Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Pintér Sándornak szóló bomba jó részletekkel: Hekkereid és békési maffiád provokálta: Feljelentés Csóka János alezredes és Babar Tamás rendőrbűnözőid ellen

 

 

2013-03-05.
Feljelentő: Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, Roma Jogvédő, minden magyar idők legtöbb, az állami pszichiátriai bűnözést leleplező Dokumentumfilmjének Rendezője, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

(Feljelentésként világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


FELJELENTŐ: Molnár F. Árpád
Született: Kecskemét, 1972.11.13.
Anyja neve: Retezár Mária
Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

Az Első Internetes Megjelenés helye: http://www.echelon8.org/pinter_sandornak.htm

Orbán Viktor és Pintér Sándor évek óta abszolút védelem mellett, a Facebook-tól a youtube-ig, naponta 8 és 10 évvel büntetendő, a világ számítástechnikai rendszerei elleni bűntetteket elkövető bűnözőinek, konkrétan Babar Tamás újságíró- és Keresztyénüldözéseinek, valamint Babar-Csóka páros kilakoltatásainak hekkereid örömtánca provokáló hatására, és a békés megyei lakásmaffiának kilakoltatási és emberjogvédő-üldözéseinek provokációjára

Én, Molnár F. Árpád Büntető Feljelentést teszek

 1. Babar Tamás, a XV. kerületi Rendőrkapitányság Reszkető András és Csóka János alezredes alosztályvezető beosztásában tevékenykedő, a kilakoltatásokban és a média elleni támadásokban minden magyarok egyik leghírhedtebb rendőre ellen és
 2. Csóka János alezredes, a XV. kerületi Rendőrkapitányságnak a bűnüldözés, a rendfenntartás és a polgári lakosság védelmével szemben a kilakoltatásokban és a Keresztyének, zsidók és újságírók elleni módszeres, masszív és folytatólagos üldözésekben és feljelentésekben jeleskedő alosztályvezető ellen

 1. A Büntető Törvénykönyv (Btk.) 225. §-ában foglalt Hivatali visszaélés bűntette,
 2. A Btk. 244. §-a (1) bekezdésébe és a (3) bekezdés b) pontjába ütköző, hivatalos személy által elkövetett Bűnpártolás bűntette miatt.


Mert azt is tanulja ez a gátlástalan, kritikátlan rendőrbűnözői csürhe, hogy mindazon bűnözők, akiket szándékosan megvédenek, és helyettük az igazakat üldözik, megsokszorozzák saját egzisztenciájuk és büntetőjogi bukásuk relevanciáját, és harcra buzdítják az igazakat. Mert aki idiótákkal, rosszindulatú és elmebeteg bűnözőkkel házasodik, és azok védelmére kel, azt azoknak a bűnözőknek és maffiáknak a bűntettei fogják tönkre tenni, amelyeket megvédett az igazakkal és az ártatlanokkal szemben! Úgy legyen, Ámen!

A Feljelentés Indoklása:

 

A Molnár F. Árpád által tett Büntető Feljelentéshez hivatkozott Bizonyíték-Kordokumentumfilm ha itt nem indul, akkor erre a feliratra klikkelve megtekintheti, vagy a Címe alapján rákereshet az Interneten! A Címe: "Új kilakoltatás és nyíltan nácista letartóztatás a Pázmány utcában! - Kordokumentumfilm 2012
1. Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell!
2. Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!
".

Pintér Sándor belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter, a magyarországi keresztyén-, emberjogvédő- és zsidóüldözések abszolút teljhatalmú vezető keresztapja és irányítója, Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa minisztersége óta a rendőrök és az önkormányzatok közpénzkitartott hivatalnokai a háborús idők óta nem látott nyilvános, leplezetlen bűncselekményeket és morálisan abszolút elfogadhatatlan, a rendőri és minden egyéb közszolgálati tevékenységre abszolút méltatlanságot és alkalmatlanságot deklaráló cselekmények és köztörvényes bűntettek tömegeit követik el, kamerák előtt is. Orbán Viktor és Pintér Sándor 2010-es országlása óta az emberjogvédők és a média munkatársai ellen állandó fellépések, nyomásgyakorlások, fenyegetés, zsarolás, kényszerítés, agresszív, tettleges bűncselekmények, leplezetlen bűnpártolás és kritikátlan szociopata maffializmus terjedtek el.

Rendőrségi és önkormányzati közpénzkitartottjaink a többi multimilliomos és milliárdos közpénzkitartottjaink minden törvénytelen felhívásának gátlástalanul engedelmeskednek, és - mint azt a feljelentéshez hivatkozott HÍRHÁTTÉR-Filmben is láthatják - a médiával és az emberjogvédőkkel szembeni gyűlöletüket leplezni is képtelenek.

Az "Új kilakoltatás és nyíltan nácista letartóztatás a Pázmány utcában! - Kordokumentumfilm 2012
1. Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell!
2. Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!
" Című Kordokumentumfilmünk (A Címének részletét beírva az Internet keresőjébe, világszerte fellelhető) kb. 19. percétől Csóka János rendőr-alezredes jelenlétével kezdve beosztottja, Babar Tamás kilakoltató közpénzrendőr bűnszervezetben elkövetett, a média és a lakosság megfélemlítését célzó maffiabűntettek beszámolóját hallgatja tőlem, Molnár F. Árpád HÍRHÁTTÉR-Alapító-Főszerkesztőtől. Annak ellenére, hogy a beszámoló hosszabb, hiszen a Dokumentumfilm már csak egy rövidített változata az eredeti, meglévő Filmfelvételeknek, a publikált Film 23. perce első másodperceiben Babar Tamás, a kilakoltatásokról hírhedt közpénzrendőr azt feleli: "Nem különösebben érdekel minket...", hogy milyen bűntetteket követnek el ártatlanok ellen a rendőrség állományába tartozó közpénzesek és más bűnelkövetők, akikről beszámoltam.

Mivel Babar Tamás rendőrt, ahogyan főnökeit, Csóka János és Reszkető András rendőr-alezredest a mi közpénz-kitartottjainkként feljelentési kötelezettség terheli, amikor csak töredék ennyi bűncselekményről szereznek tudomást, de ennek sokszorosa láttán is természetesen ellenem tettek kizárólag megtorló lépéseket, majd feljelentettek mindenkit, akinek a Kordokumentumfilm elkészítéséhez köze lehetett, a feltárt bűntetteket illetően pedig a feljelentési kötelezettségüknek zéró módon eleget téve, látványosan megvalósították a bűnpártolás bűntettét is, így szükségesnek látjuk e rendőrök hivatali szolgálat alóli azonnali felmentését, és - nemcsak törvényi szempontból, de az egész Film végeérhetetlenül tanúsítja, hogy - morális és erkölcsi szempontból is abszolút alkalmatlanságuk miatt a rendőri állományból való feltétlen eltávolításukat!

Beteg ember az, aki ilyen rendőrökre tart igényt, akik ily fokban minősíthetetlenül, ennyiszer és ennyire kérkedő és nyilvánosan erkölcstelen módon viselkednek, ennyire elfogadhatatlanul, és senkinek nincs szüksége olyan rendőrökre, pláne rendőri vezetőkre, akik bűncselekmények hallatán kamera előtt is le merik tanúskodni, hogy a bűntettek nem érdeklik őket!

Az esetet rendkívüli módon tovább súlyosbítja, hogy akit szintén nagy vehemenciával kilakoltattak, ő egy a Kordokumentumfilmben is látható és beszélő, síró, kiabáló idős, beteg asszony (a neve Almási Mária), akinek mindössze 78 ezer Ft-os köztartozását a helyszínen elkezdte összeadni a szinte kizárólag kilakoltatottakból, eladósodottakból, és kilakoltatás előtt állókból összetevődő otthonvédő Koppány Csoport, ezért a jelenlévő közpénzmaffia együttes erővel akadályozta meg a szegény asszony csekély tartozásának kifizetését is, és közölték, hogy akkor inkább nem kell a csekélyke pénze, amire eredetileg hivatkoztak a kilakoltatás indoklásánál, hanem akkor nem kell semmi, csak a lakás és kész, ezért minden körülmények között kilakoltatás lesz!

Ez rendőri szolgálathoz - mely rendőrség esetében a "hivatás" szó már akkora káromkodás lenne, aminek semmiképpen nem tudunk helyt adni(!) - abszolút méltatlan, az elkövető rendőri szolgálatra, a haza és a lakosság védelmére morálisan abszolút alkalmatlan! Ráadásul - ez is súlyosbító körülmény - minden minőségen aluli, hogy a jövedelem nélküliek, a kilakoltatottak és a kilakoltatás szélén állók kezdik összeadni a szegény, idős és beteg asszony tartozását, miközben a mindenkivel ellenséges, a mi közpénzeink iszonyú hatalmas fizetésein - amikről mi nem is álmodhatunk - eltartott rendőrök közül viszont ez senkinek nincsen esze ágában sem! Hanem ők, a gazdag, a nép vagyonán kitartott rendőrök azért jöttek, hogy a törvény nevében, hatalmas közpénzeket zsebre vágva, abból a szegényeknek mit sem adva, hanem fellépve a szegényekkel szemben további emberéleteket tegyenek tönkre! Egyiket letartóztatásba, mert valószínűleg zsidó és abszolúte nem támogatja a Holocaustot és a zsidóság, valamint a cigányság faji alapú üldözését és kiirtását, a másikat meg az utcára, mert idős, beteg és ki tudja fizetni a szélsőségesen botrányosan csekély tartozását! ABSZURDUM! EXTRÉM ROSSZINDULAT, EXTRÉM FASIZMUS!

Spanyolországban is egy Orbán Viktorhoz hasonló fasiszta bűnöző van kormányon, Mariano Rajoy, aki szintén üldözi azokat, akik a fasiszta Franco despotizmus tömeggyilkosságai után nyomoznak (emiatt lett egy a világ egyik leghíresebb ügyésze, aki miután feltárt egy spanyol fasiszta tömegsírt, a miniszterelnök bandája válogatott büntető perekbe fogta, többek között leplezetlenül amiatt is, hogy nyomozni mert a tömeggyilkosságok elkövetői után, pedig az tilos), s mivel Spanyolország is fasiszta állam, ezért ott is tömegesek és világhírhedtek a kilakoltatások, de emlékeztetném a magyar hatóságok és hivatalok teljesen nem lerobbant közpénzeseit is, hogy a spanyol tűzoltók például egyszerűen megtagadták, hogy a polgári lakosság szegény tagjai és az emberjogvédők hősies és nemes tettei ellen fellépjenek, és egyszerűen megtagadták az Orbán Viktorhoz hasonló fasiszta miniszterelnöknek és fasiszta végrehajtói, rendőri és ügyészi maffiájának való engedelmességet. Bencsik András szavait idézve: tehát messziről és radikálisan tettek a Bencsik András által "angyali értékrend"-nek nevezett orbáni spanyol náci vezetőre!

Az esetet mindezeken túl messze tovább súlyosbítja, és mind Babar Tamás, mind Csóka János alezredes tekintetében feltétlenül szükségessé teszi az állományból való eltávolítást, hogy megnézve a Dokumentumfilmümket, végigolvasva annak összes kommentjét, szembesülvén azzal az iszonyatos mennyiségű és súlyú bűntett-arzenállal, amik a feliratokban elárasztják a Dokumentumfilmet, Csóka János és Babar Tamás nemhogy bármelyikben büntető feljelentést tett volna, hanem ellenünk, a közérdekű bejelentők ellen tettek feljelentést a Dokumentumfilmben olvasottak miatt, kimerítve ezzel

 - a Btk. 257. §-ába ütköző, a Közérdekű bejelentő üldözése bűntettét, melyről a volt Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) egyik tisztjének családtagja elmondta, hogy azt a kormány törölni szándékozik, mert túlzottan általános gyakorlattá vált a hatóságok részéről a feljelentők és a bejelentők ellen indított rengeteg büntető eljárás, és eddig is csak útban volt a törvény, mert úgysem indítottak senki rendőr és ügyész ellen a 257. § megszegése miatt eljárást, hiszen éppen az volt a cél, hogy a tanúkat és a bejelentőket elhallgattassák.

Bár Orbán Viktort, akinek felelőssége a törvény eltörlésében egyértelműen Pintér Sándorral közös - hiszen a világon mindenről e kettő személy dönt -, annak ellenére, hogy a világsajtó a magyar miniszterelnök Orbán Viktort gyakran nem csak fasisztának, nem csak elmebetegnek, hanem fasiszta elmebetegnek nevezi, ez nem jelenti azt, hogy egyúttal a Keresztyén emberjogvédők is megbolondultak, így számunkra egyértelmű, hogy az a közpénzrendőr, aki hivatali kötelességét nem a bűncselekmények feltárásában és leleplezésében, hanem az emberjogvédők, a Keresztyének és a közérdekű bejelentők üldözésében, valamint a beteg, idős asszonyok minden áron történő kilakoltatásában látja, rendőri szolgálatra akkor is alkalmatlan, ha egyébként Magyarország miniszterelnöke fasiszta elmebeteg, belügyminisztere és polgári titkosszolgálati minisztere pedig Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, a budapesti, 110 bombarobbantásos merénylet legfelsőbb magyar szervezője és eltussolója, a tanúk meggyilkolása megszervezésének legfőbb keresztapja, aki már 1998-as első belügyminiszterségét is úgy szerezte, hogy a médiában is egyértelműen közölte - megvalósítva a Büntető Törvénykönyv szerinti Terrorcselekmény bűntettét -, hogy akkor fognak leállni a budapesti bombarobbantások, ha őt hajlandóak megválasztani belügyminiszternek.

Pintér Sándor évek óta védett hekkermaffiája egyik tagjának a Facebookon nyíltan megüzentük, hogy a provokációk áldásos hatására szeretnénk feljelentéseink ezrei között pl. a Dietmar Eduard Clodo pilisszentlászlói bombagyárában tett látogatásom kapcsán azzal folytatni (a bombagyárban aludtam is, miközben Pintérék égre-földre esküdöztek, hogy megölnek, amiért ennyire messzire jutottam a nyomozásokban!), hogy elkezdeném pl. feljelentésenként előszedni azokat a tanúkat - így kezdve mondjuk a Clodo-ház közvetlen szomszédjával -, aki diktafonomba mondta el, hogy Pintér Sándor autókonvojjal járt a pilisi bombagyárba megbeszélésekre és a bombákat megrendelni, és ott vonultak el rendszeresen a kertkapuja és az orra előtt.

Egyébként, Pintér! Hogy áll a józsefvárosi piac? Tudod, miért kérdezem! Mert holnap - bár pokoli nehéz hivatalos helyen egy szót is leíratni a piacod maffiájáról, és a világon senki, semmiféleképpen nem akar rajtaütni azon a rohadt piacon, de a tanúvallomások felvételét is megtagadják mindenütt, ahogyan a Vizoviczki-ügyek eltussolásai mentek ugyanígy 20 éven át (ezzel viszont hamar végezni akarok) - megint tanúvallomás megtételére megyek a piacod végeláthatatlan bűntettei ügyében!

És a békés megyei rendőri és szerencsejáték-maffia hogy áll, Pintér Sándor? Nyista neked, Pintér, hogy megfizess!

Emlékszel azokra a régi, szép időkre, amikor a Gál Lászlóval szerveztétek a rendőrgyilkosságokat Békés megyében, Gergényivel meg az erdei és pszichiátriai temetéseket, engem meg életveszélyesen fenyegettetek, amikor Kuzma Mihály alezredes, Dénes Gábor őrnagy és szintén általad szervezve meggyilkolt munkatársai szó szerinti lábnyomain járva kihallgattam a tanúkat, akik beszéltek velük, mielőtt megölted őket! Akarsz mondjuk el a Nagyot, Pintér? Felfaljalak vacsorára?! Beléd töröljem Csanálosi Ákos gyulai maffia-ügyvéd maffiakapcsolataival kérkedő bűntetteit?! vagy Nyist Gábor neve ismerős?! Tudod, akinek az ügyeit orrba-szájba eltussoltad, biztosítva neki a gigászi pénznyelő automatákkal folytatott kereskedelmet! Látod, Pintér, akit csak szabadlábon hagysz patologikusan megszállott extrémpszichopata bűnözőid közül, minden minőségen aluli, lefizetett pszichopata bűnözők serege mellett tetteikkel pillanatok alatt egy egész sor üzleti vállalkozásodat csőddel fenyegetik!

Ha megint Gyulára megyek, mint amikor olajügyeitek és a tetteitek után nyomozó rendőrök meggyilkolása után nyomoztam, ismét küldötök-e autót, megpróbálva bűntetteket rám verni? Ismét megfenyegettek-e, hogy ezért megöltök, vagy beletörölhetem Gyulán, a kisváros nagy bűnözőjébe, Csanálosi Ákos maffiaügyvéd képébe pirospozsgás arcodat, kamerára véve a jelenetet, és elterjesztve az egész bolygón!

Ej, Sanyi, ha egyszer átvilágítjuk a Kecskemét melletti erdőt, de sok kellemetlen, kettőtök - Gergényi és általad meggyilkolt hulla kerül elő!

Sosem tudtál rendesen ölni, Sanyi! Nagyon tehetséges voltál, megmondtam régen is, de ölni rendszeresen úgy öltél, hogy világhírhedt tömeggyilkos legyél, és mindig olyanokat üldöztél, akik ellen labdába sem rúghattál, akik halálukban sokkal nagyobbakat rúgtak beléd és bandádba tisztességük és felsőbbrendűségük folytán!

Vérrel itattál, Pintér, amióta megismertük egymást! Nosza, öreg, rákaptam az ízére! Imádok az általad okádott moslékban és vérben gázolni, mert imádom, hogy Interaktív harci eszköz vagyok az idióták, az agyalágyultak és a stratégiai és egzisztenciális hullák, valamint az elmebetegek között! A sok halott, Pintér, külön megadja az ízét és zamatát!

Ej, azok a KGB-tisztek, hivatali egyenruhában, Csanálosi Ákos és bandája Gyula városában! Azok voltak ám a szép idők!

A Nagy ide vagy oda, én vagyok, akit már annak idején így hívtak, akik még nem tudták, hogy miért, mert ami lesz: Az Egy! Az Egy, Pintér, Az Egy!

2013.03.05., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu