Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Orbániáda: Nem boldogult a zsidókkal, ezért a hajléktalanok ellen hirdetett zsidó pogromot a hírhedt fasiszta elmebeteg. Egy nemzeti konzultáció arról, kivégeztetné-e a nép Orbán Viktort, már most katasztrofális eredménnyel végződne a fasiszta bűnözőre

2012-12-05.
Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövet Eleni Tsakopoulos Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Orbániáda: Nem boldogult a zsidókkal, ezért a hajléktalanok ellen hirdetett zsidó pogromot a hírhedt fasiszta elmebeteg. Nemzeti konzultációt arról, megölné-e a nép Orbán Viktort?

Nem boldogult a zsidókkal, ezért a hajléktalanok ellen hirdetett zsidó pogromot a hírhedt fasiszta elmebeteg mini szterelnök. Ki tűzi ki először a vérdíjat az ő, és mára a sajtóban is bűnözőként leleplezett családja fejére!

Rossz napjuk volt az akasztani való fasiszta bűnöző és elmebeteg Orbán Viktornak és a Jad Vashem Világ igaza rendezvényén az izraeli nagykövet Ilan Mor [izraeli nagykövet] mellé rendelt hírhedt tömeggyilkosnak, a magyarországi zsidóüldözések összesét most is rendőrminiszterként és titokminiszterként szervező Pintér Sándornak, amikor összefogás született az ellen a pogrom ellen, hogy mi legyen a zsidókkal. Most tovább tombol a tébolyult fasiszta őrült ikerpáros: ha a zsidókhoz éppen nem férnek hozzá, akkor megint előhúzták a zsidó és a cigány kártya után a hajléktalan kártyát: a világhírhedt fasiszta gyilkos úgynevezett nemzeti konzultációt bűnszervez - azaz bevonja a lakosságot annak megszavazásába -, mi legyen a zsidókkal, megtűrjük-e őket az utcán vagy ha zsidót látunk az utcán, akkor hős hatóságainkkal elhurcoljuk és bebörtönözzük őket, mint Orbán és Pintér óta folyamatosan. Helyesebben - pontosítanunk kell - most nem a zsidókkal, mert azt megtiltották a zsidók, hanem a hajléktalanokkal. Azokkal, akiknek a statisztikák szerint hozzávetőleg mára a 98%-a meg szeretné ölni vagy öletni Orbán Viktort, akit a világsajtó is fasiszta elmebetegnek nevez.

A HÍRHÁTTÉR felveti Ilan Mor, Benjamin Netanjahu, Meir Dagan [a Moszad főnöke], Fónagy János [a zsidóságát hangoztató FideSSes országgyűlési képviselő] és a többi zsidók kapcsán, hogy miután megkonzultálták, mi legyen a magyar hajléktalanokkal, azt követően melyik népcsoportot tűzzük napirendre kollektív bűneikre, hitvány devianciáikra és a bűnözésre való hajlamukra hivatkozván: a zsidókkal vagy a cigányokkal folytassuk, vagy elegendő lesz azon zsidók és magyarok üldözése és bebörtönzése, akik a közös kormánypogrom ellen nem szerveztek tüntetéseket, mert nem saját magukról volt szó, mindenki más meg úgyis fogyóeszköz, de akár még meg is szavazták a többi népcsoport elleni üldözéseket, ahogyan Fónagy János is erre készül, és eddig is ezt tette 100%-os hatékonysággal.

Mint azt a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Dokumentumfilmjében egy az Orbán Viktor és bandája által üldözött hajléktalanokat évek óta, naponként segítő idős asszony elmondta:
 - Nesze neked demokrácia! Mondom: öreg vagyok, de ilyet még nem éltem, hogy ki van szabva, hogy az út melyik oldalán állhat-ülhet egy hajléktalan.

Az idős asszony nem emlékszik sem a hitleri fasizmus, sem a sztálinizmus alatt olyan lakosságüldöző pogromra, amelyben a hajléktalanokat ennyire szélsőséges faji alapon üldözték volna, mint Orbán Viktor, Pintér Sándor és a skizofréniás ideológiai zagyvaságba borult, fajüldöző közpénz-multimilliomos Fónagy János és bűnöző barátai teszik.

Az Orbán Viktor érthető népi kezdeményezésű meggyilkolásának igényéről szóló egyik Dokumentumfilmünk Címe: "Orbán Viktor kivégzésében látják az igazságszolgáltatást a hajléktalanok is - A legüldözöttebb otthonvédők, a Koppány Csoport adományokat osztott a hajléktalanoknak (A Teljes Dokumentumfilm)". (KLIKK!)

Orbán, Pintér és Fónagy, valamint Semjén Zsolt valamiért nem beszéltek arról, hogy nemzeti konzultációt kezdeményeznének arról, hozzunk-e törvényt Orbán Viktor, az elmebeteg magyar miniszterelnök meggyilkolására, pedig garantált elsöprő igen szavazattal és Orbán Viktor fasiszta hullájával végződne. A HÍRHÁTTÉR megkeresi a Fidesz közpénzparazita országgyűlési képviselőit és kerületi lakájbűnözőit, nem-e azért nem kezdeményezték Orbán Viktor törvényes kivégzéséről a nemzeti konzultációt, mert az eddigi felmérésekből is kiderül, hogy teljes és erkölcsileg elismert és támadhatatlan társadalmi osztályok [manifesztálódtak], akiknek csaknem 100%-a meggyilkolná vagy kivégeztetné Orbán Viktort, sőt, egyre többen a családját is.

Orbán Viktor és bérgyilkos társa, Pintér Sándor polgári titkosszolgálati és belügyminiszter, Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, a budapesti, 110 bombarobbantás legfőbb szervezője és eltussolója, tehát Orbán Viktor másfél évtizede legszorosabb bűntársa következő és sokadik faji alapú kormánypogromja és törvénye nyílt provokáció nem csak az Orbánt már 98%-os létszámban megölni kívánó hajléktalantársadalom, de az emberjogvédő és keresztény stb. lakosság körében is. Szinte mindenki más körében is, akik a történelem formálását nem közpénzparazitaként, az Országházban és más parazita, vérszívó, ingyenélő, himpellér, pénzért ringyóságot helyeken formálják.

Ilan Mor izraeli nagykövet még nem kapott megbízást Benjamin Netanjhau izraeli kormányfőtől arra, hogy legközelebb Európa leghírhedtebb politikusa helyett a Világ igaza Jad Vashem rendezvényére pl. Orbán Viktor és Pintér Sándor politikai üldözött hajléktalanjait hívja meg. Mint az tetten ért, fajilag tartják őket alsórendűeknek a pintéri tömeggyilkosokhoz és az orbáni-rogáni fasisztákhoz, valamint a fajüldöző, ráadásul FideSSzes zsidó, tehát szkizofréniás Fónagy Jánoshoz képest.

Még eldöntésre vár, mikor kezdeményezzünk nemzeti konzultációt Orbán Viktor törvénybe iktatott meggyilkolásáról, mindenesetre az már bizonyos, hogy Orbán Viktor és bandája [a Btk. 155. § (1) b), c), d) és e) alapján] életfogytig tartó fegyházbüntetése már eddig is annyira érett és egészséges gyümölcszuhataggá vált, már a szegény- és hajléktalanüldözés kapcsán is, ami elkerülhetetlenné teszi a törvény igazságos és bölcs végrehajtását a hírhedt fasisztára és terrorista klánja ellen.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu