Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Orbán Viktor a roma médiát (Sosinet) kitiltotta a Kossuth-díj átadásáról (és orbáni (meg Hír tv-s) csúcsterror a cigányok halomra mészárlásáért)

 

 

 

 

 

2012-03-15.
Molnár F. Árpád "ELI" (orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)


Az egyik legismertebb roma médium, a sosinet.hu - arra hivatkozva, hogy nem létezik - kizárásra került az úgynevezett "Parlamentben" tartott Kossuth-díj átadásról, melyet az Orbán-kormány a nemzeti ünnepnek nevezett március 15-e ürügyén rendezett. Mint arról a Nótár Ilona nevével fémjelzett cikkben beszámoltak: "Több mint egy órát vártak (...) a Parlament kapujánál, hiába. Tucatnyi telefon és e-mail után az Országgyűlés Hivatala sajtóosztályának munkatársa azzal szakította meg beszélgetésünket: „Ilyen orgánum, hogy sosinet.hu – nem létezik, és nem engedélyezzük a belépést”. (...) egy másik munkatárs (a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Kormányzati kommunikációért felelős államtitkárságának munkatársa) szerint a vezetés az utolsó pillanatban meggondolta magát, és ez ellen nem lehet mit tenni."

A sosinet roma újságírói napokkal korábban halmozottan engedélyt kaptak a közpénzekből busásan finanszírozott "Országház" épületébe lépéshez, a közpénzekből roppant gazdagokká tett orbán-politikusi beltenyészet tagjai közelébe kerüléshez. Bár a sosinet a levelezésük felmutatásával is bizonyította, hogy nem csak léteznek, de engedélyt is kaptak, a bizonyítékokat - Orbán minden területre kiterjedő gyűlöletgyakorlatának és bűnöző alkatú pszichopátiájának megfelelően - senki nem vette figyelembe. Akik politikában mozognak, ritkán nem tudják, hogy Orbán Viktor módszerei réges-régen is olyanok voltak, mint Sztálinnak, aki a rengeteg kivégzésről is egyesével, személyesen döntött. Aki a politikai és titkosszolgálati berkekben jártas, jó pár olyan esettel találkozhatott, amikor Orbán Viktor egy-egy neki nem tetsző fél szóért vagy puszta pletyka hírére beindította a korrupciós lakájhálózatot, és kezdte az illető személy vagy szervezet lehető legteljesebb elszigetelésével. Ahogy arról az utóbbi időben már az újságírók is be mertek számolni, a közszolgálatinak nevezett médiában is olyannyira elburjánzott az orbáni primitív, despota és gyűlölködő szellem, hogy nyílt utasítások szóltak arról, hogy az a magyar vagy külföldi (bezárva a miniszterelnökökig), aki Orbán Viktorról belföldön vagy külföldön bármilyen negatív kritikát fogalmazott meg, azt nyilvánosan le kell járatni.

Mint arról rengeteg alkalommal (Filmjeink, Cikkeink, Feljelentéseink stb. során) beszámoltunk, a békés civil romák ellen szervezett, több, mint 50 áldozattal és 6 halottal járó romák elleni állami sorozatgyilkosság közben és után FELJELENTÉSEINK legalább százait juttattuk el a bűnüldöző szervek tömegeinek, országgyűlési képviselők, médiumok stb. garmadának, továbbá Orbán Viktor és helyettese, Semjén Zsolt címeire, gyakran kimondottan Orbán Viktornak címezve! Válaszokként rendszeres állami fenyegetésekben és életveszélyes fenyegetésekben, többször életvédelmi rendezvényekről végrehajtott fegyveres orbánpolitikai rendőrségi elhurcolásokban (KLIKK az egyik és KLIKK a másik Kordokumentumfilmünkre!), koncepciós perekben, házkutatásokban részesültünk (KLIKK a szökőév napján tartott legutóbbira!), melyek során több ízben elkobozták az Orbán Viktorról és bűntársairól szóló bizonyítékokat a romák elleni állami sorozatgyilkosság és más életellenes és korrupciós, valamint külföldre irányuló bűntetteik és Emberiség ellenes bűneik és totális eltussolásaik tárgyában.

Mint azt a sosinet.hu cikkírója elmondja: "Jogunk lett volna (...) az MTV, a Hír Televízió és az Echo Tv kamerái mellett a miénket is bekapcsolni." Eztán kifogásolják a Hír tv-s (orbántévé) Pesty Fekete Doboz műsora március 7-i adását, amely elleni felháborodási hullám már megérkezett hozzánk, és figyelmünkbe ajánlják az esetet, az Orbán Viktor keze alatt működő műsor elleni aláírásgyűjtések tárgyában is. Az általunk még megtekintésre nem került Pesty Fekete Doboz orbáni pártműsora - az egybehangzott tanúvallomások szerint - a teljes cigányság ellen megbélyegző és lejárató volt. Mint arról az általunk Előre Bejelentett módon elbutult és elfasizálódott, tovább hanyatló magyarbűnözés és kollektíven programozott Echelon-idiotizmus stb. kapcsán kelt több Filmünkben is elmondtuk, az orbáni és elfasizálódott primitív bandája pártszolgálatos, romaellenes gyűlöletvágtája az egyik legfontosabb eleme Magyarország Predesztinált leépítésének és tönkretételéhez. Egyik Filmünk - amely egyébként (s mert nem csak illuminátusok, hanem Próféták is vagyunk) mélyen megérintette a szándékosan amnéziásra és butulásra programozott Orbán Viktor magyar miniszterelnököt - Címe és adataiból:
2011-08-28. Intermezzo 8.25. (Milliárd dolláros tippekkel Magyarország tönkretételéhez) (Film, 23:08.88 perc; KLIKK!) [Music by Molnár F. Árpád "ELI"]

Fontos megemlíteni, hogy mi vagyunk minden magyarok általunk évekkel előtte, Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírói, az állami romagyilkosságokon legtöbbször és a legnagyobb létszámban megjelentek, a legtöbb romagyilkossági Filmet Rendezők, a romagyilkosságok állami háttere Legfőbb Leleplezői és Legfőbb politikai üldözöttjei stb.

Be szoktunk számolni arról is, hogy a romagyilkossági tárgyalásokon - mely már 2011 óta tart - is kitűnt, hogy az összes médium közül az Orbán Viktor által leginkább kézi vezérelt Hír tv újságírói, operatőrei és tudósítói nemhogy a legkritikátlanabbak és legbunkóbbak, de toronymagasan vezetnek ebben is az összes többi ott valaha megjelent médiumhoz képest!

Rengeteg kifogásaink és FELJELENTÉSEINK közül (mindet eltitkolták és eltussolták!) a Hír tv legutóbbi megjelenése is önmagáért beszél: a 2012.03.13-i romagyilkossági tárgyalás szünetében a Hír tv embere egyszerűen feltette mindkét lábát a folyosó székére, hogy talpai egyenesen az őrök arcába "bámultak". Az egyik őrnek kellett megkérnie, hogy legyen szíves, vegye le a lábait a székről. Nem hanyagolható, hogy nem egy egyedi esetet említünk, hanem egy abszolút tendenciát, ami a Hír tv megjelenő újságíróira abszolút meghatározó, a bunkóság folytatólagosan, széles körben és meredeken vezető módon tetten érhető.

Az esti összeállításnál - a hír tv mindig hosszas tudósításokat közöl -, Lomnici Zoltán kiretusálását (KLIKK egyik Filmünkre!) messze meghaladó kabarésorozat módján, mivel sem a vádlottak, sem a tanúk nem adták beleegyezésüket, hogy arcukat mutassák, az úgynevezett hallgatóságból pedig a 10 millió magyarországi lakost tekintve ezúttal is kizárólag mi jelentünk meg, így - kínjukban, nem tudván mit mutatni - a mi gondos eltitkolásunkkal párhuzamosan a vádlottak és tanúk elhomályosított arcát mutogatták hosszasan; a képernyőn az orbán viktori látványeffektusok a nagy homályfoltok hosszas prezentálásában, valamint a bíróság és az ügyvédek összes tagjának részletes megmutatásában merültek ki. Mint arról Filmjeink úgy százában, Cikkeink és FELJELENTÉSEINK sok-sok százában évek óta folyamatosan beszámolunk, A HÍRHÁTTÉR Keresztyénjeire, ezen belül kifejezetten az Orbán Viktor részéről rettegve titkolt Molnár F. Árpád (e Cikk írója) ellen úgynevezett D-Notice van érvényben (ez titkosszolgálati kifejezés), azaz központi politikai utasítás szól arról, hogy a nevemet kimondani is tilos, nehogy Orbán Viktor és belföldi, valamint külföldi bandái megbukjanak. A mostani esetre visszatérve: az általunk tömegével FELJELENTETT orbáni Hír tv és annak sokszor FELJELENTETT rekordgátlástalan bűnszervezeti orbáni végrehajtója, Nagy Zoltán hírigazgató ismét törekedett arra, hogy miközben a leginkább mi ülünk a kamera tűzvonalában is, egy pillanatig se mutassanak minket, hiszen nem csak mi vagyunk a Legnépszerűbb Roma Jogvédők, de főnökük, Orbán Viktor több házkutatást, életvédelmi rendezvényekről történő fegyveres elhurcolást, a fasizmus ellen tett FELJELENTÉSEINKRE fasizmus terjesztése hamis vádjával koncepciós pereket, a róluk szóló bizonyítékok visszatérő elkobzásait stb. követte el és ígérte meg a további elkövetéseket. Az Orbán Viktor utasítására elkövetett példátlan bűncselekmény-sorozat és Keresztyénüldözés, valamint Újságíró-üldözés olyan egyértelműen bukott bűnszervezeti, fegyházzal büntetendő tébolyult ámokfutás, amiket emiatt a bűnszervezeti ámokfutásban bűnrészesként résztvevő médiumok (a szervezett újságíró-bűnözés) 100%-ban igyekszik agyonhallgatni. Mint azt Előre Bejelentettük: Előre Bejelentett bukására és vesztére. Nagy Zoltán Hír tv-s orbáni hírigazgató kapcsán is megígértük a feltétlen büntetőjogi hajtóvadászatot és példás igazságügyi megtorlást.

A Nagy Zoltán-féle orbán viktori híradós összeállítások kabarészériájában olyan összeállításokat láthatunk, amikor a már minden mutathatót meghaladó időt a Hír tv úgy próbálta kitölteni, hogy egy a falnál álló kamerát mutogatott, csak hogy valamiképpen kihúzza a tudósítás idejét úgy, hogy ne kelljen minket mutatni, míg máskor a máig eltitkolt nemzetközi botrányok hatására, miszerint e Cikk írója, az állami romagyilkosságok legfőbb politikai üldözöttje és Legfőbb Leleplezője reklamálására egy kollégánkat mutatták, akit úgy vágtak be, mintha nagyon keresné a mellőle eltűnt Molnár F. Árpádot. A képet úgy szerkesztették meg, hogy mivel a Kolléga jobbján ültem, ezért a bal oldali üres térséget mutogatták, miközben a kolléga úgy nézeget az üres helyre, mint aki nagyon keresi, de nem találja a hiányzó személyt. Máskor - mivel a kislétai gyilkos mészárlás során kiderült, hogy Kisléta mintatelepülés volt a magyarok és cigányok békés egymás mellett élése szempontjából, a romák pedig terror híján éppen úgy tömegesen és maguktól dolgoztak, ahogyan az ottani magyarok, ezért - a gyűlöletmédia, a Hír tv a romagyilkosságokat "megbuktató" (pontosabban azokban terhelő tanúvallomásokat tevő) negyedrendű vádlott Csontos István kezére ráközelítve úgy ábrázolta az esti főműsorban a vádlottat, mint aki hevesen maszturbál a hallottakra. A Hír tv fasiszta orbáni igénytelenségére, bunkóságára és hitványságára jellemző, hogy a tudósítás egésze is olyan felháborítóan agyonhamisított és gyűlöletkeltő volt, ami miatt pénzbírság stb. tekintetében is a maximális büntetést kellett volna kiróni a nyíltan neonáci, a legmagasabb rendű eszméket a maszturbálásra és a gyűlöletre cserélt orbáni párttévé ellen! Mivel azonban a felügyeleti szerv - így az Orbán Viktor által kézi vezérelt Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) - maga is abszolút orbáni irányítás alatt áll, ahogyan annak maradéktalanul pártszolgálatos vezetője, a nemzetközileg hírhedt despota Szalai Annamária is, így a bírság vagy ejnye-bejnye esélye is közel annyi volt, amennyi annak esélye, hogy az évekkel Előre Bejelentett Próféciáink elkerülhetők. A halmozottan tehetségtelen és határozottan elmebeteg orbáni, antikrisztus pártbandákra és a kor eltörölhetetlen mementókkal ömlesztett hülyeségére jellemző, hogy Orbánék és az elbutulásra vetett magyarság leendő tetteinek arzenálja annak ellenére biztonsággal végrehajtásra került és kerül, hogy arról az elbutult csőcselék folyamatosan és részleteiben tájékozódott, a velük bűnszervezetben együttműködő, notórius szociopata bűnöző párthatósággal együtt. Ahogy azt megígértük: a magyarok szellemi, morális és büntetőjogi rekordleépülése örök csúfjára és megvetésére fog járni a világ és annak népei, évszázadok múltán is! Így Készült El Előre a Világtörténelem, és mi - AZ ISTEN Választottaiként - Előre Megkaptuk annak Befejezett, Eleve Elvégzett Forgatókönyve számos domináns lapjait.

A romagyilkosságok legfőbb és legaktívabb "civil szakértőiként" ismét ki kell emelnünk azt az elborzasztó tényt, hogy a romák elleni, állami szervezésű és védettségű politikai merényletek perdöntő motivációiként mind a nyomozati, mind a bírósági szakban, mind a tanúk és a megszólaló vádlottak a Hír tv cigányozós, a Magyar Gárdát reklámozó, a romák ellen hosszasan és részletesen uszító és gyűlölködő műsorait nevezték meg, miszerint ezek voltak perdöntők a támadásokban és azok helyszínei kiválasztásában. Azaz a Hír tv nem is működhetne az országban!

E Cikk megírása pillanataiban - most is egymástól függetlenül - a szintén Betiltott Keresztyén Újságíró, a romagyilkossági tárgyalások hosszú ideje szinte mindegyikén megjelenő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező Cikket publikált a sosinet elleni akcióról, mely elsőként az Echelon Leleplező Blog oldalán jelent meg:
http://echelonleleplezo.blogspot.com/2012/03/sosi-namivan-kossuth-dijjal-orban.html

Cikkeink külön érdekessége, hogy az ügyről nem konzultáltunk, és a Cikkek úgy kerültek publikálásra, hogy egymásét nem olvastuk el.

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.