből nem veszünk észre semmit. Ezért muszáj időben felismernünk, ki terelget és hová!

A gonosz hatalom éppúgy próbálja megtalálni az embereit céljai eléréséhez, mint ahogy az Angyalok is keresik az olyan embereket, akik hisznek bennük és akarják a kapcsolatot.

A megtébolyodott, elmebeteg Orbán Viktoron látszik, hogy megszállta az ördög. Eltorzult arc, furcsa szájmozgások, beszéde nem azonos a valósággal, megfigyelhető hogy már nem teljesen önmaga. Cselekedeteit más irányítja és ez a valaki nem azonos az Angyalokkal vagy Istennel.

Az olyan élethelyzetek teremtése, aminek nagyon nehéz ellenállni, és azt mondjuk, "túl szép, hogy igaz legyen", akár minden esetben előfordulhat, hogy a gonosz bújik meg a háttérben, mert már kész tervvel rendelkezik, hogyan irányítja majd életünket, hogyan teszünk meg neki egyre ocsmányabb cselekedeteket és hogyan fog minket elpusztítani, amikor szembeszállunk vele, vagy már nem tud minket mire használni.

Akár teljes hatalmat is képes adni; elkápráztat, hatása alá kerül minden ember. Csak később jöhetünk rá, hogy ez nem az, ami a jó... és akkor kell nemet mondani. Nemet mondani neki.

Orbán Viktor nem mondott nemet. Behódolt és elfeküdt a sátán bűzös patái előtt, betakarva ily módon saját magát is a pokol mocskaival. Lelkét adta a sötétségnek, a teljes megszállásnak, és innen neki már nem vezet vissza az út. Az emberi agy manipulálása, révületbe térítése igen jól megfigyelhető a legegyszerűbb hétköznapi példaesetek során is, ha valaki például az utcán sétál. Elég, ha nyitott szemmel jár és megnézi, üveges tekintetű embertársai hogyan közlekednek, hogyan viszonyulnak a többiekhez, mit tesznek vagy mit nem tesznek.

A társadalom, a nép arra lett programozva, hogy a legkisebb, legcsekélyebb empátia, kedvesség, segítőkészség is kivesszen az emberekből. Hogy ne segítsenek a másiknak, ha baj éri, sőt, inkább ne vegye azt észre. A cél, hogy ne tartson össze a nép, hogy ne tudjanak összefogni.

Mert jobb a hatalomnak egy olyan nép, akik még egymással is harcban állnak. Pedig mennyi mindent elérhetnénk, ha nem azon kéne fáradozni, hogy saját magunk tudunk-e egyáltalán együtt dolgozni, együtt tenni valamit, hogy életünket jobbá fordítsuk. De hogyan is gondolhatnánk ezt egy olyan országban, ahol egy ilyen fanatikus elmebeteg idióta áll az ország élén, és ebben az országban az emberek inkább azzal vannak elfoglalva, hogy egymást üldözik és lövik halomra, és nem azzal, hogy összefogva térdre kényszerítsék uralkodójukat és felszabadítsák rémuralom alatt tartott országukat.

Fel kellene ismernünk, hogy milyen módon van irányítva egyébként is szűk keretek közé tervezett agyunk. A legfelsőbb hatalom már nem adta meg azt a lehetőséget, hogy agyunk teljes kapacitását kihasználjuk, szerintem előre látva ezzel, mit tett volna az emberiség, milyen mértékű és milyen gyors lett volna a pusztulása ennek a féktelen, rosszindulatú , gőgös, barbár fajnak és vele együtt a teljes élővilágnak és a teljes világnak.

Mert az ember addig pusztít, amíg valami él és mozog. Az emberiségnek véleményem szerint egy nagy szemétdomb kéne, amin van mit kapirgálni, ahol kaparhatják egymás ürülékét egymás fejére, és ehetik meg újra és újra. Talán így nem tudnának ártani túl sokat egymásnak és más nyugodtan élő fajnak, például az állatoknak. Minek ennek a fajnak egy teljes bolygó? Látszik, hogy nem érettek meg arra, hogy egy bolygón éljenek!

Az állattartással kapcsolatban olyan annyira hatalmasodott el a borzalmas kín, gyötrelem, brutális gyilkolás fogalmainak használata, ami mellől már nem lehet csak úgy odébb sétálni! A műhús úgy van már gyártva a műállatok leölésével, mintha elkezdenénk egy nagy gépezetben valami ocsmány bűzös anyagból megformázni valamit, amiről eleinte még nem igazán tudjuk, hogy mi is lesz.

Nagyjából ez a helyzet már az élelmiszeriparban. Nem léteznek boldog tehenek a farmon, akik örömmel adnak tejet, és boldogságban tengetik életüket, amíg meg nem halnak. Be vannak vágva egy faketrecbe, amiből ki sem jöhet egész nap, agyon vannak injekciózva növekedési hormonokkal, antibiotikumokkal a fertőzések ellen és olyan borzalmas körülmények között élnek, és kínok között halnak meg, amit leírni nem lehet. Színtiszta horror, amit ezek a megveszett, habzó szájú fenevadak, amik embernek vallják magukat, művelnek ezen a bolygón.

Minek néz az ember horror filmet? Nem elég, ami spontán történik mindenhol? Színtiszta horror az egész bolygó!!! Itt van például a nevezetes és híres KFC (Kentucky Fried Chicken). A gyomrát dobja ki az ember hányingerében a mocskos fajtájuktól! Az internetes világhálót körbejárta egy videó, ami bizonyítékként szolgált, miszerint féktelen állatkínzást követtek és követnek el a mai napig. A csirkék csőrét lecsapják egy bárdal, hogy a kisméretű ketrecben, amiben lépni sem tudnak egyet sem, ne csipkedjék egymást halálra kínjukban.

Így másfajta kínok között, vértől csobogó arccal, fájdalmakkal körbevéve, nyílegyenes állásban várják, hogy egy kéz benyúljon értük és brutális módon kivégezze őket. Aztán mehetnek feldolgozásra és jó étvágyat hozzá mindenkinek! Rövid példa az emberiség mocskaiból. Hogyan várjunk el egy ilyen fajtól szeretetet, összetartást, megértést és segítőkészséget? Hol??? Kitől??? Hiszen mindenki egyetért ezzel a brutalitással!!!

Pedig... van egy nagyon egyszerű megoldása annak, hogy a bűnözést és öldöklést, a háborúkat elkezdjük felszámolni a világból! És ez ezzel a nagyon egyszerű dologgal kezdődik, hogy nem eszünk többé húst. Hogy nem mondunk igent erre a brutális kínzásra. Hogy nem mondunk igent az öldöklésre!

Ez a módszer csak akkor hatásos, ha minden ember részt vesz benne. Kivétel nélkül mindenki. A hús megvonásával pár hónap múlva elérünk egy másfajta rezgésszintet. Ezen a szinten nem azok az érzelmek léteznek, amik akkor vannak jelen, amikor rendszeresen húst fogyasztunk. Más érzelmek, ahol megjelenik egy bizonyos érzés, mint nyári vihar után a szivárvány.

Ez a szeretet. És ahol ez a csodálatos érzés megjelenik, ott reménykedhetünk összetartásban, segítésben.

Sok más egyéb dolog is értelmét vesztené a hús mellőzével az étrendből, de ez is egy hosszabb téma. Rengeteg dolgot lehetne még példának felhozni. Talán vége sem lenne soha. Túl sok a bűne az embernek. Bűnre lett programozva. A háttérhatalom nevezhetné sikeresnek a ténykedéseit, mert jó úton halad, hogy kivétel nélkül mindenki tébolyult konyhakész kopasztott nyers hús legyen. Igen, mert a sátán nem áll meg, neki nem elég, több kell, és a húsevés végződhet a teljes elvakult kannibalizmussal, a teljes megszállással. Ha ez bekövetkezik, nincs menekvés senki számára!

Pillanatnyilag nem nagyon lehet alvó társainkat felébreszteni, mert úgy támadnak neki az embernek, mint egy felbőszült vadállat.
Tényleg nem értem, miért baj az embereknek, ha megtudnak valamit az igazságból? Hirtelen arra lesznek mérgesek, akitől megtudnak valamit, nekitámadnak és élnek tovább hazug kis életükben, csakhogy ne kelljen újra hallani a borzalmakat.

Pedig tudomásul vehetnénk már végre, hogy a világ nem olyan, mint gondoljuk, hogy hazudtak nekünk és folyamatosan hazudnak, hogy félrevezetnek, manipulálnak minden létező kis apró dologgal is.

A Tele- VÍZIÓ - ról talán sokan tudnak már. De mi a helyzet a többi dologgal? Hogy az egész világot lehallgatják, megfigyelik, akiről akarják, mindent tudnak. Hogy mit csinál, kivel találkozik, miről beszélgetnek és persze azt is eldönthetik, ki hova menjen és mit mondjon, miről beszélgessen a másikkal. És hogy mik legyenek a tervei!

A Hírháttér Multimédia és ezen belül az Alapító Főszerkesztője, Molnár F. Árpád évek óta próbálja elmondani az elbutult embereknek azt, ami körülöttünk történik, és ami történni fog. Az értelmesek értenek, az elbutult emberek pedig inkább nekitámadnak, minthogy elgondolkoznának a dolgokon, mérlegelnének, és ezzel rájönnének nagyon sok dologra.

De ők maradnak szürkeségükben csörtetve a teljes sötétség felé.

Az évek alatt a Hírháttér Multimédia rengeteg filmet és cikket publikált elmeprogramozásokról, titkosszolgálatokról, háttérhatalomról és Istenről. Az alapműveket, amiket előtte senki írt meg, senki nem filmesített meg, és senki nem ért a nyomába azóta sem!

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu