Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Orbán Viktor a mentelmi jog mögé bújt a Molnár F. Árpád és munkatársai elől (Életellenes fenyegetések Orbán Viktor aláírásával, a titkosszolgálat elnöki címéről a Molnár F. Árpád és Munkatársai ellen, majd emiatt feljelentések...)
 

2013-03-28. www.echelon8.org
(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


A Molnár F. Árpád és Domján Tibor politikai üldözött és teljes D-Notice (titkosszolgálati kifejezés és központilag rendelt totális eltitkolást és média-elhallgatást jelent) alatt lévő keresztény emberjogvédő újságírók és Echelon-Tényfeltárók feljelentésére, Orbán Viktor magyar miniszterelnök ellen indult eljárásban az Országgyűlés elutasította a Fideszes miniszterelnök kiadatását.

Molnár F. Árpád és Domján Tibor egy - az Alkotmányvédelmi Hivatal (tehát a polgári titkosszolgálat) president@ah.gov.hu címéről érkezett, Orbán Viktor aláírásával ellátott rövid - levél miatt tett feljelentést Orbán Viktor ellen - többek között - Hivatali visszaélés Terrorcselekmény bűntette és más bűncselekmények miatt. Ugyanis 2012. július 31-én, az Orbán Viktor és Pintér Sándor irányítása alatt álló titkosszolgálat (korábbi nevén NBH) elnöki e-mail címéről datálva, az aláírás szerint Orbán Viktor azt írta a Molnár F. Árpádnak, hogy tájékoztatja, hogy ők (mármint Orbánék) hamarosan újra megnyitják az OPNI-t (a korábban bezárt, hírhedt politikai gyilkossági intézményt, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetet), aminek szükségességére a HÍRHÁTTÉR és köre tevékenysége is bizonyíték, továbbá ő, Orbán Viktor reméli, sikerül odajuttatnia a Molnár F. Árpádot és emberjogvédő, tényfeltáró és keresztény újságíró csapatát, külön is kiemelve a szintén betiltott és a média által ugyancsak 100%-ban elhallgatott Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplezőt.

Bár Molnár F. Árpád és Domján Tibor eredetileg többek között Terrorcselekmény bűntette miatt tettek feljelentést a miniszterelnök ellen (ami 10 évtől 20 évig terjedő, vagy életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő), valahogyan a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság elé került az ügy, amely végül - Orbán Viktor által elkövetett Becsületsértés vétsége miatt - hivatalból kénytelen volt megkeresni Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét (Fidesz), mégpedig Orbán Viktor mentelmi jogának felfüggesztése érdekében.

A kétharmados Fidesz-többségű Országgyűlés, amelynek elnöke az a Kövér László, aki a Fidesz évtizedekkel ezelőtti megalakulása elejétől kezdve a párt öt legfőbb emberének egyike volt, természetesen - nyilvánvalóan Orbán Viktor az egyetlen, aki ebben az ügyben is dönthet - nem adta ki saját vezetőjét, azaz saját magát, Orbán Viktort; a kormány, a titkosszolgálatok és a hatóságok pedig már előtte egyértelműsítették, hogy nem akarják azonosítani, hogy a levélíró tényleg Orbán Viktor volt-e vagy valaki más. Egyáltalán nem akarnak ebben az ügyben semmiféle elkövetőt azonosítani! Sehogy! Sem nyomozás, sem büntető per, sem bírósági idézések útján! Sehogy!

A világ dolgaiban jártasabbak számára már ebből is egyértelmű, hogy azért nem akar senki mozdulni, mert akik tudják (a titkosszolgálatok és az ország vezetői), azért védik, akik meg csak sejtik, hogy Orbán Viktor vagy valamelyik általa és általuk védett vezető vagy másképp minden törvény felett álló kiemelt bűnöző az elkövető, ők meg azért védik. "Mindenki" védi, és ezért - ahogyan azt Orbán Viktor óta megszokhattuk - "mindenki" készen áll bármekkora árat fizetni!

A titkosszolgálatok és a nyomozó szervek, a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI), A Legfőbb Ügyészség (LÜ) és Polt Péter legfőbb ügyész stb. tehát mindent lesöpörtek, az Orbán Viktor irányítása alatt álló magyar Országgyűlés pedig "2/2013. (II. 20.) OGY határozat" néven, "Orbán Viktor országgyűlési képviselő mentelmi ügyében" a következő hivatalos döntést hozta:

"Az Országgyűlés Orbán Viktor országgyűlési képviselő mentelmi jogát a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság 7. B. 21.1574/2012/4. számú megkeresésével érintett ügyben nem függeszti fel."

A határozat megtekinthető az Európai Unió Kiadójának hivatalos partnereként működő hivatalos Magyar Közlönyben, annak Internetes címén pedig a http://jogszabalykereso.mhk.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=159462.623450 webcímen.

Indoklás természetesen nincs, hanem csak nem és kész! Az egyszerű honpolgár megszokhatta, hogy sehogyan sem bújhat ki a felelősség alól és minden pernek ki van szolgáltatva, továbbá a legritkábban törvényes úton, nem beszélve arról, hogy pl. a 2006-os, lakosság elleni sortüzeknél is utóbb kénytelenek voltak a 147 szabadságvesztést kimondó bírósági ítélet 98%-át (tehát 143-at) kukába dobni, mert minden rendelkezésre álló bizonyíték ellenére az elkövetőket szándékosan abszolút makulátlan tökéleteseknek, a sokszor szó szerint félholt és egész életükre megnyomorított áldozatokat pedig bezárandó közveszélyes bűnözőknek ítélték és azonnal bebörtönözték. Nem úgy az ország leggazdagabb és legnagyobb oligarchái és keresztapái, akiknek vezetőjét - Orbán Viktort - a világsajtó is visszatérően csupán fasisztaként, máskor elmebetegként, máskor fasiszta elmebetegként deklarálja! Rájuk nem vonatkoznak a törvények, mert túl gazdagok és ők döntenek saját büntethetőségükről vagy bármiféle számon kérhetőségükről! Az emberekbe belesulykolta az ugyanezen oligarchákkal osztozkodó média, hogy attól még demokrácia van, hogy az ország 10 millió lakosára, a jobbágyságra minden törvény (és törvénytelenség) vonatkozik, a gazdagokra, a politikus földesurakra és családjaikra, valamint Orbán Viktorra pedig semmilyen, sőt, ők döntenek saját büntethetőségükről, de állítson bármit a velük összefonódott parazita lakájmédia, aki legalább elégséges belátó képességgel és mentális egészséggel rendelkezik (azaz jó eséllyel még elmebeteggé is nyilvánították), a helyzetről a legnagyobb jóindulattal és Krisztusi elnézéssel sem tud demokráciaként nyilatkozni, pedig az összes többi problémát és katasztrófaállapotot nem is említettük!

Miután a gyanúsított Orbán Viktor közvetlen beosztottai közhírré tették, hogy főnökük abszolút érinthetetlen, azért, mert csak, eztán a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság 7.B.XXI.383/2013/2. ügyiratszámon meghozta a végzést, miszerint mivel nem adják ki Orbán Viktort, ezért a büntetőeljárást megszüntetik, mely ellen formailag - tegyük hozzá: reális eredménnyel aligha - fellebbezés adható be, a kézhez vételtől számított 8 napon belül.

Mivel az ország vezetőjére vonatkoznak a legkevésbé azon hatályos törvények, amikkel az ország teljes lakosságát le lehet tarolni, míg Orbán Viktort érinteni sem lehetséges, ezért nem lehet kikerülni azt a javaslatot, hogy ezt követően bárki, aki ellen bármiféle eljárás indul vagy van folyamatban, nyugodtan hivatkozzon arra, hogy mivel sokkal szegényebb, mint a milliárdos és családjával nagybirtokos oligarcha Orbán Viktor, ráadásul a felelőssége sem mérhető egy ország vezetőjéhez, sőt, még fizetést sem kap, hogy bármi iránt felelősséggel tartozzon (nemhogy milliókat, plusz a korrupciós és bűnözési multimilliók és milliárdok!), ezért részükre is érvényes az Orbán-elv, azaz ezt követően indoklás nélkül lesöprendő minden büntethetőségük. Azért, mert ők is hoznak otthonról aláírásokat, ahol a szomszéd vagy a családtagok megállapítják, hogy az embert nem adjuk ki, és azért nem, mert így döntöttünk! Mert csak! Egyébként sem lehetett volna eljárást indítani, mert Orbán Viktor és társai ellen sem indulhatnak eljárások a világon semmiféle súlyú, rendű és rangú bűnügyben, akármennyi és akármekkora súlyú a nyilvánosságra került bizonyíték! Soha, egyetlen súlyos bűnügyben sem! Ezután a normális lakos - aki nem szolgálhat havi százezres fizetésekkel a rendőri vezetőknek, az ügyészeknek és a bíróknak, noha igaz, hogy nem Orbán Viktor és oligarchái zsebéből, hanem a lakosok zsebéből veszik ki a multimilliárdokat hónapról hónapra -, tehát a normális, egészséges lakos a vagyona arányában odavethet a közpénzen fizetett oligarchaszolgához egy 5 forintost (a többi tízezreket úgyis havonta leadózza nekik), majd angolosan távozhat. A jog előtti valamelyest egyenlőség így máris helyreállt, igaz, hogy a lakos ezt követően sem fog ezért hatalmas orbáni földbirtokokat - ráadásul nyíltan - törvénytelenül elragadni, és nem kap havonta milliós fizetéseket, közpénzből. De valahol csak el kell kezdeni a demokráciát! Ahogyan Orbán Viktortól, Pintér Sándortól, Kövér Lászlótól és Orbániáda közpénzeken kitartott multimilliárdosaitól és extrém milliomosaitól megtanultuk!

Egyébként a fenti e-mail után, egy nappal később, 2012.08.01-én, 17:10 órakor ismét ugyanerről az elnöki titkosszolgálati e-mail címről kapott fenyegetést - megint a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA e-mail címére (ezúttal már kizárólag) - a Molnár F. Árpád. Az újabb fenyegetés válasz volt arra, hogy az Orbán Viktor aláírásával egy nappal korábban érkezett fenyegetés ellen már aznap, 2012.07.31-én feljelentést tett Molnár F. Árpád és Domján Tibor, ami (figyelem!) elküldésre került Budapest összes rendőrkapitánysága, számos bíróság, több tucat orsszággyűlési képviselő, a vezető médiumok, valamint a feljelentett Alkotmányvédelmi Hivatal (AH, népi nevén AVH) és további magyar és külföldi titkosszolgálatok és nyomozó szervek címére! Erre a feljelentésre érkezett válaszul, ismét a president@ah.gov.hu címről, de most már trágárabb megfogalmazásban az újabb, most már egyértelműen haragos hangvételű fenyegetés. Ebben megismétlésre került, hogy ők (tehát Orbán Viktor vezetésével) megnyitják az OPNI-t. Eztán közvetlenül és ismét megszólítva a Molnár F. Árpádot, Orbán Viktor vagy az ő személyes védelme alatt teljes érinthetetlenséget és büntethetetlenséget élvező személy haragosan közölte a Molnár F. Árpáddal, hogy elektrosokkolni fogják, és ő, a levélíró, tehát Orbán Viktor is ott lesz - idézzük - "amikor kisütik az agyad", és ez mennyire jó lesz. "Már alig várom!" - fejezi be a rövid, fenyegető, Orbán Viktor vagy embere esetében a Büntető Törvénykönyv (Btk.) szerinti Terrorcselekmény bűntettének elkövetésével gyanúsítható levélíró, aki a polgári titkosszolgálat elnöki címéről írva, már egy nappal ezelőtti állítása szerint is személyesen Orbán Viktor miniszterelnök.

A Molnár F. Árpád és Domján Tibor által emiatt tett büntető feljelentéseket ugyancsak lesöpörték, és nem találtunk olyan hatóságot, amelyik a legcsekélyebb hajlandóságot mutatta volna az irányban, hogy a levélíró azonosítása érdekében bármiféle további nyomozás induljon.

Ezekre volt aztán a folytatás az, hogy miután Kövér László - Orbán Viktor kezdettől egyik legfőbb embere - kézhez vette az életfogytiglanból leszerényített, úgynevezett magánvádas büntetőper miatti kiadatási indítványt, a kétharmados Fideszes többségű Országgyűlési határozatban egyszerűen közölték, hogy Orbán Viktort nem adjuk ki! Azért nem, mert nem! Azért! Csak!

Nem kell nagy jóstehetségnek lenni, hanem elég, ha az ember kicsit értelmesebb, bölcsebb és előre látóbb, mint egy Fideszes országgyűlési elnök vagy főnöke és barátja, akit a világsajtó visszatérően csak fasiszta elmebetegnek jellemez, hogy a kiterjedt és az eltussolásokkal szólóban is halmozottan tetten ért maffiaügy nem csak nem áll meg itt, de a folytatások is egyértelműen borítékolhatók. Mindenféle várt és nem várt oldalról.

2013.03.28.28.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu